ще гласувам за вас.

сега съм в дупката, но му се вижда края.

и плахо моля да ни впишете с моята Моника 
Разкажи повече за вас..За АБКМ тук доста сме изписали.. Моника явно Е била алергична, там е проблема, че докато не си атакувала с млечните продукти просто НЕ си го знаела. Пиши с какво сте се лекували, с какво я храниш сега??? За ОВЧЕТО мляко съм напълно съгласна с теб, освен че е с висока масленост е тежко за усвояване. 
Четох ти поста за алергичната реакция на твоето момиченце - то има ли АБКМ? И какво ти отговори Бърди всъщност
А как е сега Моника, оправи ли се обривът?
- стана в 6.00 да яде, но за сметка на това аз пък не можах да спя от жегата и в 5.30 се ококорих окончателно и четох книжка 

и си мисля аз, че храня добре детето а то си реве ли реве...изцедих се преди хранене вечерта и само10мл!!!! На другата сутрин нямах и толкова
и се почна с добавката...за три месеца не успях да си възстанова кърмата и съвсем даже я загубих. От тогава Моника е изцяло на АМ. Захраних я в началото на 5-ти месец със зеленчуци, в 6-ти плод и към края каша а от 7-ми навършен педиатърката каза да започнем с месо. Сиренето трчбваше да съм го въвела според нейните съвети още от 5 месеца и жълтъка също ама аз съм дала по един път и реших да не бързам. И ето, че като дойде момента да имам от къде да намеря козе сиренце и да започна да и давам - стана една гигантска Уртикария... Овладяна е ситуацията вече, Моника няма АБКМ но най-вероятно има непоносимост към сиренето, както баща си. Та сега се захранваме наново и въстановяваме изгубените грамчета, които стопи милата ми тя, защото покрай кризата с алергичния обрив изкара и летния грип с повръщане и разстройство
!
. И махмурлийките от снощи ги няма все още 
.
. Съблазнителка такава.
.

Лелееееееееееееееееееее...ама голямо пируване е имало нощес
свиркайте по овреме бе, мацки!!! 
аз не съм уж от ревливите, ама 
За Плазмонския кус-кус нищо не каза докито, само за този обикновенния...кашата с лешници е на Kolinska Bebi и съдържа оризово брашно, пълномаслено мляко на прах, естествена захар, 2% млени печени лешници и витамини...

(и скромна при това)