Отговори
# 270
  • Някъде там...
Здравейте мили мами и дечица! Heart Eyes

Първо Честит рожден ден на всички малки мушморочета, които имаха тези дни.
Бъдете живи и здрави и много щастие на цялото ви семейство, а на мамите Честит празник!

Ние се върнахме от морето, прекарахме си малко с повечко нерви, но пък така е с деца на море Mr. Green
Още първия ден Вики се разрева от вълните и пясъка и едвам сме го успокоили Sick Sick Sick. Всички ни гледаха все едно сме им изяли супата с вилица #2gunfire Приспивахме се на плажа, та спеше в количката и ние имахме малко свободно време за плаж и пекане:) Тъкмо взе да свиква с водата и с пясъка и то трябваше да си тръгваме Sunglasses
Аз пък изгорях и то на сянка и сега гърба ми се бели Crazy Виктор не искаше и да яде в тези жеги, та карахме само на АМ, кис.мляко, плодово мляко, каши с бисквити и мноого сокове и вода. Там тотално объркахме режима му, но сега пък си го оправи. Вечер го приспа в количката, та си седяхме спокойно на кръчмичките до към 1ч.Simple Smile
След малко ще кача и снимки:)

Валка дано на малката принцеска да й няма нищо миличка Peace
Всички болнички да оздравяват от гадните летни вирусчета  Hug Peace

До скоро!

# 271
Честит Рожден Ден на Дейвид! Да е жив и здрав, за да расте безгрижно!

Аз току-що приспах двете зверчета, та сега имам малко свободно време и смятам да си почина подобаващо. Може да загледам някой филм  Grinning
Приятен ден на всички! lovekiss

# 272
Здравейте,

Честит рожден ден на Дейвид! Да е жив и здрав и много да радва мам и тати!  bouquet

Ирма вчера дивя цял следобед и когато стигнахме кръчмичката беше в много гадно настроение.  Tired Разходих я малко и ....заспа. Така прекара целия си рожден ден Wink Ние спокойно си пийнахме за нейно здраве и аз бях много щастлива, че мога да подвия крак  Mr. Green Не повярвах на късмета си и чак не ми се тръгваше....
Бях направила "торта" от бебешки бисквити и пюре от сливи с идеята Ирма да си я изяде, но тя така и не се събуди. Та баща й духна свещичката, а дядо й изяде тортата....

# 273
  • София
Хайде на снимкитеее... Wink

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=135081&photo=32

Момичета, излязоха новите изследвания и желязото и ЖСК май са в норма. Но това ме притеснява още повече, защото както аз си го разсъждавам щом те са в норма значи не е желязодефицитна анемия. А за другите варианти не ми се мисли...
Много ме е страх....ще чакам утре педиатърката да видим какво ще каже.

# 274
Здравейте, момичета. Аз не съм особено активна тия дни, ама нещо ме мързи да си призная Blush, а и ти4ам по зада4и и Дария Grinning
Искам да 4еститя Рождените дни на  малчовците, които съм пропуснала и д аим пожелая мнгоо здраве, безгрижно детство и весели игри Hug
Нана, не се тревожи  за изследванията. Утре педито ще прецени най-добре, а сега и да мислиш, освен да си напълниш главата с глупости и мисли за най-лоши варианти.... Naughty
МНого ти е хубав КОко( ама дай пове4е снимки де Wink).Видях и Дидка 25 с НИки .Няма ли да се разпишат и те
Иначе сме добре( горе -долу Confused). Дари днес е кисела, та..хи4 нямам настроение. Преди малко се прибрахме преждевременно от парка, защото не ми издържаха нервите, а на нея й се доспа по никое време .. Днес ДАри си хапна...крем Бочко Shocked .Изкара ми акъла.Баща ми е тук от няколко дни и се занимава с ремонта на апартамента, а мен ме е яд 4е заради жагата навън не мога да отида  да видя как вървят нещата, а се задоволявам само с разкази.Искам кола с климатииииик #Cussing out .Бава4ката ми е на вилата и няма на кого да оставя Дари, а в задръстванията е немислимо да я мъкна с мен.Сега се оказа 4е и свекърва ми искала да идва утре или вдруги ден , та съм'яхнала метлата".Аз да не съм хан #Cussing out .Да идва и да си отива когато си реши  ей така. А най-ме издразни 4е не звъни на мен или въобще вкъщи, а на мъжа ми на работа .И го питала дали ще имам нещо против.Уж се били скарали със свекър ми( той верно 4е е натърпим Thinking), но не може да съм им отдушник и да идват  тук като на санаториум CloseКато се позамислих над нещата открих"топлата вода"  Зълва ми  пристига  в България на 1,08 и тя иска да я посрещне от София още , а същевременно да отбие номера 4е е дошла да ми помогне и да види вну4ката , 4е да не я търся слу4айно следващия месец, когато ще ида  скъпи гости Wink..Ей, много ми е ядосано, та имах нужда да споделя с някого.На вси4кото отгоре те си решават кога и как пристигат, а ние трябва да тър4им да ги ескортираме от София до Плевен.Тоя път категори4но отказах да се занимавам с посрещане и изпращане  Crossing Arms.Още имам спомени от миналата година, когато се натресоха с децата броени дни преди да родя, а после, 2 дни след като ни изписаха, с децата  се разти4аха из нас и окопираха новороденото ми дете  да му се "радват" #2gunfire.
ох, спирам 4е прекалих Embarassed, но имах нужда да споделя с някого , 4е ще се пръсна Close.

# 275
  • у дома
bubche, разчисти си кутията  Mr. Green

nana77 и val_stef, всичко ще е наред  Peace  Praynig  аз също искам още снимки от РД-то на Калоян, а и от другите рождени дни  Crossing Arms
отивам, че диването трябва да хапва   Laughing

# 276
Много ви благодаря милички за подкрепата   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хайде на снимкитеее... Wink

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=135081&photo=32

Момичета, излязоха новите изследвания и желязото и ЖСК май са в норма. Но това ме притеснява още повече, защото както аз си го разсъждавам щом те са в норма значи не е желязодефицитна анемия. А за другите варианти не ми се мисли...
Много ме е страх....ще чакам утре педиатърката да видим какво ще каже.

Нанче
, абсолютно същата работа и при нас. Педиатърката ми каза, че са и казали от лабораторията че повечето изследвания които правят сега в тия жеги показвали ниски стойности на хемоглобина - един виж жегата оказвала влияние и да не се притеснявам ни най малко. След 2-3 месеца ще пуснем нови изследвания като се разхлади и тогава вече ще се отчете по точно. Дано наистина да се дължи на времето  Praynig Но и аз като теб ми е все свита душата  Sad Явно много ми дойде и на мен и през ноща пак без малко да колабирам и сутринта ходихме на лекар...Утре съм на изследвания ПКК и снимка на шийни прешлени сега пък за мен съмнения анемия или шип който защипва важен кръвоносен съд  Rolling Eyes Уфффффф кво да кажа....Гадости  Confused
Дано Божичко всичко е наред с всички, че аман от болни и болести !!! Praynig

............И сте много хубави на снимките  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 277
  • гр.София

Peace Peace

Нана,много сте хубави! А тортата -гаврошовската ли е? Доволна ли си от тях?

Велмар,при такива неочаквани нашествия ставам като буреносен облак. И цялото ми възпитание се изпарява. Направо ти съчувствам.

# 278
Привет от мен....Казвам мен,защото като лоша майка днес оставих Марти на село с баба и  Embarassed Ама наистина имам нужда от малко почивка,защото съм пред нервен срив...Не знам защо,уж вече трябва да съм излязла от тая Сатурнова дупка след Рожденният ми ден....Утре ще проверявам за кръщене и Рожденния ден на Марти...изобщо не знам как и къде да го празнуваме.....и това ме изнервя още повече.В къщи ,като си спомня какво беше на погачата.  ooooh!  ooooh! ..не ми се прави ,за клуб също не съм сигурна-бяхме на 1-2 РД на едногодишни дечица и беше голям рев и хамалогия.Всяка майка си ходи след детето-никой с никой не можа да се види и да си каже 2 приказки....Мисля си за ресторантче,ама с всички уж близки роднини и 5-6 дечица приятелчета..  Thinking  Thinking...Или пък на 2 пъти... newsm78  newsm78 А и парички няма след морето.......... Crossing Arms Абе да ми имате проблемите... Twisted Evil
Пожелавам на всички болнички,бързо да се оправят,че това е най-важното...не някакъв си РД,било той и Първият!!!
Велмар-хубаво се пооплака,дано ти олекна,......ама не хаби излишни нерви....Той мъжът ти не може ли да я поскастри свекито.Все пак и двамата работите,дете гледате...Ако ще помага-добре,ама ако ще ви ползва за санаториум... Shocked
Честит Рожден ден на Дейвид,да расте здрав умен и силен...

# 279
  • София

Нанче
, абсолютно същата работа и при нас. Педиатърката ми каза, че са и казали от лабораторията че повечето изследвания които правят сега в тия жеги показвали ниски стойности на хемоглобина - един виж жегата оказвала влияние и да не се притеснявам ни най малко. След 2-3 месеца ще пуснем нови изследвания като се разхлади и тогава вече ще се отчете по точно. Дано наистина да се дължи на времето  Praynig Но и аз като теб ми е все свита душата  Sad Явно много ми дойде и на мен и през ноща пак без малко да колабирам и сутринта ходихме на лекар...Утре съм на изследвания ПКК и снимка на шийни прешлени сега пък за мен съмнения анемия или шип който защипва важен кръвоносен съд  Rolling Eyes Уфффффф кво да кажа....Гадости  Confused

Валче виж това за жегата не ми мина през ума. Аз се вкарах веднага в едни филми за хемолитни алергии, преминаващи към...ох, да не го пиша, че пак ще ревна Cry Ама сега като казваш твоята педиатърка какво е казала и като се замислям май май има логика. Още повече 10 мои приятелки, които вече има деца ми казаха, че 102 хемоглобин не е много ниско за дете на тази възраст....Абе...ще чакам и аз да спаднат градусите.

Благодаря ви за милите думи. СЕга ви качвам още снимки. Явно проблемът е, че повечето са над 3 МВ Embarassed и не ще да ги качва. Ама ще се помъча да ви покажа и татито с рожденика.

blanc тортата е Гаврошовска. Страхотна е не само на външен вид. Направо съм възхитена от тези хора. Доставиха я 2 часа преди началото на купона, със сертификат, безплатна доставка. Пълнежът е Японска торта. Ванилов и шоколадов мус. Невероятнааааааааа Simple Smile и това ви го казва човек, който сладко не обича т.е АЗ Laughing

# 280
  • варненка от София
Нана и Валка, не се притеснявайте и не се вкарвайте в такива филми! Както се казва да не те постига това, което ти го мислят най-близките. Не "поставяйте" диагнози на мъничетата и настина им се радвайте.

Аз лично съм паника голяма и винаги поставям диагнози на Шушелия какви ли не, опазил я Господ от моите диагнози наистина!

Гушкаме ви вас и мъничетата и ви желая само хубави моменти, пазете дечицата си и вас самите, цунки!  Heart Eyes

# 281
  Здравейте!
     Малко със закъснение Embarassed Ч.Р.Д. на рождениците  Коки   Ирма   Росен!
                                          Ч.Р.Д. и на Дейвид!  Растете здравички     и винаги усмихнати дечица  Heart Eyes

Еййй августинчетата много сладки бе пу...пу...Много хубави снимчици .Само така да пълним темичките Peace
    Дано всичко е наред с болничките  Praynig Според мен и иследванията са нормални за деца на тази възраст.
           Ще дочета и отивам да лягам че нещо клавиатурата ми не е у ред CrazyНаско вчера доста я тръшка в стремеж да помогне на баща си с чистенето и.
    Лека вечер Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 282
  • гр.София
 Нана,радвам се за тортата.помня и указанията ти,как се поръчва.
А на снимките ти има и трето августинче Wink?

И аз искам да ви кажа-спокойно,изчакайте мнението на лекарите. Ама и на мен би ми се свило сърцето .

Милена,много подобни терзания ме мъчат и мен за РД-и само си избутвам мислите- че уж има още време...Но със сигурност  с деца ще ни е само августинското тържество. Всичките ми приятелки са с 8-10 годишни хлапетии-те са си за дискотека направо. И две празненства за родИте. Само майка ми и "свекървата" ще ги поканя и на двете.( Ако може мен да ме няма-най-добре Simple Smile ).

# 283
  • Бургас
Здравейте и от нас! Hug
От няколко дни не съм сядала на компа.Имахме гости за 4-5 дни да плажуват.Днес следобед ги изпратих,а утре чакаме едно наше приятелско семейство за уикенда.Изобщо НЯМА ПРАЗНО   grinning039
Влязох и само да кажа вчера бяхме на консултация.Качили сме 270 гр и 1 см и вече сме 9.500(без 40-50 гр) и 78 см.Хайде да се залавям да ви чета,че цялата тема съм изтървала.

# 284
  • Бургас
А забравих да се похваля: Имаме си трети зъб и четвъртия напира ,сигурно до няколко дни ще излезе. newsm68

Общи условия

Активация на акаунт