Отговори
# 180
  • София

Алексче аз не знаех, че си Адена  Crazy. Тя и Екатерина си смени ника, как беше сега  newsm78.

Хайде да спинкате и да не се будите повече от 123 457 пъти ... повече от това се не трае  Laughing
вече съм алексатор - чибуратор Party
май много ме напече слънцето тези дни Crazy

# 181
Тя и Екатерина си смени ника, как беше сега  newsm78.

сега съм Ka_tq

# 182
Относно никовете: НП (няма проблеми)  Peace
Кой както иска   love001 Да става весело  newsm47

# 183
Относно никовете: НП (няма проблеми)  Peace
Кой както иска   love001 Да става весело  newsm47

Благодаря за позволението понеже напоследък ми е все на езика "Див ирландски Блещер" вместо позната пешеходка .. извинявам се, някак си спонтанно, без конкретен повод ...  А КрисДиМар ми звучи като Кафе дел Мар- моята любима сбирщина от музика '-)
)

# 184
  • София
Поли, като са еднакви мерките на дребосъците ни, я кажи каква е обиколката на главата на Дани, да сравня, че нещо съм се вманиачила за мерки и теглилки...  perko

Кафе дел Мар- моята любима сбирщина от музика '-)
И на мен, и на мен  Sunglasses

Мерси за отговора Ники  Hug

# 185
Здравейте!!!Едва ви изчетох,много сте бързи бе момичета! smile3521
Беше ми много интересно да прочета на коя откъде и е дошла идеята за ник Sunglasses Моя честно казано незнам как ми хрумна.От един предишен форум е,преди за забременея...Е-идва от Explorer,A-angel,Spirit-може би от това,че много се ровех по такива сайтове за езотерика,религии,астрология.Иначе се казвам Маргарита,но когато се регистрирах нямаше никакви свободни производни,а както каза една мама не ми се искаше да съм Марго24 например,та написах този ник  Innocent
Георги падна днес отново и ако Ники прибави в анкетата отговора"Да,защото майка му недоглежда" ще гласувам!
Щях да ви питам-малкия има червено по беличкото на едното оченце?Вече няколко дни и като че ли става все по-голямо...Има ли място за притеснение или така им се получва от време на време?Да не звъня на педиатърката за нищо де...но пък ако е нещо сериозно?Днес си въобразих,че се увеличава откакто падна горкото..Уф ,майчини деветини smile3527

# 186
Спирит, може - ако се е напъвал нещо, да плаче или да ака... Иди за всеки случай. Моите и двамата синове от раждането получиха (заради напъните), разнесе се после - не съм давала нищо...
Поли Жекова, такава предства ли имаш за мен? Аз всъщност съм много миролюбив човек... Но, като изчетеш "Карлсон който живее на покрива" около 600 пъти (какъвто е моят случай) - ще разбереш защо...Ще дойде този ден, не си мисли, че ще ти се размине! Hug

# 187
Той нашия тати вика на Алекс -Чебуратор.

# 188
  • Бургас
Зема и аз да си сменя ника ли?! newsm78 съвсем да се ошашка народа

# 189
Привет  bouquet.Тамън вчера се похвалих,че сме здрави и днес вече Марти е болен Cry.От сутринта е с 38,1 темп,каквото и да давам сякаш няма напълно сваляне.На антибиотик сме-имаме червено гърло и надути сливици,с една дума тонзилит/ако не бъркам/ Rolling EyesТа по тоя повод да попитам вие как давате витамин С,че ние с голям зор го пием Sad.Заспахме към 20,30 като никога,обаче от 22,15 насам вече ходих78945612 пъти при него.Направо си представям каква нощ прекрасна ме очаква #Crazy,незнам дали ще успея да заведа и баткото на детска,сигурно ще бъда разглобена Thinking.Та втози дух -дали ви споменах дето ни удариха колата на петък 13,добре че на Алекс нищо му нямаше само охлузена буза.Прибират се от детска,един сече пътя на мъжа ми и така.Колата не е много ударена,ама трябва да се пооправи,та за това ме мори ходенето до детската пеша,не е и много близо до нас.Извинете,че стана толкова много,ама ми олеква като споделям с вас,а и ме държи будна
Лека нощ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 190
kirkorova80   , оздравявайте бързо, бе жена  baby_neutral
ГлоЕма напаст са това щофьорите .... #2gunfire Добре , че е бил малкия дявол  Peace
Я кажи за разведряване твоя ник какъв му е случая ?  Wink / Че сме на тази вълна нещо  Grinning /
Аз влязох само да регистрирам заспиване .... 23.55 ..... #Crazy #Crazy #Crazy
Какво му стана на това дете ....  newsm78
Пъпли като буболечка, напъва да става... добре че се скараха накрая с баща си   Joy и дъртия го смъмри яко, та надухме гайдата  Mr. Green
А интерсно аз като му се карам, се пъне и дудне, надвиква си ме направо  Shocked

Я да ви пусна да видите как купонясва при нас народа ...  Wink Grinning
Купонче 
М-да  Party
И какво ново се случва в къщи :
Ето кой ще вдига щорите вече
 Outta Joint

Ох и аз отивам да положа морни телеса ... полага ми се сякаш  Thinking
Лека нощ и спящи до сутринта беБсЪни  Grinning

Последна редакция: пт, 20 юли 2007, 00:32 от Magesta

# 191
В моя ник няма нищо интересно Naughty.Казвам се Наталия,каквото тогава ми идваше на акъла все беше заето и сложих фамилията на баща ми,че е странна.Добавих и 80-демек набора ми,че донякое време ако се регистрира и сестра ми да не ни бъркат hahaha Joy.Не че има гаранция,че точно такъв ще и бъде ника. Thinking
Май почнах да пиша простотии,да взема да си лягам ли вече newsm78 ooooh!
Муунлейди да взема да ти пиша датата на раждане и часа,че да ме ориентираш коя зодия е големият ми син.Пък и за Марти да ми кажеш нещо,нали по едно време предлагаше.Ако си съгласна,ще пиша на лични да не занимаваме хората

# 192
kirkorova80, давай на лични. Wink
Magesta и при нас панаири със заспиването тази вечер големи. Направо ми скъса нервите моето чадо! Накрая победих! Mr. Green  До след малко, де....айде и аз да лягам, че след малко ще ставаме за цица.  ooooh!

# 193
  • Бургас
Magesta, е къв мъжки нуди купон сте спретнали, супер. Мчи той Жижо оправен и я как стои седнал, че и прав. Браво! Напред с материала сте......зех са комплексирам вече.....

kirkorova80 оправяйте се. Аз витамин С-то го давам с лъжичка направо в устата, ама нямам проблеми с даването  newsm78

Ай да са пуфала, че си купихми колаааа, е само капаро дадохме ма кажи-речи си е наша вечи....у понделник ще си я вземем и ся мноо са кефяя.......

Аз пък от три дни регистрирам ранно заспиване 22-22:30, което за мен си е направо 6 броя.....Дано тъй да си му остане на Петьофито и без това се мъча да го измествам напред режима, май за сега има ефект.....

Последна редакция: пт, 20 юли 2007, 00:47 от Nikki_Ivanova

# 194
Да чукам на дърво - от около втория си месец, Дивна спи от 21 до 7.30 -8.00....Като бях в болницата малко са и объркали режимчето, но пък и зъбето тогава се показа....Откак съм у дома, си върна старото. Спи сутрин 2 часа, след обяд 2 часа и привечер по 30- на минутки.
Киркорова, ако не го ще от лъжичка - сложи го в нещо което ще изяде. Закуската например....сокче....слагаш малко в шишето и даваш като го изпие - останалото.

Общи условия

Активация на акаунт