Отговори
# 225
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Ирма и Калоян!Да са живи и здрави, много послушни и усмихнати и много да радват мама и татко!

Честит Празник на Ммария и Nana77!Един изпълнен с положителни емоции ден ви пожелавам.

Val_stef, Али е като кукла, толкова е красива!А тези снимки с ръцете на двама ви ваша идея ли е или на фотографа?Много са ефектни.

Вики от два дни се изправя сама на крака, но за да пази равновесие застава в поза сумист преди бой. hahaha Умирам от смях като я видя.
Айде после пак.

# 226
ЧEСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ИРМА,КАЛОЯН И РОСЕН!ДА РАСТАТ МНОГО ЗДРАВИЧКИ И ЗАСМЕНИ ДЕЦА!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА СЕМЕЙСТВАТА ИМ!
Мадонка,текстовете на снимките са made in Madona Peace.На плажа сладката Нори здраво се забавлява.
Мартинка на Ммилена и на морето прави чаровната си муцунка/пу,пу/.
Пепеджинс,дано спадне температурата ви!
Днес на консултацията кантара отчете+430гр./9.330кг./ и 77см.Та пролича,че Снежина здраво си папа.
Желая ви прохлада  bouquet.

# 227
  • у дома
най-сетне, след едномесечено неспокойствие, киселяж, рев и безсънни нощи проби 1-то зъбче отгоре newsm44 т.е. 4-тото по ред newsm44

# 228
ЧEСТИТИ ПЪРВИ РОЖДЕННИ ДНИ
 НА KОКИ

ИРМА
И РОСЕН!

Мами днес аз съм ошашавената с резултатите на Али - Хемоглобина ни е 93   Cry Боцкаха я миличката два пъти, първия път беше геройче и не плачка, само малко на края...Доки като видя лошите резултати (нищо няма в норми) и анемията ме прати да я боцкат отново, плака както никога до сега и аз заедно с нея newsm45 Има и завишени левкоцити и в урината и то много 8-10  Cry Много съм притеснена и ми е свита душичката  Cry Утре ще се установи от каква липса е точно анемията и дано допълните изследвания да са по-добри  Praynig  Praynig Praynig

# 229
  • варненка от София
Вал, мила силно вярвам, че всичко ще е наред. Гушкаме ви теб и Алекс.  Hug Hug Hug Hug Hug

# 230
Хайдеееееееее, и ние в кюпа на болничките.   Sad
А вчера желаех здраве, пу къв късмет имам.  #2gunfire От сутринта е вяла и спи по никое време. След обедното папане повърна и все й се гади, гореща е и като и измерих температурата е 38 градуса. Не е много, но реших да й дам Панадол и тъпото капаче се счупи и не мога да го отворя. Некви дупки прайх оттук и оттам та с триста зора успях да извлека 4 мг плюс стърготини пластмаса и й ги дадох.  #Crazy Отново заспа.  #Crazy А да и на всичкото отгоре явно през ноща е напрайла голямата работа, та сега е и подсечена. Хайде стискам палци и на Даниел на пепеджинс, да преборят заедно болестта.   bouquet Другите оздравяха ли?  Praynig

Мерси за комплиментите за Нори   bouquet   bouquet   bouquet , ще й ги предам. И вашите мъници са страшно хубави, аз некрасиво дете в нашите редици не видях.  Hug
Честито за петия зъб на Инка и за четвъртия на Нийка.
Ама Кайли и ти бая си почака, докато родиш този сладур, нали той беше заедно с Насето от най-закъснялите.
Бебонка, предвид болестта на Норката май няма да има днес разходка в Морска. То и милото Ивче на Нети е болничко. Пази Преско. Притеснено ми е нали не сме заразили гаджето Сами, че моята кукла все му взима биберона и му го лапа. Тя нали си няма такова нещо и й е интересно. Гъбка каза, че е в кондиция засега. Дано, дано е добре, че тя с този шкембак също трябва да се пази.
Ама Меги съвсем ти е в норма красавицата, как ще папа много, а тя по твоите критерии моята е слон. Цели 10100 е, и е по-ниска с 2 см. А оздравяхте ли?

Ей, Валка, неприятности отново. Моля се всичко да е наред с Али, и съм сигурна, че ще е така. Стискам палци и ви гушкам и двете.

# 231
  • София
Валка,стискам палци,мила, да е грешка или нещо временно Praynig
Мадона,дано де не е също като при нас и да се оправи до довечера Heart Eyes

Блу,а да ви е честито и на вас зъбенцето  bouquet

# 232
Сладурчета, как скоростно пишете.

Честити зъбчета на Инка и Ния.Радост и белички и здравички.

Blanc, благодаря ти за разяснението, че не разбрах точно къде е.

Madona да оздравявате, че само ми е много поддтиснато, докато се прибера да видя мушмулчо

# 233
Честит Рожден Ден на Калоян, Ирма и Росен! Да са живи и здрави!

Много жалко, че продължават да се разболяват бебчета във форума ни. Толкова е гаден този вирус, пожелавам им бързо оздравяване.
Валка, надявам се при вас притесненията да са напразни и всичко да е наред. При Нана също.
Честити зъбчета на Ина и Ния, да са им здрави и белички.
Еmber, снимай я тази сумо поза, да се посмееме и ние   Grinning
Момичета, имам предложение за подаръци за общия рожден ден. Всяка мама да купи по една плюшена играчка - лъвче. Нали са ни лъвчета  Grinning

# 234
  • София
Адриснска,имаме си и доста рачета и деви все пак,не върви да са само лъвчета,а даже и близнаци си имаме Peace
Я стихоплетстващите да почват да дават заглавия за нова тема,че само едни и същи въртим вече четвърта тема Mr. Green Twisted Evil

# 235
Да, и аз това щях да кажа - не са само лъвчета.Така че идеята е добра, но да изберем някакво друго животинче или друга играчка (една и съща за всички) и всяка мама да купи по една и на срещата да се разменят, примерно всеки да подари на следващото родено дете.Не знам дали ме разбрахте. ooooh!
Val_stef, дано всичко с Али да е наред.Не се притеснявай. Peace
Nana77, надявам се и при вас нещата да са ок. Peace

Честити зъбчета на Ина и Ния! Simple Smile

# 236
АВГУСТинче ден Рожден празнува, мама повече от него се вълнува!
АВГУСТинче днес празнува, мама повече от него се вълнува!  Embarassed

Подлежат на поправка... Simple Smile

# 237
  • варненка от София
Време за купон настава, торта за годинка прави Августинска мама!

Това е от мен

# 238
  • гр.София
 Отново Обърквация в Горчиво!

Я,момичета,много са ви хубави заглавията за тема Peace

# 239
  • София
Август месец си е наш, кой в гората, кой на плаж!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт