МАРТ-2006

• 10 669
  • 267
  •   1
Отговори
# 225
Еми ,честит рожден ден !Бъди здрава,щастлива и много обичана .Весел празник!

И аз за Констанс се замислих тези дни ,как ли е ?Дали вече има бебе?

# 226
bezmerna, много хубава новина, дано и вие се радвате, ама малко като се позамислите, убедена съм че всичко ще си дойде на мястото. нормално сега да си ошашавена. аз исках деца с по-голяма разлика, но тати изкара от 1000 кладенеца вода и току виж след време и аз съм на твото положение.
Честит рожден ден на емy_emy! От здраве да не се отърве!
Аз да питам, вашите мартеничета говорят ли вече. Мойта Дени мързи ли я какво и аз не знам, но повече от тати, уля -баля и пуф паф до сега не е казала. Иначе с другите неща си е в крак - храни се сама и рано проходи, ама с това говорене вече почвам да се притеснявам. Като и кажа да ми каже нещо и само се потхилква и си врътва дупето.

# 227
  • София
Еми ,честит рожден ден !Бъди здрава,щастлива и много обичана .Весел празник!

И аз за Констанс се замислих тези дни ,как ли е ?Дали вече има бебе?
Не, още не.
Термина беше средата на август, мился, дано да се доносят с бебка, Тино малко по-раничко се роди, помня и тя се притесняваше, заради това.

Зори, не помня дали честитих подписването  Embarassed
Ако съм пропуснала- миличка, пожелавам много, много щастие и това да е само началото на една приказка, която си си пожелала!  bouquet
И да ти кажа, с голям интерес те наблюдавам как се държиш, нали малката е рибок и я "проектирам" като пораснала Simple Smile) Само не ми се смей Simple Smile
Бубичко, Бояна съставя прости изречения "Айде, мамо колата" "Тати е тука?", "Мама я няма" "Водата е топла" или съоветно студена, като разбира се не си представяй, че успява да изрече думата изцяло.
Важното е, че съставя изречения вече.
Това, с което се мъча в момента е да я отуча да си смуче пръстчето. Мажа с едни горчиви мазила и засега постепенно започва да се отказва. Аз съм много суетна и няма да си простя, ако по моя небрежност нещо малката я "деформирам". Въобразих си, че зъбките за започнали да се изкривяват и изсилих бабите да започват с отучването.

Еми- честит празник и от мен   bouquet

# 228
Това, с което се мъча в момента е да я отуча да си смуче пръстчето. Мажа с едни горчиви мазила и засега постепенно започва да се отказва. Аз съм много суетна и няма да си простя, ако по моя небрежност нещо малката я "деформирам". Въобразих си, че зъбките за започнали да се изкривяват и изсилих бабите да започват с отучването.
Еми- честит празник и от мен   bouquet

И мъжа ми си въобрази същото и затова миналата седмица се зае (неуспешно Confused както знаете) с отучване , но от цялата акция , сега Ели постоянно си търси бибата и зпада в истерия ако 5 минути не и я дам) От вчера (БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЛИЛИ  , която ми даде тази идея:flutter:) , се понаучи да я крие в джобчето като излизаме .В последствие ще е от полза и в яслата.Ще оставя нещата така засега , а след няколко месеца ще видим....
А за килограмите - оказа се , че съм свалила 24-те кг. от Ели и сега ще се боря с едни 10 които качих от първата неуспешна бременност( 6 месеца преди да забременея с ЕЛИ Cry)

# 229
Мнооого е сладка Ели, пу-пу  Hug

И Алис не е много по приказките, има си 10-ина думи върти си ги само тях и толкоз. Всичко, което й казвам й е ясно, давам й прости задачки и тя си ги върши, но неще да повтаря думи и това е, като я карам да повтори някоя дума ми се хили като репичка. Тия дни е адски любвеобилна, само ме преследва да ме целува, както преди това все ме щипеше и удряше, сега пък само ме мляска и е станала много добричка, каквото й кажа и ме слуша, направо не мога да я позная  Laughing

# 230
  • Варна
И Преслав е назад в говоренето. Произнася най-различни срички, но смислено не говори. Само едно "айде" повтаря и толкова. Баща му е проговорил след 2г. и аз въобще не се трогвам. Бабите обаче все прищпорват: "Хайде, няма ли да говориш вече?", "Кажи еди какво си..." и тем подобни. Аз много се дразня.  Close И за прохождането беше така. Когато е готов, тогава. Не може всички да проговарят на 10 месеца. Crossing Arms

# 231
Ми Кате да ти кажа, аз хич не съм се впрегнала, че Алис не иска да говори, виж за ходенето ми беше притеснено, че се бави, ама ей на и това стана. Забелязала съм, че има деца, които повтарят всяка дума и такива, които си мълчат и изведнъж проговарят. Въобще вече не се връзвам толкова, пускам се по пързалката.

И аз пък какво се разприказвах, мъж ми го няма, приспах детето, изядох една кутия сладолед и дремя във форума  Rolling Eyes

# 232
ми то явно си е до самото дете, да не се притеснявам чек толкова. аз сравнявам с едно близко дете, което ни води с 4 месеца, ама хем момче, като беше на нашата възраст, вече казваше по цели изречения. пък мойта не мога я разбра, разбира ме и изпълнява каквото й кажа, ама мързи ли я какво

# 233
  • София
Цеци, вие поне сте с биба. Тя изобщо не е толкова рискова, за изкривяване на небцето и зъбките. Много гаден процес, но се надявам да се похваля с успех скоро. Иначе трябва да я мъча с брекети в по-късна възраст. Провокира ме една племенница на мъжа ми, която е в пубертета и е момиченце като слънце, но с деформирана захапка, именно от това и майка и гордо ми заяви да не притеснявам, че дъщеря и е имала този навик и виж сега- нищо и няма. Е, на секундата купих Даум Ескола и започнах.
Милички, не се притеснявайте за проговарянето, абсолютно е индивидуално и темперамента на децата е различен, около две годишна възраст настъпва по-активната фаза на проява на активния речник.
Целувки   bouquet

# 234
Аз за бибата въобще не се притеснявам, стига да е спокойно детето, след време като е по-голяма, просто ще я подарим на някое малко бебче и ще й обясня, че бибите се ползват от малки бебета, а тя е голява. Ама сега и да обяснявам и да я крия, само ще я дразня

# 235
  • Варна
Мда, и аз така си мисля да направя с Преско, но при нас ще е малко по-трудно, защото имаме и бебе. Тя Габриела не е особено ентусиазирана от бибата, но пък много яко смуче юмрука и ще е понатисна, да не си намери пръста, че лошо тогава. Много е смешна, защото като усети гумата и направо и се гади, а само да намери ръката и засмукава като пиявичка. Mr. Green

# 236
Аз свьм се амбицирала да я махна този месец. И определено имаме напредьк. Давам му я само за спане-така ще е още една седмица. ПОсле ще я махна от следобедния сьн . И така постепенно. в началото плачешеш за нея,но сега бьрзо я забравя.

# 237
здравейте, милички! много ви благодаря за подкрепата, добре че сте вие!!!  bouquet

вчера беше голяма драма вкъщи, първата реакция на мъжа ми беше направо категорична, че сега не е моментът да имаме второ детенце, че имал други планове, даже ми изръси, че съм виновна, защото съм кърмила Писи 1г5м и не сме се предпазвали както трябва. Карахме се цяла сутрин и накрая бях решила , че ще правя аборт, защото искам децата ни да са обградени с любов, а не с невротизирани родители. След работа отидох при лекарката ми и бременността се потвърди Simple Smile говорихме в началото на другата седмица да отида. Като се прибрах обаче Той беше размислил, представяте ли си! обясни ми, че се изказал импулсивно, без да помисли какво всъщност се е случило, но сега е убеден, че иска детето и в никакъв случай няма да допусне това да ни тежи на съвестта и т.н. и въобще щастлив край! днес съм много щастлива и се надявам всичко да е наред занапред. Знам, че няма да ни е лесно, но пък имам за пример всички от  вас с по две дечица и мисля, че ще се справим.

на патерица да честитя рождения ден на emy_emy! бъди жива и здрава и много щастлива и обичана!

разгледах снимките на Ана-Мария и морето  Grinning много е сладка и ми се вижда много пораснала, даже ми изглежда по-голяма за възрастта си!
Сега ще гледам снимките на Цеци!

azzy, скъпа, ще споделиш ли после какъв е резултатът от мазането на палчето на Боянка, имам същият проблем с Писи, но последният ми опит преди два месеца беше плачевен и се отказах.

# 238
  • Варна
Спомням си, че бях първата, която поздрави Констанс. Сега съм изключително радостна да поздравя първа и теб! Много се радвам за вас. Няма да съжалявате. Това детенце е Божи дар. Много се радвам за теб, Дани. Лека и спокойна бременност ти желая. Много съм щастлива. С голямо въление чаках да прочета какво сте решили и се надявах това да е решението. Още веднъж те поздравявам. Hug

# 239
  • Sofia
Bezmerna, толкова много се радвам за вас, че всичко се е наредило  newsm10. Желая ти много лека, щастлива и спокойна бременност от все сърце  Hug .

Общи условия

Активация на акаунт