ОКТОМВРИйче палаво расте и разсмива мама от сърце!

• 10 126
  • 285
  •   1
Отговори
# 255
  • Откъм Варната
gudza честито проходило буболече, дупе да ти е яко да бягаш след нея  Hug

Да се похфаля и аз Митака има 3 зъб вече

# 256
  • София
^buba^ - Честита рожденничка! Да ви радва много! newsm59

gudza - Честито проходила принцеса!  smile3539
Как ще си пазим синовете от тези бързо развиващи се дами, незнам!!!??? Laughing

За Криско - толкова много болка и страдание! Поставя на сериозно изпитание вярата в Бог и в справедливостта............Стана ми много тежко и тъжно, но е нищо, нищо в сравнение с това, през което минават близките. Вярваща съм и ще се помоля за това детенце и за родителите.

Горещините вече едвам издържам. Добре, че поне малко се разхлади.

Калина се мъчи да пълзи, надига дупето, заема колянна опора, но до там..... newsm30
Иска й се на милата....Надявам се скоро да тръгне........Иначе се приплъзва по корем, но я виждам как се мъчи да тръгне на коленца.

Вече едвам й давам кашите следобед, не ги иска - help! - какво давате към 17, 18?

Нямаме зъби изобщо!!! Явно ще сме като баткото - първото зъбче проби на рожденния ден!

Хубави дни на всички!

# 257
Честит рожден ден на малката принцеса!
Гудза, да ти е жива и здрава малката пъргавелка! Много й с е радвахме тук с мъжа ми! Laughing
За криско и неговото нещастие просто не зная какво да кажа. Цял ден плача. Мъжът ми се побърка от притеснение, докато разбири какво е станало. И аз точно това се питах, Зелче. И за да не богохулствам, реших, че понякога Дяволът надделява и Бог за момент губи битката. Дано успее да се пребори и това нежно и невинно бебче оздравее. Всъщност оздравяване пълно май няма, но поне болестта да се подтисне, за да му осигури нормален живот.Душата ми скърби. В понеделник ще пратя малко парички, а в неделя ще се моля за милото ангелче. Praynig
Иначе ние сме добре. Днес се радвахме на разхлаждането и използвахме пълноценно времето за разходки.
Лека вечер на всички!

# 258
Добър вечер и от мен!Честит рожден ден на Мони и нека да е здравa,весела и много да се гордеят с нея мама и тати  bouquetГyдза,приветствие и на вашата малка кyкла за прохождането,но край вече на стоенето по кафетата.Да ти е жива издрава и да щъка смело!За  малкия Криско просто нямам сили да пиша,каквото и да кажа все няма да мога да изразя мъката си.Поне можем дори и със скромни средства да помогнем да живее по леко.Кyраж на родителите мy и се моля на Бог да се оправи горкото мъниче PraynigИ като си помисля за колко глyпости се ядосваме понякога,направо яд ме хваща.Ние днес живнахме малко в този прохладен ден,че иначе Вяра по цял ден се поти и дори спи неспокойно,много се върти от топлика.Мила,aз слетобед два пъти в седмицата давам каша,през останалите дни редyвам плодово пюре,пасирани пресни плодове или от готовите десерти на Милyпа.От дрyгата седмица мисля да започна да и правя и киселчета стига да и харесат.Някой пита за морето-ние като ходим стоим до към12h и после чак след 16.30h.Ма4о,много сте хyбави на снимките!Вие в Добрич на гости ли сте или някой от двама ви с мъжо сте от там?Зелче,честито ви първо зъбче!Ние все още си нямaме,но и при кака и излезе след 9я месец.Поздрави на всички ви и спокойна вечер! Hug

1

# 259
Добро утро и от нас Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МОНИ!

gudzaЧестито  за проходилата  малка принцеска,голяма сладуранка ходи много хубаво newsm51
Мойте всички у дома къртят здраво,аз станах хапнах си малко активия със смокини и сега пийвам кафенце.
Днес мойта щерка пак ще я водят на разходка на Витоша,аз оставам с малкият калпазан на име САШКО newsm03
Сашик е постриган вече като един мъж,после ще качим някоя др.снимка да ни видите.
Ние все още никакви зъбки нямаме,сигурно ще м излязат като на Елена на 11 месеца на нея тогова по 2 наведнъж излизаха,сега не ми се лигави изобщо и си има апатит feeding много,от както се разхлади малко на вън и не са онези жеги.

mila71 аз на САШКО в 17,18 след обяд му давам:плодово пюренце някакво домашно/200-250мл/,кисело мляко с бисквити и банан,овесени ядки с АМ и някакъв плод по избор  , грис много го обича и вътре слагам отново някакъв плод и най-накрая си му давам от тези готовоите кремчета на DANON плодовите,това са вариянтите за ядене при нас,дано да съм успяла да ти помогна с папкането. newsm03
 Желая на всички днес хубав ден и прятни разходки  love001

# 260
Хай и от нас Hug

Мила, аз давам или намачкан банан, или печена ябълка, Плазмон с кисело мляко или всичкото това заедно  Crazy плодово пюре, пробвах я с кремчетата на Муламила/май те бяха newsm78/ ама нещо не ги до люби  Grinning

От три дена спи до по- късно  Praynig 8-9 става сутринта, за сметка на това през нощта ни прави луди с татко и  Crazy надявах се като избие първия зъб да престане, ама не  ooooh!

спирам за сега, че мрънка  Twisted Evil

п.с. Къде се губят Хера и Кръц  newsm78

# 261
А аз да се похваля, че моя юнак най накрая вчера пропълзя.Сега е по добре, че не иска в проходилка и когато ходя в други стаи той стои и реве, а сега може да ходи подир дупето ми и да реве.Той така или иначе все църка.

# 262
  • Откъм Варната
А аз да се похваля, че моя юнак най накрая вчера пропълзя.Сега е по добре, че не иска в проходилка и когато ходя в други стаи той стои и реве, а сега може да ходи подир дупето ми и да реве.Той така или иначе все църка.

А така браво на вас  Hug , Митака и той се подир мен, ама не плаче ами все "мама мама мама мама мама мама ....." до безкрай, как не му омръзва незнам

# 263
  • София
Здравейте, до сега нямах нет  Confused. При нас нищо ново. Свеки беше малко на гости и успяха да се видят с Косето. Той не плака и си загина от кеф, че някой го носи и му угажда. Аз се занимавах с декупаж и използвах да се позанимая с баткото. Моделирахме от глина различни неща, после ги оцветявахме, лакирахме... Голяма занимавка падна. Косето вече използва точно определени думи за някои неща: бати, бау бау ( кучето), тата, мама, папа ( ядене), цЕте (цвете), баба ( вчера баба му го пита кой не слуша, а той - баба  Laughing)...
Бубе, да ти е жива и здрава принцесата  babydust7!
Гудза, честито. Ето ни го и първото проходило Октомврийче  smile3501. Досега колкото си почивала- почивала си. Вече нямааа  running.
Мила, давам плодово пюре, ако иска. Но напоследък и него го недолюбва. В тези жеги го разбирам и не настоявам, колкото- толкова. Днес сутринта направих пюрето от ориз и кайсии ( нектарини) от Бон Апети. Определено го отказа и докато не лапна цоката не се отказа. Накрая след дълга борба ме изгледа победоносно. Бях бясна, 40 минути въртене над печката и нищо. Сега аз си го ям   Confused
Калима, честито зъбче на бебчо.
Мише, браво на бебчо. Скоро ще вдигнете всичко на високо  Grinning.
Ето нещо интересно за занимавка:
http://www.biberonbg.com/info/igri_za_bebeto.htm
http://www.biberonbg.com/info/massage.htm
http://www.biberonbg.com/info/ot_devet_do_dvanaiset_meseca.htm
http://www.biberonbg.com/info/ot_shest_do_devet_meseca.htm
Отивам да пълня басейна  Grinning. Така се спасяваме от жегите .

# 264
Здравейте,
Честит рожден ден на Мони! Да е здрава и щастлива.
Гудза, честито! Каишки ли видях на клипчето или така ми се е сторило? Що връзвате детето, бе  Mr. Green
Честити зъбчета на озъбените и Яни бързо да овладее пълзенето.

И при нас няма нищо ново. Само дето нещо е нервничък тия дни. Все налита да ме хапе и сигурно пак го сърбят венците повече от преди. Видях, че долните резци са малко криив - единия леко покрива друия. Някой знае ли дали трябва да г овлача на зъболекар или още е рано? Ще питам и лекарката, ама не искам само за това да ходя при нея.
Следобед яде плодово пюре с бисквита, кисел, бисквити с плод(най-често банан), понякога каша. А и кърмя след това колкото иска.

ЗА Криско - не знам какво да кажа. Лоши са тия неща и ужасното е, че няма как да го предотвратиш. И пак всичко опира до пари и до пренатална диагостика. В България това не се изследва, а не знам дали и по света се прави. Аз правих амниоцентеза, но и до днес не знам какво щях да реша, ако имаше аномалия в бебето. Животът е хубаво нещо, но да обричаш детето си на мъки ... Отплеснах се. Дано има късмет детето и терапията да го облекчи. Дано родителите му и другите деца в семейството да имат силите да понесат толкова страдание  Praynig

Оставям ви, че нещо много се размислих. Хубав ден на всички.

# 265
Здравейте,момичета!
Днес пак си направихме с малкия страхотна разходка! Laughing Снощи нашият доктор беше в къщи и каза, че Марти е напълно здрав!Днес дори си хапна с удоволствие и пюрето за обяд.
Някой беше питал какво даваме на малчовците за следобед. Аз и накакта правех такива работи, а именно-сварявам плод (какъвто имам, а може и няколко, но да са балансиране откъм разхлабване, затягане), после слагам и бисквитки, бишкотки и накрая само сгъстявам с каша. Става много вкусно и определено моите деца го педпочитат пред кашата.
Ася75, и двамата с мъжа ми сме от Добрич, но той от много години живееше в София, а аз от 99г. В началото на брака ни живеехме там, там родих дъщеря си и ни беше много добре. Но по ред причини в момента сме си в Добрич. Да не би и ти да си от тук?
Айде, приятен ден на всички!

# 266
Здравейте  момичета!
Моят син вчера се събуди с температура и повръщане. Веднага в поликлиниката и се оказа , че е летния грип. До обяд милото повръща около 8 пъти. Не мога да ви опиша какво преживях. Цял ден беше отпаднал, гореше целия. До вечерта се борихме с температурата. Повръщането го спряхме още на обяд след като изпихме една ампула против повръщане.  Днес сме по- добре, имаме малко темп., но се надявам скоро да я разкараме  Simple Smile.
Гудза, честито. Сега вече се почват сериозните бели  Wink
Спирам, че дзверо мънка и иска майка си !

# 267
Привет и от нас.Кари още нито пълзи, нито ходи ,нито пък зъбки има.А като гледам вашите бебоци с какво темпо прохождат си мисля,че сме от ленивите бебета.А ето и една снимчица да не ни забравите:

# 268
  • Варна
Здравейте!
Напоследък нещо не ми се пише , но чета съвсем редовно.
Честит рожден ден със закъснение на малката Мони !Ведро и безгрижно детство!
gudza браво за малката шампионка . Ей сега се започва купона  smile3521
Димитър пълзи доста неубедително . По-скоро се набира на ръце и си приплъзва шкембето  . В кошарата се изправя сам , малко със зор . Иначе на пода по-трудно оправя , обикновено иска да се опре на мен и така се надига. Така че сме доооста далече още от ходене . И по-добре де  Crazy
Да се оплача и аз - не иска да яде . Ама никак . От неделя хапва само кърмица , и всичко друго по малко и със зор . Вчера и днес яде закуска ( попара и кускус) , но след това само мляко . Следобед му дадох готово плодово пюре и го омаха . Имам едни съмнения , че май нещо се плаши от пасатора и не иска приготвената храна  newsm78 Наистина не знам какво му дойде на акъла да не ще така .
vdaniela   да се оправяте бързо
mama toni и ние сме малко лениви , да не ти пука
Честити зъбчета на всички новоозъбили
Лека и спокойна на всички  smile3524 newsm46

# 269
здравейте,
не съм чела след малко се захващам, само да спомена новините около нас
нямаше ни извесно време бяхме при нашите при НДК, а там нямам пц
хванахме от нейде 6-та бебешка шарка, вече сме добре много леко мина, даже тя докито каза, че повечето колеги я бъркали с алергия и претопляне, то и аз мислех, че е от динята и за една бройка да не я заведем Simple Smile
иначе сме 8 500кг и 71см
около НДК нещо не намерих бебоци, само бабки Rolling Eyes та някоя от вас ако е от околността да казва при следващото ходене да си имам компания Hug
и сега да ви кажа колко съм ВЪЗМУТЕНА:
днес вижте какво ми пратиха:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=167766.msg4562602#msg4562602
няколко приятелки вече ме питаха дали не съм си направила още един акаунт, ама аз НЕ СЪМ!
някаква луда Мама Фаби ми е откраднала аватара и си представя моята беба за нейна!!! newsm61
ама как може така?! що за хора?! да не споменавам каква пак открадната снимка на племенника си е публикувала. #Cussing out
направо съм бясна и казах на модовете, не за друго ще вземе да си сложи друго откраднато бебе ако аз и направя забележка, да видим те какво ще измислят
ох стига толкова от мен хайде да ви изчета и пак ще пиша

Общи условия

Активация на акаунт