Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Кои са някои от препоръчаните продукти за грижа за бебето?
Какви са някои препоръки за грижа за бебето след раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Форумът обсъжда различни аспекти на бременността, като подготовка за раждането, проблеми и изживявания по време на бременността, както и практически съвети за грижи за бебето след раждането. Освен това темите включват обмен на опит и съвети за избор на продукти за бебето, като прахове за пране, хранене и грижа за дрехи.
-
Кои са някои от препоръчаните продукти за грижа за бебето?
-
Какви са някои препоръки за грижа за бебето след раждането?
Форумът предлага различни препоръки за грижа за бебето след раждането, включително избор на продукти като прахове за пране, хранене и грижи за дрехите на бебето. Освен това майките споделят своя опит и съвети относно използването на слингове за носене на бебета и практически съвети за периода след раждането.
-
Какво е носител на бебе и за какво се използва?
-
Какво трябва да се пере предварително за бебето?
? Приятен ден на всички
. А иначе ще си направя изследване,но мисля,че е от жегата,защото имаче нямам такива проблеми като е по-хладно.Сега от 2-3 дни съм като надуваема кукла
наистина трябва да вярваме повече, че ще ни се случи добро и да не си мислим лоши неща ...
добре де как може човек да познае, че става така та да тича в болницата? Никой не ти казва.
Носът ми тече, защото постоянно се изпотявам и после изсъхвам, въпреки, че се къпя по няколко пъти
Не се издържа честно казано 
В Пикадили Запад пък ми прилоша и се наложи мъжа ми да кара колата до вкъщи
Взех си и 1 пакет мокри кърпи за болницата както и бабешки гащи
...Направо супер прелест ще бъда с тях - само си представете 52 номер гащи и моя милост в тях