Лято, слънце и море, ще усети МАЙското дупе!

• 13 795
  • 288
  •   1
Отговори
# 285
Елфче,а и другите кърмещи/може и бивши,стига да имате снимки от тояпериод/срока за изпращане на снимките е удължен до края на седмицата....За Таня Арнаудова аз си гласувах,обаче ме е яд,че не е нащ`то Танче Sad..Сега видях и Руми........е,страхотна снимка Peace...чак ми стана едно Коледно...и направо се поразхладих мислено.....

За олиото на ударено и аз да питам някой има ли смислено обяснение/и дали помага,ако е пробвано вече/...на мен пък ми казаха ,че можело и със сапун/било действало,не ставал оток и по-бързо минавало/,ама не ми го подкрепиха с разумно обяснение и още не съм пробвала....

Последно дописване-ама при толкова хора наредени горе да четат-си е направо грехота поне половината да не се разпишат.......пък и Олчето,да е жива и здрава,нали си е оставила заместник....не се плашете,че ще я изпишем темата Laughing

# 286
Добре дошли на Петя и Йонито. Hug Дано си изкарат страхотно на българска земя.
Люба и аз цяла сутрин гледах извънредната емисия и роних сълзи. Много се радвам, че най-после медиците ни се прибраха. Не знам дали са невинни или виновни, но никой не трябва да преживява това, което им се случи. Дано кошмара остане в миналото и се наслаждават на вниманието и обичта на близките си.

# 287
  • Велико Търново
За олиото и аз,да си кажа,че много помага.Зимата Божа беше паднала зверски с проходилкана на теракота в коридора и веднага намазах с олио -цицина не стана,а само с лупа се виждаше лека синина/щом трябваша да обърна внимание на свекърва ми,че да го забележи,защото тя оглежда Божидара всеки път като пациент,значи върши работа/

Тук е ужасна жега,а сме канени на детски РД в 17.30!Днес ходих и си купих една рокля,че то с тези гащи не се издържа вече BlushБожидара е станала една приказлива,ама по не на едно нещо на мен да се метне.На всички вдига ръка за здравей,на продавачките вика каки,казва чао,а само някой да я пита на колко е  години веднага казва "на" пък догодина показва,че ще е на две.Косата ни липсва,но няма какво да правим,че ходим "обръснати" Mr. GreenПостоянно ме питат да ли съм я бръснала Shocked

Страхотни снимки изгледах-Fy,да те питам имаш ли нужда от помощница newsm78дето и бани мие Heart Eyes
Ох,това Сиси ми е голямо сладурче,да го нацелуваш!

Мимоз,Жулито е станала още по-обаятелна!И на нея много целувки и поздрави на батко и от мен!

Ирка,браво девойко така се прави!Покажи ни Елла!

Добре дошла на Петя и семейство на родна земя!Ще чакаме снимки!

Танче,Никола как е от към коса?

Честит празник на Кристен!Пожелавам ви най-малко 30Х2 изпълнени с много хармония и здраве!

Ставам,че Божа се събуди!

# 288
Танче,Никола как е от към коса?

Все си е така както го знаеш... Отгоре нЕма никой, но за сметка на това на врата има заформени къдрици  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт