Лято, слънце и море, ще усети МАЙското дупе!

• 13 803
  • 288
  •   1
Отговори
# 255
Лелее, адска жега е. Преди малко се престраших да изляза на терасата да си прибера прането и направо щях да получа топлинен удар. А беше вече 19 и нещо. Кога ще се разхлажда това време...  newsm78

Добре завърнала се на  gi4o_pi4o и честит имен ден на МАГИ!
Жули отново е много сладка. Поздравявам я за стайлинга!  Laughing Целувки от Гоги!
Имарче и ние сме фенове на тези колички. Даже като отидем в парка и има дете с такава само гледа, дебне никой да не го види, грабва я и хуква с нея. Джебчия, бе.
Ани, браво на Ивко за самостоятелното хранене! И ние вече си хапваме сами някои храни, но я кажи често ли даваш на Ивко пастет. Могат ли да го ядат вече? Защото от известно време Гоги не иска да яде нито каша, нито кисел, предложих му филийка с масълце, но такава физиономия на погнуса направи, че... Вече не знам какво да му давам. За колелото - ние имаме досущ същото, даже и пчеличката отпред е същата. Ние нямахме въобще намерение да купуваме, но един ден така се затръшка за колелото на едно дете, че се наложи по спешност да го купим. Но вече така ми е втръснало това синьото, че предпочетох жълто. Ето ни и нас да се изфукаме:

И тъй като Гичо пита за гърнето аз да си кажа мъката. Ентусиазирана от разказите на някои майки тук как милите дечица си вършат работата в гърнето реших и аз да оставя мойто диване по гащички днес. Но по нашето гърне тече ток.  Twisted Evil Резултата е, че цял следобед ходя с парцала и бърша след него. За капак се изпишка и върху моето място на спалнята. Явно нас с гърнето скоро няма да ни бъде.

Май имаше и още нещо, но моите мъже ме припират да излизаме навън, въпреки че за мен това е безумие. Още е голяма жега, но ще се жертвам...

Дано се разхлади малко!  Praynig

# 256
Лони, тогава за първи път дадох пастет. Обикновено когато яде сандвич , му го препичам с кашкавал. Но реших да пробвам без да ми го е препоръчал педиатър. Купих детски пастет, на който пише, че е с витамини и без консерванти. Колко е вярно не знам, но нищо ни няма!

# 257
Лони -Гоги голям пич с кърпата и колелото  Laughing Peace от Жули  Hug
И тук е жега,покрай морето малко по-бива де.
Ани -много рано за пастет,а ако знаеш от какво се прави ,няма и да си помислиш да го даваш..Пъпвата ми специалност е точно такава и затова знам ..
Иван е голям бонбон с тия къдрици  Flutter не ги режете ей  Naughty

Жули напира и тя да бърка в чиниите,но още е далеч от самостоятелно хранене.С гърнето работата е добре.Върши я там,даже понякога само го носи и си опъва дрехите да се събува и да сяда,но понякога става и като сложим памперса тогава прави всичко в него..Има време де,малки са още за отучване.
Понеже живеем точно на Морската алея,където са всички заведения,всяка вечер сме като туристи.Разходка,кръчма и така  Laughing

# 258
Момичета имате много поздрави и целувки от Калия и малката Нели.Те са добре и много им липсвате,целува всички наши мъничета.
Ние ндеас бяхме до зоологическата градина,много добре си прекарахме.имаше и представление с делфини.

# 259
  Ох, ще се сварим вече в тая жега, не се трае. Аз която обича жегите вече ми дойдоха в повече.
  В събота с татито решихме да ходим на Витоша на хлад, да ама не............тръгнахме задръстване(заради европейското по колоездене)........решихме да се връщаме и добре, че го направихме, защото бяхме забравили обяда на Ради. Много се изнервихме в тези жеги.
   НО в неделя успяхме. След като Ради се наспа-следобед и хайде на планина.......а там кеф 23 градуса и понеже стояхме до към 19.00 часа даже беше 21 и ми стана хладно. На нали е казано пълен кеф няма.....хладно ама не изядоха комарите. Бяхме на Алеко. И като слязохме в града АД   :nature016:33.0 градуса(според термометъра на колата)
  Имарче, след като така се принесняваш не му пречи пак да му направите прощъпулник, за здрави крачета.
   И ние обечаме женските колички и му купих една по евтинка, всички деца се изпокарват за тях пред блока.
  Да се проявя като клюкарка. Видях, че Крейзи прави отчетната по градове на Пазарджик и редовно списва там Чудя се, защо спря да го прави при нас? Дано не сме я обидили с нещо????
  Приятен ден от нас!

# 260
Здравейте. Ние се върнахме от морето, няма да казвам почивка, защото за такава не може да става дума. Който твърди, че с бебе може да се ходи на море, значи не познава моето. Мия ни съживи кошмарите от първите 2 месеца, когато ревеше по цял ден. Бяхме в Синеморец -прекрасни условия за дете -къща със страхотна градина, в която имаше толкова много зеленина, че жегата въобще не сме я усетили. Имаше и фонтанчета, люлки, а за по-големите деца даже направена къщичка на дърво, абе красота. Ама моето зверче рева първите 3 дена без да знае и тя защо. Събужда се в 6 сутринта и започва да реве, а тук си спи до 8. Отиваме на плаж, тя реве и след 15 минути айде обратно. Така за 9 дена успях да се изкъпя 2 пъти в морето. След третия ден се оправи и стана пак прекрасното усмихнато и мило дете, което си е. Хареса си едно място на плажа с пързалка до едно заведение и там ходехме рано сутрин. Даже се пързаля. Минаха 3 хубави дни и взе, че вдигна температура. Прибирането ни също беше кошмарно, получи някакви стомашни болки и така пищеше от болка, че ако бяхма близо до някакъв град щях да я заведа в спешното. Слава Богу бяха само газове и след като се върнахме веднага звънях на педиатърката ни, та сега си пием пак капки за колики, но вече не вдига температура и вчера не спря да се усмихва.  Явно е много доволна, че отново си е вкъщи. На фона на всичко това имаше и някои много положителни промени при нея. Започна да ходи доста по-уверено, но още сме далеч от прохождане. Започна да приема храна с пръсти, даже сама си поиска от нашата храна и изяде 3-4 картофчета и малко хляб.  После ще чета какво сте писали.

# 261
Здравейте, момичета!

В тия жеги направо ще умрем. То бива, то може, ама пък такова чудо не се търпи...
Сутрин щом станем и закусим и веднага излизаме навън. Нямам да имам време да му готвя и ще я караме на пюрета. Така ще е покрай тези жеги.
Днес след обяд няма да го извеждам, че на мен вчера ми стана зле, пък не знам на него какво му е било...

Гичо, радвам се че се появихте  Hug Давай снимки на Маги да я видим колко е пораснала  Heart Eyes. Честит имен ден (на патерица)на малката сладуранка!
Честит рожден ден и на Денз (на една по-голяма патерица  Mr. Green)

Лони, Гоги с тая кърпа е як пич  Heart Eyes
Ох, отивам да натикам бибата в устата на диването, че без нея няма да заспи  baby_neutral

Лек ден от мен   bouquet

# 262
Жегааааааааа, надявам се да приключва вече. Тази сутрин Ема беше мокра, бодито й, косата й почти цялата, как да спи спокойно детето така.  Rolling Eyes Вчера не искаше да си тръгва от плажа. Такава радост настава като отидем - тича към морето и не се спира на брега, ако не я хванем навреме се е потопила до врата. Рита във водата, пляска с ръце, пищи от кеф.   Hands Clap Hands Clap  girluu newsm68 Чудя се, дали ще мога малко по-рано да приключвам работа и да я водим всяка вечер или да се прежаля и да ходят само двамата с татито, пък аз... друг път.  Thinking
В събота Ема беше на сватба - за първи път. Много и беше интересно в църквата, искаше да ходи отпред да гледа и даже помогна на поповете в пеенето.  Може и да се замисля по-сериозно за кръщене. До скоро беше много подозрителна към всичко ново, различно, чужди хора не трябваше да и говорят, а камо ли пипат, топят в купел и т.н., но от месец насам много се е отворила. Не зная за добро ли, за зло ли, много контактна е станала и от нищо няма страх.
После в ресторанта страшни танци дръпна-ще трябва да си копирам филма, защото оператора я хареса и доста я снима. После, без въобще да спори, изяде цяло парче питка, обиколи няколко маси и си изпроси още питка. Пу пу добре хапна. Много се радвам, че я взехме с нас, определено и тя се забавлява.
Честит имен ден на Маги! (с малко закъснение)
Жули, както винаги със страхотна рокля. Отдавна не я бяхме виждали, много пораснала наистина.
Имарче, никакво рязане на къдриците. Много хубав този твой син, като момиченце красив е. Количката за кукли и при нас е хит, ... може би след патетата / кучетата и т.н. с дръжка. Ема е същата, по отношение заспиване - в количката е невъзможно!!! Прекалено много интересни неща има наоколо.
Честит рожден ден на Муцунка! Желая и много щастие и винаги хубави изненади - като стархотния часовник! Алекс - голяма чаровница.
Приятно изкарване на Олчето. Дано е по-поносимо времето на вилата им. После снимки ще трябва да покаже - естествено. Благодарим и за предвидливостта с темичката.
Ох, 2 часа пиша. Все пак понеделник е! Айде да работя.
Приятен ден на всички!!!

# 263
Здравейте и от нас,

Аз все се каня да пиша и май успявам само да прочета и толкова.  Sad Честито на всички малки и големи, които празнуваха последните дни. Да са здрави, усмихнати и много, много обичани.   bouquet  newsm51
Ние сме добре. Днес ходихме на консултация и диването за три месеца е качило само 400 гр., но пак е по-добре от нищо. Сега сме 9,330 кг. и 79,5 см. Последните дни почти нищо не иска да яде, та съм се видяла в чудо. Ани и аз днес мислех да давам пастет, но не знаех дали може. Ще взема да пробвам пък ще видим. Мимоз, аз знам, че има хиляди боклуци вътре, но много го обичам и се чудех дали и на нея няма да и хареса.
При нас зъбите растат с пълна сила. Вече имаме 13 и още няколко са на път. Вечер така яко мрънкаме, плачем, направо е някакъв кошмар. Иначе жегите ги преживяваме ето така.

Тук на морето подухва приятен бриз, и ние всяка вечер сме на плажа до към 20 часа. Даже от вчера си имаме и компания - кумовете ни с техния дивак.  Simple Smile На тази снимка си изследват пъпчетата. /за сега/ По нататък сигурно и други неща ще са им интересни. newsm78  Simple Smile

Разгледах всички снимки. Алекс и Жулката имат страхотни тоалети и са разкошни. Иван е само за завиждане с тези руси къдрици, а Гоги е готов за свалки по морския бряг. Wink А за Ема просто нямам думи ...  Има невероятна усмивка. Много е чаровна.
Пастичка, вие на Арапя ли почивахте? Това е любимия ми къмпинг от студентските години. Там съм си изкарвала едни от най-хубавите лета. Мислим си септември евентуално да отскочим нататък.
Лек ден на всички и дано не е толкова жарък.  Hug Heart Eyes

# 264
FY - браво на тебе  smile3501 разпознаваш скалите, може би.
Бяхме няколко дена в едно хотелче в Царево, там уговорката беше, че ще ни прехвърлят от студиото в двойна стая за последната нощ. Когато този момент дойде, стана ясно, че по никакъв начин не можем да се поберем в стаята (кошара, надут басейн, пояси, хладилна чанта и т.н.) затова се изместихме в един комплекс от много симпатични нови вили, по посока Арапя и толкова ни хареса, че останахме още няколко дена. На плаж ходехме на Нестинарка и на Арапя. Нестинарка плажа направо не можахме да го познаем - построени няколко огромни хотела на самия пясък. Затова и сутрин и следобед мястото беше АРАПЯ.  newsm10
Водата беше толкова бистра, че се виждаха рачетата как ходят по дъното. Ако отидете там няма да съжалявате!
Поздрави и целувки за прекрасната Сиси. Не съм виждала друго дете с толкова изразителни очи!
Щеше да ми е приятно да се запознаем, когато минавахме през Бургас, но много бързахме. Следващият път обаче - задължително. А за срещата 4,5,6 септември???
Айде, че вече прекалих!

# 265
Пастичка, разпознах скалите и горичката над тях.  Simple Smile Наистина мястото е прекрасно, а сега са направили и много хубави бунгалца с детски кътове. Sunglasses За съжаление на самия къмпинг всичко е фул до 15 септември. Ако имаш координати на вилите в които сте били можеш да ми ги пратиш на лични, ще съм ти много благодарна. За срещичката уж мислим да идваме, но за сега не бързам с резервациите. Дано успеем и се видим.
Ани забравих да кажа, колко много ми хареса слънчевата усмивка на Ивчо. Голям сладур е и той. Heart Eyes

# 266
  • София
Иначе жегите ги преживяваме ето така.
Дай боже всекиму по тоя начин да ги преживява Sunglasses
FY, така ги описваш тия късни плажчета, че да ви завиди човек. Сиси отново е неотразима по първа мода с тоя бански Heart Eyes
Ние ходихме на Царево и Нестинарка лятото на 2005-а (май една седмица след завръщането направихме Румчо), но нямаше хотели на плажа, всичко се променя страшно бързо...
А иначе и аз съм замислила като сме на морето да ходим след 6 на плаж, защото на силното слънце не ми се седи въобще Naughty
На Румчо актуални мерки нямам, защото сме чак на 15-ти август на консултация, дано да е пораснал.
Гичо, браво за гърнето, напред сте с материала, ние нямаме още попадение, ама то и не можеш да го задържиш там седнал.
Имар, предай и ти поздрави на Кати и Велизар, изглежда голямо детенце, на мен Румката още на бебе ми прилича на моменти.
Кабранска, гледам добре се забавлявате вечерно време Peace
Алекс на Муцунка е страхотна чаровница, има на кой да прилича. Часовникът е супер!
На Ема морските снимки са много сладки, браво, че е толкова общителна.
Айде, събудихме се вече...

# 267
Ехо,тук съм....ама вчера не ми се пишеше/че на свеки и било скучно и ни се натресе...та за няколко часа ми вкисна настроението за няколко дни напред #Cussing out/...днес пък ме мързи.......а и нали си имам верни дружки да ме наобикалят...ама пусто и без вас немога.....от одеве поглеждам към ксомпа с надежданта,че Иво ще ми отпусне поне 10-тина минутки за разписване.....
Ние приключихме и с хола......и скоро няма и да помислям за поредната стая/лошото е,че има още две спални/...но смятам преди морето и посрещането на родата повече да не си отварям подобни забавления....
Иначе вечерните къпания ще ги продължа....ама и на мен ми се отразяват добре.....то малко на вдетиняване отива моето,ама ще го пишем от зодията/че и асцендента ми е рибешки/
Гърнето и аз пак го предложих...и на мен пак ми го отказаха.....имаме едно-две попадения на плочките в банята....ама ,ако трябва да съм честна си е живо съвпадение......та ще поналеем още малко пари в памперсовата индустрия......
Лони-много ти е хубав Гого-то.....пу-пу....ама на снимка изглежда кротък.....то и Иван на Имар има един ангелски изглед....ама мамите си знаят...Имарче,да пратиш и ти много поздрави на Икати и Велизар-много ми липсват свежите и постинги......
Мешко,явно си е домошарка вашата мома.....съжелявам,че така се е получило с морето.....ама както каза Асен след нашето ходене-"С деца на море е като с деца на баня......"/и май беше прав,че и аз не помня дали изобщо се изкъпах като хората/..и да си призная,че за следващото ходене с огромно чуство на вина си пофантазирах какво ли ще е  да сме без тях,че баткото нали и не ще....ама бързо се осъзнавам,че я няма тая опция в менюто ooooh!........
Виф-че,четеш...ама да се разпишеше....че то работата няма да ти избяга.......ама ние тук си чакаме NaughtyВиждам и денз и Галюшанка....дано се засрамят ,че ги издадох..... Wink
Сисито,Алекс и Жули са както винаги страхотни на снимките....аз само да кажа,че не им завиждам на мамите/и на таковците им,де/...май вече трябва да слагат сопите до входната врата/за ергените,не за друго Mr. Green/
Мимоз-завидях ви за нощния живот...ама сигурно ви  шумничко.......и сигурно ти е писнало от курортисти Laughing....
Ани,аз още пастет не съм давала....ама вече спрях да мисля за евентуалните вредности....че то трябва детето гладно да стои....та май скоро и аз ще го пробвам.....
На кърмачките дето пратиха снимки-евалла Peace/те си знаят кои са....а другите ако искат да гласуват за нашите мами-ето ви линкhttp://www.bg-bebe.com//
Наша гордост се поразмърда....ама като погледнах часовника и за малко да ми падне долната челюст....заспал е в 12 и 30.......и не се е будил Shocked.......само да съм се оплакала от дете-оплюйте ме..........

# 268
Ох чета за море и гледам морски снимки всички сте разкошни пълните ми очите и сърцето. Ние ще се разминеме с морето тази година та добре че сте вие да погледам.
Мариса си ходи с всеки изминал ден все по спокойно сама направихме прощъпулник първо си отчупи от питката после взе портфейла пусна го и взе клещите които ги бяхме нарекли на зъболекар - та май ще си изкарва парите със зъбовадене.
Ами това е от нас ние в средата на седмицата се изнасяме от София на една вила на моя първа братовчедка и ще се разпиша със снимки другата седмица.
Това е около нас - поздравии прегръдки на всички потящи се!!!

# 269
Мешко,много кофти се е получило с тази почивка! Аз пък само мога да си мечтая да отидем за толкова дълго време на почивка.

Сиси много добре са и организирали вечерите. Добре сте си мамите край морето.....

Днес гледах един филм,който ми допадна и мога да ви го препоръчам. Сега поне в жегите се задържаме по дълго в къщи , освен летуващите на хладни вили. Покрай вас и аз се замислих дали утре да не се кача на хотела, но ще умра от скука там. The Hitcher се казва филма.

Последна редакция: пн, 23 юли 2007, 22:53 от А н и

Общи условия

Активация на акаунт