Отговори
# 225
Добро утро и от мен.
Съвсем набързо за Марианка - това с пъпчето мога да го обясня както на някои бременни мами им изкача в последните месеци от бремеността.Нещо подобно.

# 226
 Добро утро и от мен!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ БЕБЧОВЦИ!   bouquet

Ави за супичката -пилешка и поръчвах защото тя много я обича , а пък и я правеха без застройка,което ни устройваше.Папкаше детенцето, бульонче,месце  Hug .

Цвети браво за това,което правите с мъжа ти и жалко ,че няма кой да го оцени!  #2gunfire

Марианка нека татко ти да почива в мир! Лека му пръст!
Мтого неприятна нощ сте изкарали явно  #Crazy Разбирам те напълно,защото и Габи прави така понякога,да не говорим че сега като сме при баба и тя иска само мен ,плаче от всички останали , да си измия ръцете не мога без тя да се разплаче  #Cussing out . Незнам защо прави така,ама ме побърква. Странното е че от майка ми не плаче  newsm78 . Трудна работа са това децата.  Hug
Отивам да се лакирам докато спи,че после неможе!

Хайде хубав и усмихнат ден от мен !!!   bouquet

# 227
  • Пловдив
Честит Рожден Ден на  sparki!

ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ МИНИРОЖДЕННИЦИ!

Днес се успахме и сега съм ужасно назад с програмата! Ще се включим пак! Rolling Eyes

# 228
Честито на празнуващите  Hug Денят е прекрасен.
Омни много топлина и обич в новият ви дом
Марианка съчувствам ти за недоспиването.Това е нещо което ме съсипва когато ми се случи.За татко ти - Нека почива в мир.
Казонямам отговор на въпроса за пъпчето,Какво казва доктора? За  ортопедичният преглед - прави се втори когато детето проходи само.Всяко друго кривене за момента може да идва от неправилната стойка и от това че е нестабилна.
Сутринта бях в полицията да пиша обяснения,защото са заловили някаква група хора който са ползвали името на моята фирма/в момента спряна/ за разни финансови измами. Shocked
Аз заминавам в събота за Амстердам.Нямам търпение да си нагушкам децата ,които толкова много ми липсват и да си видя приятелите.Изпаднала съм в някаква еуфория.Отивам да пазарувам подаръци и да стягам куфара. Hug

# 229
  Пак съм аз  Mr. Green

Набързо за съвет , както ви казах Габи е с хрема след ангината и немога с нищо да и отпуша нослето.  Слагаме стеримар и коларгол ,но няма ефект, по цяла нощ се върти горкото защото не може да диша . Ако някой знае нещо ефикасно,което да става за нейната възраст моля нека каже  Praynig .Днес сутринта с много рев се отпуши ,ама за кратко  Sad Доколкото разбрах от лекарката,която я прегледа тук ,май няма капки за нос за нейната възраст, но аз и с  вас да се консултирам  Hug  .

# 230
cvetiberova,нашият педиатър ми казва 2 пъти на ден по една капка Виброцил,ако искаш пробвай! PeaceПри нас действа,на упътването пише,че се дава на деца под 1 годинка по препоръка,аз му слагах само вечер по една капка и имаше ефект! Peace
dennis,приятно прекарване в Амстердам и да разкажеш после,чакаме и снимки! Hug
mari_anka,ох,колко добре те разбирам за нощите,в които не спиш,направо не се издържа,ако нямам кой да го вземе през деня да поспя,ходя ей така Crazy Crazy Crazy
cazo,и малкия като ходи,някак си  дясното краче го премества навън,т.е. поставя го под ъгъл,ама и аз как го обясних ooooh!,мисля на следващата консултация да попитам,че и аз се притесних Sad
Ох,момичета оставям ви,че в момента "почиства" кухнята с проходилката ooooh!,на мама помощника Mr. Green

# 231
  alexal  благодаря ти   bouquet,сега ще изтичам до аптеката да ги взема,дано и при нас да има ефект ! 
 А това за крачето че стъпва навън, мисля, че не трябва да се притеснявате.Габи докато ходеше с проходилката  така стъпваше с дясното краче, леко навън, но вече не я ползва и си стъпва нормално. Аз си го обяснявах с това ,че дясното краче е по-силно и се избутва повече с него ,затова идва и това стъпване навън. Ама как го обясних само  ooooh! Но вие се консултирайте все пак ,може и да не е това.Това съм го чувала и от други майки ,чиито деца ползват проходилки.

ох това малкото се е разбесняло, отивам да въдворя ред.  Mr. Green     

bouquet

# 232
Ето ни отново! Завръщам се ужасно заредена от днешната бебешка среща! Набърборихме се до насита, но докога ли ще ни държи????

В тази връзка насрочихме следващата среща тази събота в 10:30 часа в градинката на Хиподрума, с една пицария в близост наум, за да се видим и с някои вече работещи мами като Ирини и Чочи!
Стелитка, четеш ли? Чакаме и вас с Рая и кака Ева!!!

Денис, специални поздрави на Амстердам и невероятно изкарване в страната на лалетата!

# 233
Mari_anka - имаш и моята съпричастност!

Георги вече ходи и се прикрепя само с едната ръчичка, но задърлително с едната ръка трябва да се е хванал макар и за кутрето ми. Инач е е много сладичък. Иска да пипа навсякъде, а за яденето - просто не заставаме на едно място. Иска все прав, но няма как - уча го да седи. Днес нищо не искаше да яде и като му настъргах две краставици - ги омете за секунда душичката.

# 234
Здравейте кукли!!!

ЧЕСТИТ МИНИ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС КАТО НАС! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ! Heart Eyes  bouquet

Ох, представяте ли си, че нашите дребни мъничета след още само  малко време ще станат на 1- годинка... ooooh! Не мога да повярвам, че мина една годинка почти! ooooh! Децата растат , а ние стареем... Crazy Миличките те!

Ние се завърнахме в неделя ( 15.07.) сега се пържим тук в жегите...Ох, много горещо и цял ден сме си стояли в къщи на климатика и чак сегаидваме до нашите. Да ви се оплача Дани не искаше да яде в Пещера, и то само на обед. Така свикна с кухнята, че не искаше да близва тези пюрета дето преди ги ядохме. Затова решихме да си дойдеме преждевременно... Но иначе си прекарвахме чудесно. Сега чакам братовчед ми да дойде на гости август месец...Сега ставам...

mari_anka , Лека му пръст на баща ти... Мерси за вафличките... А, за Малката ти съчувствам и ние имахме тази нощ приключения. Ние сме с разстройство заради зъбките...

# 235
Здравейте:)
Досега не се бях сещала да вляза в отчетни,но тук е хубаво ,че можеш да поговориш с майки,които имат дечица на същата възраст и имат същите проблеми. Обещавам да влизам редовно и дано успея да понаваксам малко с четенето,за да мога и аз да се включа при вас:)
Поздрави от  мен и моите юнаци Hug

# 236
Добре дошла Djina,най-после да се появят тук и други септемврийски близначета Hug
Честити месечинки на всички празнуващи днес!  bouquet
Марианка,лека пръст на татко ти.Дано Веси да спинка по-спокойно тая вечер,незнам как издържаш Hug
Цветиберова,надявам се,че хремата е намаляла на бебко,нашия педиатър ни изписва,когато имаха хрема малките,капки за очи Tobrex,доволна съм!
Още исках да пиша,но нямам сили,утре ме чака пак натоварен ден,освен всичко за децата, утре в 16.30 нашите приятели,на които сме кумове в събота ще сключват граждански брак и трябва да се приготвям.Отивам да спя,дано децата са спокойни,че тук е голяма жега и се будят.
На всички лека нощ от мен!

# 237
  • Пловдив
Добър вечер и от мен!

След днешния ми изморителен ден сега вече спокойно мога да седна пред компютъра! Тази вечер Стенли е при баба и дядо, защото и мъжа ми е гроги! Тук е ужасно горещо и сноще почте не сме спали...а Стенли от 5 до 7 спа седнал... #Crazy #Crazy #Crazy...Тазка си стана смешно като го видях....и на него му е доста жега!
Днес замалко се почувствах все едно съм на работа - чувството не беше лошо...!!!! newsm78

Djina - добре дошла!
Марианка,лека пръст на баща ти! Мен също неспането ме съсипва, явно е от ЕГН-то ... Rolling Eyes...преди издържах повече!

Отивам да гледам филм, че много отдавна не ми се е случвало.. Wink

Лека вечер!

# 238
Отново не съм ви прочела приятелчета Embarassed
Днес успях да се видя с нашите сънаборници в градинката н хИПОДТУМА. Много ми беше приятно.

За съжаление днешния прекрасен ден беше помрачен от ужастната новина, че брата на мъжа ми е починал точно в 13:30ч. 0т белодробна емболия. Много ми е трудно....Искам да го успокоя, но нямам думи... беше само на 33 години.
Всички ни скова новината...не можехме  да повярваме...предстои организация по погребението  Cry Cry Cry Много ми е мъчно и много ни р жл, че мъжа ми трябва отново да се сблъсква с подобна емоция.

съжалявам момичета, няма да мога да се присъединя в събота на срещичката!!

# 239
Добро утро приятелки и малки приятелчета! Hug

ето и закусчица:

Много съжалявам за брата на мъжа ти,omni.Лека му пръст!

Последна редакция: чт, 19 юли 2007, 10:09 от yoana77

Общи условия

Активация на акаунт