В разгара на лятната игра щуреят АПРИЛските деца!

• 9 003
  • 309
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Танче, незнам за после! Аз харесвам морето през септември, но немога да кажа - каката нали е ученичка, да не спретнат някоя родителска среща!

Данче, и аз ревах и сутринта и сега като гледах новините!

# 226
Чакам новините с нетърпение, защото от липса на време и не съм гледала телевизия и така и не разбрах, че вече са тук  Hug Не мога да повярвам, че това се случи.
Нуни, честито християнче! Чакаме снимки.
Честито зъбче на Ема!

# 227
Данче, почнах работа, време никакво нямам за разходки:(

Снимки  от кръщането малко по-късно.

Искам дъждддд и буряяя Close

Моята мечта пък е Венецуела, ееех.....

# 228
  • София
Честити ви християнчета!

Ние ще отложим засега този ритуал. И аз много се развълнувах, докато гледах прегръдките на медиците ни с близките им.

Веси, аз мажа пъпчиците с фенистил и псилобалсам, като свършат ще пробвам хомеопатичното.

# 229
  • о`майна лунна нощ е
ramama - поне хомеопатичните не вредят и няма опасност от предозиране. Доки каза, че нашите пъпчици били от полазване от насекомо. Редувах Апис мелифика 15 СН и Рус токсикодендрон 15 СН и минаха сравнително бързо.

Честито на малките християнчета! Сега си имат по едно ангелче, коет ода бди над тях и да ги пази!

За медиците - на работа съм и не можах да гледам посрещането, а толкова ми се искаше ... Чета в нета и плача за тях, а представям си какъв рев щях да му дръпна, ако ги бях видяла на живо или по ТВ-то.

# 230
  • София
Здравейте!

Честити ви християнчета! Соня ще я кръщаваме септември месец. Тази неделя ще сме кръстници на детето на едно приятелско семейство. Моля, кажете какво се купува от кръстниците????Кръстче и дрешки ли? Има ли нещо супер задължително и важно?

И аз на обед си поплаках като гледах новините. Embarassed

Ние ходихме на консултация днес. За 3 месеца соня е качила 700 гр. и сега е 9 кг. и едва 75 см.
Другия месец трябва да бием ваксина за детски паралич.
Данче, вие тази ли бихте сега?

# 231
Комплект дрешки и кръстче, да. Хубаво е дрешките да са бели, знам аз.

Току-що ходих назад по страниците и открих темата от миналата година по това време  Laughing  Иво е бил обибен с нов биберон, бил е вкиснат и си е ядял юмруците. Утрепала съм и някаква бълха след разходка  Mr. Green

# 232
Рени, нашата кръстница купи златно кръстче и верижка (мисля, че не е задължително да са златни, не съм сигурна обаче) и бяла рокличка на Яна. А в църквата казаха, че е хубаво и библия да й вземе, за да тръгне детето по правилния път Grinning Това беше.

юлчееее, жегата голяма ли е у вас  Joy

# 233
Моята мечта пък е Венецуела, ееех.....

Там освен zа ваканция не отивам. Бананова република. Вуй4о ми го убиха там.

# 234
# 235

Не питай, ти, дете ужасно.

# 236

Не питай, ти, дете ужасно.

newsm78 Тука има нещо, което съм пропуснала  newsm78

# 237
  • Варна
Седим си като мишчици в дупка  Mr. Green Пренесохме се в стаята с климатика и не си подаваме носа навън! Малкия почти не спи в тез жеги, което ме изнервя максимално. Сноши легна в 23, а сега заспа в 15. Откъде таз енергия, не знам newsm78
Честити християнчета, да са ви живи и здрави!
Много се зарадвах сутринта на новината, ако мъжо ми го нямаше гигурно мноого щях да рева.
Не мога още да си обясня как може да има хора, до които не се докосва чуждата болка newsm78. Би ми се искало виновните да бъдат наказани, но това едва ли ще стане някога! Дано успеят да си върнат живота, лично аз се съмнявам.
Ники го мъчи долен кътник, даже се виждат ръбчетата, но е не пробил още.
Днес снахата ходила на видеозон, бремена е в 4ти месец ма, казали й че нещо не е наред. Сега лудница, доцент Балев в отпуска. Имаме си семейни дразги с нея, предупредих я казах й колко е важна феталната морфология , тя ме гледаше зверски. Дано всичко да е наред с малкото създание. Много ме е яд, когато хората си патят от собствената си простотия #Cussing out

# 238
  • о`майна лунна нощ е
Наде, благодаря за линка!
За кръщенето - и аз знам, че кръстникът/цата купува задължително дрешка, а при възможност и златно кръстче.
За зъбките - отново с хомеопатия се спасяваме - давам на Наско Камомила 15 СН - по 5 пилули /гранулки/ три пъти на ден, като едната е преди лягане. 10-15 мин. преди приема им не се дава храна или вода и не се употребява мента под каквато и да било форма /паста, дъвка, бонбон .../. Камомилата е есктракт от лайка и действа успокояващо. Прилага се и при нервност на детето, безсъние и най-вече за успокояване при зъбоникненето.

# 239
Все zабравям да ви кажа с какво преживявам zъбоникненето. Слагам й синджир от кехлибар4ета. Много е популярно тук, било неЩо като стара традиция. Аz бях скепти4на, но пък не може да навреди и вzехме. Дълго време не го сложихме и скоро ми попадна в ръцете и го сложих и детето е zна4ително по спокойно. 2 пъти ве4е zабравих да го сложа и беШе по нервна, като й го сложих се успокои постепенно. Явно има ефект  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт