В разгара на лятната игра щуреят АПРИЛските деца!

• 8 999
  • 309
  •   1
Отговори
# 240
Веси, добре дошла!  bouquet
Тони спи и аз се настървявам да чистя къщето, че трябва да е що-годе чисто, за да слагаме тапети в хола.
Детската я опраскахме, голЕма шарания стана, стилов кич, ама не мога да върна нещата назад.
За хола вижте какво сме купили като тапети, още не са сложени и не мога да споделя вчпечатления де.
http://www.weconhome.com/index_d.htm Черно-бялата /black&white/ колекция, но без черните ленти тип фриз.
Ама много е готин този бебочев, научил се е да киха и сега само казва "Апчих!" и се хили...реши си косата, храни всеки с лъжица и най-редобно настоява да си хапя от неговата солета.

Последна редакция: вт, 24 юли 2007, 16:12 от Чаено момиче

# 241
Привет от сауната тук   bouquet
Честито на Ванчето със закъснение   bouquet
Честити християнчета !
Танче, радвам се че пак ще се видим   bouquet
Честито зъбче на ЕмкаMr. Green
Добре дошла на Веси    bouquet

При нас кръстниците купиха дрешките и сребърно кръстче  Peace
за медиците - няма да коментирам, че ще ме изядете с парцалките  Laughing ама само ще споделя една от многото ми мисли по въпроса - нали се сещате откъде ще ги вземат парите за компенсациите  ooooh!

# 242
За сестрите мога да кажа само едно, две неща хайде.
Добре стана, че се върнаха, все пак хора са, със семейства...
Но ако утре още някое дете се нуждае от животоспасяваща операция, дали президента ще му даде толкова пари, за да живее, все пак и то ще е невинно!!! Thinking
С тези не знам кмилиона, колко деца можеха да бъдат лекувани и спасени?!

# 243
Аги  Peace като знам как мизерстват НАШИТЕ БЪЛГАРСКИ деца по болниците  Tired и как никой не се сеща от висшестоящите да даде някой лев (да не говорим за такива огромни суми  Rolling Eyes)....просто всичко е една политика според мен  #2gunfire #Cussing out
А тапетите са много готини  Laughing

# 244
  • Варна
Да ме прощавате, ама вие не сте наред!!!
А ако това се беше случило на вашите близки??!!
А парите не били от нас, и аз съм склонна да вярвам това. Прекалено много чужди икономически интереси има в Либия. Тези, които платиха за нашите хора ще си избият парите стократно.

# 245
Аги, къде има Esprit home? Аз защо не съм виждала такива неща тука? Или само си взела идеята и тапетите са подобни на тези в каталога?  В него има точно такъв хол, какъвто аз искам да направя.

Там освен zа ваканция не отивам. Бананова република. Вуй4о ми го убиха там.
Confused ужас.

Не питай, ти, дете ужасно.

Mr. Green Hug

# 246
  • Boston, MA
Нуни, честито кръщене на синеоката сладурана! Да ти е жива и здрава!

# 247
  • София
Смин, Аги, мисля, че взехте да пресмятате цената на човешкия живот. Да, всичко е политика, а с нашите/вашите догадки, сигурна съм, сме много далече от цялата информация.

# 248
newsm78 Тука има нещо, което съм пропуснала  newsm78

Няма такова нещо  Laughing

За случващото се около медиците нямам мнение. Радвам се за тях, като за хора, които са били спасени от един ад. Нищо повече. За мен лично бе голяма изненада, че ги освободиха - аз бях скептик до последно. Оттук нататък фарсът, който ще последва, ме интересува слабо, защото каквото и да се случи, нищо няма да ме учуди, предвид мястото, където живея.

Краси, за снаха ти - те хората от акъла си патят. Не се ядосвай, има хора, на които просто нищо не можеш да дадеш.

Аги, преди няколко години нашите сложиха два различни вида тапети в детската - наситено синьо зад бели дантелени пердета и бледосиньо на дребни цветчета. Ефектът е страхотен.

# 249
Да ме прощавате, ама вие не сте наред!!!
А ако това се беше случило на вашите близки??!!

А не се ли случи на Дари (мир на праха й  Praynig), не се ли случва на Дарко, на Светльо, на Ивето? И дали някой от висшестоящите знаят за тези деца, които имат нужда от парички, за да живеят  newsm78....спирам, че се ядосвам  #Cussing out

Смин, Аги, мисля, че взехте да пресмятате цената на човешкия живот. .../color]

Данче, да - понякога има цена живота, за да се спаси  Peace

# 250
Здравейте!

Добре дошла на мама Веси!     bouquet

Нуни, честито ти християнче     bouquet

Татянче, Малта ми хареса, малък остров е и е много топло. Вярно е, че има само един плаж с пясък и аз се насочих към този район( проучих предварително), а останалото е скали.
Ето малко снимки, които успях да кача, защото снимка бг постоянно ме изхрърля от сайта и аз не знам защо. Малта

Ринаааааа,идвам при теб  Flutter,не мога издържа повече тук на тези жеги,а и както го мразя лятото  #2gunfire

Дея, идвай, но донеси малко слънце  Grinning, че още си ходим с връхните дрехи през юли  Rolling Eyes

И аз гледах посрещането на медиците тази сутрин по тв-то, но съм с доста смесени чувства.

Ето няколко снимки на Скарлет: Тук

Последна редакция: вт, 24 юли 2007, 18:11 от R i n a

# 251

за медиците - няма да коментирам, че ще ме изядете с парцалките  Laughing ама само ще споделя една от многото ми мисли по въпроса - нали се сещате откъде ще ги вземат парите за компенсациите  ooooh![/color]

На същото мнение съм!Хич и не се вълнувам,защото тези милиарди похарчени пари ако бяха разделени из между семействата в Бг или децата имащи нужда от спешно лечение,може би щеше да   е мн. по добре. Но това си е мое мнение.

Дея, идвай, но донеси малко слънце  Grinning, че още си ходим с връхните дрехи през юли  Rolling Eyes

Ето няколко снимки на Скарлет: Тук

Мноооого е пораснала  Heart Eyes Heart Eyes Страхотна  Heart Eyes
Ако искаш ще се сменим,аз обожавам да вали,а идвай тук на слънце,днес бе на магистралата София-Бургас около 46 градуса  ooooh!

Искам да ми дадете съвет-вчера сутринта моят мъж закъсня за работа и аз ходих да го закара,но слизайки от колата се опрях отзад на багажника,но ауспуха има голям накрайник и той нагрят и ми изгори крака във формата на луна,мазах с дефламол,обаче ме боли и не знам с какво да го мажа вече,а си е рана  Rolling Eyes

Нуни,честито ти християнче  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 24 юли 2007, 19:16 от Мис КаприЗ

# 252
  • София
Дея, на изгоряло слагах Пантенол, не, излъгах, то пак става, но аз пръсках с Гентамицин - антибиотик на пяна, въобще, точно за изгорено място. Като зарастне мажи с .... забравих му името, против белези мазилото.

# 253
  • София
На същото мнение съм!Хич и не се вълнувам,защото тези милиарди похарчени пари ако бяха разделени из между семействата в Бг или децата имащи нужда от спешно лечение,може би щеше да   е мн. по добре. Но това си е мое мнение.

Права си, твое мнение е, но с голям риск да ми се разсърдиш ще кажа моето - ако тези пари отидат при болни бг деца, би ли върнала да гният без вина в либийски затвор тези хора? Нали и те са някому деца, нали на някому са майки?

# 254
  • София
Абе егати майките, как може да ги делите децата на български и либийски? някой ще каже ли нещо, че мъките им и последните дни ще бъдат по-малко с толкова пари?

Е, мойто мнение е да бяха поделили парите между роднините на българките  Mr. Green А доживотен нямаше да изкарат, щяха да се емнат американците  хем си имат повод за инвазия ( няма нужда да си го измислят като за ирак и иран я) Mr. Green

Сега сериозно, питанка:
Изправиха ли се краката на "априлчетата" напълно? В смисъл дъгата в коляното с която се раждат? Напълно прави ли са вече?

Нещо ме притеснява, а и дясното и краче като, че ли е по криво, док ме успокоява, че е оптическа измама щото десния и мускул е по изразен и развит и прави по-голяма дъга.
Колкото повече отговори толкова ще съм по-наясно какво да правя  Praynig, мерси предварително    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт