Сънувате ли починали ваши близки?

• 311 992
  • 1 590
  •   1
Отговори
# 1 260
За пръв път попадам на тази тема. По натура съм краен реалист,скептик и неверник,в сънища конкретно не вярвам(х),но нека ви разкажа какво ме вълнува напоследък.
Дядо ми почина преди 6 месеца, със съмнение за насилствена смърт. Родителите ми и аз подозираме,че леля ми се намеси решаващо и доведе трагичния край,но може това да е без значение. Още от третия ден след погребението го сънувам как идва и ми казва да направя това или онова или ми задава въпроси, или се кара защо нещо е направено еди как-си,а не иначе...Много тежка ситуация,а после винаги се оказваше,че това,което съм сънувала, е вярно,така е направено или не направено,както е казал дядо в съня ми. Като "поръча " нещо,веднага след като се събудя,тичам да го свърша. Хем не вярвам в такива послания,хем не мога да ги подмина. Последно наскоро го сънувах,че ми каза да идем да оправим плочата на терасата,защото се е откъснала и ще падне да затисне Маргарита. Маргарита е жената,която наглежда баба ми - неподвижна е и е сама на село. След няколко дена жената се обади да каже,че точно когато отивала вкъщи и минавала по пътеката под терасата на къщата, се откъртило парче от плочата и аха да я нарани. Разбира се,това може да са все обясними неща,имайки предвид,че са реални и може да са ми направили впечатление без да си дам сметка за това,но е факт,че ги сънувам откакто дядо почина и ги сънувам,че той ми ги казва и показва.Майка ми вярва,че дядо ми говори,а не че аз сънувам впечатленията си от ежедневието и го приема много сериозно.
Аналогично миналото лято мъжа ми беше сънувал починала си баба,която му каза,че е паднал покрива на къщата й( останала необитаема след смъртта й) и му наредила да иде с братовчед си Стамен да поправят покрива. Мъжа ми отиде на другия ден - целия покрив беше пропаднал.Обади се на брат си да го ремонтират заедно понеже брат му е в строителния бизнес,уговориха се за ден и час,обаче точно вечерта преди уговорения ден на брат му се случи нещо,трябваше да пътува за една седмица и в крайна сметка мъжа ми се обади на братовчед си Стамен и вдигнаха покрива,както беше казала баба му в съня.

За други сънища,несвързани с починали хора,понякога ми се е случвало като сънувам нещо конкретно и го помня на сутринта,да проверя в някой произволен съновник в интернет и вземе,че се случи точно каквото съм прочела в тълкуванието. Най-кошмарното ми преживяване беше преди няколко години, сънувах,че съм в някаква селска къща,двор с домашни птици, петли хвърчат из двора.По принцип много ме е страх от петли,но в съня набрах невероятен кураж,хванах една метла и с ярост започнах да ги бия. Понеже е странен сън,обичайно сънувам неща от ежедневието,служебни дела, проверих за тълкуване и прочетох,че да биеш петел

означава,че мъж в семейството ще бъде споходен от тежка болест. Въобще не се впечатлих и забравих.След седмица точно брат ми внезапно заболя,влошаваше се с часове,докато в болницата още правеха изследвания и търсеха диагноза. Две седмици кошмар на живо,после започна подобрение,оздравя.Сънят и тълкуването се оказаха верни.

Накрая да споделя,че и аз наскоро сънувах тежко природно бедствие.Намирах се в някаква висока сграда с детето,баща ми и други хора.Изведнъж страшно наводнение и грохот,сградата започна да се пълни с вода и да се срива,падаха панелни блокове,вливаха се кални вълни.Аз какво правех не знам,но в един момент нещата утихнаха,остана разрушението и водата, хората се разбягаха,напускаха сградата,а аз знаех,че брат ми е затиснат под развалините и се борех и крещях някой да дойде да ми помогне да го намерим, детето и баща ми бяха изчезнали от съня,накрая бях само аз, вдигах парчета отломки, промъквах се през разрушенията и търсех брат ми.Събудих се,не го намерих.Този път умишлено не търсих тълкувание,понеже брат ми се намираше в процес на едни събития,които не се знаеше как ще свършат и не исках да попадна на тълкувание,което може да ме настрои негативно.

# 1 261
Трябва май да започнем да водим статистика на сънуващите разрушителни земетресения. Shocked

# 1 262
  • В мечтите
Трябва май да започнем да водим статистика на сънуващите разрушителни земетресения. Shocked
ооо аз вече се страхувам от тези сънища и предчуствия. #Crazy

# 1 263
запис и от мен, много често сънувам починалите си баба и дядо в селската ни къща, която сега е запустяла
може би защото много ми липсват и неможах да си взема сбогом толкова често са в съня ми, но понякога ми е чак неприятно да ме преследват
друг път ще пиша още

# 1 264
запис и от мен, много често сънувам починалите си баба и дядо в селската ни къща, която сега е запустяла
може би защото много ми липсват и неможах да си взема сбогом толкова често са в съня ми, но понякога ми е чак неприятно да ме преследват
друг път ще пиша още
Като си легнеш се помоли да ти простят, че не сте се сбогували. Аз така спрях да сънувам баща ми, който почина преди 20 години. Но, аз трябваше да му простя, за да дам мир на духа му. Ако искаш ми пиши на лични. между другото с майка ми се оказа, че сънуваме идентични сънища за баща ми. Които не бяха много приятни.

# 1 265
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
аз сънувам баба, но тя не си говори с мен Confused
само идва и ме гледа.
един път ме изслуша...

но стои по време на целия сън мълчалива Cry
някой да знае защо?

# 1 266
  • В мечтите
друг път ще пиша още
Като си легнеш се помоли да ти простят, че не сте се сбогували. Аз така спрях да сънувам баща ми, който почина преди 20 години. Но, аз трябваше да му простя, за да дам мир на духа му. Ако искаш ми пиши на лични. между другото с майка ми се оказа, че сънуваме идентични сънища за баща ми. Които не бяха много приятни.
Аз така сънувах около год съседът ми,с който бяхме в един клас.Постянно плачеше и ме прегръщаше.Имах чуството че ще полудея,не отидох на погребението му,беше ме страх...и мислех че не ми прости  по някакъв начин

# 1 267
  • В мечтите
само идва и ме гледа.
един път ме изслуша...

някой да знае защо?
те никога не говорят починалите,поне при мен

# 1 268
само идва и ме гледа.
един път ме изслуша...

някой да знае защо?
Аз знам,че не е хубаво да разговаряш с починал човек.Може би така е по-добре! Sad

# 1 269
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

е при мен някои говорят...
Амели също разказва, че й казват това-онова...

# 1 270
направих разбор на сънищата, които съм запомнила и се оказа, че наистина не говорят баба ми и дядо ми Confused, присъстват, вършим заедно неща, но никога не провеждаме разговори... странно наистина

последния ми шокиращ сън беше, че празнувам следващия си рожден ден с тях, в къщата на село Sad, немога да ви опиша в какъв шок съм от това...

# 1 271
В моите сънища починалите ми роднини разговарят с мен.
Me_and_baby, не се тревожи! Преди доста години сънувах, че празнуваме нещо на една огромна маса и имаше доста починали роднини, както и такива, които са живи. Нищо лошо не се случи.

Като стана дума за природни бедствия, да споделя един сън. Сънувах, че живеем във висок небостъргач. Цялата земя е покрита с вода и това е начинът на живот на хората. Небостъргачът беше построен от някакъв много солиден материал, а в апартаментът ни имаше огромни прозорци и като погледнах през тях видях как идва една огромна вълна. Заля небостъргача и подмина без по никакъв начин да причини каквото и да е разрушение. Казах на майка ми, че може би е по-добре да се преместим да живеем на долните етажи, които са под водата, защото по този начин ще избегнем ежедневния стрес от гледката на връхлитащите ни огромни вълни. Майка ми отговори, че тогава няма да видим въобще слънце, за това са и предпочели да купят апартамент на по-горните етажи, които са над нивото на водата.

# 1 272

е при мен някои говорят...
Амели също разказва, че й казват това-онова...

Да,дядо ми говори, винаги като го сънувам, казва нещо,но аз май само слушам...не помня дали му отговарям... Веднъж го питах "какво правиш тук?",осъзнавайки в съня си,че е починал, и той ми каза "Върнах се, знаеш ли колко работа съм оставил недовършена" и хукна по една улица.

# 1 273
добре тогава, някой знае ли каква е загадката - защо някой мъртви не ни говорят, а други да? Аз съм сънувала и говорещи мъртви, така че проблема не е в моето възприятие newsm78

# 1 274
  • В мечтите
при мен не ми говорят, но сякаш ми предават информацията как да се изразя подсъзнателно..разбирам какво искат да ми кажат.

Общи условия

Активация на акаунт