Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 11 март 2005, 15:32 ч.

Овес

  • 532
  • 4
  •   1
Отговори
  • соросоиден либераст
  • Мнения: 7 813
Интересува ме дали  овесените ядки съдържат глутен...
Търсих в библиотеката, но там пише, че глутеносъдържащи са пшеница, ръж и ечемик....нищо за овеса
В рецептите също никъде не се споменава...Кажете ако знаете, т.е. пишете

# 1
  • sofia
  • Мнения: 480
Май съдържа, защото храните които НЕ съдържат глутен са: ориз, царевица, елда, капалджа.

# 2
  • София
  • Мнения: 18 212
Да, съдържа.

# 3
  • соросоиден либераст
  • Мнения: 7 813
Ех, жалко...нищо

благодаря все пак Grinning

# 4
  • Мнения: 2 051
Цитат на: secretgarden
Ех, жалко...нищо

Нищо де, овеса малко по-нататък..

Общи условия

Активация на акаунт