Изправиха ли се краката на "априлчетата" напълно? В смисъл дъгата в коляното с която се раждат? Напълно прави ли са вече?
при Али се оправиха
ако те притеснява защо не отидеш на още един ортопед

Ринка, страхотен бонбон си имаш
ако те притеснява защо не отидеш на още един ортопед

и още как.За разлика от всички аз определено не смятам,че нашите на 100 % са невинни
Но тук си права,че те никога нямаше да ги убият или пратят в затвора,всичко щеше да мине с много по малко средства ако нашите не се юркаха така 

Ти виждаш в една посока нещата,аз в друга,трети в трета,затова и сме различни.Аз по нагоре писах,че за мен не са напълно невинни,как точно пък тях хванаха там,м?Що не хванаха някой други?Ми ще ти кажа,Либия има огромни задължения към нас,естествено ти знаеш,няма как да се плати всичко това,естествено за мен всичко бе политическа манипулация ,в която и двете страни извадиха полза,като всички разбраха за нас.За съжаление трябва и да има изкупителна жертва,това бяха тези хора.
,защо не ги търсим тях ,защо не се помага и на тях?Защото там интерес няма

. Хубава работа, ама крива
то и на баща и не са от най-правите ама....все пак е мадама, пфу как неможа поне малко да се метне на мен, ама ще видят те какъв син ще извапцам ( чакам моя да спре да пуши и го почваме
Какво е това? 

Това, че не го поема ЗК не значи, че не трябва поне да ти го предложи и ти да си предцениш
Добре че поне тук като си обсъждаме и се подразбира по нещо. За тия 200 лв при раждането от тук разбрах и за още сумати работи
Тя си го роди и то почина милото. Нали знаете след дъжд качулка, намерила, чела и споделяше с познатите си за да помогне на други. Сега си има здраво детенце, но кому беше нужно тя да преживее всичко това?!!
Препоръчани теми