ОКТОМВРИйче палаво расте и разсмива мама от сърце!

• 10 120
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
Къде го видяхте това?

# 226
БТВ-Бареков .

# 227
Добро утро и от нас! Събудих се с прекрасна новина.Измъчените ни медицици се прибраха в Бг. Колко нерви са потрошили и колко психически травми имат милите....Дано тук сега им се отдаде заслуженото.

# 228
Ей, мед. ни сестри най-после се прибират  newsm44 newsm44 newsm44
Моя маймун ме събуду рано, рано та като включих ТВ-то и на всяка програма това говореха.Като ги видях как ги посрещат цялата настрихнах Hug.

# 229
Много щастлив ден за медиците ни!
Разплаках се и нямам думи просто. Дано успеят да свикнат със статута си на свободни граждани и да преодолеят всичките си страдания! newsm10 newsm10 newsm10

# 230
Момичета,страхотна новина за нашите медици!Много съм развълнyвана и щастлива за края на мъките им.Дано намерят сили милите да се отърсят от преживяното и да го преодолеят!

# 231
Наистина страхотни новини ни заредиха тази сутрин. Grinning
Толкова се радвам за тях че цялата се разтреперих и се разплаках.Да са живи и здрави и сега да се зарадват най-сетне на своите близки.  bouquet  bouquet  bouquet

# 232
Страхотна новина!!!  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68

# 233
  • София
Когато чух сутринта ми се насълзиха очите - все едно мои роднини се прибират. Бог да има даде сили и благодат да зарастнат всички рани в сърцата им!!!

Калина е добре, но жегите са направо изнурителни. Мия я на мивката по 2, 3 пъти на ден. Така ме изтощават тези температури, че нищо не ми се прави!!! Сутрин излизаме в 9 и в 12 сме си у нас. И после след 19 пак навън - ами ние зимата май се разхождахме повече!!!

Поздрави на всички и отново:

ЧЕСТИТО ЗАВРЪЩАНЕ НА СЪНАРОДНИЦИТЕ НИ НА РОДНА ЗЕМЯ!

# 234
Здравейте!
Днес е много щастлив ден. Най- после на свобода и на родна земя  newsm44!
Дано успеят нашите мед. сестри бързо да се съвземат   Praynig.
Благодаря ви майчета за съветите. Днес купих колани и довечера когато се разхлади ще ги пробваме .
Приятен ден от нас!

# 235
Ехооооооо! Къде се изпокрихте в тези жеги?
В Пловдив не се диша.  sweating Днес изкарахме Калоян на разходка чак в 20:30ч. и го оставих само по гащички. Такова чудо не помня. На всичко отгоре забравих водата на детето, та купихме една минерална вода и му давахме от шишето и с лъжичка. Целият се оля. То и затова го разсъблякох.  Crazy
Малкият мишок е неудържим вече. Не признава проходилка, ни кошара, ни нищо... Иска нон-стоп да ходи.  #Crazy Вече го държа за една ръчичка и той вършее.  ooooh!

# 236
Явно всички се спасяват от жегите и никой не е тук!
Слийпи, твоят палавник е страшен направо. Аз все още явно съм добре, защото дребният не върви, а и в пълзенето не се е усъвършенствал, но по палавото пламъче в очичките ми се струва, че още малко ще е моето царство Party
Ние излизаме сутрин от 8 до 10 и вечер към 19 часа. Ама вечер на разходките само ми мрънка и не иска нищо- ни количка, ни люлки, нищо. Вечер реве като съдран, направо не издържам вече с това безсъние. Откакто се е родил, чакам да спре да ме буди нощем да яде, а той по-често започва да го прави и направо ми иде да се хвърля вече през прозореца Crazy Сега и зъбите го мъчат - пак излизат няколко наведнъж, ама какво да се прави, това е положението.
Айде ,от мен толкова! Приятен ден на всички!  bouquet
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=21055&AlbumId=100168
Малко снимчици от нас, ако на някого му се гледа

Последна редакция: ср, 25 юли 2007, 10:38 от Анонимен

# 237
Добро утро и от нас! Първо да честитя на всички празнуващи месечинки днес освен нас и да им пожелая много здраве и повече лудории.
ААа МАЧО тук сме си.Крием се обаче в къщи и чакам с нетърпение отпуската на мъж ми и морееее
А сега да ви се похваля,че ние днес празнуваме и годишнина от запознанството ни с мъж ми.

# 238
Здравейте и от мен Hug
Айде бе мацки направо голям застой в тая темичка нашата. Mr. GreenТия жеги ми разтопиха мозъка и нищо не ми се прави.Вися по цял ден или пред форума или се чудя къде да си намеря място. Wink
Мачо много е сладък малкия маймун. Hug
Блазе им на тези които се готвят за моренце ние може би чак септември ще хукнем пак. Sunglasses но не е много сигурно.Иначе ние сме добре.В тия жеги на малкия пак му спадна малко апетита но какво да го правя милото то направо е нечовешко да го насилвам. ooooh! Tired
Чудя се вече какво да му правя това меню вече взе на милото да му омръзва.Ама няма как.
Ние сутрин излизаме в 10 и сме навън до 11.30 след което чак към 18.30-19.00.Дано малко се захлади тия дни че просто така не се живей.
Слийпи браво на вас.Големи сте бързаци скоро да се похвалиш че ходите.. Laughing
Ние тази седмица чакаме да ни дадат акт 16 и започваме великото цапотене и довършване на жилището.Като знам какво ни чака и лошо ми става. Blush
Ами това е в общи линии.
Пишете не се ослушвайте ей..... Mr. Green

# 239
Здравейте Hug
Е днес се живее тук в Сф,има един вятър който ни разхлади от тия жеги Simple Smile.
Иначе САШИК е станал много кисел тия дни,ами то от тия горещини,горкото не може след обяд да си намери място,само мрънкоти,иначе ние вече се изправяме в кошара и леглото на крачета 1crib.
Чакаме сега педито да дойде на контролно претеглеяне и да ни даде насоки какви лекарстава да носим за морето,иначе мерките ни са:8.200кг на 71 см
Не иска в тия жеги никакви домашни супи да ми яде само купешки пюрета,та сега пак папкаме чичо ГЕРБЕР feeding
Иначе плодовите ги обича ,които му ги правя и ги изяждаме всичките newsm03
аз се родих с моят тати,той всеки ден ми помага води кака елена на Витоша на разходка и ми довежда по обяд,та сега друго ди е като гледаш само мъника,а то след него пада също тичане,можем д ане можем още да вървим,но за сметката на това лазим толкова бързо,че достига на набелязаното място многоооооооо бързо и  какво си харесаме става на минутата наше newsm32
Желаем прятен ден на всички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт