Щом имате причина изчакайте до тогава,мисля че няма да е фатално

Прохладен ден от нас-топящите се в жегите

Дано имат сили и си отпочинат и възтановят от мъчението, което преживяха миличките...

Вие какво мислите по въпроса? Не е ли по-добре да се обреже, нали казват, че е много по хегиенично
Защо трябва да се притресняваме от замърсявания, инфекции и тем подобни, като може да решим въпроса с обрязване? Говорих с таткото какво мисли по въпроса, но той е малко скептично настроен. Каза, че се притеснява да не би малкия като порасне това да му създаде някакъв комплекс сред другите момчета, че е по различен
Те пак вилнеят тук и не ме оставят на мира както обикновено,та набързо ще се разпиша.
,голяма е сладурка.

. Снимките ми напомнят, като бях малка-със сестра ми винаги ходехме с такива бретони, но майка ми все не ги докарваше равни 

бретона и е страшен, споко 

ама ха метни парченце еклерова тортичка, че ми е от любимите и сега само преглъщам 
и да се обаждаш и ти че се чудех къде се загубихте, а малката хубавица все по-дива да става

! Рая още не ходи сама, само хваната за опора, а където не стига - пуска се и пълзи. Доста е надобряла в придвижването. Непрекъснато бърбори , съвсем съзнателно казва - мама, тате - така каза и на баща си и на брат си, а като и се скарам за нещо и й кажа НЕ, тя само ме поглежда и казва ДААА
Даже забелязах, че като вземе нещо, което не й даваме обикновено и започва да повтаря ДАА , ДАА...

. Мислех, че отдавна няма в България този тип кокошкарство!
За съжаление, децата са понякога жестоки и нетолерантни и това би могло след време да доведе до негативни емоции за дете, различно от тях. Не бих обрязала сина си, освен по здравословни причини. Аз вярвам в силата на природата и не мисля, че тя е създала нещо излишно, което ние да отстраняваме. Това е моето мнение. Каквото и да решите ще бъде най-доброто за детето ви.
Приспах Хриси и съм на линия...
А за предразсъдъците-ми то никой необръща внимание май...
Сега ми чете зад врата и вика ти що ме разнасяш
А аз много мразя така, ама карай 

Препоръчани теми