Жега е голяма вънка, СЕПТЕМВРИЙЧЕТО обаче хич не мрънка!

• 14 257
  • 274
  •   1
Отговори
# 105
Доника,тук даже още в 1-те месеци го правят.Аз се притеснявах да не сме закъснели,имайки предвид,че колкото е по- голямо детето разбира всичко и ще помни по-дълго. Сами 2 седмици след това като го слагах да му смяням памперса се разплакваше неистово/и си го обяснявам,че го свързваше с процедурата/.След това забрави Simple Smile
Щом имате причина изчакайте до тогава,мисля че няма да е фатално Simple Smile
Прохладен ден от нас-топящите се в жегите Simple Smile

# 106
Ентерол 250 на прах аз съм много доволна от него.Качествено е дава се на два пати сутрин половинката вечерта другата половинка.Мишо никога до сега не се е разболявал но за всеки случаи му взех всичките лекарства.На мен много ми харесва песента радвам се,че и на теб ти е харесала.
http://www.vbox7.com/play:6509ece7
http://www.vbox7.com/play:22e1ff42
http://www.vbox7.com/play:995744cd

И тези 3 си заслужава да ги видите

# 107
Иринии - дано пожеланията ти за деня се сбъднат!

Марианка, Иринии - благодаря за комплиментите Simple Smile

Ла едтрелла - за моренце - взимай всичко, от което прецениш че ще имаш нужда. Има и неща , за които ще си мислиш, че няма да ти трябват, но ние използвахме всичко, което му бях взела - мазила сиропи - всякакви, кърпи, козметика, дрехи и т.н.

Вие смятате ли да давате праскови и кайсии?
Ние имаме домашни кайсии, но още не смея. Въпреки, че днес му направих попарата с кайсия и той не я хареса.

# 108
Ирини , да е живо и здраво бабчето ти  Hug
Да ни е честито проходилото септемврийче   bouquet

Толкова се радвам за медиците ни, направо се просълзих  Heart Eyes Дано имат сили и си отпочинат и възтановят от мъчението, което преживяха миличките...

Деси , аз съм давала и праскова и кайсия, но задължително обелена  Naughty

За морето- ние взехме много неща. Лекарства- вит.С, оксилококциум(хомеопатично, давах му след плаж за всеки случай), Панадол. За плажа- носехме и наш чадър, който поставяхме под другия, за да става по-дебела сянката, басейнче, играчки, хавлии, абе за каквото се сетиш няма да е излишно май  newsm78

За пишчетата- Аз май започнах да се замислям за това обрязване  newsm78 Вие какво мислите по въпроса? Не е ли по-добре да се обреже, нали казват, че е много по хегиенично  Thinking Защо трябва да се притресняваме от замърсявания, инфекции и тем подобни, като може да решим въпроса с обрязване? Говорих с таткото какво мисли по въпроса, но той е малко скептично настроен. Каза, че се притеснява да не би малкия като порасне това да му създаде някакъв комплекс сред другите момчета, че е по различен  Thinking
Чакам и вашите мнения, че съм много раздвоена  Peace

# 109
Едва смогнах да изчета какво сте изписали от вчера .
Благодаря за поздравите за моите юнаци  Hug Те пак вилнеят тук и не ме оставят на мира както обикновено,та набързо ще се разпиша.
Много се радвам за медиците ни,чак не ми се вярваше като чух новината сутринта,просто  не знам те в каква еуфория са и дали изобщо още могат да се осъзнаят. Жалко,че трябваше да изтърпят всичко това,само за да може Либия да постигне своите политически цели,но то беше чсно,че всичко е заради това. Важното е,че вече са си у дома и могат да прегърнат близките си. Дано възможно най-бързо успеят да нормализират живота си Praynig
За пишата и обрязването - аз също не бих  го направила най-вече поради тази причина да няма проблеми после с другите деца,макар че това може да стане и практика. Аз също се страхувам от лекарска намеса в тази област,иска ми се всичко да се оправи от само себе си,Не мога да понеса пак да го гледам как плаче жално жално.
Ася,ще съм ти благодарна ако ми изпратиш книжката,ако не ти представлява трудност когато имаш свободно време. Ще ти изпратя адреса си на лични ако искаш.
Деси,аз давам кайсии и праскови поне от месец,обелени и няма никакъв проблем.
Фибичка,бритона е номер едно  newsm10,голяма е сладурка.
И ние се стягаме за морето и 100 % ще забравим много неща,но дано не се разболяват. А че колата ще е пълна догоре е сигурно.
Хайде после пак може да се включа.

# 110
  • София
Деси, аз давам праскови, кайсии и нектарини откакто се появиха на пазара. Обелвам им кората обаче, заради власинките, които са алерген.

Днес пробвах да дам леща, но не я хареса, меко казано. Изобщо обедното хранене е мъчение. Днес яде само хляб и малко сиренце, и пъпеш за десерт. Не знам дали е заради жегите?

И друго да питам. Месото пасирате ли го още? Защото аз нали уж й давам от нашата храна, само че намачкана и без подправки, та се чудя дали е правилно. Айде със зеленчуците ийди-дойди, ама с месото?

Честито първо проходило момиче - Дария! Нашата прави опити - пристъпва сама докато се държи за облегалката на дивана.

Другата седмица се връщам на работа - засега само по документи, защото ще си ползвам отпуските за двете години, но от октомври почвам наистина. Тъжно ми е, че няма да съм по цял ден с беба, да я приспивам на цица, да си се смеем. А и не знам как ще я отбия. Дотогава се надявам че ще се задоволява само със сутришното и вечерното кърмене, но кой знае? Май ще се окаже истина че майката понася по-трудно отбиването от бебето.

# 111
Здравейте!Пускам набързо едно клипче в което Дария показва своите умения Mr. Green-малко е лошо качеството,но апарата нещо не е в ред
http://www.vbox7.com/play:f4ff85c5
Ще се включа по-късно  да разказвам за прощъпулника Hug

# 112
За трети път започвам постинга си, пиша, пиша и компютърът ми прави някакъв номер и изтрива всичко!
Честита 11 месечинка на Рая на Стес и 10 месечинка на  Ивайла и Здравко на  Джина!
Честито християнче Мони на Veenii!
Честито първо проходило бебче- Дария на teedy! Много ми стана весело като гледах клипчето- Дари е много сладка и изглежда като по-голямо детенце, като си помисля че скоро нашите мънички бебчета ще ходят и ми става хем щастливо, хем малко с носталгия ще си спомняме бебешките периоди!
Честит рожден ден на бабата на Irinii! Да е жива и здрава и още дълги и щастливи години заедно! Весело изкарване на партито довечера! Искам и аз от тортата- така апетитно звучи! Heart Eyes
За всички вас и за СВОБОДНИТЕ медицински сестри и доктори:

Днес наистина е един специален и вълнуващ ден- завръщането на българските медицински сестри! Миши06, изгледах клипчетата просълзена, много са хубави, Слава Богу всичко свърши и те най-после са си у дома! Единственото, което помрачава радостта ми, е мисълта за болните дечица и техните семейства-надявам се един ден да са наказани истинските виновници за заразяването! И това, с което не съм съгласна,е, огромната сума , която трябва да се заплати, та те са невинни,  по тази логика не би трябвало да плащаме нищо, а да се направи всичко възможно да се докаже невинността! Повече от явна е слепотата на  либийското правосъдие и това, че им трябваше изкупителна жертва!
Добе дошла на мама 13!
Ави, много късно видях, че ще ходите на Витоша, иначе можеше да се включим и ние! Надявам се следващия път!
Марианка, значи вчера сте си изкарали страхотно деня, само дето края на вечерта не е бил подобаващ! Mr. Green  В началото на месеца, когато празнувахме нашата годишнина, децата ни заспаха в 1.30 през нощта! #Crazy
Ive1ina, страхотни сладури са малките!
Fivi4ka, Йоанка е голяма чаровница, да му мислите като порастне, тати да се приготвя #2gunfire. Снимките ми напомнят, като бях малка-със сестра ми винаги ходехме с такива бретони, но майка ми все не ги докарваше равни Laughing
La estrella, и аз ще следя съветите на другите за багажа за почивка-на нас ни предстои в началото на септември, тъкмо повечето вече ще са ходили и ще разказват!
Доника, снимките на Хриси от басейна са много хубави, мястото изглежда страхотно, само дето ми е много далече и не бих се навила да тръгна сама с двете деца на басейн. Но току виж сме го посетили семейно!

Това засега е от мен, гледам отново новините с прекрасните моменти от днешния ден!

# 113
ех как се нациврих и аз на Завръщането На Медиците ни... умишленно сутринта не гледах, но сега не издържах и си пуснах... нямам думи, стахотно!!!

Честито на новото християнче Мони, много сладък Simple Smile

Деси, ама много хубави зъбчета си имате Simple Smile

Ходещите крачета на Дария са страхотни, пу-пу... а тази мода с наколенките не е лоша, но търпи ли ги на коленцата?!

диман, Боян яде накъсано месце без ниакъв проблем, изобщо такива залци сдъвква, че чак аз съм изумена. Пробвай го детето, щом папка вече обща храна с удоволствие... а това с работата и отбиването е малко неприятно, нооо ехеее цяла година си е сукала на воля момата  Hug

За багажи за морето не се притеснявайте въобще. И да забравите нещо - тук продават всичко! Wink

пу... взе ми го от устата  Mr. Green
но и аз да си кажа де... на мен специално страшно са ми удобни тензухените бебешки пелени, леки са, бързо попиват, бързо съхнат, лесно се перат, че и за завивка колкото да има нещо отгоре детето като заспи, стават... изобщо още от Ичи много си ги използвам и за одеало, и за хавлия.

и фибичка такава ти е сладка момата, от де това "Тръцито" само се чудя?Simple Smile бретона и е страшен, споко Simple Smile

а на ася ще и пишем черни точки вече, да се включваш по-честичко ей... и весело изкарване на почивкта и при бабите де Simple Smile

Иринии, да ти е жива и здрава бабата   bouquet ама ха метни парченце еклерова тортичка, че ми е от любимите и сега само преглъщам  Mr. Green

Ави и мама Меги дано са си изкарали хубаво, ние така или иначе нямаше да можем да дойдем, че аз днес съм от две коли та на земята   ooooh!

снежка-смежка, щом тази градинка ти е близо ще свиркам друг път, ние си я посещаваме от време на време Simple Smile и да се обаждаш и ти че се чудех къде се загубихте, а малката хубавица все по-дива да става  Mr. Green

за красавеца Минчо дето не оставя майка си да спи по цели нощи една мляс-целувка и да вземе да се отучи скоро от този порочен навик  Laughing

хайде, че в говорилня превърнах форума, хубава вечер мацки  Hug

Последна редакция: вт, 24 юли 2007, 18:26 от Щастливка

# 114
Ето ни и нас след дълго отсъствие.... Embarassed
Благодаря на всички, които ни поздравиха за празника Heart Eyes
На свой ред искам да поздравя десетмесечковците Ивайла и Здравко, да растат весели и здрави деца! Heart Eyes
Много здраве пожелаваме  и на бабата на Ирини! Радвам се,  че вече сте преодолели проблема с достойнството на Спаси Heart Eyes
Марианка, много искам да ти честитя рождения ден на патерици! Много здраве за теб и хората, които обичаш!   bouquet

Ние се позагубихме, защото се захванах с търсенето на ново жилище, което се оказа не лека задача. По цял ден обикалям  по строителни обекти, агенции, огледи... но за сега не открих това, което търся и леко се поотчаях. Но решихме, че не бързаме и ще търсим и чакаме колкото е необходимо, докато намерим най-подходящото .
 Няма на кой да оставям и за дълго децата, та съм вързана и едвам успявам да се организирам.
 Често пребиваваме в Мола на Хемус, защото е хладно и докато оставя баткото с някой приятел на кино, успявам с Рая да напазарувам и поотдъхна на хладно с някоя дружка.
За багажа при пътуване  - не се сещам нещо друго да добавя, аз също бях взела един куп лекарства, вкл. и хомеопатични, но добре че  не се наложи да ги ползваме.
Честито ни и първо проходило септемврийче! Мнооого е сладка Дария Heart Eyes! Рая още не ходи сама, само хваната за опора, а където не стига - пуска се и пълзи. Доста е надобряла в придвижването. Непрекъснато бърбори , съвсем съзнателно казва - мама, тате - така каза и на баща си и на брат си, а като и се скарам за нещо и й кажа НЕ, тя само ме поглежда и казва ДААА Joy Даже забелязах, че като вземе нещо, което не й даваме обикновено и започва да повтаря ДАА , ДАА...
За плодовете - кайсия и нектарина съм давала.
Ави, мнооого ме е яд, че все не можем да дойдем на срещичките, обаче няма на кой да оставя сина ми, а с нас не иска и да чуе да дойде.
Хубава вечер! Hug Heart Eyes

# 115
Вижте това аз доста се посмях !!!!!!!!! http://vbox7.com/play:2c9e149d

# 116
Привет, момичета!

Жега или не, ние със Сашко не се спираме. Сутринта бяхме на разходка в кварталната градинка с една камара септемврийчета, които не пишат тук. Следобяд с Лаци и Меги ходихме до хижа "Иглика". Поприказвахме си сладко, а Сашко посрещна с усмивка кака си Меги, която не беше виждал от доста време. Лаци проспа по-голямата част от срещата. Той и Меги са добили прекрасен шоколадов цвят на моренцето!

Предния път като бяхме горе боклуците преливаха от кошчетата и гледката не беше особено приятна. Днес боклуците бяха много повече. Скоро вероятно ще замирише. Някой в Столична община не си върши работата - или поне така ни уведоми охраната. И аз като будна гражданка  Mr. Green току що пратих жалба в електронното деловодство на общината. Да видим дали ще има ефект! Освен това, да ви се похваля, днес на паркинга там ми откраднаха тасовете на колата  Crazy. Мислех, че отдавна няма в България този тип кокошкарство!

Радвам се на завърналите се Ася и Стес!

Тееди, много е сладка Дария. Аз отдавна съм се замислила за прощъпулника на Сашко. Знам точно как ще го организирам, когато му дойде времето разбира се.

Фибичка, много е сладка Йоанка! И майка така ни подстригваше като деца.

Ивелинче, единственото предимство на обрязването, за което се сещам, е хигиенното. Евреи и мюсюлмани го правят по религиозни причини. Някои върли последователи на религията го правят още на 8я ден след раждането. Под секрет, една приятелка ми каза от опит, че обрязаните мъже са по-добри в леглото, за което аз лично нямам доказателства  Flutter За съжаление, децата са понякога жестоки и нетолерантни и това би могло след време да доведе до негативни емоции за дете, различно от тях. Не бих обрязала сина си, освен по здравословни причини. Аз вярвам в силата на природата и не мисля, че тя е създала нещо излишно, което ние да отстраняваме. Това е моето мнение. Каквото и да решите ще бъде най-доброто за детето ви.

Сашко се отби вече. Няма нужда да ме ползва за залъгалка. Доволна съм, че успях 10 месеца да го кърмя. Сега спи сладко, а аз очаквам включване от Източния фронт.

Диман, и всички завръщащи се на работа майчета, предстои ви нелесен преход. Както всичко друго в живота, и с това се свиква. Не искаме да се отделяме от съкровищата си, но...

Лека нощ и целувки на всички ви!

# 117
Добре дошли у дома на нашите медицински сестри! И аз цяла сутрин гледам Тв и рев, рев, рев...

Джина, Марианка-вече няколко пъти забравям-ето я книжката със 130 рецепти: КНИЖКА С РЕЦЕПТИ Eдна готина мама ми япрати.

Тееди- какъв е този висш пилотаж от Дария?! Не стига, че ходи, ами и пие едновременно от шише и се опитва да си отлепи хартията от крака. Сладурана! Да ти е жива и здрава! Хари страшно се изкефи на клипчето и нещо й приказваше приповдигнато на Дарето.

Ирини-Да ти е жива и здрава баба и на още правнуци да се радва дълги години!

Ла естрелла-за морето-аз приготвих списък предварително, допълвах го няколко пъти, накрая просто взех всичко. И както ти казаха вече и др мами-и да забравиш нещо- все пак има от къде да го купиш.   

Последна редакция: вт, 24 юли 2007, 23:02 от Lulova

# 118
  • София
Добра вечер Simple Smile Приспах Хриси и съм на линия...
Ивелина, за обрязването както споделих на нас ще ни се наложи по лекарско предписание-хипер...нещо си там на Чурето. При нас това е рождение-и тате се е родил така и също е обрязан, което ме подсети-Ави, права е приятелката ти  EmbarassedКакто го е обяснил хирурга навремето на свекърва ми: оголената главичка "загрубява", ако мога така да се изразя и така мъжете са по-издръжливи. А не на принципа с"само да се къпем.."-това е от един виц, но ще стане много дълго да го разкажа Simple SmileА за предразсъдъците-ми то никой необръща внимание май... oops Сега ми чете зад врата и вика ти що ме разнасяш hahaha А аз много мразя така, ама карай Sad
Тееди, голяма фурия е Дари. Дори Мартин и се кефи и вика какво ни чака...Хриси ходи , когато го държи някой за ръчичките. Днес пробвахме и хванат за 1 ръка, но го е страх.
Мама Меги, мисля да се видим другата седмица в края в Ахтопол, ако сте там?
Фибичка, много добре си се справила като фризьорка newsm10
Ави, както винаги си се отчела като съвестна гражданка Simple Smile

# 119
  • Пловдив
Честито на празнуващите сладкишчета днес!

welcome на нашите многострадални медици! Дано да им свършат страданията вече! Hug

Честит РД на бабата на Ирини! Да е жива и здрава още 100 години!

Момичета, ужасно ме боли глава! Успях да ви прочета, но утре ще се включа с коментари!

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт