Пъчим гордо СЕПТЕМВРИЙСКИТЕ тумбаци, още малко мами-юнаци!

• 29 212
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
Привет  и  от  мен.Ани  да  сте  живи  издрави  всичко  ще  се  нареди ,само  не  се  претеснявай  ще  мине  всичко  нормално.Още  малко  ни  остана  на  всички .Само  дано  времето  се  смили  над нас.А  относно  стриите  си  е  най  вече  от  кожата ,колкото  и  да  се  мажеш  сега  после  като  се  разпусне  кожата могат  да се  появят.как  има  момичета  от  рязкото  качване  и  сваляне  на  килограми им  се  появяват,така   че  споко  това  да  ни  е  кусура  дет  се  казва.После  ще  пиша  пак.

# 91
Как така вървите с две седмици напред бе момичета  smile3501, аз взех пак да се притеснявам много, че ние вървим с една назад. Дано утре всичко да бъде ок, че вече ще се побъркам от притеснение. dontknow

Бенич, абе сигурна ли си за това със стриите, щото аз знам, че и преди това се получават?

Отивам да видя какво да си хапна за обед, че нещо здраво огладнях. Довечера и аз мисля да сготвя нещо, дояла ми е се е супа от топчета.... Айде до после. Wink

# 92
  • София
Момичета, някоя спомня ли си сайта, който basilisk беше дала за проверка на различните марки козметика?  newsm78

# 93
 bouquetАни радвам се за бебока!Не се притеснявай излишно - лекарите обичат да драматизират!Сигурна съм , че всичко ще бъде наред!
На Доци и другите мами, на които им предстои преглед стискам палци!
Аз също съм на преглед в понеделник на 23. Нямам търпение да видя бебока!
На 16 в понеделник бях на ЖК, но там претупват нещата и много много им нямям доверие.
Дадоха ми изследвания - кръв , урина и анално изследване, но последното казаха, че може да го направя преди другото посещение на 6 август. За пръв път ще ми правят такова изследване и малко ми е гадничка, но нямя начин.   Tired

# 94
  • морето и сините вълни :)
IrenaG --хи хи тва анално изследване  го правиха и на Саморасличето..с  фекална проба..нали з атакова става на въпрос???
пак ме досмеша...на мен дали ще ми сакат такова нещоо..ще видим другата семдица  на  ЖК-то

# 95
  • София
Ани, бравос за хубавите новини. По-добре да ти е по-голям юнака отколкото дребничък както върви моя. newsm78 newsm78
Пък и това с мерките не е много вярно.
Катрин уж все вървеше дребно бебе, уж щеше да се ражда по-рано, пък се тропна 3250 и я преносих една седмица. А докито викаше че едва ли ще бъде 3кг. newsm78 newsm78 newsm78
Нооооооо, много си зависи от таткото естествено Grinning Grinning Grinning Grinning
Блазя ви на всички дет си похапвате спокойно Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Докато четях на Моренка рацептичката, лигите ми потекоха, но съм с такива зверски киселини от готвено, че се чудя какво да ям #Crazy #Crazy Sick Sick Sick Sick Sick
Имам киселини от всичко, даже от натурален сок.
И сега си рупам само сандвичи и салатка от домати, щот всичко друго направо ми изгаря хранопровода Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick
Така бях и миналата бременост, ма мислех че сеге ще ми се размине #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Но може да спретна на мъжлето тиквичките на Моренка, нищо че той е почитател на "вълчата"салата  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  

# 96
  • София
Абе , кви са тез анални проби, мен такова не са ми правили newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 97
  • Sofia
Абе , кви са тез анални проби, мен такова не са ми правили newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Бе то май само Саморасличето има честта. Simple Smile

Сладко мамче май това ти трябва - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=205230.msg4406869#msg4406869

# 98
  • София
Хей, мами, голямо писане пишете. Wink
Аз изкарах един вирус с възпалено гърло и силно главоболие, поне слава Богу температура нямах. Whistling

Накой питаше за интернет магазин - за Емко поръчахме количката така, първо я видях на живо как изглежда и след това си я поръчахме, че нямахме кола тогава. Но за някои неща е по-добре на живо да се видят, но в повечето случаи съм оставала доволна. Книжки, играчки, сутиен за бременни съм си взимала, столчето за кола от там взехме.

Зърнах, че среща се задава. Хайде, ако може да е събота или неделя, че аз съм още на работа и то следобедите.

# 99
  • София
Моренка,  мерсаж, точно това търсих newsm10

# 100
  • Кърджали, България
Сладка мама, заповядай: http://www.cosmeticsdatabase.com/index.php?nothanks=1

# 101
  • София,
Escarina аз така знам сладурче! Не твърдя че съм права, но когато родиш кожата се свива бързо и за това тогава се получават стриите. Аз нямам от първата бременност, но кумата ми има и те са и се получили след раждането!

Инче, довечера ще ни взимат мерки за кухнята, за това ще съм по-късно в къщи!

Момичета не са точни видеозоните относно големината на бебоците! На мен ми бяха казали, че ще родя слонче около 4 кг., пък се роди Ивето 3300, 51 см.

Така че СПОКО.................

# 102
Аз съм в 30 г.с и сега трябва да го направя - да фекална проба май е по-правилно да се каже.  Rolling EyesСмешно не смешно ще трябва да го направя.  EmbarassedДаже направо ми е гадно и затова го и отложих.
Казаха ми че е задължително за всички бременни в този етап от бременността!
Така ли е? Да не се окаже , че не е задължително , а пък аз да го правя? Thinking

# 103
  • София
Иренка, това за аналната проба Grinning за първи път чувам че е задължително newsm78 newsm78
Миналата година като бях бременна не са ми правили таквоз нещо, така че ако е задължително ще да е от тази година. Grinning Grinning Grinning
Не че е лошо по принцип, сигурно проверяват за наличие на бактерии, ма не е ли по-важен влагалищен секрет, в крайна сметка бебо от там ще илиза, не изотзад Joy Joy Joy Joy Joy

# 104
  • морето и сините вълни :)
Бе то май само Саморасличето има честта. Simple Smile

Сладко мамче май това ти трябва - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=205230.msg4406869#msg4406869
Joy hahaha hahaha hahaha
е не Саморасличето я взехме на подбив вече с таз анална проба hahaha hahaha..ама на мен ми е много интересно как стоя голям толуп ще напълниш туй малкото шишенце Joy Joy
охх ще умра от смях ви казвам Joy Joy

Другата седмица като нищо ще ми връчат и на мен  бурканя за  л..а  hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт