ОКТОМВРИйче палаво расте и разсмива мама от сърце!

• 10 115
  • 285
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
и сега да ви кажа колко съм ВЪЗМУТЕНА:
днес вижте какво ми пратиха:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=167766.msg4562602#msg4562602
няколко приятелки вече ме питаха дали не съм си направила още един акаунт, ама аз НЕ СЪМ!
някаква луда Мама Фаби ми е откраднала аватара и си представя моята беба за нейна!!! newsm61
ама как може така?! що за хора?! да не споменавам каква пак открадната снимка на племенника си е публикувала. #Cussing out
Много странно наистина . И за един ден има 47 публикации . Явно е някой , който доста е седял пред компютъра . Да не би някой да си прави майтап ? newsm78

# 271
  • София
Барабана, ще падна  ooooh!. От къде и е хрумнало. Пък и Феврония? От къде и хрумна това име. От дву месечна пътува, че и в чужбина  ooooh!. Много хора без работа има. Прилича ми на тийнейджърско изпълнение.

# 272
ами ще видим админите, за сега са и спряли достъпа, но то какво пречи пак да се регистрира и да си слага каквито бебета иска Grinning
какво да се прави лято е децата във ваканция и явно нямат занимание Mr. Green
аз съм и приготвила с какво да и сменя аватара дето ми е откраднала линка Mr. Green
http://e-psylon.net/temp/e-warning.gif
 Mr. Green
чакам само админите да видят и да решат какво ще я правят Grinning

# 273
  • Откъм Варната
Барабана, ще падна  ooooh!. От къде и е хрумнало. Пък и Феврония? От къде и хрумна това име. От дву месечна пътува, че и в чужбина  ooooh!. Много хора без работа има. Прилича ми на тийнейджърско изпълнение.

И уж бебето е на 7 м, а от 8 м го слагат в проходилка, странно как стават тез работи, в профила е на 21 г, а в един от постингите пише че е на 24 г

Днес имаме 2 рожденнички, да са ни живи и здрави Аир и Дидитачу   bouquet

# 274
  • -
Леле Барабана,представям си как си се почувствала да си видиш детето на чужд подпис...ама как може да има такива хора,просто думи нямам!?!Скоро попаднах и в един друг сайт на нещо подобно-снимка на детенце качена в жълт вестник и написано отдолу че детето е болно от еди си какво.... Shocked -снимките са взети от галерията на сайта естествено.Та по тоя повод се канех да питам Хера,а пък и другите модератори,дали не е по-уместно паролите и никовете за галерията да не се пишат на първата страница,а да се казват на потребителите на лични ли,и аз не знам как точно?!? newsm78

# 275
Добро утро , излюпихме се рано рано тази събота.
vdaniela бързо да преборите летния вирус Praynig
mama toni и ние сме доста мързеливички нито пълзим нито пък ходим.Плюс е даже според мен малко по-дълго време ще ни е мирна главата.
barabana какво да кажа просто недуомявам как на някой може да му дойде такава идея newsm78 Що, го прави ?Сега ще и прочета публикациите и аз.Та ,прочетох ги и има доста неточности ,баси лудата жена. Close
Аир и Дидитачу     - желая ви много здраве любов и усмивки!

Последна редакция: сб, 28 юли 2007, 07:17 от Iliana _

# 276
Имах подобен случай barabana. Откраднали моя снимка и я сложили в елмаз. Стоях като втрещена като ми пратиха линка. Представям си какво ти е.
Админите могат да направят бан на IP и този потребител няма да може да влиза повече в сайта и по ник. Чрез ІР няма да може да влиза повече от своя РС, а чрез бан-а на ника няма да могат да влизат със съответния потребител - независимо от къде.

AIR, Didita4u Честит Рожден Ден и на двете! Усмихнати, щастливи и здрави деца ви пожелавам!
Hug

# 277
barabana, аз отдавна я видях, но си помислих, че сте познати или де да знам newsm78.
Честит РД на AIR, Didita4u нека са живи и здрави.Нека бъдат винаги усмихнати и сърщата им гряти от малките слънца до тях!
Им питанка:Къде изчезна Кръц кръц?

# 278
Барабанче, а може и тази мама да не е много добре с линковете, но пък ако и другото бебе е крадено ... Ама тя не само ти краде бебето, ами се представя и за теб

# 279
  • Варна
Честит рожден ден на AIR и Didita4u!Пожелаваме да бъдете много щастливи и обичани!
barabana нещо гнило има в тази мама фаби , ама виж какво хубаво  бебе е избрала за аватар  Laughing

# 280
Барабана, аз си помислих, че си си сменила ника и се скатаваш и не искаш да се отчетеш тук.  Mr. Green Не съм се зачитала в постингите.

# 281
AIR, Didita4u Честит Рожден Ден! Да сте много щастливи и усмихнати!
За сега админите ми казаха, че са я блокирали крадлата, но държат аватара, че да я видят и другите админи и да видят какво ще правят.
Аз вече не се ядосвам, а и като прочетох, че има и други случаи и явно и ще има Rolling Eyes
vdaniela  бързо оздравяване на детенце Peace
gudza страшни сте Grinning ние пълзим и искаме да се изправяме на крака ама мама не дава, хубаво ми е да си седя по кафенцата, има време ще тичам след нея Laughing

# 282
Здравейте.. Hug
АИР И ДИДИТА честит ви рожден ден бъдете най-щастливите майки и желани съпруги.Много ви обичаме.. Hug Hug Hug
Барабана и аз си помислих че си си сменила името на профила като изобщо не ми е направило впечатление каква е разликата в публикациите.Ама наистина е някаква луда тази.Абе толкова изчаткали хора има че не е истина....Дано има развитие на нещата че е адски неприятно препдполагам.
Vdaniela бързо да се оправяте,..... Peace Praynig
Мама Тони и ние не искаме да пълзим просто заставаме в позата вдигаме дупето и до там,набира се на мене но много трудно и така се изправя.Не мисле да се притеснявам и ние май ще сме от по бавните.. Mr. Green
Ние за сега сме добре.Също не искаме да се храним кой знае колко но се справя.За кърма не мога да кажа че събирам за всяко хранене просто ми е съобразена с режима и го храня около 3 пъти на ден вече. #Cussing outТой реши че ще си замени храненията и така ми понамаля.Но пак си му стига.Не знам как е при вас кърмещи мамчета но моя мишок не иска да суче буден.Храни се само в сънно състояние иначе тотално ми отказва.Явно винаги когато му предлагам той не е чак толкова гладен #Cussing outНякъде четох че това е признак че детето е готово за отбиване е да ама аз исках да си го кърмя поне до годинка.... SickАми каквото стане няма да се отбиваме и ще се храним така чакайки го да заспи..... #Crazy
Айде че досадих доста желая ви приятен и слънчев ден..  bouquet  bouquet  bouquet

# 283
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА AIR и DIDITA4U!
Бъдете здрави, обичани и много щастливи!

# 284
  • Варна
Не знам как е при вас кърмещи мамчета но моя мишок не иска да суче буден.Храни се само в сънно състояние иначе тотално ми отказва.Явно винаги когато му предлагам той не е чак толкова гладен #Cussing out
И Димитър е така . И аз го кърмя предимно нощем , че много се върти и скимти , а така се кротва . И през деня така се приспиваме . Така се събират 2 кърмения през деня , едно вечер за лека нощ и няколко малки през нощта . Колкото толкова , просто вече е много шавлив , и като сме на леглото , се обръща на другата страна поглежда ме дяволито , смее се и си търси с какво да играе . Май не приема кърменето като сериозно хранене  #Crazy
Прочетохте ли това ? http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=209949.0 Пък ако ви хареса, мпже и за мен да гласуватеSimple Smile

Общи условия

Активация на акаунт