Пъчим гордо СЕПТЕМВРИЙСКИТЕ тумбаци, още малко мами-юнаци!

• 29 244
  • 291
  •   1
Отговори
# 120
  • морето и сините вълни :)
Саморасличе от къде го измисли това за  вагиналния секрет...Вземали ли са ти досега вагинален секрет???
Никви щипци не ти навират нивки бъркания за вземането му  и никви такива чудесиии.Вагиналния секрет се взема с една пръчица с памуче  отгоре...като се отърква във влагалището  Peace Peace
Ако с ати вземали цитонамазка с  тея щици дето са те чекнали е друг въпрос..ама ся няма да ти я вземат..
Вагиналния секрет е супер безобиден..само дето трябва да си покажеш сливата Joy Joy Joy Което е неизбежно Joy Joy Joy

аз бухнах във фурната една имам баялда..май такаа  се казваше ..нарязах  всякакви зеленчуци,домати и ориз  и го хакнах да стане  леееко гъстичко...та да видим кво  ще съм измайсторила накрая newsm78 newsm78

# 121
Саморасличе от къде го измисли това за  вагиналния секрет...Вземали ли са ти досега вагинален секрет???
Никви щипци не ти навират нивки бъркания за вземането му  и никви такива чудесиии.Вагиналния секрет се взема с една пръчица с памуче  отгоре...като се отърква във влагалището  Peace Peace
Ако с ати вземали цитонамазка с  тея щици дето са те чекнали е друг въпрос..ама ся няма да ти я вземат..
Вагиналния секрет е супер безобиден..само дето трябва да си покажеш сливата Joy Joy Joy Което е неизбежно Joy Joy Joy

Дано да си правя за щипците и да ги няма - че откачам само като си помисля за тях ooooh! 1 пръчица с памуче някак си ще преживея Laughing
аз бухнах във фурната една имам баялда..май такаа  се казваше ..нарязах  всякакви зеленчуци,домати и ориз  и го хакнах да стане  леееко гъстичко...та да видим кво  ще съм измайсторила накрая newsm78 newsm78

# 122
  • София
Мами, пазете се много... аз дето толкова внимавам, днес така паднах в банята по корем, че прекарах цял следобед в родилна зала да ни слушат тоновете и ехографи и т.н.. Утре пак. За сега всичко е наред, обаче бая се изплаших. Така и не разбрах как стана, бях си с джапанки, всичко както винаги и ТУП  Confused Иначе ми беше много интересно суетата около мен, толкова много майки имаше дето ще раждат, а мъжа ми разправя, че докато чакал даже видял как изписват няколко бебчета.  bowuu Още малко зор и ние ще си гушкаме мъничетата.. Почти не остана...

# 123
Еее, Ани, никви буркани не се пълнят с л..на при аналния секрет  Joy Joy Joy Joy Лексито го е обяснила как точно става  Mr. Green уффф, ша ма съсипете  Mr. Green
а пък за стриите - хубаво е мазането да продължи още поне месец след раждането, така пишеше някъде  Simple Smile някои доктори не пуснат анален и вагинален, ама моя като го знам, че ми пуска всичко, пак ша настане едно бърканеее  ooooh!... по всички отвори  Joy Joy
Преди малко се върнах от ФМ и съм мноооого доволна  - все още имаме пишленце  smile3521, гледахме бъбречета, мозъче и т.н., размерите ни отговарят на седмиците и такааа ...  newsm44 само че мъникът се е настанил седалищно...та питах аз докторът за онова изследване за чувстмителност към антибиотици, аналгетици и т.н. Той ме посъветва да си го направя при всички случаи, независимо че не съм алергична и да си го нося винаги заедно с кръвната група /то аз и без това бях намислила да си го правя, де  Peace/.
След това купих едни чорапчета в близкия магазин, при което мъжо вика после - колко чифта взе и за викам 1 бр. и той така  Shocked - е вземи поне 7-8 вика та да си има детето  Joy hahaha
та сега съм много доволна и отивам да стъкмя една финна леща набързичко   food002
Lilian_V, ко праиш бе жена  #Crazy

Последна редакция: чт, 19 юли 2007, 20:43 от vesela_123

# 124
Lilian_V-напрауууу ужасссс
чй тъй са облещих ти казвам #Crazy #Crazy Shocked
недей да влизаш със джапанки в банята бе жена...аз кво ли давам акъли като аз самата вчера направих шпагат в коридора #Crazy
излизах от банята и краката ми мокри отдолу и като стъпвам на теракота,се хлъзгам и кракът ми еидния се рачекна и се спря в  една статуя  дето си седи в ъгъла.И се подпрях на стената ..моя мъж ми вика ..ко прайш бе #Crazy #Crazy
ко да прая шпагати ко да прая друго Mr. Green Mr. Green
обаче трябва дасе внимава много
да се пазиш Peace

# 125
  • София
да, луда работа, това е защото тежа вече много и ходя като пате Simple Smile ще се пазя повече сега.. както се казва малкият дявол.. да ми е за урок.. да внимавам повече

# 126
Привет!
Попрочетох темичката, ама сте много продуктивни, момичета, не смогвам да изчета всичко!
Я да питам: някоя друга обмисля ли раждане във вана? Може би сте обсъждали вече...

Аз изследвания не си правя, особено след така излишните и стресиращи БХС и амниоцентеза. Чувствам се добре и затова. И Ангелинка я чувствам, че е добре - не спира да рита.
Сега ще си взема болничния и ще си видя малката щерка на ехографа и ако всичко е ок ще замразя посещенията при доки до раждането.

За среща - среща ми се, да се омешам и аз с бременните, че да се почувствам и аз бременна. Въпросът е дали ще намеря гледач за Мини....

# 127
еее май и аз ще успея днес да се разпиша от 2 дни много проблеми ми прави нета ли форума ли ама докато публикувам един пост ми прималява то не е че сесията ми истекла, честраницата има грешка че незнам кви си още работи.
Аз също исках да питам за слинговете, като имам проблем с кръста по принцип и често от нищото ми се сецва не е удачно да се ползва май нали, инъче идеята изглежда много привлекателна, аз също съм за максималния контакт на мама и бебе, така най цялостно се изгражда доверието между двамата.
За гърлото Беринка моето се оправи за 3 дни ама и на 4-тия си правих гаргара профилактично, няма как прави гаргара и си набавяй витамин С, с медеца и лимоните, на мен ми правеше киселинки тая дива комбинация ама търпях и така денай гадно е даси болен лятото ууууууу
Абе мацки кви са теяпируети дето ги прайте, наистина трябва да сме много внимателни направо ме стресирахте аз както съм ограничила движенията до минимум остава само дасе разпльоцам някъде и тва ше е, аз като бях някъде в 5-тия месец се ръснах по дупе ама беше от ниско, че бях клекнала и така не успях да запазя равновесие и по дупе ама си беше безобидно
Малии колкосте ми липсвали не мога да се напиша тукаайде стига за сега лека нощ

# 128
Здрасти момичета,
И аз на няколко пъти щях да пльосна Sad май е от жегите и в момента е 30 градуса тука ама на мене ми се струват много повече  Cry Не мога нито да спя нито нищо...
Не успяхме да вземем климатик и много ме е яд и не знам как ще се охлаждам.
Та по въпроса за климатиците и изнежването на бебето аз от жегата се поумопомрачих малко и си мислех, че с бебето ще е изнежено не ако не издържа на студ ами на жеги, та тайничко се надявам да им свикне още от малко и да не страда като мене.
Айде чао спокойни сънища!

# 129
Здравейте, мами. Знам, че е среднощ, но иначе не спирате да пишете и не мога да ви изчета,затова караконджулствам.
Ками, питаше за оn-line магазините- доколкото знам от приятели, които ги ползват, са най- доволни от този на пакостник- най- бързо и коректно ти доставят поръчката, а на данет и на БГфемили ги доставяли по - бавно и често се разминавали доставка и поръчка в цветове- носят, каквото имат в момента.
Гледах, че в предишната тема се обсъждаше момента с кошчетата за кола( нали чак сега ви дочетох, даже видях, че поста ми там е след линка на Ани към тази тема, но нищо)- в БГ не можете да сложите кошчето на предна седалка по закон детето не може да се вози до 10 или до 13 год. не си спомням точно, отпред- това си е стара разпоредба, не е отсега, а след въвеждането на кошчетата използването им става задължително до 3 год. на детето, но задължителноотзад. пък и си е по- безопасно при ПТП, да не се случва, де.
Хайде, целувки от мен и лека нощ. Поне успях да наваксам.
Ани, моля те, смени ми розовото със синьо на нашия мъж, който се разкри във вториник. А, направих 1 бърза консултацийка със Снежана G  за болничните, за което съм и безкрайно благодарна- щом има прекъсване, няма проблем, че общата им бройка надвишава 180 дни, само дето ме ошашка бе жена, всъщност то ще си каже, де.
Цунки от мен и се пазете,с тига с тия рискови ситуации, които създавате на бебетата.

# 130
Ама и аз съм една, забравих да сменя момата на линийката с момък, че срамота да го обърквам детето, след каот вече уж е сигурно. Целувам ви

# 131
Добро утроооо

Павлинадидко-абе то и мойто бебе 100 пъти си мени полът..сега пак сме момченце Joy Joy Joy
Абе то след един месец и малко ще се разбере какво е Joy
Относно  тоя болничен..хубаво си направила че си се консултирала със Снежката...Еее таз жена е златна  значи...
А мойта лекарка ме е прецакала  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire че па ме и излъгала на сичкото отгоре #Cussing out #Cussing out

Днеска ще си имам гостенка-майак ми ще идва за 2 дена..и след това ще дойде  на 10-ти август  и ще седи при мен 2 седмици.Нали мъжо ми заминава командировка Confused Cry..и аз ще си чепкам вълна сама една седмица докато дойде майка.Но няма как Rolling Eyes
лек ден на всички..и  да се пазите..аз пак затварям джамеците и се херметезирам тука че ще се пукне от жега ей #Crazy #Crazy
не се издържа

# 132
  • гр.Варна
Добро утро мили дами!  bouquet
Какви са тези пируети дето ги правите? Пазете се! Стъпвайте по леко и внимателно, особено след баня! Стискам Ви паолци по вече да не се случват такива неща! Praynig

Днес ми е последен работен ден! Hug Hug Hug
И ми е радостно и тъжно! Смесени чувства бушуват в бременлийското ми тяло! newsm78 newsm78 newsm78

Лек и безопасен ден на всички!  bouquet

# 133
Добро утро - и ние с бебка сме на линия Hug Вчера направих 1 дълго гости на 1 приятелка, която ще ражда март догодина, та да си правим компания щото изкукваме по цял ден самички...Но днес е ред на сериозните работи Joy и  ще чакам 1 майстор да дойде да гледа дали ще може да направи външна топлоизолация ooooh! Така, че ще се включвам по честичко Peace
Lilian_V по леко бе жена - акъла ми изкара #Crazy Да се пазим всички, че още съвсем малко остана Praynig
Ани, аз ще те подюря на кафе, когато си самичка Hug

# 134
Здравейте момичета;)
Досега не съм казвала, но искам да ви похваля за прекрасното оформление на темите, винаги ми доставя удоволствие да виждам новите идеи и полезни сайтове.

Хексина , благодаря за сайтовете. В руския сайт има странни имена, в българския ми харесаха повече. Аз да се оплача че ние сме я закъсали с името...уж списъци правихме с мъжа ми, уж по 4 часа коментари по телефоните и накрая сме без име. Аз съм в стрес че ще родя другия месец и имам само 2-3 седмици...

Гледам давате отчети как се чувствате, при мен от 8 сутринта до 9 вечерта времето минава за една секунда. Дъщеря ми ни държи заети, по цял ден обикаляме из магазините, по водни паркове...утре сме на контролен преглед за нея, моя контролен е в края на месеца. Тук също е много горещо, добре че от океана духа бриз вечер, но пак не се наспивам защото дъщеря ми спи с мен на спалнята и всяка нощ ме буди в 3 часа да ходим до тоалетна....след това в 5 става и започва да си затваря прозорците и вратите с блъсък защото й е студено и най накрая спокойно спим до 8.00. Това са новите режими и мисля че до раждането така ще ги поддържаме.  

лека нощ от мен и целувки на коремите!  

Общи условия

Активация на акаунт