На планина или на море, пазете се - пристига НОЕМВРИйското дете!!!

• 9 067
  • 281
  •   1
Отговори
# 225
karil,  lightblue....браво, писателки, поетеси - мами чудесни !  bouquet
ще гласувам за вас.  Peace

сега съм в дупката, но му се вижда края. Crazy

# 226

сега съм в дупката, но му се вижда края. Crazy
...........Ивеееееееееееее Да пуснем ли въжееееЕеЕЕЕЕ  \ голямото Е е от ехото в дупката\Айде лягай сега в полога, пък утре ще те дръпнем...... Joy Joy Joy Joy Joy 
само да не се появи некояБИВОЛИЦА  да изяде ризата, че тогааава ще и трошиме рогата #Cussing out

# 227
Иве, излизай от дупката мила.Не е хубаво там  Naughty Аз тия дни от там се върнах и за сетен път се убедих, че друго си е надземния живот, ама то дупки много.Все ще намери къде да падне човек  Crossing Arms Чакаме те  Hug

Карил, ние с тебе до кога ще кукуваме тук  Wink

# 228
Привет!
 сега разбирам, че има клуб на мамите на ноемврийчета Blush и плахо моля да ни впишете с моята Моника  bouquet
 и само да кажа на тази мама, дето хлапенцето и е с АБКМ -  в никакъв случай не давай козе или овче мляко!!!!
 Аз направих грешката да дам домашно козе сиренце и от здраво-право дете, ядящо и без алергии се стигна до Бърза помощ и урбазон...
 За протокола - аз съм родена на 09.11 а Моника е на 10.11
 Лека нощ!

# 229
Добро утро мами!!

ДОБРЕ ДОШЛА НА МОНИТА 911!!!!  bouquet Разкажи повече за вас..За АБКМ тук доста сме изписали.. Моника явно Е била алергична, там е проблема, че докато не си атакувала с млечните продукти просто НЕ си го знаела. Пиши с какво сте се лекували, с какво я храниш сега??? За ОВЧЕТО мляко съм напълно съгласна с теб, освен че е с висока масленост е тежко за усвояване.

ЖЕЛАЯ на всички хубав ден!!

предложение за бъдещата тема.. Август си дойде, с тен е вече НОЕМВРИйското дете!
                                                                НОЕМВРИйските хлапета фръцкат с ТЕН дупета!
                                                       НОЕМВРИйска морска чета, друска със загар дупета!

# 230
  • Отвъд алеята зад шкафа
Добриютро  Heart Eyes

Добре дошла на новата мама монита  Hug  Четох ти поста за алергичната реакция на твоето момиченце - то има ли АБКМ? И какво ти отговори Бърди всъщност  newsm78 А как е сега Моника, оправи ли се обривът?

Ема тази нощ пак не се събуди  newsm68 - стана в 6.00 да яде, но за сметка на това аз пък не можах да спя от жегата и в 5.30 се ококорих окончателно и четох книжка  smile3506

Такаааа....сега поред:

Лайтблу много хубава изповед си направила, имаш моя глас, мила  smile3501

Карил браво на Дани, че знае кога и къде да друсне крушката момчето  newsm53
Последното ти предложение най ме кефи, супер е!

Иве моля те - какви дупки, какви пет лева -   love001

Мина страшен аватар - как се прави междудругото чернобяла снимка с фотошоп  newsm12

Мерелин - Ния Сладурия е страшен бонбон, че и на мотор вече  - ейййй, развали детето - бира, футбол, мотори - рокерка ще става  newsm62

# 231
ГАДАМЕР, по въпроса за движещите се аватари или картинки в подписа\поста\.Става както с обикновените картинки [im...............[/img]на мястото на точките е адреса на картинката...

и на мен последното заглавие за НОЕМВРИйска тема най-ми харесва..

ох, скоба, имг.скоба.адрес на картинка .скоба.наклонена на дясно черта.имг.скоба

Последна редакция: пт, 20 юли 2007, 09:05 от Кaril

# 232
Ради, без думи съм  smile3501

Добре дошла на новата мама  Hug Още едно адашче се появи в темичката  Simple Smile

Карил, и аз съм за последното заглавие, макар че всички са  newsm74

Вие тук, гледам, сте се алкохолизирали нощес  Thinking После децата не спели, туй-онуй, а?  Laughing

# 233
Снощи тук е ставал купон, май? Винце, ракийка..ми то в тия жеги през деня, освен да станем нощни птици, друго не остава.
Добре дошли на новите мами!
Лайтблу, много е истинско!Имаш и моя глас.
А Карил, кога започва гласуването за другия конкурс?
Аз днес имам повод да почерпя - мъжо има имен ден. Да ни е жив и здрав!

Мерелин, дървени беседки съм гледала в Практикер, а тези от ковано желязо са наистина по-скъпи.
Моята госпожица вчера ми изправи косата. Бях я оставила в спалнята да си играе, а аз в кухнята и по едно време чувам - тряяяс, а тя да вземе да допълзи до вратата, да се изправи на нея и да я затвори. Така се изплаших да не й затисна пръстчетата докато отварям, а и тя имаше един стреснат поглед.

# 234
Добро утро!!!
 Благодарим на ранобудните мами за сърдечния прием в клуба  bouquet
 На кратко за нас - Моника се роди трудно след 18часови зорове и безрезултатни контракции, заради спортния ми трениран корем. Извадиха я с вакуум и епизиотомия но се раплаках от щастие след цялата болка, защото се роди момиченце!!! Всички лекари ни бяха казали, че ще е момче най-вероятно понеже се криеше зад пъпната връв а аз до последно говорех на корема ми в среден род с тайната надежда да е момиченце пък! Кърмих я изцяло само 29 дни, защото направих криза с възпаления ми синузит и имах оток и температура от която не съм разбрала, че ми е почти секнала кърмата Cry и си мисля аз, че храня добре детето а то си реве ли реве...изцедих се преди хранене вечерта и само10мл!!!! На другата сутрин нямах и толкова Sad и се почна с добавката...за три месеца не успях да си възстанова кърмата и съвсем даже я загубих. От тогава Моника е изцяло на АМ. Захраних я в началото на 5-ти месец със зеленчуци, в 6-ти плод и към края каша а от 7-ми навършен педиатърката каза да започнем с месо. Сиренето трчбваше да съм го въвела според нейните съвети още от 5 месеца и жълтъка също ама аз съм дала по един път и реших да не бързам. И ето, че като дойде момента да имам от къде да намеря козе сиренце и да започна да и давам - стана една гигантска Уртикария... Овладяна е ситуацията вече, Моника няма АБКМ но най-вероятно има непоносимост към сиренето, както баща си. Та сега се захранваме наново и въстановяваме изгубените грамчета, които стопи милата ми тя, защото покрай кризата с алергичния обрив изкара и летния грип с повръщане и разстройство Confused
 И така, сега сме си в къщи в Младост2 и се скътаваме от жегата и чакаме да дойде август за да мръднем и ние до Варна!!!

Последна редакция: пт, 20 юли 2007, 18:20 от monita911

# 235
Добър ви ден, мамчета  Hug!

Как изкарвате жегите? Тук май бомба е паднала  newsm78. И махмурлийките от снощи ги няма все още  Wink

Приветствам новата мама Монита и нейната рожба  Simple Smile.

Salvi, как се казва мъжа ти? Какъв празник е днес? Да ти е жив и здрав и много да те обича и уважава. Мммм, че вкусна почерпка  Crazy. Съблазнителка такава.

Карилче, да си ядеш гъза Mr. Green последното ти предложение ме кефи най-много.

Хайде лек ден от мен. После пак ще пиша  Heart Eyes.

# 236
Дидияна, ама разконспирирай се, де Simple Smile

Добре дошла на мама Монита и на Моника- всеки път като прочета за вакуум и кръвта ми кипва- това предполагам се е случило в Майчин дом- както и да е, важното е, че всичко е наред с вас Simple Smile

Гадамер, аз ползвам не фотошоп, а ACDSee- много по- лесно е, като за любители- там снимките стават чернобели с едно цък Simple Smile

тая жега ще ни умори!! Не мога да мисля дори... 

# 237
Дидияна, ама разконспирирай се, де Simple Smile

Grig?

Маша, как сте?

# 238
Дидияна, днес е Илинден!
Ето ви нещо за настроение:
http://www.zazz.bg/play:16bcccdc

# 239
 smile3558Лелееееееееееееееееееее...ама голямо пируване е имало нощес  Drunkсвиркайте по овреме бе, мацки!!! Crazy

Ради, имаш и моя глас Peace аз не съм уж от ревливите, ама Cry
karil, браво на твоя юнак!  Hands Clap За Плазмонския кус-кус нищо не каза докито, само за този обикновенния...кашата с лешници е на Kolinska Bebi и съдържа оризово брашно, пълномаслено мляко на прах, естествена захар, 2% млени печени лешници и витамини...
ivicheHug Hug Hug
monita, добре дошли в най-щурата компания! Crazy (и скромна при това) Embarassed
Salvi, да ти е жив и здрав мъжо! Много да те слуша и глези! Wink
за заглавията - харесват ми второ и трето! yes

И аз за grig се сетих newsm78

Последна редакция: пт, 20 юли 2007, 13:50 от Дени4ka

Общи условия

Активация на акаунт