. Тя и Екатерина си смени ника, как беше сега
.
.
Да става весело 

Моя честно казано незнам как ми хрумна.От един предишен форум е,преди за забременея...Е-идва от Explorer,A-angel,Spirit-може би от това,че много се ровех по такива сайтове за езотерика,религии,астрология.Иначе се казвам Маргарита,но когато се регистрирах нямаше никакви свободни производни,а както каза една мама не ми се искаше да съм Марго24 например,та написах този ник 
.Тамън вчера се похвалих,че сме здрави и днес вече Марти е болен
.От сутринта е с 38,1 темп,каквото и да давам сякаш няма напълно сваляне.На антибиотик сме-имаме червено гърло и надути сливици,с една дума тонзилит/ако не бъркам/
.Заспахме към 20,30 като никога,обаче от 22,15 насам вече ходих78945612 пъти при него.Направо си представям каква нощ прекрасна ме очаква
,незнам дали ще успея да заведа и баткото на детска,сигурно ще бъда разглобена
.Та втози дух -дали ви споменах дето ни удариха колата на петък 13,добре че на Алекс нищо му нямаше само охлузена буза.Прибират се от детска,един сече пътя на мъжа ми и така.Колата не е много ударена,ама трябва да се пооправи,та за това ме мори ходенето до детската пеша,не е и много близо до нас.Извинете,че стана толкова много,ама ми олеква като споделям с вас,а и ме държи будна

Добре , че е бил малкия дявол 
/ Че сме на тази вълна нещо
/

и дъртия го смъмри яко, та надухме гайдата

.Казвам се Наталия,каквото тогава ми идваше на акъла все беше заето и сложих фамилията на баща ми,че е странна.Добавих и 80-демек набора ми,че донякое време ако се регистрира и сестра ми да не ни бъркат
.Не че има гаранция,че точно такъв ще и бъде ника. 

Препоръчани теми