. Всички ни гледаха все едно сме им изяли супата с вилица
Приспивахме се на плажа, та спеше в количката и ние имахме малко свободно време за плаж и пекане:) Тъкмо взе да свиква с водата и с пясъка и то трябваше да си тръгваме 
Виктор не искаше и да яде в тези жеги, та карахме само на АМ, кис.мляко, плодово мляко, каши с бисквити и мноого сокове и вода. Там тотално объркахме режима му, но сега пък си го оправи. Вечер го приспа в количката, та си седяхме спокойно на кръчмичките до към 1ч.

Разходих я малко и ....заспа. Така прекара целия си рожден ден
Ние спокойно си пийнахме за нейно здраве и аз бях много щастлива, че мога да подвия крак 
, а и ти4ам по зада4и и Дария 

).Видях и Дидка 25 с НИки .Няма ли да се разпишат и те
.Бава4ката ми е на вилата и няма на кого да оставя Дари, а в задръстванията е немислимо да я мъкна с мен.Сега се оказа 4е и свекърва ми искала да идва утре или вдруги ден , та съм'яхнала метлата".Аз да не съм хан
.Да идва и да си отива когато си реши ей така. А най-ме издразни 4е не звъни на мен или въобще вкъщи, а на мъжа ми на работа .И го питала дали ще имам нещо против.Уж се били скарали със свекър ми( той верно 4е е натърпим
), но не може да съм им отдушник и да идват тук като на санаториум
Като се позамислих над нещата открих"топлата вода" Зълва ми пристига в България на 1,08 и тя иска да я посрещне от София още , а същевременно да отбие номера 4е е дошла да ми помогне и да види вну4ката , 4е да не я търся слу4айно следващия месец, когато ще ида скъпи гости
..Ей, много ми е ядосано, та имах нужда да споделя с някого.На вси4кото отгоре те си решават кога и как пристигат, а ние трябва да тър4им да ги ескортираме от София до Плевен.Тоя път категори4но отказах да се занимавам с посрещане и изпращане
.Още имам спомени от миналата година, когато се натресоха с децата броени дни преди да родя, а после, 2 дни след като ни изписаха, с децата се разти4аха из нас и окопираха новороденото ми дете да му се "радват"
.
.

Но и аз като теб ми е все свита душата
Явно много ми дойде и на мен и през ноща пак без малко да колабирам и сутринта ходихме на лекар...Утре съм на изследвания ПКК и снимка на шийни прешлени сега пък за мен съмнения анемия или шип който защипва важен кръвоносен съд 

..не ми се прави ,за клуб също не съм сигурна-бяхме на 1-2 РД на едногодишни дечица и беше голям рев и хамалогия.Всяка майка си ходи след детето-никой с никой не можа да се види и да си каже 2 приказки....Мисля си за ресторантче,ама с всички уж близки роднини и 5-6 дечица приятелчета..
...Или пък на 2 пъти...
А и парички няма след морето..........
Абе да ми имате проблемите...
Но и аз като теб ми е все свита душата
Явно много ми дойде и на мен и през ноща пак без малко да колабирам и сутринта ходихме на лекар...Утре съм на изследвания ПКК и снимка на шийни прешлени сега пък за мен съмнения анемия или шип който защипва важен кръвоносен съд 

Ама сега като казваш твоята педиатърка какво е казала и като се замислям май май има логика. Още повече 10 мои приятелки, които вече има деца ми казаха, че 102 хемоглобин не е много ниско за дете на тази възраст....Абе...ще чакам и аз да спаднат градусите.
и това ви го казва човек, който сладко не обича т.е АЗ

Според мен и иследванията са нормални за деца на тази възраст.
Наско вчера доста я тръшка в стремеж да помогне на баща си с чистенето и.
?
).