Пъчим гордо СЕПТЕМВРИЙСКИТЕ тумбаци, още малко мами-юнаци!

• 29 214
  • 291
  •   1
Отговори
# 210
  • морето и сините вълни :)
добро утрооооооо

няма да ми се смееете много нали Mr. Green,станала съм от 5,20 #Crazy #Crazy
не кукундрела ами   муци кукуто съм вече  Crazy Crazy Crazy

Станах да пишкам, свърших си нуждата  ,да ама моя бебок не е решил така ooooh!.И като ме заболя пак ниско долу корема ,сигурно ме е подпрял с  някой лакът,и като взе да хълца като за световно ooooh!.След туй пък ми засвири китарата  че съм  гладна,Бебока се разшава яко..И си викам няяя стане мойта работа ами да ставам да го храня Peace цоцкото...Станах.
майка ми като ме видя "ко прайш бе??? Mr. GreenВикам   гладна съм Crazy Crazy Crazy

луда съм за връзване ви говоря..поне таз нощ спах добре..като чели въздухът навън беше по хладен и влизаше хладинка през вратата  на терасата Hug Hug

Гледам тука вчера вечерта яко сте разфъргали  темата за прането Peace Peace,аз незнам кво ще ползвам все още.. newsm78

Отосно стерилизаторите-споделям мнението на КУКЛА...много е прав мъжо ти Peace Peace..тез тука разните  му търговци дето гледат да си пробутат  пласмасовите кутии за по 60 кинта   няма да им мине номера  при мен Peace
И в случая май наистина е най удачно да се изварява във вода newsm78..май идва най удачния вариант..В смисъл за сигурна стерилизация Peace Peace..Май накрая ще удрям по една тенджера на котлона  ..и хич няма са занимавам с тез  стерилизатори ....

На мен майка ми донесе нощниците за болницата..днеска ги пускам в пералнята..и ще си наглася чантата Peace Peace..Всичко ми е готово Mr. Green 

желая ви лек ден...прохлада няма да желая щото синоптиците  дават гадно горещо време #Crazy #Crazy #Crazy

цункииииии

Фемине-киде се загуби бе момеееее..Липсваш ми Peace Hug

# 211
ааа като гледам имало и други  луди като мене Flutter Flutter
Лиди и тя тука  Joy Joy Joy Joy

черпя те едно кифе ЛИДИ  Mr. Green Mr. Green

# 212
Ани,благодаря за кафенцето HugКукнала съм се и аз рано-рано,ама то има ли спане...малчовците ритат ту отляво,ту отдясно LaughingНе че се оплаквам! Пък и станах да сготвя нещо по Моренски Laughing,докато не е напекла адската жега.
Вазилче,мога ли да сложа нещо безвредно в зехтина за да го ароматизирам малко?Нащо тази миризма не ми понася Embarassed

# 213
liddi,
Можеш много неща да сложиш - просто виж в някоя аптека където има етерични масла и си харесай миризмица. Не всички са безвредни за бременни, но портокал, лавандула, пачули, мандарина, карамфил, сандалово дърво - за тези се сещам, може да ги слагаш без грижи. Ти ме питаш за теб, нали, не за бебоците? Щото за бебе аз не бих слагала етерични масла, много са малки още дребните, може като станат на няколко месеца. За бебе ако не те кефи миризмата на зехтина, може да вземеш бадемово масло или от пшеничен зародиш или кайсиеви ядки, има ги по аптеките и не са скъпи въобще.
За сутиените за кърмене аз лично имам няколко, които не съм спирала да ги нося, макар че съм ходила през тез кърмачески години и с обикновени, даже с прозрачни презрамки и т.н. Иначе кърмаческите са голямо удобство ако човек кърми кат мен когат му падне и къдет му падне и не си седи само у дома. Но heureuse e права, че е трудно да си уцелиш размера предварително, щото на повечето жени гърдите стават доста по-големи след раждането, а пък моите няколко месеца по-късно се смалиха до обичайните си размери, но продължавах да кърмя, така че аз съм ползвала поне два отделни размера сутиен за кърмене. Даже за втория сутиен бях във Варна и бях помолила една приятелка да ми вземе от София един размер по-малък от този дето най ми пасна. Но тя нямала време и беше накарала един общ приятел ергенин да ходи за сутиен за кърмачки, та ми взъня сто пъти горкото момче с въпроси, ама свърши работа де  Laughing
И да ви кажа, ако съвсем малко някъде ви стиска или убива сутиенът, не го вземайте, щото стават бучки на това място - травмира се гърдата и все се запушва по някое каналче. Трябва супер равномерно да обхваща и поддържа отвсякъде. Последно на Триумф си купих един много лекичък памучен, а иначе на Reflections.
На Чико не ме кефят много, защото като откопчаеш капачето, отдолу цицата остава да се държи само на една презрамка отстрани, която на мен ми се впива яко и ще прави проблеми. Добри са тези, при които под капачето има по-сериозна поддръжка и от двете страни на гърдата като ето този на картинката тука. То е индивидуално, естествено, ама аз да споделя, че съм купувала поне два-три, които не съм носила изобщо щот се оказват неудобни.

# 214
  • Севлиево
Добро утро момичета,днес се очертава отново гаден горещ ден. ooooh!А ми се щеше да мръднем някъде,ама уви.
Кукла всичко написано от теб подкрепям и аз мисля да правя така. Peace
Краката ми в жегите се подуват,а ръцете ми не мога да кажа от кога са подути,не мога да си изкарам пръстените.Аз сутиен за кърмачки не мисля да си вземам,ама ще си взема някой по-големичък.

# 215
А добрютро и от меня  Hug та и аз реших да стана по-раничко, че мъжо излезе и да си ошетам, пък и май повече да се наплюсам   Mr. Green е, ама не съм станала чак в 5.20 ч., де  #Crazy
И аз като Анита не съм си купила пластмасова кутия /разбирайте стерилизатор/, та май наистина ша удряме по една тенджУрка  Joy
Lilian_V - за сутиена за кърмачки  Thinking за сега мисля да не купувам, че нещо  bombs ми като че ли спаднаха - ми не са като в началото  Laughing сега вкъщи си ходя по шкембе -  с ония късите безшевни мнооого къси потници тип сутиени, ония спортните, та мога да карам и с тях  Mr. Green ...
Айде и аз да тургам по едно кафенце   food010, че някои хора вече го "удариха" отдавнаааа  Joy
еее, всички ранобудни бре, не мога си вредя публикацийката  Laughing

# 216
Весе,
Тези късите безшевни потници много мами от кърмаческия ги ползват и са им супер удобни, даже мислех и аз да ви пиша за тях. Сигурно ще ти е бомба с такъв. При мен само много се друса положението и ми трябва по-як съпорт, та затва със сутиените.

# 217
Супер удобни са basilisk - аз от години ги нося лятото вкъщи. Аз си вземам най-малкия S номер, освен ако ти не си не си под 50 кг. и да ти се струва голям. Иначе аз наскоро ги намерих на един селски пазар за 3-4 лв. вместо по 6 , ама си взех само един за проба, та сега ще се обаждам да ми вземат още поне двечкиии ...  Laughing

# 218
  • София
 Sad Cry Sad Cry днес, беше ужасно... бях да ми слушат пак тоновете сутринта... едно момиче от августските мами влезна с болки да ражда, сложиха го на тоновете до мен.. и изведнъж се събраха всички... от сутринта не усещала бебо... спрял е да диша... мамата много плака...  ще трябва да го роди... ужасно е...  сега ще си мисля само за това до края... пожелавам на всички да имаме здрави бебчета...

# 219
Lilian_V
охххх,миличка това беше  и моята история Confused Confused Cry Cry Cry Cry
Адски съчуствам на момичето,охх тръпки ме побиха ,защото аз изживях същия ужас и кошмар... Cry Cry Cry
Това е най-тежкото нещо което може да се случи на една бъдеща майка...аз затова сега живея във СТРАХ Confused Confused Confused Confused
Повечето не ми знаят историята тук...но примен се случи абсолютно същото..

Да пази господ  Praynig Praynig Praynig Praynig
оххх разплаках се  и ми стана много тежко за горкото момиче... Confused Confused Cry CryМиличката Confused

# 220
уффф, Лилиан, наистина е ужасно Sad ... попаднала си на неточното място и сега ще го мислиш целия ден  Sad не се разстройвай заради бебчо обаче -  дано другото момиче да е добре  Praynig Praynig Praynig
Ани, много съжалявам  за теб, мила  Cry наистина не знаех твоята история   Cry Cry
Дано не се случват такива лоши неща  Praynig Praynig Praynig
и на мен ми стана много гадно  Cry Cry Cry

# 221
  • Севлиево
Ох и на мен ми стана мъчно Cry,дано всичко да е наред и да не случи най-лошото.Стискам палци и ще се моля за нея. Praynig Praynig Praynig

# 222
Много ми стана мъчно, като прочетох за това момиче и бебето му. Да не ви казвам и аз какъв рев ударих, още не мога да се успокоя...
Ани, не знам как си се справила с такава мъка, само ти си знаеш какво ти е било... Дано не се случва никому.  Praynig Praynig Praynig
И нека гледаме в бъдещето - стискам ти много палци сегашният бебок да е добре и да те радва дълги години - разбирай поне 100.  Laughing
Не ми се иска да говорим и да мислим за такива страшни неща, но не мога да не попитам - как се предотвратява подобно нещо? Възможно ли е изобщо? Каква е причината да стане - проблем при бебето, който лекарите не са забелязали или просто много, много лошо решение на съдбата...?

# 223
Здравейте мами!
Стискам палци за августовската мама. Дано успеят да направят някакво чудо и спасят бебчето. дано да е възможно!
Ани, а ти не мисли такива работи повече, и никоя мама да не ги мисли. ( тук се опитвам да успокоя и себе си). Аз може ни затова пазарувам толкова, защото даже не искам да си представя подобно нещо.
И аз съм станала рано, но се размотавах.
Пебс ами ние много сме се оплаквали и обсъждали подуването на краката:) ти закъсняваш:) ( шегувам се).  обливането със студен душ и вдигането на краката на високо облекчава малко, но не е достатъчно. Можеш да ползваш и лиотон 1000 гел,, става за бременни и той също облекчава. А иначе си направи едно изследване на урината за белтък в нея. ако няма, не го мисли, а ако има тичай веднага при доктора. Не ти трябва да се разкарваш и чакаш за направление, изследването е 4 лв.
За сутиените за кърмене, мерих един два, но нещо не нацелих размера. и накрая реших че ще си карам със старите.
За стерилизатора още се чудя, но ми допадна идеята на Басилиск за иенската тенджера и микровълновата.
Мами питах за помпата на Canpol bebies? някой знае ли нещо и дали сте чували отзиви?
Нека сега се разведрим малко и да бъдат по приятни почивните дни!

# 224
Катрин, незнам нищо за тази помпа  Rolling Eyes ама пак много ми се струват 45 лв ... хич не ми се инвестира в такива нещица  Rolling Eyes /обаче дано не ми потрябва за по-дълго време  Praynig Praynig/ има една на Чикото за 25 лв. /тя също е на вакуумен принцип, НЕ е спринцовка/, ето я   http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=131&products_id=747 , та тя дали е добър вариант  newsm78 ако ми се наложи, мисля в последния момент нея да взимам  Rolling Eyes
Хубав и позитивен ден, момичета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт