МАРТ-2006

• 10 666
  • 267
  •   1
Отговори
# 195
Зори,честито  bouquet

Аз мислех,че говорите за ясли. Тук не пиемат деца в ДГ под 3 години. НАшите ясли по принцип не почиват,а ако почиват се правят сборни групи. Сьщото важи и за ДГ,но в момента нашето детско заведение е спечелило някакво финансиране и му правят основен ремонт.

# 196
Хайде Зори Hug  ЧЕСТИТО и от мен!     bouquet Много любов и щастие ви желая!!!  Hug
Ох,аз днес голямо мотане му ударих в къщи  Blush нищо не ми се прави в това време...
daizy, Успех с новото начинание  Peace Човек трябва да рискува,а в бизнеса винаги има много но- та...Давайте напред и дано ви потръгне  Hug В БГ все повече родители имат нужда от по добра база за децата. 

# 197
зори 4естито  bouquet
буби4ко добре дошла Hug,много ти е хубава щерката Hug
А някой знае ли къде се изгубиха Калина на Кайо и Беа?
Дани също ходи на ясла,днес пак ми го върнаха с рана,моля се да ни приемат септември месец в друга ясла,4е си мисля да го местя.Разстройството ни продължава ве4е 10ти ден Sad.Ама 4естно да ви кажа казаха ми,4е като тръгне на ясла и ще боледува 4есто,но пък 4ак всяка седмица да му има нещо newsm78 #Cussing out

# 198
зори 4естито  bouquet
буби4ко добре дошла Hug,много ти е хубава щерката Hug
Разстройството ни продължава ве4е 10ти ден
много внимавай да не се обезводни от това разстройство, закарай го пак на доки щото не е нормално толкова дълго и диета

# 199
Привет и от мен!
Зори, добре дошла и честито! Продължавайте да си живеете живота влюбено, хубаво и интересно! Предстоят ти интересни неща - организирането на сватбата ви, толкова е хубаво.... Heart Eyes Heart Eyes
Дейзи, идеята ви е чудесна, но и много трудоемка и отговорна...Успех! Peace
bubi4ko, добре сте дошли с Дени  Hug
zoui, помня че когато Катето беше с ентеровирус, лекарят беше казал да я държа на лечебно мляко, докато не се изходи поне два дена нормално, иначе се получавал порочен кръг с разстройството Naughty Срещу обезводняване добра работа върши Хидратин Алфа. Пие се вместо вода и дозата е колкото повече, толкова по-добре. Дано скоро да се оправи Дани, че знам колко е неприятно и мъчително. Praynig
Иначе около нас - всеки ден Катерина ме прави щастлива с новостите в поведението и начина й на действие. Много попива в момента, гледам я как се променя с часове.... Heart Eyes
Хубав ден Hug Hug

# 200
  • Варна
Здравейте!
Зори, честито! Дълъг и щастлив семеен живот!  bouquet
bubi4ko, добре дошли на теб и Дени!  bouquet
zoui, много лошо така. Горкото дете. Cry Дано скоро успееш да го преместиш.  Hug
През почивните дни имахме гости, първи братовчед на мъжо. Живее в Мароко и не се бяхме виждали 5 години. Голям пожар е тоз човек. ooooh! Два дни с тях се разправяхме и вчера бяхме скапани. Tired
Преслав е особено крив вчера и днес. В това време никъде не мога да ги изведа и вече издивявам.  Close Снощи имах страхотно главоболие. Иначе са добре, здрави са и двамата. Praynig И съм много горда със себе си-откакто започнах да му готвя, хапва много добре.  chef Чак не мога да повярвам. Даже мъжо се реди да яде от неговите манджи. Simple Smile
Лили, наистина попиват всичко. Преслав само да види нещо, веднага започва да подражава. Наистина ме изумява колко бързо запомня. Всичко му прави впечатление. Порастват ни душичките, да са живи и здрави. Heart Eyes
За детските ясли-тук приемат, на лято (през юни) и на есен (през септември), а на градина при навършени 3г.
daizy, успех в начинанието! Hug

# 201
Зори, честито и от мен! пожелавам ви любовта ви да се засилва все повече и повече с течение на времето и бъдете много щастливи!

zoui, миличкия Дани, това не е нормално, как пак с рана ти го връщат, този път какво е обяснението на лелките? данод а успееш да го преместиш на ново място.

Дейзи, не се отчайвай, ще намериш по-добра къща, ако с тази не станат нещата. Между впрочем вчера най-случайно се заговорих с една приятелка, че мъжът й търси къща за ресторант и се оказа, че в нашия квартал, до църквата Света Параскева, което си е все пак центъра, дават ремонтирана къща за 3500 и собственикът се похвалил, че френският институт напира да я вземе да прави ясла или детска градина. Та мисълта ми е ,че може да намериш и по-евтини къщи, макар и не с басейн. Ако искаш ще разпитам за тази и ще ти пратя координати.

Ние закарахме Писи на вилата във Варна при баба и дядо и сега къщата ни е празна. Много ми е мъчно, но разбирам,ч е се чувства отлично, непрекъснато тича из двора и къщата и е в супер настроение, плакала е малко за нас през първата нощ, но пък има толкова забавления през деня, че никак не й е скучно. Мисля, че е най-добре за нея да е на чист въздух, отколкото затворена тук на прахоляка, пък макар и с нас. Не успях да  се обадя на никоя мама от Варна, но следващият път!

# 202
Привет!  Heart Eyes
Успях най-накрая да разгледам снимките,всичките ни дечица са пораснали много  Grinning  Да ви кажа от както направихме прощъпулника, Юджи неспира да обикаля,изведнъж стана голяма фурия не се спира  ooooh! може би е съвпадение,че след празника съвсем се престраши да ходи сам  Laughing
zoui,да те питам теб  Laughing Дани как се оправя с два езика в къщи,имам предвид умешва ли думичките? Аз като гледам Юджийн е научил някои неща на англ. други на бълг. имам чувството,че му е голяма каша в главата,просто се чудя какво разбира в крайна сметка  newsm78 

# 203
  • Варна
Jessy, въобще не се притеснявай. Този братовчед, който беше тук има момиченце на 7 години. Откакто е родено живее в Мароко, където официални езици са арабски и френски. В къщи говорят на български. Хлапето вече ходи на училище и се справя перфектно с трите езика. А на мой бивш колега, англичанин, жена му е французойка. Тяхната дъшеричка, на 2 годинки също без грешка оправяше езиците. На какъвто език и заговориш, на такъв отговаря и никога не ги бърка. Peace

# 204
Привет мами!

Jessy, и аз мисля че няма нужда да се притесняваш за езиците.

Ето малко морски снимки и от мен:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=160813

паролата е: more

Цунки!

# 205
ох мами, закъсах я...закъснява ми една седмица и сега си направих тест, втората чертичка е доста ясна...направо не знам как е станало, ако е истина, не сме имали никакви "гафове", явно е някаква огромна случайност...А тъкмо спрях да кърмя Писи от няколко дни, нали е на вилата, и бях решила да почвам противозачатъчните, ама че ирония..
докато не ме видят на видеозон обаче нищо не е сигурно Simple Smile направо съм в шах #Crazy

# 206
Безмерна само спокойствие Praynig Hug Praynig

# 207
Безмерна, не знам и за какво да ти кажа  Shocked Наистина много изненадващо. То и на мен ми се наложи да си правя тест миналия месец, но беше фалшива тревога при мен. Но все пак и аз бях на тръни, та ти влизам в положение до някъде.
Но вие ще си решите какво да правите  Rolling Eyes

# 208
Безмерна , спокойно до видеозона , не се шашкай. Незнам , те тестовете са си май доста точни , но почакай до видеозона , пък после , ако трябва ще му мислите. Дали може да има някаква връзка с това ,че си спряла да кърмиш newsm78 и хормоните да са се шашнали нещо ( нямам представа , но ти пък я отби постепенно Писи , а не рязко newsm78 )
 Стискам палци!

# 209
  • София
Безмерна Hug,едва ли е грешка...,не съм чувала за грешен положителен тест newsm78 Кураж,мила,вземете най-правилното решение за вас! Hug

Зори,много е сладичка Анна-Мария Heart Eyes,и колко е пораснала и почерняла Hug!

Общи условия

Активация на акаунт