ОКТОМВРИйче палаво расте и разсмива мама от сърце!

• 10 129
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
mama toni ами по това време ходим, след 15 часа, даже сега чакаме един познат на който дадохме колата малко назаем да дойде да ни вземе и отиваме на плаж, на бебо му понася добре, мисля че му харесва да се цопка в морето, обаче когато не сме във водата задължително е под чадър и намазан с масло, аз ползвам бебешкото на Нивея 30 фактор, и седим на плажа докато ни се седи, имам и една биричка 3 л във фризера приготвена за целта  Mr. Green
Това с биричката звучи много добре Laughing.

# 211
  • Откъм Варната
mama toni ами по това време ходим, след 15 часа, даже сега чакаме един познат на който дадохме колата малко назаем да дойде да ни вземе и отиваме на плаж, на бебо му понася добре, мисля че му харесва да се цопка в морето, обаче когато не сме във водата задължително е под чадър и намазан с масло, аз ползвам бебешкото на Нивея 30 фактор, и седим на плажа докато ни се седи, имам и една биричка 3 л във фризера приготвена за целта  Mr. Green
Това с биричката звучи много добре Laughing.

Дааа голям кеф беше, като изпихме топлата бира и като и дойде реда, ммммм студена бира

Голяма жега тука пак, бебо ходи ( в паяка ) гол по памперс изплезил език до пъпа

# 212
И аз купих колани преди месец още Crazy ама видях,че не ни вършат работа.Трябва доста стабилно да седи на крачетата си.
Мъжа ми постоянно пътува  по морето и ми каза,че вечер ставало доста хладно. newsm78

# 213
дайте едно рамо на една бивша дружка  Mr. Green
http://www.bg-bebe.com/
малко са ме прекръстили на кристина стефанова , но няма значение - много ще съм ви благодарна - аз съм горда кърмачка и се надявам да съм за пример на мнооого  майчета
благодаря ви предварително  Hug  bouquet

# 214
дайте едно рамо на една бивша дружка  Mr. Green
http://www.bg-bebe.com/
малко са ме прекръстили на кристина стефанова , но няма значение - много ще съм ви благодарна - аз съм горда кърмачка и се надявам да съм за пример на мнооого  майчета
благодаря ви предварително  Hug  bouquet
Криси абе коя си ти бе мила. Mr. GreenНе мога да те открия че да гласувам. Grinning
Радвам се че още се кърмите.А какво стана ще има ли 3-то бебче. Hug

# 215
 sweating

Мира тя е петата снимка,ама не и се вижда лицето.

# 216
sweating

Мира тя е петата снимка,ама не и се вижда лицето
Ок Таси мерси.Ще си дам гласа  Hug

# 217
НЕ , ЧАКАХ ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ ДАНЕ БИ ДА ИМА ГРЕШКА , НО НЯМА - ПО ДОБРЕ, АМА КАТО СЕ ЗАМИСЛЯ КАК ЩЯХ ДА Я ВТАСАМ  ooooh!

# 218
  • София
Мами, в 19.30 ще се явяваме по БТВ Новините с Димитър.

# 219
Мами, в 19.30 ще се явяваме по БТВ Новините с Димитър.
Ще ви гледаме! Защо ще ви дават?  Mr. Green

# 220
Аз ги гледах ама каде трябваше да ви видя?

ПП.Гледам ви.Малчо много хареса микрофона.

Последна редакция: пн, 23 юли 2007, 19:36 от tasi

# 221
krissie гласувах .Успех  Peace
didita4u гледам ви Grinning  на Митко хич не му дреме ,че няма вода човека иска микрофона има и той какво да каже. Joy
Шегата на страна пускай жалба наистина .
За каишките за прохождане и аз ги пробвах ама май няма да вършат работа.

# 222
  • -
Ние се завърнахме от Плевен-имам много да чета какво сте изписали.И там беше жега,но такова чудо като в Пловдив просто няма..... Shocked Днеска успяхме да отидем на консултация-9,550кг и 76см.Утре ще пиша повече Hug

# 223
Ей, мед. ни сестри най-после се прибират  newsm44 newsm44 newsm44

# 224
Най -накрая.И аз токущо видях.

Общи условия

Активация на акаунт