Отговори
# 195
"Кръщене може да се направи по всяко време - и през седмицата и събота и неделя. Канонът не поставя ограничение затова. Напротив, казано е, че по всяко едно време може да се приеме нов член в христовата вяра.
Така че смело си прави кръщенето на 15 август" 

Това е писала преди няколко дни.

# 196
 Simple Smile

Последна редакция: пт, 27 юли 2007, 14:20 от Мадона

# 197
Здраве  на медиците!!!

Мадонка, честито ти проходила кокона! Ха сега я гони!

Didika, прави мила нещата както ти подсказва отвътре. Всеки знае себе си.

Karim, за среброто ти писах в старата тема, ама ако имаш още нужда, казвай!

Ние дойдохме във Варна за 2-3 дни, а се зареди 2-ра седмица. Не се оплаквам, ама хич!
Купих бански преди 2мес.за Преско, а му го сложих 1път, защото небеше акал преди плажа.Всики бебета са голи по плажовете

През вечер съм в Морската, ама с варненки нямам късмет да се видим.

Здраве и на всички ви!

# 198
Бебонке, обади се утре, надявам се да съм там след 17 ч, ако малката не спи. Време е да се видим вече. Срамота!

# 199
Привет на всички   bouquet
Честит 1 рожден ден на малките слънчица на патерица.Да са много щастливи и да радват мама и тати
Вал ,като гледам добре сте си изкарали ,жалко че ни нямаше .Следващия път ще се вклкючим и ние Simple Smile)
Ние бяхме на балкан за 10 дни и си изкарахме стахотно ,жалко че беше и там много топло .Дани там усъвършенства ходенето по поляната около къщата в която бяхме и сега ходи вече по стабилно .Преди да тръгне правихме питка и хванахме ключовете и калъфа на фотоапарата.
Тук е голяма жега и затова утре сутрин пак заминаваме ,този път на язовир Камчия ,дано поне там е по хладничко .Надявам се като се върнем и в Русе да се поразхлади .
Пожелавам на всички рожденици в близките дни много щастие ,сбъднати мечти и приятно изкарване

# 200

на сладките Ирма, Калоян и Росен!

Нека растат здравички, добрички и щастливи!

Весел празник, момичета!

# 201
  • гр.София
 О-о-о,усещам лек бриз от прозореца. Наистина подухва,а вие само за море пишете.
Бебон,като те чета,как минавате през седмица разстоянието от и до морето-и  морето ми изглежда постижима мечта.
 Мадона,не бъркам Мартина с Ния!! Но ми се струва,че има мушнати нови снимки. Тази с шапката и Лора имаше ли я още при първото включване на Пепър в морския албум?! Тя да каже.
Питам не само от любопитство,ами,вие,спецките,кажете,може ли да вмъквате снимки или ако сложите нови,те могат чак последни да се наредят ( ох,страшно го обясних Rolling Eyes)

Дриймс,ние ще те мислим,пък!

Вече си имаме рожденици newsm59 newsm59!!

# 202
Блан, бризчето го пратих аз  Joy Лорината снимка я имаше първия път, помня я сладурката, а относно Ния после забелязах, че има нови снимки в 11 месечните, ама вече бях публикувала поста си.
Мисля, че могат да се вмъкват снимки, ама ти скоро май не си вмъквала, я опитай!  hahaha

# 203
  • София
Здравейте  Hug
Благодаря ви за отговорите за предметите.
Дано Дани да се оправи по- бързо!

Честит първи рожден ден на Ирма на Ммария26

на Калоян на nana77

и на Росен на sta

нека са много здравички, весели и усмихнати дечица!

Мария, Нана и Ста, честит празник и на вас, бъдете много щастливи!

# 204
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ИРМА, КАЛОЯН И РОСЕН, ЧЕСТИТИ РОЖДЕНИЦИ МИЛИ МАМИ, ОЩЕ 100 ПЪТИ И ПОВЕЧЕ ДА ПРАЗНУВАТ ВАШИТЕ ДЕЧИЦА

# 205
Здравейте мили момичета, аз толкова отдавна не съм влизала, че направо се чувствам сякаш е било в друг живот. Така се бях пристрастила, знаете как е де, а сега не се спирам, по един месец не остава време да си платя нета, а и не се сещам, разбира се, отвикнала съм. Няколко пъти влизах, четох ви, но просто вие си коментирахте някакви ваши неща, връщах връщах назад, но нищо познато за какво да се хване човек. Та днес пак за пореден път си пуснах нета и влизам да ви видя, почнах от предната тема, стана ми интересно за рождените дни, зачетох се оттук оттам, разбира се пак като чужденец, даже малко кофти, но стигнах до поздравите за рождения ден на Кая и се разтопих направо, честно ви казвам. Страшно съм ви благодарна на всички, прекрасно се почувствах. Много ви благодаря за пожеланията и от сърце желая на всички малчугани да са ви живи и здрави, да са много щастливи, лъчезарни, усмихнати, умни, да имат късмет в живота, да ви радват и да осмислят живота ви, и вие и целите ви семейства също да сте здрави и щастливи! Честитя на всички минали рождени дни, на тези днес и утре, няма да споменавам имена, че съм забравила съвсем как се случваха нещата тук, даже не се наемам да слагам картинки, и надписи, че ще се изложа, а и ще изгубя незнам колко време, имала съм желание, да знаете!!!
Какво да ви разкажа за нас, Кая е прекрасно дете, напоследък проявява вече страшен характер, направо ме плаши, до скоро беше страхотно кротка и добра. Имаме проблем с храненето, яде само хляб и кашкавал, понякога се излъгва и по малко кисело мляко да хапне, понякога и сутрин попарка малко хапва, това е. Отварям по три пюрета на ден и хвърлям, кухня ни идва от две седмици, нищо не е близнала. Ако се обърка нещо и хапне някоя лъжичка, плюе веднага и чак с ръчички си бърше езика, да не остане нещо случайно. На 11м беше 9,530кг. сега ще видим този месец колко сме. То верно, че в тия жеги не се яде, ама чак пък толкоз, тя е отвикнала вече от всичко, все едно наново трябва да я захранвам като й дойде музата, незнам.
Това за сега от нас, че май се поолях, да не досаждам! Е, иначе ходим от почти два месеца, на първи юли направи първите крачки, голямо щастие беше и за нея, и за нас, летеше направо от кеф и гордост! Не спира да бърбори, както всички, невероятни са!
Целуваме ви и ви пожелаваме прекрасни купони и веселби на рождените дни!!!

# 206
  • София
Добро утро, мили мои!

Благодаря ви за честитките и милите думи! Вчера цял ден нямах нет #Cussing out За изследванията - Кайли благодаря за разясненията. Аз вчера ходих при заместващата педиатърка - ще правим още едно кръвно изследване специално за желязо. Но днес няма да мисля за това. Утре...

Толкова много спомени ми нахлуха в главата от вчера. Не мога да повярвам как бързо мина тази една година. По това време миналата година бях овързана вече в предродилна, а идващите на смяна доктори ме майтапеха, че Жекова точи скалпелите hahaha

Честит първи рожден ден и на Ирма и Росен! Да са живи и здрави, много палави и засмени!

Сега с риск да ме обяват за алкохоличка, слагам масата!

# 207
  • София
ТОВА Е ЗА ПРЕКРАСНИТЕ НИ ПОРАСНАЛИ РОЖДЕННИЦИ
Peace

А ТОВА ЗА МНОГО ЗАСЛУЖИЛИТЕ МАМИ Heart Eyes

# 208
Тотели, много се радвам, че се разписа, моля те прави го по-често, много целувки на малката Кая и като й гледам килцата ми се струват добре. За радост аз не зная какво е да имаш злоядо дете, в момента съм в търсене на храната, която Нори не я яде. Няма засега такава. Пожелавам ти го и на теб.

Нана, мерси мило за почерпката. Отново да ти е жив и здрав.

# 209
Августинче на годинка
от мама mimi_kir

В августовския отбор
порастнали са всички няма спор.
Някои пълзят, някои ходят,
папкат, думички бърборят,
смеят се, понякога и сълзи ронят,
пеят, танцуват и топки гонят...

И ето настъпи моментът- награда
със торта, свещичка, балони- грамада.
Щастливи моменти мама и тати
запечатват с фотоапарати.

Ех, как се бързо търкулна година,
неусетно в тревоги и радости мина.
Честит Рожден Ден детенце на август!
Да получаваш обич, да даряваш радост!

А щъркела тук е да пожелае
здраве, щастие, много да знае
и ако мама поиска- приема поръчка
за следващо братче или сестричка!

Взех го назаем от Августинчетата 2005, много ми харесва и реших да го споделя с вас. Дано мами 2005 не се разсърдят.

Общи условия

Активация на акаунт