ЯНУАРСКОТО дете се стяга за море

• 15 347
  • 283
  •   1
Отговори
# 195
Ей, стига сте се карали!  Naughty

А тези имунизации да вземем да ги сложим на главната страница, м?
Да, добро предложение!  Peace
sea woman, и вие ли с висока Т?  ooooh! Ох, аман от тия зъби! Божеее, и нас ли така са ни мъчили? Sick Добре, че нищо не помня! А за ръчичката - да не са му спукали вена нещо тич тъпаци, които са я слагали? Добре, че вече е добре де. Само риванолът оправя. На мен така ми посиня ръката от абоката в родилното, че и ме болеше, сякаш съм се ударила някъде. С компреси ме оправиха.
Оф, тук загърмя, ура! Ай дано и завали, че такъв е задух... А хем духа силен вятър.
Стефан е още с Т и е кисел, кисел, да не ви казвам. Иска само да го гушкам... Добре, че Максим спи сега.
Ох, айде...

# 196
Ама и аз съм много замаяна днес.
Vili4ka, мерси за почерпката и да ти е жива и здрава рожденичката!   bouquet А от 3 дни се каня да те питам - какво ново при вас, последно какво решихте за сватбата?

# 197

Vili4ka, честито на рожденничката  bouquet

Бон Тони, много се надявам това да са ви били последните перипетиии оттук нататък само здрав като камък да ти е Ванюшката Hug

Мом Ан, извини ме, че не ти честитих рожбичката, пропуснала съм да видя в подписа ти, а ме нямаше и в темата даста време, та затова Embarassed да ти е живо и здраво детенцето, да си го гледаш безпроблемно и безгрижно Hug

Сиренке, съжалявам да чуя, че и вие сте имали същите изпълнения с ваксината. Rolling Eyes може и е от това, че са се стегнали децата, докато са им я били. Моята Елена така се стегна, че крака й стана на камък и още й е подуто и е като бучка вътре. Доктора каза, че ще отнеме време докато се оправи. Ники пък даже не плака само каза ох. При него вече се разсея бучката.

Момичета, я кажете, ви есмятате ли да слагате тази ваксина против менингококов менингит, която е по желание и не е задължителна? Аз се чудя, но много нагъсто ще им дойде, а ако ес слага трябвало да е преди яслата, а те тръгват на трети септември newsm78

И моя Ники е чистник, като види метла или мопче или прахосмукачка цвърчи от кеф Laughing Чистачката все се майтапи, че напуска от другия месец, защото Ники й взел хляба Joy Ели обаче не си пада чистничка Laughing За ужас на татито hahaha

# 198
Обърнах внимание,че на първа страничка има идеи със заглавия за следващите ни темички.Има ли нужда от още заглавия?Защото имам една,две идейки.Тук ли трябва да напиша предложенията си ако има интерес?

# 199
Krasii,всички идеи са добре дошли,така че давай смело.Напиши ги и ще ги лсожим в списъка на чакащите Grinning

# 200
Добро утро и от мен!

Аз първо да се похваля, че Калоян и баба му вчера са се справили много добре  Mr. Green Не е имали никакви инциденти и тръшкания. А предишния ден не щеше да я види  newsm78 Ама като няма избор  Joy

mishlentze, аз съм слагала досега две противомвнингитни ваксини (Калоян беше на 6 месеца и така пишеше) и сега трябва да сложа третата (реимунизация). С първите нямахме проблеми. Дано и сега да е така  Praynig

sea woman и mom_an, бързо да сваляте Т на децата и да тръгвате да лудеете  Peace Той и Калоян ми вдигна два-три пъти Т сега покрай кучешките, ама чукам на дърво средно леко се разминахме  Mr. Green Да видим как ще със следващите... Ей, няма ли най-накрая да им избият всички зъби та да се кротнем малко  Tired

# 201
Ох  Петенце и ние сме така до сега от ваксина нищо не ни е ставало и слава богу само 1 п ът ми дигна Т и само за 1 ден беше  .До сега да чукна на дърво ми е мъжко момиче Praynigсъс спането пак  продължаваме така рано я слагам късно става от19.30(20.00)до 9(10.00)часа Mr. Green Mr. Green

# 202
Имам две предложения за следващи темички ако се харесат разбира се.
"ЯНУАРИ месец сме родени и сме весели деца засмени"
"ЯНУАРЧЕТА сме ние и сме яки беладжии"
Надявам се,че не е имало до момента такива заглавия,че да не се повтарям.

# 203
Имам две предложения за следващи темички ако се харесат разбира се.
"ЯНУАРИ месец сме родени и сме весели деца засмени"
"ЯНУАРЧЕТА сме ние и сме яки беладжии"
Надявам се,че не е имало до момента такива заглавия,че да не се повтарям.
Много готино измислено харесва ми

# 204
  • там където ме зове сърцето!!!
Добро утро !
Дъжд вали , децата в къщи не ги свърта (пък за майките да не говорим )  Joy, нета прави номера -ееееее веселба!

А бе, поне рекламация на таткото щеше да направиш! Mr. Green luvbed
Joy Joy Joy
Ехххххх , личен опит ааааааааааа??????

sea woman, то голяма борба е било с тази ваксина!При нас  на първата имунизация-ДТК имаше такава реакция -червена беше ръчичката от лакътя до рамото , и твърдо колкото  монета от 1 лв. около самото убождане!Струваше  ми се,  че беше неправилно сложена! CryТези петна от борбата ли са били?  newsm78

със спането пак  продължаваме така рано я слагам късно става от19.30(20.00)до 9(10.00)часа Mr. Green Mr. Green
Shocked малееееееее тя направо бебе -мечта !Как я омагьосваш да спи по толкова?През деня спи ли?

# 205
Да спи вчера от 22.30 до 17 е спала #Crazyпосле в 20.20 я сложих пак Mr. Green

# 206
  • там където ме зове сърцето!!!

Shocked Shocked ShockedАбе от 22.30 до 17 часа на следващия ден ли бе -без да се събуди??????
Това не те ли притесни , аз ще лудна -та това са 18часа и 30 мин сън! Shocked Shocked ShockedИ след 3 ч. и 20 мин пак да заспи  Shocked ShockedЧестно, ако моето дете спи толкова  щях да го заведа на лекар!

# 207
Joy Joy Joy
Пак нещо си се разсеяла

Последна редакция: вт, 07 авг 2007, 12:37 от Лисана

# 208
Здравейте и от нас!

sea woman, дано вече е по-добре детенце и да минава ръчичката  Praynig

mom_an, как сте вие?Спадна ли Т? Rolling Eyes

Малееее, Орхидейке, нещо май пак си объркала newsm78 Как толкова е спала бе, наистина ли? Mr. Green Поспаланка!  Joy

petenceto, браво на Калоян (и на баба му)  Mr. Green

Ние да се похвалим - успяхме да поизлезем преди обяд  Peace Малко се намокри Алекса де, но поне си поигра с тайфата  Joy

За сватбата - нищо не съм организирала и може да се наложи да я отложим Whistling Просто много неща ни се събраха, гостите от Италия, апартаментите и кредитите, морето и т.н. и не смогваме напоследък. Crazy

Благодаря на всички за хубавите пожелания за братовчедка ми  Hug Много сте мили! Тя е горе долу добре.Вчера, за да си хапне торта, майка й й сложи повечко инсулин, след това тя не си изяде тортата и й падна кръвната захар ...  Cry Много е трудно, но няма как...  Rolling Eyes

Това е от нас! Гушки на всички  Hug

# 209

Ех, да спеше и моя Калоян така щях и на втора работа да се хвана, а и бавачка нямаше да вземам  hahaha hahaha hahaha

Vili4ka, не се притеснявай - всичко ще се нареди - и гостите ще си тръгнат, и апартамент ще вземете, и на моренце ще идете, а и прекрасна сватба ще вдигнете  Hug Само здраве да има.  Praynig И дано и братовчедката ти е по-добре

Общи условия

Активация на акаунт