АВГУСТ месец наближава!Партита ни чакат до забрава !

• 10 724
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
  • гр.София
 На добър път,VST_80 bye bye

# 226
vst_80  лек път! Peace

Дани :"Нема се плашиш копелуе!"всичко ще е ок! Peace

MamaIgi пробвай със сламка,децата се забавляват с тях и може неусетно да я изпие,браво за търпението ти да се цедиш  Hug
blanc засега ще си пасувам като стане тогава  Mr. Green(ама съм гадна,а  Twisted Evil)
dusheto ако не  си ги целувала едва ли си ги заразила  Mr. Green
Честити нови зъбки на Найята!Със здраве да си ги ползва! Wink
Ммария26 честити да са ви и на вас! Hug
marulka_s ние имаме вече 6 зъба ,но не хапе,защото иначе глад мори добитъка  hahaha
Напоследък обаче ме размачква и им говори нещо  Joy

# 227
vst_80 що не спиш ти а?  Naughty
Видяхте!

# 228
  • гр.София
Видяхте!
Щото няма да кара тя-ще спи в колата Simple Smile

# 229
Видяхте!
Хванахте ме  Embarassed Mr. Green
Защото за пореден път се убеждавам, че съм  Crazy. От ученичка винаги преди пътуване не мога да мигна - то е вълнение, мисли за предстоящите емоциие, нетърпение  и най-вече дооправяне на багажа - все в последния момент прибавям по нещо, но и няма начин да не забравя най-важното.

Щото няма да кара тя-ще спи в колата Simple Smile
Joy Joy Joy Joy Joy
Дано само и Лори да ме остави  Praynig Laughing

Аз от чудене с какво да убия оставащото време реших да сложа няколко снимки в албумчето.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=153502&photo=2 - ето на кого  ние оприличаваме Лори. След това съм сложила и мои снимки, ама май няма много прилики  Thinking

А ето малко снимки от пътуването ни до Пловдив http://www.snimka.bg/album.php?album_id=126789&photo=115

# 230
От снощи никой не е писал?!? newsm78
Къде сте всички?

Ние днес рано, рано сутринта бяхме на консултация - 9 400 кг., 77 см.Вики е качила 400 гр. и не е мръднала на височина.И така хубаво беше да се разхождам с нея, навън хладничко, не ми се качваше в офиса. Sad

Vst_80, лек път и приятна почивка!

# 231
  • София
Тук сме, тук сме Laughing ама вече е такава жега, че съм се размазала...
Калоян спи втори сън, след като стана още в 6.45 ч.
После за кухнята и веднага вкъщи, че днес ще е ужас навън.

# 232
  • варненка от София
Ха добро утро и от нас.
Тук от сега е 30 градуса и мисля да пропусна сутрешната разходка и направо за вечерна да се класираме. А и имам достатъчно работа из нас.

Относно хапането не знам как ще е, нали сме без зъби, но пък от няколко дена ме щипе жестоко, бута им ръцете и като хване с две пръстчета дърпа, щипе и ако й махна ръката пищи и реве. Не си я обяснявам аз тази проява на садизъм, ама надявам се да мине тази вълна скоро.

Мамо Иги, поклон до колене! Това твоето е равносилно на геройство, да се цедиш вече близо година, нямам думи! Достойно за уважение  newsm20.

Ние в събота сме на сватба, а в неделя на кръщене, програмата е изпълнена до дупка. Надиплили сме тоалетите.
Вече имаме тоалет и за рождения ден, една разкошна рокля на френска провинциалистка, в синьо и жълто, на слънчогледи. Тортата я избрахме, едно кълбо и едно коте отгоре. Не знам как са бутиковите торти в София, но тук цената се оказа доста прилична #Crazy, но се решихме да вземем такава. Резервирах и заведението вече, около 20 души ще има гости. Ще го правим на 04.08, че се пада събота, иначе самият рожден ден е във вторник и ще е трудно да се съберем, майки, деца, роднини. На 05.08 пък аз съм рожденичка, но тогава ще е в тесен семеен кръг, но пак ще има празненство.

Ами отчетох се по подготовките и празниците, сега отивам да оправям кревати и да посвърша нещо из вкъщи.

# 233
  • Sofia
Хайде привет и от мен! Ще ми трябва повече време да ви изчета, че 3 дни пак бях командировка, но този път бая се изморих и се радвам, че излизам отпуск.
Честит празник на всички, които тези дни празнуваха, ако тръгна да ги изреждам, ще пропусня някои и после ще умра от срам!
Само да се отчета - на Димана вече и изби и първия кучешки зъб и вече е с 9.
Като ми се обади Дани, веднага ще пиша.

# 234
Прибрахме се от разходка, но навън вече е мор. Ако не трябваше да вземам кухнята сигурно щях да се прибера по рано.
Тези дни режима ни е тотално объркан. Измести си сутришния сън по-късно, понякога почти към 11,30-12 и после не спи следобед, а е кисел като се умори. Днес заспа в 10,30 и още спи. Надявам да се умори следобед и към 4 да има още един сън, за да почина и аз с него.
Вече си запазих и час в църквата за кръщенето. Още е рано, но реших да свърша и това преди да тръгнем утре за да не остава за последния момент.

Ей, курортиските защо няма снимки от морето. Да изплакнем и ние очи. Mr. Green

# 235
  • София
Привет!  Hug
Ние направихме една кратка сутрешна разходка, уж на хлад, пък то не се диша  Tired Сега Ивчо спи, а мама му...  Whistling
Чакаме новини от Дани! Praynig
 Блан, моята жлъчка е прегъната, но не знам дали така съм се родила или в последствие нещо е станало. Мисля, че и баба ми е така, баща ми не го знам. Освен да се предава през поколение  Rolling Eyes hahaha И на мен не ми се рови по мед.сайтове, но току-виж пък любопитството надделяло.
Душето, оправяй се бързо!
Честити зъбчета на обзавелите се!
Мама Иги, наистина си герой с изцежденето толкова време! Аз да си кажа моето, но като Ивчо ми отказва мляко, се е случвало да го пие с пипетата от Панадол-а Crazy
Аз не мисля нито за предстоящия първи рд, нито за кръщене... Все ми се струва, че има време. А и май ще сме си у дома на чрд-то.

# 236
Здравейте и от нас  Hug
Леле каква жега е  Shocked,а в неделя и в понеделник дават температури до 41 градуса  Rolling Eyes
Ние все пак успяхме да отидем на консултация -9,500 кг. и 76 см.  Heart Eyes,Даяна е качила
 0,500 кг. и 3 см.  Laughing
Eliona ама много зъбчета има малката кукла  smile3501,ние все още сме с 3  Mr. Green
Vst,Mimss приятно изкарване на морето  Peace,там поне ще е по-хладно  ooooh!
Дани бързо възстановяване  Peace
Душето оздравявай по-бързо,че е много гадно да си болна в тази горещина  Sad
Ние също мислим през м.септември да правим кръщенка,но ще е в неделя,защото през седмицата всички са на работа и няма как да стане  Wink
Отивам да хапна,после пак ще досажсам  Mr. Green

# 237
Здравейте!
Душе, много е гаден този вирус. Трае около седмица. Аз на Сашко му давах Ентерол, но не му помагаше, вчера му дадох половин Смекта и днес за първи път от пет дена насам направи купчинка  Laughing А Боби, вчера сутринта имаше разстройство, но и на нея й дадох Смекта и цял ден не яде нищо, та днес си ходи нормално. Така че, пий Смекта и не яж нищо, за да го пресечеш  Peace . Дано ти се размине и не хване никой друг.
Мама Иги, може да му е омръзнало млякото на Лъчето. А, как успяваш толкова време да си запазиш кърмата с цедене? Мойта точно затова спря, Сашко не искаше да се кърми и аз се цедях и тя постепнно намаля.
Честити зъбчета на новоозъбилите се!
На заминаващите на почивка, приятно изкарване!

# 238
  • Sofia
Новини от Дани - всичко е наред, операцията е минала нормално!  Hug
Обаче каза, че сега я боли много повече от секциото, опитва се да се раздвижи по-бързо,  иска още утре да си тръгне защото й е много мъчно за Найа. С две думи, нещата протичат нормало, но си е много гадно.
Поздравява ви!

# 239
Здравейте, момичета. Не съм писла от няколко дни и виждам съм изпуснала доста неща.
Радвам се 4е нещата при Дани са минали добре Praynig.А сега трябва много да й стискаме палци да изтърпи и тези гадни болки Sick( лелее- верно ли толкова боли Shocked)
Съжалявам 4е не мога да се вклю4а адекватно  в темата Blush НО сега отивам да наваксам с 4етенето Peace

Общи условия

Активация на акаунт