ОКТОМВРИйче палаво расте и разсмива мама от сърце!

• 10 121
  • 285
  •   1
Отговори
# 240
Мили мами, ако все още не сте прочели това Ви моля да помогнем с каквото можем.Темата е трудна, аз още плача, но още утре ще ида да пусна някой лев.Много ще се радвам, ако и вие го направите. Линк към темата- http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=209193.0

# 241
Здравейте пак от нас Hug
Аз вече пуснах парички за малкият КРИСКО горкото мъниче,като четях какво му има само плачех,горките му родители Praynig
Дано се оправи малко сладурче Praynig
МОМИЧЕТА ХАЙДЕ ДА ПОМОГНЕМ ВСЕКИ С КОЛКОТО МОЖЕ НА МЪНИКА И ГОСПОД ДА Е СЪС  НЕГО! Praynig

# 242
Мили мами, ако все още не сте прочели това Ви моля да помогнем с каквото можем.Темата е трудна, аз още плача, но още утре ще ида да пусна някой лев.Много ще се радвам, ако и вие го направите. Линк към темата- http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=209193.0

Следях темата за Криско ,но нещо после затихна и си помислих ,че вече са в Англия.Нямах сили да прочета написаното от Лилибон ,утре ще пусна парички  .Дано да стане чудо  Praynig Praynig Praynig

# 243
Толкова е тъжна тая история че направо останах без дъх.И аз ще се моля за някакво чудо но наистина да се оправи.Може би има все пак някаква надежда.
И аз ще пусна утре парички. Peace

# 244
  • София
Вчера бяхме на консултация. Мерките са: 9200/ 78 см. Всичко е ОК и с мен също.
Евелинка, много ми е мило да чета за позабравените изживявания  preggo  Heart Eyes. Не се преуморявай, има и други хора около теб. Знам, че в такъв момент ти се иска да пипнеш всичко, но бъди внимателна  Hug.
Коте, цветята съм ги евакуирала на двора. Почти бяха станали на салата, благодарение на терминатора  Heart Eyes. За килимчетата и аз съм в чуденка. В дилема съм килим или детска секция. Май клоня към второто  newsm78. За мивките, тъкмо ще ги подновите. Всяко зло за добро.
Ма4о, оздравявайте бързо  Hug. Ще поспадне дупето, няма как  Grinning newsm32.  Много сладки снимки, особено тази в мивката  Heart Eyes. Ще пльосна и Косето да го снимам там.
Зелчеsmile3501 на танцьорката. Тя и майка и е по танците, та не се знае от кого какво е наследила   newsm78.
За въртенето, като пумпал е, но вече му свикнах и не се ядосвам пък  Crossing Arms. Само преливам, като го приспивам по 3 часа( по часовник).
Мамо тони, за морето, сега не сме ходили, но с Дани отивахме към 8,30. Сточхме до 11 и се прибирахме. После към 5-6 и до 8ч. ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА И МНОГО ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ ЗАЕДНО!
Диди, за замяната на яденето аз като имам работа давам на баща му да го храни и после като се върна го кърмя. Не се е отразило на кърмата. За предаването, така съм се смяла с Митаче. Пък не му дадоха тоя микрофон да си го цокне.
Даниела, на мен коланите не ми вършеха работа. Ако има някой на близо с такива помоли го да ги пробваш.
За медиците, както винаги разбрах късно. Прибирахме се от консултация и пред нас журналисти  и полиция. Не съм могла да минавам от там. Ами как да се прибера до нас  Crossing Arms. Пуснаха ме, разбира се. Много се зарадвах на новината, сега им предстои трудно възстановяване, но поне са си в къщи и са на сигурно място  Heart Eyes.
Мире, трудно е, но пък за хубаво. Честито ! Полека лека ще се уредите.
Много тъжно за Криско. Ще гледам да помогна, горкото детенце. Спомних си Косето как се мъчеше от раните от дерматита и си представих на това детенце какво му е. Каквото зависи от нас ще направим.

Последна редакция: ср, 25 юли 2007, 19:13 от Lovi

# 245
Здравейте,октомврийки!
Съжалявам за черния си постинг,но една майка-герой има нужда от нашата помощ.
Историята и може да намерите на:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=209193.0
Помолиха да ме да предупреждавам,че в тази тема има подробности,които могат дa ви разстроят.Все пак това са нещата от живота и всяка една от нас би могла да бъде на нейно място.Четете само колкото можете да понесете и за всеки случай прилагам само банковата и сметка:
 Елена Генчева Енева
Първа Инвестиционна Банка Варна
IBAN BG 66 FINV 9150 10BG N0JZ EN
BIC FINVBGSF

# 246
Минавам днес да ви почерпя,.Голямата ни калпазанка днес става на пет Heart Eyes
Рано ,рано по кафе

За любителите на бирата Wink

Лек ден ви желая и да ви е сладко Hug Flutter

# 247
Честит рожден ден на Мони на ^buba^!
Да ти е здрава и да ти помага!  Hug

# 248
  • София
Хоп и от нас!
Много тъжно ми стана, като прочетох постинга за мъките на бебе Криско - горката майчица!  Sad Sad Sad И аз ще помогна...
Ние с бебе Венци се поизгубихме малко - бяхме две седмици на планина при родителите на мъжа ми и се върнахме в понеделник. Венци много трудни приема жегите, не спи по цяла нощ, плаче, изрина се и аз реших пак да се върнем в планината за още две седмици. След 20 август отиваме на море.
Иначе сме добре - бебо вече е 9500 г с ръст 75.5 см. Много е бърз с проходилката или пълзейки, изправя се сам, но не ходи все още. Прави някакви плахи опити да пристъпва в кошарата, но наистина доста плахи.
Бубе, да ти е жива и здрава щерката!
Няма да пиша повече, защото имам много да наваксвам с четенето. Приятен ден на всички!  bouquet

# 249
Здравейте момичета! Ето я изнедата на деня !  hahaha http://vbox7.com/play:b9410d02 #Crazy

# 250
AАйде Гудза честито да ви е жива и здрава момата.... Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 251
Гудза, честитооооо!
Много е сладка.  Heart Eyes  smile3501
Знам си аз, че с Калоян са си лика-прилика.  Mr. Green

# 252
Месри момичета и аз съм много щастлива Laughing

# 253
^buba^ честита рожденничка -да ти е жива здрава и щастлива!

gudza   smile3501 браво Жаки е невероятна!
При нас нищо ново с паяка щъкаме напред назад и правим бели ,а имаме си вече и  7 зъбче .
Ама наистина голямо затишие в темата никой не пише newsm78 .Я,сядайте пред компа да драснете по някой ред.

# 254
драсвам Laughing

Честит рожден ден на Мони да е жива и здрава

Гудза, браво на момата  Hug, все тъй да ви радва Mr. Green и по- малко бели  Peace

От нас нищо ново, освен че е вечно мрънкаща за нещо и днес и открих че ни е излязъл първия зъб  Crazy сега е нон стоп с бибата и не я пуска за две секунди Confused Много и е топло, ама то и на майка и също  Crazy ще заслабна с тез жеги/де тоз късмет/ и ужасно ме мързи  Whistling направо съм се разплула тотално Embarassed След две седмици заминаваме на почивка, на планина със систъра и мъжо и, и с нетърпение го чакам момента  Wink

За Криско и мама Елена, честно да ви кажа, като четох сутринта и много ревах, изключих компа и отидох и си на гушках и на целувах щерката , много е гадно когато едно човече се мъчи  Cry не си преставам просто какво и е на майката и на таткото, трябва да си егати/извинявам се за думата / силния човек да си гледаш детето така  Confused Сега като се сетих пак ревнах и съм със фундаменталните въпроси има ли Господ и защо по дяволите се случва това  Twisted Evil Днес пет пъти сядам да пиша честно и просто нямах и все още нямам думи с които да опиша как се чувствам след прочетеното ............

п.с.  пък около мен само бебета се раждат от два дена  Crazy на една приятелка  - вчера и днес на още една  Crazy 

Общи условия

Активация на акаунт