Отговори
# 270
Добро утро, момичета!

Днес ви пише една рожденичка, която би искала да ви почерпи с вкусна торта!

Честити месечинки на Йоана на мама fibi4ka, Стилиян на мама Стели-ссд, Александър на мамичка Яничка, Румен на мама Весселка, Мартин на мама Светлодара!

Добре дошли на мама Джина и малките сладурчета!

Поздравления на Миши за новата работа!

Ивелинче, Светли бързо да оздравява. Наистина е чудно в Родопите!

Честити зъбенца на Веселушка и Алекси!

# 271
Добро утро! Grinning
Честит Рожден ден, Ави! От здраве, щастие, късмет да не се отървеш! Hug

Честита 10-та месечинка на Румчо на VАви, честит рожден ден! Здраве, щастие, късмет - от това да се не отървеш!essselka, Стенли на steli-ssd, Йоанче на fibi4ka, Алекс на Мамичка Яничка и Марти на Светлодара! С пожелание за красив живот като в приказките! Heart Eyes

Ави, страхотна торта! Чудесно начало на деня! Grinning
omnipresent, прегръщам те! Днес ще ти трябва много сила и кураж. И аз така си помислих, че се касае за лекарска грешка. Много, много жалко, толкова млад човек... smile3518 Flowers Rose Flowers Rose И ние те обичаме!
Ивче, желая на Сисо бързо да оздравее и да започва пак да щурее. Praynig Как е днес детенце?
Vessselka, и на мен крем Брюле ми е любим и добре ми дойде, благодаря ти! Hug
Момичета, благодаря ви много за честитките по случай нашето първо зъбче! То за мен си беше голямо събитие, толкова дългоочаквано. Simple Smile Hug
Веселушка вече спи. Сега е време да изпия чаша кафе. Споделете ароматната напитка с мен! Grinning

# 272
  Добро утро мамчета и бебчета!

Честит рожден ден на Ави ,  бъди много щастлива и обичана!!!  Весел празник с много усмивки !!! newsm51     

Честити месечинки на Йоана на мама fibi4ka, Стилиян на мама Стели-ссд, Александър на мамичка Яничка, Румен на мама Весселка, Мартин на мама Светлодара

Честити зъбчета но Веселушка и Алекси!!!

Миши  честита нова работа !Поздравления!  bouquet

Добре дошла на Djina  много са сладички близнаците!

Омни ,не се притеснявай, нали сме затова ,да си споделяме и добро и лошо.

Ивелинче  , ние май утре се прибираме към София , но може да се видим набързо,писах ти на лични!

Веселка и ние правим същото по цял ден - стоим вътре на хладно и по същия начин сме махнали всички неща ,които Габи може да докопа.Даже мисля,че вече и е безинтересно да пипа навсякъде,седи и си играе с нейните играчки на земята или ме кара да обикаляме из стаите.

Хайде , отивам да я приготвям за разходка,че баба и ще я извежда , а пък аз ще си почивам  Mr. Green  !

Приятен ден на всички !  bouquet

# 273
  • Пловдив
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АВИ!

ЧЕСТИТА 10-ТА МЕСЕЧИНКА НА НАШИТЕ СЛАДКИ НАБОРЧЕТА РУМЧО, ЙОАНА, АЛЕКСАНДЪР И МАРТИН!!! ДА СА ЗДРАВИ И ПОСЛУШНИ!

Почерпете се виртуално!

П.С. Отивам да въдворявам ред, че после и задачки ме чакат!
Лек и приятен ден на всички! Hug

# 274
Здравейте на вси4ки от нас!  Hug

Малко се поизгубихме напоследък, но за изненада на вси4ки аз и Филип бяхме 2 седмици в България. Сестра ми има6е рожден ден и ре6их да я изненадам и на 07.07 в 00:00 4аса 4укнахме на вратата й, украсени с 6апки за рожден ден, с подаръци  и балони.   Gift

Пътувахме спокойно, със самолет, Филип бе6е много послу6ен и нямах никакви проблеми ... Изкарахме добре, като изклу4им ужасно топлото време, което не ни позволи да излизаме 4есто, а и той се поразболя от вирусна инфекция, температура, 4ервено гърло, ка6лица, сополки. Избиха му по4ки едновременно 3ти и 4ти зъб. Имахме няколко тежки но6ти, пи много лекарства, Нурофен, капки за нос, за у6и,  пасти4ка за зъбите и вит С, но аз държах, ако е възможно да минем без антибиотик. Сега е по-добре, останала е само лека ка6лица, но об6то взето не е болен. Сно6ти се прибрахме и след 3 седмици тръгваме пак за България, този път с тати с колата...   car003
Бори-Анка , страхотна новина, желая ти лека бременност и много 6тастие ...  smile3525

Ави, 4естит рожден ден и на теб ...    Tada 

# 275
Здравейте, момичета!
Mari_anka - честито ви зъбче, браво на Веси! А ние още сме беззъби и много кисели, дано скоро да се появят зъби, но едва ли... Сега Ники си е в леглото и "пее"  Laughing
Djina - добре дошла  welcome в нашия отбор, имаш големи сладури!
Някой би ли споделил с мен какво ще ми трябва за морето, ако вземем бебо с нас?  Hug
Приятен ден на всички!   bouquet

# 276
Честит Рожден Ден ,скъпа Ави ! Желая ти край на изпитанията на любовният фронт и двамата скъпи мъже да са винаги край теб.Бъди все така лъчезарна и нека с този рожден ден се открие сезона на пътешествията и приключенията.
В тези жеги сме си изработили следната схема на действие.Ставаме към 7ч.закусваме и излизаме на вън,вече без количка,защото няма начин да сложа Арен да седи вътре.Правим една обиколка на района пеша и когато почне да плете крака и да му се сяда на детето,сядаме на кварталното кафене-пием студен чай и кафенце.Там вече пускам Арен да прави каквото му душата иска - да пълзи,да лежи....става на коминочистач.Към 10.30-11ч. се прибираме.Арен влиза моментално под душа/забавлява се да стой на плочките ,а душа да вали отгоре,в това време той си брамчи и реди играчки.И в момента в който го загърна в хавлията вече спи.Става в 12.30 и си правим славен обяд.
Багажа е стегнат ,5 сутринтта отлитам.
Омни Confused съжалявам ,тази година ви е на изпитанията.Просто ще трябва да мине време ,за да мине силната болка и шока от неочакваното.
 MariaF супер изненада за сестра ти.  bouquet А Филип дано бързо се оправя.
Боряна Hug
Марианкачестито зъбе-очаквайте и второто скоро  Heart Eyes
ive1ina прекрасно местенце
Иринилек петъчен ден и спорен.Радвам се че ще почивате.Редно е рожденият ден да е  поне 3 дни   bouquet   bowuu
Хубав ден на всички ви.

# 277
Честит рожден ден,Ави!Много здраве,късмет,усмивки и щастие ти желая!

Честити месечинки на сладките Йоана,Стилиян,Александър,Румен и Мартин!Да са здрави,весели и палави!

Марианкачестито първо зъбче на Веси,другите вече по-лесничко да излизат!
Омни,всички сме с теб,бъди силна! Hug
Мария ф,браво на вас за изненадата,която сте направили на сестра ти.
Ние вчера станахме кумове,младоженците сключиха граждански брак,беше много весело,после се черпахме до към 1 часа и сега съм малко Crazy,тръгвам и за кухнята в тая жега,иначе сватбата е утре,в неделя пък стягам багаж за море,изобщо програмата ми е много пълна и се притеснявам дали ще се оправя.В неделя ще се опитам да драсна някой ред преди да тръгнем.Това е засега от мен,прегръщам всички и ви желая весел ден,стойте на сянка или в къщи,че вън е ад,в Пловдив.......... ooooh!още повече!

# 278
Честит рожден ден, Ави! Много здраве и късмет, да си все така усмихната и много щастие и романтика в семейния живот!Тайничко те подозирах, че днес или утре ще черпиш!

Честита месечинка на Стенли, Йоанка, Руменчо, Александър и Мартин!

Почерпките на всички ви са страхотни!

Хубав ден ви желая, ще се включим пак по-късно, че Алекс все е по мен, където и да го оставя, бързо идва до бюрото и почва да се катери върху ми!

# 279
Честита месечинка на всички бебковци!!!

Бори_anka - честито!!! дано всичко бъде безпроблемно!!!

Иринии - и аз съм забелязала, че различава консистенцията. Когато му давам супичка или пюре направо гълта, а като е нещо друго го дъвче. Много е сладичък.

# 280
Честит рожден ден, Ави!Много щастие,здраве и любов!Да те слушка малкия и да ти носи много радости,на теб и на татко си!Бъди все така усмихната и добричка! Hug Hug Hug
Честита месечинка на Стенли, Йоанка, Руменчо, Александър и Мартин!

Бори-ана,и аз от време на време те шпионирам Embarassed,разбрах за хубавата новина и нямах търпение да се обадиш! PeaceМного успех ти желая и да не ни забравиш! Hug

омни,бъди силна и на мен ми се наложи няколко пъти да ходя на погребение,знам за какво говориш,много е трудно и не се свиква CryАз също предните нощи не можах да мигна,но няма как,такъв е животът WinkПожелавам ти много сила и кураж! Peace
mari_anka,хайде и от нас,честито зъбче!Започвайте с пържолките! Mr. Green
irinii,и при нас положението е точно същото с дъвченето-като е пюре и крем гълта,аз му предлагам от пюретата на парченца,на които пише,че стимулират дъвченето и той се задавя с тях Winkно все някога ще се научи!

Тази нощ за пореден път си игра от 3.00 до 5.00 Shocked,не ме питайте как се чувствам,нервите ми понякога не издържат,наистина не застава не едно място дори за 2 минути,да е жива и здрава майка ми,че ми помага,иначе просто не се виждам Crazy
Лек и успешен ден на всички!  bouquet

# 281
                                     ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АВИ И ПЛАМИ!
                  ЖЕЛАЯ ВИ БЕЗКРАЙНО МНОГО ЩАСТИЕ, НЕСТИХВАЩА ЛЮБОВ И ЗДРАВЕ НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО!

Бори_anka - честито, много се радвам за теб.

# 282
Мацки,Чудеса не спират да се случват.ПОмните ли за изпита на IATA за който учих и се явявах март.Дойдоха резултатите и ми казаха ,че съм минала едната част и за 2 трябва да се явявам септември.Сега се обадиха,че са ми преразгледали работата и са преценили ,че няма нужда пак да се явявам,а направо ще получа диплома след 2 седмиц.Хип-Хип Урааааааааа!    newsm68

# 283
Alexal не се притеснявай ,това със събуждането посред нощ ще премине.Габи беше така доста дълго време,всяка нощ се събуждаше към 12 или1 и си играехме до към 2,3 през ноща.Като се събудеше беше толкова бодра,все едно е спала24часа #Crazy Побърквах се ,както казваш ти ,нервите наистина не ми издържаха.Но сега слава богу не е така ,заспива към 10,30 и се буди към 5 ,яде и пак заспива до към 7 . Доволна съм ,сега поне имам 5,6 часа непрекъснат сън !

dennis  браво , поздравления!!!    smile3501   

bouquet

# 284
Eй, мерси мили мами за поздравленията!
Аз с какво да ви почерпя... в тази жега май няма нищо по-хубаво от една студена бира...

Айде наздравеее!
Честита месечинка и на нашите набори Румчо, Стенли, Алекс и Марти!  bouquet
Честит рожден ден и милата ни Ави!!!
Да си жива и здрава - заобиколена от любими хора!
Честито и на Bori-Ana и от мен - въпреки, че не пишех по това време - четях и много се зарадвах сега, като прочетах хубавата новина!Пожелавам ти най-хубавото малко, сладко бебче през декември
Ех, много честитки днес - все така да е!
alexal - няма за какво да се тревожиш - и Йоанка се давеше доста в началото, но бързо свикна и сега съвсем правилно си преценява колко да отхапе. Ако случайно отхапе по-голяма хапка, я плюе. Давай му в началото по-едри трошички - които хем да са по-големи, хем да се меки - примерно сирене или хляб.
yoana77 - ще се с справиш с всичко, сигурна съм - ти имаш тренинг с тези двама сладура...
Като казах двама сладури - добре дошла на Djina и от мен. Ама да не останеш само с представянето  Naughty. Разкази чакаме тук!
dennis - весело изкарване в Холандия . И от теб ще чакаме после разкази + снимков материал!Ауууу, честито и за изпита. Това наистина е страхотно!
MariaF - сссстрахотна изненада, браво на вас!
steli-ssd - ооо, нашта Тръцолина колко съборени саксии, колко счупени чаши има вече в автобиографията си  ooooh!. Даже 2 клавиатури купуваме вече заради нея /и малко заради мен  Embarassed/. Миналата седмица пък отворила шкафа в коридора /хем го бяхме залепили с изолирбанд/, извадила праха за пране и наръсила целия коридор и точно като идваше да ръси и в стаята я видях. А половин час преди това обирах с прахосмукачка. Абе....бая ще има да се забавляваме с тях....

Ние днес по случай месечинката, записахме най-накрая Йоанче на кухня. Ще видим добре ги готвят обаче чак другата седмица, че ред има тука. Мамичка Яничка - с 300 зора и питания, я намерихме тази кухня... Айде да се видим в понеделник там, да запознаем Алекс и Йоанка. Ти в колко часа ходиш?
Ох, айде че изписах мястото!
Чао, чао сладурани!

Общи условия

Активация на акаунт