Добре завърнала се на gi4o_pi4o и честит имен ден на МАГИ!
Жули отново е много сладка. Поздравявам я за стайлинга!
Имарче и ние сме фенове на тези колички. Даже като отидем в парка и има дете с такава само гледа, дебне никой да не го види, грабва я и хуква с нея. Джебчия, бе.
Ани, браво на Ивко за самостоятелното хранене! И ние вече си хапваме сами някои храни, но я кажи често ли даваш на Ивко пастет. Могат ли да го ядат вече? Защото от известно време Гоги не иска да яде нито каша, нито кисел, предложих му филийка с масълце, но такава физиономия на погнуса направи, че... Вече не знам какво да му давам. За колелото - ние имаме досущ същото, даже и пчеличката отпред е същата. Ние нямахме въобще намерение да купуваме, но един ден така се затръшка за колелото на едно дете, че се наложи по спешност да го купим. Но вече така ми е втръснало това синьото, че предпочетох жълто. Ето ни и нас да се изфукаме:

И тъй като Гичо пита за гърнето аз да си кажа мъката. Ентусиазирана от разказите на някои майки тук как милите дечица си вършат работата в гърнето реших и аз да оставя мойто диване по гащички днес. Но по нашето гърне тече ток.
Май имаше и още нещо, но моите мъже ме припират да излизаме навън, въпреки че за мен това е безумие. Още е голяма жега, но ще се жертвам...
Дано се разхлади малко!
от Жули 
не ги режете ей
. Честит имен ден (на патерица)на малката сладуранка! 

Чудя се, дали ще мога малко по-рано да приключвам работа и да я водим всяка вечер или да се прежаля и да ходят само двамата с татито, пък аз... друг път. 
Честито на всички малки и големи, които празнуваха последните дни. Да са здрави, усмихнати и много, много обичани.

На тази снимка си изследват пъпчетата. /за сега/ По нататък сигурно и други неща ще са им интересни.
А за Ема просто нямам думи ... Има невероятна усмивка. Много е чаровна.
разпознаваш скалите, може би.
За съжаление на самия къмпинг всичко е фул до 15 септември. Ако имаш координати на вилите в които сте били можеш да ми ги пратиш на лични, ще съм ти много благодарна. За срещичката уж мислим да идваме, но за сега не бързам с резервациите. Дано успеем и се видим.
/...днес пък ме мързи.......а и нали си имам верни дружки да ме наобикалят...ама пусто и без вас немога.....от одеве поглеждам към ксомпа с надежданта,че Иво ще ми отпусне поне 10-тина минутки за разписване.....
........