Добре дошла Бубичко!

Другия месец трябва да мина през тази, където записах Маги още миналата година, за да ми кажат какво става. Аз искам да я пускам към началото на март на половин ден и след 1-2 седмици вече по цял ден. Но майка ми ми сервира, че в ДГ взимали деца само наесен
Ми, ако е така аз какво ще я правя Маги след март, когато става на 2год и майка ми трябва да се връща на работа
Та може и аз да опирам до частна ДГ. Вярно ли е че приемат деца само наесен
Веси, то ако стане нещо накрая, ще е до месец - два, за да стартираме наесен. Нас в училище са ни учили, че се печели от оборота, а не от цената, ама в нашия случай не важи, защото има таван от 30 деца максимум, а само наема ми е 5 хилядарки, а и що персонал трябва да се наеме, режиините зимата са над хиляда лв., а и Ози за всяко дете 

. като гледах в немо бяха само 7 дечица, а градината работи от 1 година вече. надяваха се на двойно повече от септември. И също защо английски
. не че това е нещо, което да ме спре, ама немския по ме радва като варинт, но единствените немски ДГ и ясли са в княженво, бояна и павлово. В този край на софия няма нито една...

поразвалих и режима тия 2 седмици
Ама да свиква от малка на социален живот
В петък пак заминавам и края на август се прибираме окончателно
Сега започвам и със организирането на свадбата която ще е октомври месец, първо започвам с роклята че тя май най-много време ще ми отнеме 

само дето толкова усилия хвърлихме да преработваме плановете