Отговори
# 255
Благодаря ви мили мои за успокоението  Hug
miss_74, слънце добра е идеята ти, ама те още днес на обяд я дупчиха втория път - веднага след като педи видя резултатите ни вкара да я боцнат отново  Sad
Дано утре има светлина в тунела, че съм като кълбо от нерви днес и ще гръмна....

Мадонка, съжалявам слънце че и вие сте болни  Rolling Eyes Дано се оправите бързо!

Дано всички болнички се оправят час по скоро, че е ад да не ти е добре детенцето  Praynig Praynig Praynig

# 256
  • гр.София
 Мадона,щом сте с ангина,приготви се и за по-висока Т. А и да пиете антибиотик,пак едно 3 дни ще сте с Т. Дано съм лош пророк,но ти го пиша от личен опит.
Иначе налепи се чистят със сода-ако ти стиска. На мен никога не ми се е отдавало да се справя с това бъркане в гърлото на дете.Гадно е.
Валка, и на теб-дано сте здрави!

# 257
Мерси за съвета, Блан  Heart Eyes И аз като теб в гърло, дупе и къде ли не мога да пипам. Ако се наложи викам някой друг. Утре след изследванията пак при доктор да установим дали е вирусна или някаква друга ангината. Добре, че не ми изписа веднагически антибиотик, а пожела изследвания. А колко много дечица имаше за преглед в 20 ч не е истина. Тези жеги ги съсипаха.
Бъдете здрави

Пепър, Дани каза ли кога я изписват?

# 258
Здравейте

Влизам да се разпиша, за да знаете че сме добре и да не ни забравите (ако въобще сте успели да ни запомните  smile3532 )
Да знаете само че не съм чела, не съм в час с последните събития, празници и т.н., за което моля да ме извините, АМА ЩЕ ВИ НАВАКСАМ ДА ЗНАЕТЕ!

Не знам от къде да почна да разказвам...то толкова време мина...
Бяхме на море за 9 дена. Изкарахме чудесно. Йоана беше много доволна. Трябва да сложа снимки от морето.
Ходим вече самостоятелно почти от около месец. Много бързо проходи това дете, почти не ме е тормозила да я вода за ръка. Правихме прощъпалник преди да заминем на морето и си хвана апарата за кръвно. Ама не ми се вЕрва да стане докторица. Като гледам как се дере само като и слушат гърдичките....май няма психика за доктор.
Имаме си 6 зъба...Дребнички сме на 15 на консултацията беше 8800 кг и 73 см.
В събота ще я кръщаваме в Света Неделя. И сега се чудя кой ресторант да изберем да се почерпим след това. Дайте някакви идеи моля ви.

Това е засега...
аз се залавям да чета и ще пиша пак

# 259
Аз днес съм на всяка манджа мерудия. Mr. Green
Добре дошла отново на VesiG, помним те, помним те.Разписвай се по-често. Peace

Dreams, айде отваряй магазина аз ще помагам със зареждането.Фирмата в която работя точно с парфюмерия и козметика се занимава. Wink
Мадона, милата Нора, дано лесно се размине! PraynigКато знам колко е гадна ангината...

Вече ви казвам Лека Нощ!Сладки сънища и непробудно спящи цяла нощ дечица!

# 260
  • В ЛЮтеницата
Мадонка - Дани се надяваше да е тези дни, но не знае... Но обеща, че се връща в къщи, нагушква и нацелува Найата и сяда да пише  Peace!
Дано Норчето  да не я боли много гърлото!!! Нагушкай я! И другите болни - оздравявайте!
Валка - не се шашкай излишно - всичко ще е наред!
Dreams, може ли да ме вземеш за продавач-консултант (имам тапия от УПК-то, ако го помните какво е Twisted Evilnewsm78?

# 261
  • Бургас

на Калоян, Ирма и Росен
Да растат живи, здрави и палави деца, за радост на мама и татко

# 262
Не се сдържах и прочетох за Лилибон, не мога да повярвам, че това е истина. Искрено се надявам да помогнем и това дете живее без болка.

Ангината в този момент ми се струва като счупен нокът  Embarassed

# 263
Здарвейте! Наистина е ужасно, дано се помогне на малкото ангелче Praynig
Честит рожден ден на Ирма, Калоян и Росен да са много много здрави щастливи и да радват мама и тати! Валка дано изследванията ви да са добри стискам палци и пиши като станат резултатите. Нана и на теб пожелавам да няма нищо притеснително. Ние имаме почти месец до нашите изследвания и вече се притеснявам дали всичко ще е наред. Имаме си още един горен зъб, само че не преден ами резец и сега сме тука има тука нема, рядка ни е оградата Joy Но не за дълго тъй като другите 2 горни прозират, решиха всичките наведнъж да излязат. И аз гледах Обърквация днес докато чаках конференцията на медиците, бяха много сладки. Всички болнички бързо да оздравяват! Лека и непробудна нощ ви пожелавам! Hug

# 264
Здравейте и от нас!
По загубихме се и ние, но от време навреме ви по прочитаме.
Искам да честитя на всички рожденици досега! Да са ви живи и здрави!
На всички болнички бързо да оздравяват, че то в тия жеги не се издържа въобще.
То и ние сме малко от болните, но само с Т и разстройство. Дано не се стигне и до нещо по-сложно.
Обещаваме да пишем повечко и да пуснем малко снимки.
Ето нашия прощъпулник, на море, бънджи

Последна редакция: чт, 26 юли 2007, 09:58 от Мама Дидка на бебе Влади

# 265
  • София
Добро утро!

Купонът снощи беше страхотен, а лудницата пълна - 5 броя дечица плюс 8 броя възрастни на 42 квадрата си е приключение Joy

Сега отиваме да вземат отново кръв на Калоян и после като се върна ще кача снимки.

# 266
  • София
Честит рожден ден на Дейвид! Пожелавам му радостно детство и много усмивки!

ronkis, честит празник, мила!

Сладки сънища и непробудно спящи цяла нощ дечица!
Ех, мечти... Tired

Пожелавам на всички болнички по- бързо да оздравяват.
Хайде лек ден, аз започвам да правя тортата, стискайте палци да стане   chef

Тя, ronkis, май пишеше в друга тема  newsm78, нищо, здраве да е!
Толкова е хубаво да празнуваш рождения ден на детето си, аз толкова се вълнувам за утре,  Party

Последна редакция: чт, 26 юли 2007, 08:48 от elen@

# 267
Честит първи рожден ден на Дейвид на мама Ronkis. Да е лъчезарно и веселушко, да прави бели и  щастливи мама и тати.

Val stef, наистина защо не пробваш да занесеш изследвания в друга лаборатория. Повярвай ми от личен опит знам.

Dimitriana, няма думи, за съжаление, и се чувстваме съпричастни. Дано помогнем на Лилибон

Madona, оздравявайте

Добре дошла на VesiG

Мама Дидка, идеята за бънджи е пълна с адреналин, но не можах да видя снимките. Отваря се заглавна стр.

Ние все още сме с темп. Страх го е да ака, милия. Вечерта, като се прибирахме с тати, беше вдигнал 39 градуса темп. И веднага, къпане, свещичка Eferalgan-втората стана. Сега докито каза-изследване на урната-малко е кончентрирана. Дано скоро ни мине.

Оздравяване на всички:)

# 268
редактирах адресите на снимките и всичко вече е ок

# 269
  • София
Привет и от нас! Hug
Компютърът ни е на ремонт  Sad и сега сме на гости на баба и дядо, та се възползвам Wink
Честит рожден ден на Дейвид! Да расте здрав, силен и умен!
Дриймс, Веси, Тотели, мама Дидка радвам се че пишете! Simple Smile  Party
Вал, мила, дано новите резултати на Али са добри!  Praynig Същото желая и на Калоян! Praynig Бързо излекуване и на гадната ангина на Нора! Praynig
Темата за Криско и аз я следя. Много е тъжно и страшно, че има толкова малки страдащи душички... Cry Ще помогна с каквото мога.
Забравих какво четох Rolling Eyes
До скоро!

Общи условия

Активация на акаунт