В разгара на лятната игра щуреят АПРИЛските деца!

• 9 029
  • 309
  •   1
Отговори
# 210
А, добре, все още не толкова късно значи Grinning

# 211
И аз някъде там. Първия ритник беше много очевиден и посветен на Младен. И двамата подскочихме  Mr. Green Сега вече няма спирка.

# 212
Вени, да, съЩия сайт е  Wink  Мерси 4е ми каzа zа Милен, аz се 4удех дали е полу4аил мейла но не исках да досаждам  Blush  А ако се zаси4аме във Варна мога и да му обясня вси4ко, 4е много сложно го написах май  Embarassed

Като ставаШе въпрос zа многодетните семейства, в момента по ТВ има един репортаж zа такива. Едното семейство има 10 (словом ДЕСЕТ) деца, живеят в голяма къЩа, и децата са супер въzпитани. Майката ги вика zа да раzпределя zада4ите (zа 4истене става въпрос) и децата сядат кротко около масата и слуШат и иzпълняват  Shocked  Мърморят малко, ама много малко.
Другото семейство живее в апартамент 110м² в панелка и имат 7 деца, осмото е на път (седмото оЩе няма годинка). Майката е огромна, коса 1ви номер, татуировка (не от красивите, по скоро груба). БаЩата е беzработен. ЖилиЩето иzглежда 4исто, но раzвхърлено, може и да е zаЩото е нагъ4кано. Та 4удя се....ако живеете в такива условия, т.е. имате ве4е 7 деца, жилиЩето е мн малко, беz работа,....Ще се наканите ли да имате оЩе едно дете?  newsm78 

Кой иска хладно време? Тук няма и 20°. Но го давам само в комплект с дъжда който ве4е 3та (или 4та?) седмица не спира  #Cussing out

# 213
Мисче, Рина, говорете си тук, защото ми е много любопитно и интересно, пък дано и аз се запаля.

И аз и аз  Mr. Green Нали мъжо е сега там и все ме наговаря и аз да отида там с  диваненцето, ама  Whistling

welcome Веси! Разкажи как мина раждането и как е наборчето и какво си прави по цял ден.

Зарче, честито християнче!

Ванче, честит рожден ден със закъснение! Бъди здрава и щастлива жена и много обичана майка.

Мимка, айде бе мила, оправяйте се най-после, че това кафе дето го планираме от родилното ще се развали вече  ooooh! Дано Анжи да се оправи и да е по-спокойна вече  Hug

Дея, завидях ти за спането на малката красавица  Crossing Arms

Татянче, аз мисля, че не бих се решила на такова нещо  newsm78 все пак не е въпрос само да ги направиш тези деца, а и да можеш да ги възпиташ и да им осигуриш някакво прилично бъдеще и образование  Thinking Първия случай е за възхищение, че жената е успяла да възпита толкова деца така добре, но втория  Naughty

Със зъбките сме пак многоооо назад, имаме си само два и то вторите отгоре и е като вампирче като се ухилии  tooth

Последна редакция: пн, 23 юли 2007, 23:19 от Nadeto

# 214
  • София
Та 4удя се....ако живеете в такива условия, т.е. имате ве4е 7 деца, жилиЩето е мн малко, беz работа,....Ще се наканите ли да имате оЩе едно дете?  newsm78 
Танче, мнението ми в момента е, че не бих имала и 2ро дете, но ми се струва, че ако човека до мен ме подкрепя без условно може би бих се решила за второ, но не и на 7.

# 215

Дея, завидях ти за спането на малката красавица  Crossing Arms

Nade,ние сме след вас,само с 4  Mr. Green
Да,ама като сметнеш будува само от 10 до 13 ч. и от 17 до 20,това са си 6 часа само  Rolling Eyes и ме притеснява,че много спи  Rolling Eyes

Ринаааааа,идвам при теб  Flutter,не мога издържа повече тук на тези жеги,а и както го мразя лятото  #2gunfire

# 216
  • Boston, MA
.......
Другото семейство живее в апартамент 110м² в панелка и имат 7 деца, осмото е на път (седмото оЩе няма годинка). Майката е огромна, коса 1ви номер, татуировка (не от красивите, по скоро груба). БаЩата е беzработен. ЖилиЩето иzглежда 4исто, но раzвхърлено, може и да е zаЩото е нагъ4кано. Та 4удя се....ако живеете в такива условия, т.е. имате ве4е 7 деца, жилиЩето е мн малко, беz работа,....Ще се наканите ли да имате оЩе едно дете?  newsm78 
...

Не. Ако нямам работа и за второ ще се замисля. Но всеки си има различни приоритети.

# 217
  • София
Привет!
Мати свали температурата / незнам колко е имал вечерта, защото не ми даде да премеря/ до заспиването си и е добре! Още не съм бъркала в устата му да видя какво става със зъбоникненето!

Танче, аз планирам да съм на Златни от 19-ти до 25-ти август! А ти?

# 218
  • София
Добро утро  Hug

Толкова ми е развълнувано от добрите новини за нашите изстрадали медици, а и още повече, че сме на летището и скоро може да ги видя, че съвсем забравих какво щях да пиша. Чудя се дали да не отидеме да ги посрещнем  newsm78 Хайде до после  Hug

# 219
Добро утро Grinning

Данче, разказвай впечатления ако си отишла на летището.

Вени, и Яна не дава да й се премери Т. Миналата седмица една нощ много се въртеше в кревата. Пипам я- гори и се тресе цялата. И на мен ми прилоша, защото си спомних гърча, бърэата помощ и т.н. Опитвам се да премеря Т, тя пищи, слагам терм. за 3 сек. под мишничката и веднага 39 Confused Давам панадол, тя продължава да се тресе цялата, пипам венеца - ще се раэцепи направо. Но эъб все още няма. И Т не е имала от тогава.

Забравих да ви кажа - в събота кръщавахме Яна. Е няма такъв рев. Опищя църквата, през цялото време аз я държах, и не даваше на попа да я докосне.

Зарче, честито християнче и на теб  bouquet

Веси, добре дошла при нас  bouquet

# 220
  • София
Нуни, обиколих старото летище, но те са пристигнали на новото, а до там не мога да ходя пеш (има много кучета), та гледах/м ТВ. Изплаках си очите от щастие и сега като ми помине ще ходиме навън. Аз пак ще предложа разходка в Борисовата градина  Rolling Eyes....

# 221
Добро утро,

ех, 4е добри новини днес, браво, много се радвам и аz. Крайно време беШе.

Вени, на 21ти пристигаме но много късно, към полуноЩ, оба4е на 23ти Ще е кръЩенето и Ще имаме гости от 4ужбинско, така 4е няма да имам много време  Confused  Пове4ето гости Ще си тръгнат на 26ти, след това Ще съм по свободна, до 11ти септември Ще стоим. Ти няма ли да дойдеШ пак в на4алото на септември слу4айно?

Нуни, 4естито християн4е  Hug  Снимки?  Wink

Лек ден ви желая, тук се скъса да вали, ужас, аман ве4е  #Cussing out

# 222
Оф, Татянче, ако знаеш как искам тук да е под 20 градуса и да вали... Да вали...
Моми - англичанки и кандидат такива, ние пък си мислим за Ирландия  Laughing  Само че в необозримото засега бъдеще, защото трябва повече професионален опит, пък и аз с две бебета съм заникъде в момента Mr. Green  И една от причините е точно хладният и влажен климат.

# 223
юл4е поzнай zа къде лети мъжът ми дове4ера  Mr. Green

# 224
Нуни, честито християнче и от мен  Hug.

И аз много се радвам , че всичко приключи най-накрая с медиците.

Ема вече си е при нас и бързо ни припомни какво значи безсънна нощ  Tired, пищя , игра и сутринта гледам пробил зъб  newsm47. Явно това ще да е било, но и жегите са непоносими /вече два дена мрънкам за климатик , но явно ще е другата година, щот и без това в събота пак заминаваме и до 20 септември все ни се очертава да сме някъде/. И аз по принцип не съм фенка на лятото, ама сега съвсем .

Общи условия

Активация на акаунт