Много подаръци и голям купон го чака АВГУСТовския бонбон!

• 12 581
  • 283
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, момичета!
Честити месечинки на всички бебчовци родени на щастливото 7-мо число!
Много целувкииииии.......  

Честит Рожден Ден и на мъжа на dusheto и на патерици на Karim!

И аз да се похваля  Grinning.  И Сашко днес се пусна и направи няколко крачки сам. Така че, жал не жал, вадя коланите и почваме едно яко ходене  Joy

# 91
Мресииии!   bouquet
elli78, не само че съм 78-ма ами и съм Ели. Ама като се регистрирах, това бяха заети никове, та ми хрумна Карим(на арабски означава - благороден).

# 92
Честит рожден ден на мъжа на Душето и на Карим на патерици!  bouquet
Брей, много рачета, много нещо! Laughing

Аз съм в градска - татито взе Ирма и отпрашиха нанякъде Party Разглеждам аз снимките ви от почивките и от някоклко дни обикалям велото, че ме хваща срам  Embarassed....вчера дори свалих дрехите от него  hahahaДнес ще взема да го подкарам... bowuu

# 93
  • гр.София
 Привет и от нас!
 Карим,защо така тайно Simple Smile? Много здраве,щастие,любов и професионални успехи ти желая

Зверски ми се спи,опитвам се нещичко да свърша-ама се въртя в кръг.София съм я затворила в детската,цвърка си в кревата,дано да заспи-макар и по никое време,че да легна и аз.А довечера ще му мислим-най-вероятно ще мааме  краци до 22часа.

Честити месечинки на всички "засегнати"от датата 7-ми.
 ЧРД ,вече по светло,и на любимия мъж на Душето.

Последна редакция: сб, 07 юли 2007, 16:59 от blanc

# 94
  • у дома
dusheto, не съм ви забравила  Hug ЧъРъДъ на мъжа ти. много здраве, много късмет, много усмивки, много слънце и разбира се много да се обичате   bouquet  Hug   bouquet  Hug сега ако кажеш и че е роден 77-ма  Joy  Mr. Green
Karim ЧъРъДъ на патерица   bouquet

мацки, нищо не съм чела, а и нямам настроение  Sad няма да ви занимавам с подробности татито ни не е добре и е в болница за няколко дни, но ще се оправи, няма начин  Naughty   Praynig Praynig само ще ви кажа, ужасно е да си сам  Sad обичайте се и не се карайте и ядосвайте за глупости Heart Eyes   

Последна редакция: сб, 07 юли 2007, 22:49 от blueeye®

# 95
Здравейте и от мен!
Честит рожден ден и на Karim на патерица  Laughing

blueeye®  Hug дано по-бързо татито да се оправи и да си е с вас да си го гушкате и да му се радвате Praynig

Ние тази вечер бяхме на детски рожден ден - на едно приятелче на Лори, което стана на годинка - направо не мога да повярвам кога мина това време  ooooh!
И за събиращите информация за тортите да споделя разочарованието си от тортата за празника - беше от Неделя, но въобще не ставаше за ядене, което ме изненада, защото съм яла хубави торти от там. Беше невероятно суха и безвкусна, а боите, с които беше направена  ooooh! няма да ви казвам как цапат - боядисаха ни ръцете, а Лори се сдоби и  с петно на роклята и сега с нищо не мога да го изпера  Thinking.

Още нещо щях да пиша, ама забравих  newsm78 Embarassed

# 96
Добро утро,пак всички спите.....,ама това е добре,вместо да висите в очакване пред компа от 7.00ч  Mr. Green
Честит Рожден ден на Карим.Много щастие,любов и спокойствие!!!   bouquet
Блу-стискаме палци съвсем скоро пак да сте си тримката вкъщи !  Praynig Ако имате нужда от помощ-казвайте.Ако търсите някакъв д-р специалист ,сподели-винаги се оказва ,че някоя от нас познава някой и може да помогнем.

# 97
  • В ЛЮтеницата
На две патерици - Честит Рожден ден, Karim! Много здраве, щастие и любов в къщи, и светкавичен успех в работата - т.е. някой от следващите репортажи да е за CNN!
Блу, ще се оправи таткото  Hug!
Анди, и Лора така странно пълзеше, а сега се опитва и по стълби да се качва  ooooh!!
Нашия рожден ден мислех да е с торта и гости, но Лора се разсополиви на края на морето и решихме, че не е честно да излагаме другите дечица на някакъв риск. Отпразнувахме го с кумовете в съседна кръчма, а на другия ден се събрахме с двете баби, прабаба й и братовчедите, за които това беше наистина голям празник. Естествено, имаше от прабабината торта (прабаба й е на 81 г.!). Според мен децата са още малки и не разбират нищо - ще гледат някой ден снимки и ще се радват, но празнуването сега е по-скоро за родителите, защото малчуганите даже не можеш да ги почерпиш с нещо!
Адрианска, пожелавам ти да посетиш не само Ню Йорк, а и Бостън, Сан Франциско и Лос Анжелис. Истина е, че САЩ нямат история и не те водят на празна поляна, на която твърдят, че се е разхождала Дева Мария, но пък е много космополитно!

П.С. Най-сетне сложих снимки и от нашия Р.Д.

Последна редакция: нд, 08 юли 2007, 09:29 от Pepper

# 98
Здравейте и от мен!

Ние успяхме да тръгнем на път в четвъртък, но Тони беше нещо нервен и през по-голямата част от пътуването беше на гърдите ми да се успокоява. Спа много малко и накрая бях капнала. Но и пътя беше дълъг - Пловдив-София-Плевен. Сега сме в Троян на гости при моя приятелка и следобед отново се връщаме в Плевен където ще сме до петък.
Вече си имаме второ зъбче и се ндявам от това да е бил неспокоен и вече да си пътува в столчето за кола.
Много паднали дечица - дано са по-малко тези случаи. Болничите бързо да оздравяват.
По дискусията България или Чужбина - аз предпочитам да съм близо до близките си. Но всеки сам преценя за себе си.

Лек ден на всички. Следващото ми включване ще бъде от Пловдив. Simple Smile

# 99
Здравейте, момичета! Тук съм , опитвам се да ви 4ета, но в общи линии от м ногото работа не ми остава време Rolling Eyes Да кажа за рожденните дни. Аз мисля да правя РД на Дари веднъж на датата в детски клуб ,заедно с  нейните приятел4ета, и втори път с родата, ней -вероятно в Плевен Crazy.Не съм съгласна 4е са малки и не разбират. Е- със сигурност не разбират 4е това е РД, но определено емоцията  я усещат. Последния месец Дари ходи на 3 детски РД, и искам да кажа, 4е мнението ми се потвърди Peace .което ме  подсеща  да кажа снимки от въпроснтите РД , за да видите каква е атмосферата Hug.Все ки сма си избира и преценява, рразбира се. Това е моето мнение Wink
Блу, дано таткото се оправи по-скоро Praynig
ЧРД и на Карим( макар и със закъснение Blushbouquet

# 100
Карим, честит рожден ден със голямоо закъснение!

blueeye®, как е татито ви? Confused Дано бързичко да се оправи и скоро да се прибере вкъщи! Praynig
Pepper , Лора е страшна сладурка и вече прилича на малко момиченце. А тортата е много хубава и изглежда мноогггоо вкусна, а и толкова мило и уютно ми изглежда домашно направената торта и дори започва да ми се струва по-добра идея.
Ние на самия РД ще сме на море и най-вероятно ще празнуваме само в семеен кръг, когато се върнем, а в детски клуб ще бъдем с нашите приятелчета-августинчета. Та в тази връзка някой трябва да се заеме с организирането на общия РД. Whistling

# 101
[а в детски клуб ще бъдем с нашите приятелчета-августинчета. Та в тази връзка някой трябва да се заеме с организирането на общия РД. Whistling
Не че се натискам, но бих могла да проверя условията в пове4ето клубове newsm78.Имаме мисля достатъ4но време, за да го организираме както трябва Peace.Клубове наистина има много, но според мен, най-важното в нашия слу4ай е  обема на заведението, тъй като ще сме доста де4ица Rolling Eyes ако някой има конкретна идея за клуб, който отговаря на условията, може да каже. Постоянно съм в движение и не ми е проблем да проверявам Peace

# 102
  • София
Здравейте мацки!
Влизам набързо, защото днес се местим и е голяма лудница  Party. Не знам и кога ще имам интернет  Thinking и ще ми липсвате.  Hug
Блу, дано татито ви да се оправи по- бързо  Praynig
За детски клуб предлагам Патета. Много е приятна обстановката и  има много играчки, подходящи за възрастта на нашите дечица.
Карим, желая ти всичко най- хубаво!
Хайде, до скоро  Hug

# 103
  • Бургас
Karim Честит Рожден Ден на патерица!  bouquet

Честито на всички месечинки със закъснение! Hug

blueeye® дано всичко при вашия тати да е наред и скоро да сте си заедно. Hug

Kaili  честито второ зъбче! Hug

# 104
Здравейте, мацки!
Мойто момче проходи. Вчера му вързах коланите и само за един ден, вече е толкова стабилен. Е, разбире се залита, когато се забърза, но до седмица ще ходи абсолютно сам.
Блу, дано татито бързо-бързо да се прибере вкъщи при любимите му жени  Praynig  Hug

Цитат на: pepper
Адрианска, пожелавам ти да посетиш не само Ню Йорк, а и Бостън, Сан Франциско и Лос Анжелис. Истина е, че САЩ нямат история и не те водят на празна поляна, на която твърдят, че се е разхождала Дева Мария, но пък е много космополитно!
Мерси, дано наистина да имам тази възможност  Grinning. А, именно за това ме влече толкова, защото е космополитно.

П.П. Момичета, вижте моето творение, което завърших най-накрая след 3 години шиене и успях да сложа в рамка

Общи условия

Активация на акаунт