МАРТ-2006

• 10 663
  • 267
  •   1
Отговори
# 210
Безмерна,ех ,че хубаво  Grinning.Честно казано си е за притеснение и да се чуди човек дали е готов ......Аз имах подобна чуденка миналата седмица,но нещата се оправиха .Няма грешка при положителните тестове .Кураж и напред .

Зори ,честито и от мен .Ще чакаме и снимки след събитието ,да те видим булка . Hug

# 211
  • Sofia
И аз не съм чувала за гершен положителен тест  newsm78 . Не мисля, че е от кърменето - тестът  за бременност отчита наличието на хормон, който в нормално състояние не се среща в женския организъм и който е свързан с имплантирането на оплодената яйцеклетка, затова и тестовете отчитат най - рано 7 дни, което съвпада с имплантацията, а още по - сигурно - 14 дни след овулацията.
Успокой се все пак, за да можеш да вземеш най - правилното за теб (вас) решение  Hug . Аз лично не знам как бих постъпила на твое място - хем искам да имам второ и се размечтавам като видя бременна, хем изобщо не се чувсрвам готова за още едно бебе. Кате, не знам какво ти е на теб, и не смея и да се поставям на твое място   Hug ... Не съм спала почти от година и половина и няма изгледи да започна в скоро време  Tired, ако стане второто ми е неспящо и такъв дивак ще се гръмна просто  #2gunfire

Забравих - Зори, Ана - Мария е разкошна с тен и с тези руси къдрици  Hug .

И Честит Рожден Дена на мама emy_emy!!! Много щастие и любов ти желая   bouquet .

# 212
  • Варна
Ох, Дани, знам, че на теб не ти е весело сигурно, но аз се зарадвах на новината. Simple Smile Много е трудно да вземеш решение, знам. Мен ако питаш не съжалявам въобще, въпреки че понякога ми идва много нанагорно. Вие ще решите и ще вземете най-правилното решение за вас. Все пак изчакай и видеозона, но и аз знам че фалшив положителен тест няма. Каквото и да решиш ние ще те подкрепим. Hug
Честит рожден ден на emy_emy!  bouquet

# 213
  • София
Дани, скъпа, скоро и аз се бях притеснила малко на тази тематика, оказа се фалшива ревога при мен, но все пак се позамислих.
Бременна си, разбира се, сега трябва да вземеш решение.
Пожелавам ти успех, каквото и да решиш!  bouquet

# 214
Безмерна, мили4ка, спокойно, не се притеснявай  Hug Ние сме с теб  Hug

И аз знам, че няма фалшив пол. тест, но фалшиви отрицателни тестове има - при мен беше така, 5 еста и нито един не показа наличие на бременост.

Отиди на лекар за да си съвсем сигурна, и според мен ако си бременна е чудесно Simple Smile

С теб сме! Дръж ти в течение !

# 215
  • София
Честит Рожден ден emy_emy! Да си много здрава, много щастлива и много обичана   bouquet

Безмерна, стискам ти палци миличка, да вземеш най-правилното за вас решение  Hug Hug Hug И не бързай да се шашкаш, изчакай видеозона. Каквото и да решиш ние всички сме с теб  Hug Hug

# 216
Еми честит рожден ден  bouquet Бьди здраваи много обичана.
Скоро с мама от наша отчетна( ама няма да я издавам) се бяхме намерили в една тема в ИСкам бебе,та си почакахме и двете за бременност,но беше фалшива тревига,а аз бях почнала нови колички вече да заглеждам Embarassed Решениеъо е много трудно.

Момичета кьде е КОнстанс,някой знае ли нещо?

# 217
здравейте момичета,

Еми честит рожден ден   bouquet

Зори честито, щастлив семеен живот   bouquet

Безмерна с теб сме всички, само спокойно Hug

При нас нищо ново, Благо само дивее, а аз тичам по него. Всеки ден нещо ново, опитва се да говори, ама никои не го разбира  Laughing
Снимките на всички дечица са страхотни.

# 218
Честит Рожден ден emy_emy

Зори , честито подписване  bouquet

Безмерна , лично мен тази новина мв радва , но разбирам какво ти е на теб.Аз все повече се навивам за второ , само се притеснявам , че килограмите ми са много и пак ще ударя 94-5 кг :crazy

Тези дни все се каня да пиша и като седна на компа , Ели вземе че се събуди.И така темите загубиха давност.
Ако ви се гледа :
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=158952

# 219
Леле Дани, това се казва новина, с теб съм каквото и да решиш  Hug пък и както казва свекър ми "такива хубави ги произвеждате ", че не бива да се остава с едно дете  Laughingсега сериозно, представям си какъв шок е за вас, побързай с видеозона, успокой се и.... и аз незнам какво да кажа, така се развълнувах  Grinning

Зори да ти кажа въобще нямаше да я позная Ана-Мария, толкова се е променила, източила се е май, а и все повече на теб ми прилича, личи си че изкарва чудесно на морето  Hug

Еми, честити рожден ден, да си здрава, щастлива и обичана  Hug

# 220
Ей..Дани  Hug много хубава новина! Вие си знаете кое е най-правилно.Аз само ще добавя,че две дечица не се гледат толкова трудно,а в къщи става още по весело! Wink Успех!    bouquet

Големи красавици са Анна-Мария и Ели!  Hug
ЧРД emy-emy!   bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: ср, 08 авг 2007, 14:49 от Jessy I

# 221
emy-emy, честит рожден ден!   bouquet  bouquet
Това се казва новина  bouquet Дани, мила, с теб сме Hug Hug Hug
Зори, Ана-Мария се е превърнала в прекрасно малко момиченце, както и Ели впрочем, но нея си я гледаме от близо ежедневно Heart Eyes Heart Eyes

# 222
Аз Констанс я засичам в тяхната августвувска темичка  Grinning Влизам от време на време там, за да се заредя с положителни емоции  Grinning Сега там има много новородени  baby_neutral

Кремена, аз си заглеждам колички и без да имам съмнения за бременност. Аз второто съм го запланувала за догодина. Но това не ми пречи да си мисля, още от сега какво ще си купя  Mr. Green Особено, като една колежка от офиса е бременна и сега само за бебета, покупки и раждания говорим  baby_neutral

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЕМИ!

# 223
  • Варна
Ех, таз Елица, голяма красавица! Heart Eyes
Ана-Мария и тя много хубава госпижица е станала. Много ми харесаха снимките с капелата. Heart Eyes
Цеци, за килограмите не се тревожи много. Знам,че е индивидуално, но аз с Преслав качих сигурно към 30 (последните 2 седмици преди раждането нали лежах в болница и не знам колко родих). С Габи чаких 13, които вече ги няма. Сега се боря с тези от Преско. Просто втората бременност е много по-динамична, защото се занимаваш с детето, излизаш по разходки и т.н. и не се качва токова много. Аз не, че те навивам, де. Simple Smile

# 224
Честит Рожден Ден Еми!
Много щастие и положителни емоции!
  bouquet

Дани Hug пожелавам ти да вземеш правилното решение, а ако решиш както на нас ни се иска Wink едно братче на Писи Laughing
Няма страшно, оцелява се с две, даже е по-весело PeaceЯ питай Катя Laughing
Отивам да разглеждам снимки докато не са ме прогонили от стола ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт