АВГУСТ месец наближава!Партита ни чакат до забрава !

• 10 727
  • 285
  •   1
Отговори
# 270
Честит Първи Рожден Ден на Али!Безгрижно детство, здраве и късмет!

Честит Празник Val_stefbouquetДа ти е жива и здрава, много послушна и усмихната малката красавица!Един ден изпълнен с много положителни емоции ви пожелавам!

Честит Рожден Ден на Mmilena!Да бъдеш най-обичаната мама и жена, много сбъднати мечти!

# 271
  • гр.София
 ЧРД на красавицата Али!! Да е здрава и щастлива,да получи от мама и тате един прекрасен празник.

# 272
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА КРАСАВИЦА АЛИ !

ДА РАСТЕ ЗДРАВА,ПАЛАВА И ДА РАДВА МНОГО МАМА И ТАТИ    newsm51

букет и за готината  мама Val_Stef
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ММИЛЕНА -БЪДИ ЗДРАВА,ЩАСТЛИВА И МНОГО ОБИЧАНА ЖЕНА

Последна редакция: пт, 20 юли 2007, 11:18 от miss_74

# 273
  • гр.София
 Ммилена, ЧРД! Пожелавам ти много здраве ,любов и успехи в бизнеса!

Чакам те да разкажеш тазгодишни впечатления от плажа в Синеморец.

Велмар,много ви е напрегнато ежедневието.Направо ти се възхищавам на енергията.
А историята с едната обувка и на мен се е случвала. К-ви са тия хора,дето колекционират единични обувки?!

Eliona,благодарности за новините от Дани.Права си,че е мъжко момиче,бързичко да се оправя и да си идва  Peace

Последна редакция: пт, 20 юли 2007, 12:58 от blanc

# 274
Привет и от нас!Честитки на всички празнуващи /много ме мързи да изброявам поименно/
Новини при нас: Виктор от сряда е ясленски възпитаник. Реве като го оставяме, реве и като го вземаме Crazy Надявам се поне през останалото време да е сравнително кротък. Лелките са в шаш как точно да го приспят ooooh! Едната доста сърдито ме пита защо не съм го научила да пие кисело мляко. Казвам и, че още се кърмим и май на върха на езика и беше "ми и ти като циганките"  #Cussing out Тя се въздържа да ми дава акъли на тема отбиване, само подметна- "ми ние тука кво да го правим- днес ми идеше и аз да извадя цицата"  Sick Много тъпо ми стана Crossing Arms Толкова по въпроса как мед. кадри поддържат кърменето /въпросната дама е мед. сестра/  ooooh!
Иначе- с доста уговорки го приеха в яслата, ама важното е, че стана. Не исках да търся други начини за въздействие, така че да ги принудя да го направят- само ще ми намразят детето.
Направиха опит да изкрънкат да взема колело- такова, с дръжка отзад, за яслата- отрязах ги като кисели краставици #Cussing out Аз не съм купила такова за Виктор в къщи, как ли пък няма да купя за градината Crossing Arms
Така де... ядосаха ме доста пъти за тия три дни.
Иначе:  Човечето ще свикне в яслата. Още му е трудно. Още не ходи спокойно, та ни казаха да занесем паяка там . С пълзенето е тотално неуправляем, та предпочитат паяка.
Още нещо ме доядя- другата мед. сестра вчера ме пита това дете освен кърма дрего яде ли. Казвам- да-а-а, захранен е, от месец започнахме освен дом. пюрета да даваме храна от Млечна кухня, за да може по- лесно да свикне с храната в яслата. Отговорът и беше ::"Ами ние тук нямаме такава храна- децата от яслата ядат каквото и по- големите" Sick
Без коментар. Знаех си, че трябва да тръгне на ясла. Баткото беше съвсем малко по- голям- на годинка. Знам, че ще се адаптира, знам, че ще се преодолеят проблемите, ама за тия 3 дни ми се събраха ужасно много емоции... Confused
И за последно: вчера подписахме нот. акт за продажба на стария апартамент, та ще се наложи за 20 дни ултраспешни ремонти и местене. Ако някой има здрави нерви в излишък- да праща Praynig

# 275
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН НА МОЯТА СЛАДКА ПЛЕМЕННИЧКА АЛИ!!! ОБИЧАМ ТЕ!!!

newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59

# 276

Честит Първи рожден ден, малко, сладко съкровище Али! Много усмивки и щастливо детство на теб пожелавам, а на прекрасната ти мама - много спокойни дни и нощи.

Честит рожден ден и на ммиленка, да е слънчева и лъчезарна като днешния юлски ден.

Скорошно прибиране на Дани, че ни липсват мъжете й.  Joy
Бързо оздравяване на Снежи, Ники, Ваня, Марио...
Нана77, честито ви ново приятелче.
За да не губим обувки, винаги я оставям босичка в количката. А мама АлбенаВлади на Деничка знам, колко е трудно да намериш сандалки на момиченце. Минах през този ад. В цяла Варна всички момиченца явно носят номер 20-ти.  ooooh!
elia_gg, честит нов апартамент и дано адаптирането на малкия мине неусетно, и дано, дано не се разболява, че от това мен най-много ме е страх. Без коментар относно циганките и кърменето. Жалко за мед. кадър.  Thinking

# 277
Душето, бързо оздравяване и на теб, че имаш да черпиш по случай Илинден.  Joy  Joy  Joy

Е, хубу де може и да почакам някоя и друга година.  Party

# 278
  • София
Честит рожден ден, малко слънчице Али! Честит празник на прекрасната ти майка! Бъдете много здрави, обичани и щастливи! Безброй целувки от нас!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Честит рожден ден, Ммилена! Много усмивки и радостни мигове с любимите същества!

# 279
Честит рожден ден,сладка Али!Расти здраво и щастливо красиво момиченце за гордост на мама и тати!
Цветя от нас и за хубавата ти слънчева мама
ЧРД,Милена!Много да те обичат любимите хора!
На всички болнички слънчица изпращаме много целувки  bouquet  bouquet!
Ние сме все с температура и редуваме Панадол и Нурофен.Слагам компреси с оцет,сода и вода.Яде по малко АМ.А снощи беше тежка нощ-2ч. сваляхме темп.Ще звъня на педито,не знам,ама мъж ми иска да ни изписват антибиотик,а предния път направи алергия от Клацида.

Последна редакция: пт, 20 юли 2007, 13:18 от megishik

# 280
Мама Марго, и ние май като Елица, те нали са с подобни имена – ще проговори сякаш преди да тръгне, а и също така повече й се танцува, отколкото върви. Много сладки снимки.
Тони на Кайли, поразително прилича и на двама ви, та по случая реших, че мама му и тати му си приличат също.
Ирен и тя голяма хубавица. Жорко на Тони-М, също. Елеонора е огледално копие при зъбите на Жорко, и на нас половината зъби, само че в дясно са избили. Аз все още я къпя с Бюбхена, не скърца от чистота, ама здраве да е.
Честити прохождане на Начко и ново виенче-приетялче, зъбчета на Ирма.
Радвам се, че на адрианска мъниците са се излекували почти. Ентерол аз пих в по-промишлени количества и после имах малко проблем в тоалетната, затегна ме нещо малко повече от колкото беше нужно.
Снимки от люлинска среща да ви се намират?
Бубе, намери ли време за очния лекар? Добре, че си надписала снимката, че Ина мнооооого дегизирана.
Марулка, да знайш кърменето с зъби е по-безболезнено, отколкото с венци. Пожелавам ти скорошни зъбчета за рождения ден на Шушелита.
Меги, оздравявайте бързо, че среща ви чака. Дано се размине с антибиотика малката Снежинка.
Ира78, в тези жеги, май най-добре да е след 17 часа, всякакви там кръщенета и тържества.

Ех, “гадните” курортистки им е добре на морето, мда. А пък ние сме от породата – вода газим, жадни ходим. Спряли са ни водата, незнайно кога и щяло да има в най-добрия случай след 20 ч. Идва ми да хапя. А пък на всичкото отгоре спряха и тока по едно време, та сега съм като невидяла компютър. Пиша ли, пиша.

# 281
# 282

Честит Рожден Ден на сладката Али! Да е жива и здрава и да расте безгрижно и щастливо!
Честит Празник и на скъпите й родители! Пожелавам им да бъдат много щастливи тримата и винаги да се обичат и да бъдат заедно.

Ч.Р.Д. Милена, бъди много щастлива и обграждана с любов!  

Ние вече сме добре. Мисля, че се преборихме най-накрая с вируса! Grinning
Велмар и ние имаме много изгубени шапки по парка. Може би някой наистина си ги колекционира.

Последна редакция: пт, 20 юли 2007, 14:20 от adrianska

# 283
Честит Рожден Ден на малката сладкишка Али Hug
Честит Рожден ден на ММилена  
Отивам да ви 4ета и после ще се вклю4а по-адекватно Peace

# 284
Karim, за среброто: В гореща вода  100-200мл. слагаш сода (и 3-4ч.л.може) и среброто. Наливай оцет по малко и то шупва. Остави го около 1час. После ако искаш за по-добър резултат -потъркай с четка и паста за зъби, или със сода и няколко капки вода, с пръсти.

Мами, стигнах с четенето до 11стр. По-късно пак ще ви чета и ще се включа

Иначе ще сме във Варна, предполагам до вторник. Нямам батерия за тел., и всички номера на Варненки са там. Пишете по кое време се разхождате в Морската

Весели дни и спокойни нощи от нас!

Общи условия

Активация на акаунт