Пъчим гордо СЕПТЕМВРИЙСКИТЕ тумбаци, още малко мами-юнаци!

• 29 240
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Добрютро мами!

За стерилизаторите да ви кажа, каквото и да вземете, все една и съща работа ще свърши. Аз имам на Чико и побира доволно количество шишета, биберони и други джунджурийки. Това си е една проста пластмасова кутия. По-важно е да се съобрази размера и с размера на микровълновата. И аз гледах някакви нови в Пикадили, бяха на още по-символична цена около 12-13 лв. Ако не се лъжа са на някаква измислена марка като Baby Lux, имаха и подплънки за кърмачки на супер ниска цена в сравнение с "марковите", а не са никак лоши. 

Хайде лек, прохладен и безавариен ден на всички!

# 151
  • София
Хайде и днес да се запиша  Simple Smile
Люси, честит ти последен работен ден! Няма какво толкова да ти е мъчно, бива да си починеш, че нали знаеш какво те чака  Wink
Мале, Франки, твойта не е лесна, сигурно е трудно да се предскаже точно пола и на двете. Като бях бременна с Ани, не посмях да купя нищо розово, въпреки, че докторът беше убеден, че е момиче, бях наблегнала на жълто, зелено и синьо  Simple Smile
Беринче, искрено ти съчувствам  Hug Не се тревожи за антибиотика, по-важно е ти да се оправиш вече.
Саморасличе, много хубави заглавия измисляш  Peace
Ааа, да не забравя, честит имен ден на всички именници!
Моят мъж вчера се прибра по-рано от работа, едва ходеше, с температура и гадене, но най-лошото - жълт. Сега чакаме резултатите от изследванията, ако е нещо страшно и заразно, не ми се мисли  Sad
Хубав ден на всички   bouquet

# 152
Забравих да честитя именния ден на всички, които празнуват   bouquet
Franky, ти тъй като ще пазаруваш в промишлени количества - що не си купиш отделно тензух и бархет  Hug метъра на тензуха е 1.50 лв., а на бархета 2 лв.  Peace мойта мама вчера ми купила 10 метра тензух и 3-4 м. бархет и аз пелени няма да купувам ... А иначе за справка комплектите вървят към 5-6 лв., но пелените в тях не са по метър, а мисля че са по-малки ... Peace
Мдааа, Кали, така си е - това е една пластмасова кутия ... и аз тука си намирих едни подплънки с внушителна бройка около 15-20 може би за скромната сума от 3 лв.  Mr. Green
Ани, поръчала съм я водата - идва мацко, ти само споко  Joy Joy

# 153
Здравейте  и  от мен .ОТносно  стерилизатолите тука  продават  на  чико  някакав  дезефиктант 1л.  и  със  топла  и  със студена  вода да  се  накисват без  варене , и без  микровълнова.А  за  тия  пелени  в  Майчин  дом  София  искат  ли.  Мамите  който  мислят  да раждат  там  имат  ли  списък  който  да  се  знай  какво  искат  там.

# 154

Весела - намерих си аз наблизо една борсичка - обещаха на едро да ми продават, тъкмо заради промишлените количества - по 3.80 май беше комплектът. Пък и да ти кажа - кой ще се занимава с окрайчването на тези тензухчета и бархети? На мен сега няма кой да ми помогне да изгладя всичкото това количество "парцалки", пък остава и да се разшия. Що не са измислили и домашен робот за гладене?  Cry

Последна редакция: пт, 20 юли 2007, 12:14 от Franky

# 155
  • морето и сините вълни :)
абе Веселче -ква вода бе newsm78 newsm78 newsm78
хвърли ме в чаххх

аа яказвайте киде е таз борса с тез евтините цени на  пелените по 3,8
те инъче вървят по 6 лв някъде

# 156
Хей ме на и мен в тоз прохладен майски ден  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Честит имен ден на всички именнички! Носете имената си с достойнство и ги прославайте надалеч!

Момичета, абе пазете се бе, хора! Лилиан, направо настръхнах като ти прочетох поста! Мога да ви посъветвам в банята да си сложите една от тези подложки гумените, дето не се пързалят или най-лесно - една хавлиена кърпа. Отвън, ако не излизате с джапанки от банята, също сложете нещо, че много страшно така!

Беринка, оздравявай бързо мила!

Относно раждането във вода - аз също се бях замислила, обаче съображенията ми са същите като на Хексина + плюс това, че не стига че ще плащам за уговорка, няма да имам възможност да плащам и за раждане във вана.

Днес и аз съм на ФМ да видим бебока. Добре ми дойде един междинен преглед, че покрай разправиите около пренасянето и роднинските проблеми, плюс това, че не качвам кила, сериозно ме притесниха. Стискайте палци всичко да е ОК, а аз ще се отчета след прегледа.

Среща-гореща на септемврийски мами!
Дата - 26 юли (четвъртък) - Мишока, Бенич, Кали, Bravy, Thumbelina, Hexina, Galia2007, Katrin7, Munkamm, Tiarra, Морена, Анири, Ваня
Час - 18.30 часа (четвъртък)
Място - Джепето (Картата)
Адрес - ген. Йосиф Гурко 19 - Това е най-в центъра и правят резервации, а има и градина!

Ставаме силна банда шкембета! Радост за персонала

Хайде, до скоро

# 157
Инче,имам същия обрив...направо полудявам от болка,кълките ми се протриват от жегата,а и само от факта,че стоя седнала и се потя между краката...мажа се с бебешка пудра постоянно.
Не знам вече какви екстри да очаквам още Thinking

# 158
Ани, това е цена на едро - като за "късметлийки" като мен.
Ама и на дребно ще е изгодно да се пазарува, мисля. На ул. Кап. Райчо" е борсата - казва се Хензел и Гретел

# 159

Весела - намерих си аз наблизо една борсичка - обещаха на едро да ми продават, тъкмо заради промишлените количества - по 3.80 май беше комплектът. Пък и да ти кажа - кой ще се занимава с окрайчването на тези тензухчета и бархети? На мен сега няма кой да ми помогне да изгладя всичкото това количество "парцалки", пък остава и да се разшия. Що не са измислили и домашен робот за гладене?  Cry
Франки, и на мен ми стана интересно коя е тази борсичка newsm78 Относно промишлените количества на дрешки и парцалки давай насам, мацка да помагаме - нали си варненка - няма да те оставим я Hug
Ани, понеже си майстор на темите- запиши си, мила двете заглавия, че после да не се ровиш Peace

# 160
  • морето и сините вълни :)
Цитат
Ани, понеже си майстор на темите- запиши си, мила двете заглавия, че после да не се ровиш
охооооо откога съм я свършила таз работааааа...ти докато чакаш трепетно да дойде водата аз действам мацко действам Joy Joy Joy Joy Joy

аа другия път ще поръчам на мъжп д апрай близнаци че и аз да се ползвам от таз привилегия..само дето трябва да си купим   някой замък за живеене hahaha hahaha

# 161
Ани, това е цена на едро - като за "късметлийки" като мен.
Ама и на дребно ще е изгодно да се пазарува, мисля. На ул. Кап. Райчо" е борсата - казва се Хензел и Гретел
Охх, то и за Ю Ги Йо в нета пишеше, че се занимават с тръговия на едро и дребно, ама като отидох на място ядец ooooh! smile3515 Информацията в интернет за тях беше грешна...Така, че и тази борса сигурно е само за на едро Thinking smile3511
Но благодаря за инфото  bouquet

# 162
Не, бе душа - продават и на дребно. Но мен ме съжалиха просто и затова така  Laughing Laughing

# 163
мдааа, Франки,  това наистина си е добра цена  Hug продължавай да будиш съжаление у борсаджиите, щото иначе ще фалираш, докато накупиш само за единия мъник  Joy
Уффф, то верно, че Саморасличето, нямаше водица  Mr. Green ей старост- нерадост, съвсем съм изветряла вече  Mr. Green
Мишоче, всичко ще е наред при прегледа - не се притеснявай  Hug

# 164
Цитат на: ani-bani
аа другия път ще поръчам на мъжп д апрай близнаци че и аз да се ползвам от таз привилегия..само дето трябва да си купим   някой замък за живеене 

Ти си поръчвай колкото искаш, ама тя съдбата не пита. Аз моя мъж цяла година го навивах да си направим второ дете, той се опъваше до последно. После, като му казах, че е измайсторил двечки, познай с какви очи ме погледна.  Shocked

Ама сега си ги чака по-нетърпеливо и от мен  Wink

Общи условия

Активация на акаунт