Жега е голяма вънка, СЕПТЕМВРИЙЧЕТО обаче хич не мрънка!

• 14 263
  • 274
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте отново, сладурки!
С такава любов си ви чета , че не мога да не се включа отново. Grinning
Честит Рожден ден на бабата на irinii! Да ти е жива и здрава!
teedy, клипчето е страхотно! Grinning Голяма сладурана е Дария.  Heart Eyes Ама колко уверено престъпва. Сладурка!
Ави, браво за ползотворният ден днес. И поздравления за жалбата, която си пуснала. Мълчи и трае народа и затова сме на този хал.
veenii, много забавен клип.
stes, благодаря ти! Hug Рая е станала голяма хитруша. Heart Eyes Стискам палци да си намерите жилището, за което мечтаете!
tzvety, и на мен ми се случвало да пиша, пииииша и компа всичко да затрие. #Cussing out
diman, аз взимам храна от кухнята и нищо не пасирам. Месцето е нарязано на много ситно. Peace След като се налага, ще се върнеш на работа, разбира се. В началото ще ти е адски трудно, но ще го преодолееш.
Desssy, и аз скоро дадох праскова на Веси, колкото и да бях против. Но тя като видя Мими да яде и се разпищя, протягайки ръчички към плода. Обелих и и дадох. Прие се нормално. Peace
Миши06, клипчето ме трогна. Hug
fibi4ka, страхотна е прическата на Тръцито.  Grinning Аз като дете сама си направих такъв бритон, но мнооого крив и в училище дълго време съучениците ми ме наричаха "бритончето" hahaha. Е, само, докато ми порастна отново.
assia, ерките на принцесата са супер! Да ти е жива и здрава! Hug
la estrella, за морето аз бях взела много дрешки и естесвено голяма част от тях се оказаха излишни. Thinking Само ми напълниха багажа. Иначе задължителните неща, гледам момичетата са ги изброили. Ако забравиш някое лекарство, спокойно и там има аптеки. Simple Smile
ivel1na, много сладки снимки!
За сега стига толкова. Целувам ви! Hug

# 121
Хилоу и от нас Wink
Сутринта ставам от сън и веднага се мятам на компютъра и прочетох от форума за медиците-много се развълнувах.Брей немога да си представя какво изпитват тези хора,незнам какво ще им трябва да се върнат към нормален живот.Но важното е че се върнаха!!
Ние цял ден стоим вътре,аз провеждам Филмов маратон,бебчо си бръмка около мен и така ни минава деня.Нямам и грам желание да разбера колко е топло навън,но май леко щяло да се захлади..А в Европа е хладно и дъждовно..

За обрязването-споделям 100% мнението на Ави.

Наскоро купихме на Румчо каша на Хумана-ягоди с кис мляко -много вкусно мирише.Аз я слагам основно във вечерното  мляко.
Ние още не държим нито хляб нито бисквитки в ръка и не гризкаме-ами неиска.А каквото му дам го хвърля на земята..
Като му кажа Дай ми подава и се смее-така прави когато разбира че се иска нещо от него.Абе почна да се създава контакт малко по малко-разбира "Не".
Много обича да ходи в тоалетната, днес го заварихме да бърка в нея с 1 бутилка кола ooooh!
Напоследък се навежда и ближе пода-стигнахме и до този момент Sunglasses
Сега спим вече сладко,а аз ще се мятам пред ТВ и за пореден път ще гледам "Гордост и предразсъдаци" Simple Smile
Прохладна вечер   bouquet

# 122
Здравейте сладурки!
Теди - честит ти проходил мъник - безаварийно да е ходенето занапред!
Щастливка - ще се радвам да се видим - свиркай като идваш насам.
Доника - продължавам да завиждам за басейна. Предполагам, че и вие сте със шоколадов тен като Меги и Лаци.
Ирини - честит празник на баба ти. Кога имаш време да правиш и торти?!
Мама Меги - радвам се, че те "видях". Дано скоро да се видим на "живо", ако не хайманосвате много по морето.
Ави - дано добре да сте си изкарали днес на Витоша - поне да е било по-прохладно от тук. Ако позахладнее в края на седмицата съм за среща - свиркай.
Чочи ми липсва. Много работи.
Лека нощ на всички!

# 123
   Здравейте спящи и неспящи мами!

Искам първо да ви се извиня за сутрешното ми включване.Явно не съм сложила правилно цитата от мнението на естрела и се получи лек фал  Embarassed, поради което съм объркала някои от вас. Ама как го обясних  Sick ,така де извинявам се за объркването ,ама така е като ми виси на врата онова малкото. Hug

Теди малката е страхотна ,все едно гледам Габи ,само че нея още я е страх да се пусне да ходи самичка,иска да усеща някой че я държи.

За плодчетата давам праскова,кайсия още не съм,диня ,пъпеш- те са ни любими. Laughing Имаме си инова страст -варена царевица  Mr. Green Иска да и я давам тя да си я отхапва  Hug

Ави  браво за чудесния ден днес!А пък за тасовете на колата - какво да се прави ,все пак живеем в България,не че ще вземат кой знае какви пари за тях,ама нали пуста българщина  #Cussing out

Фибичка  страхотна прическа!

Цвети на мен вчера ми се случи ,писах ,писах и накрая интернета се прецака  #2gunfire

Момичета давате ли вече кисело мляко? И ако давате какво и колко процента?

Хайде стига толкова, лека нощ на всички!  bouquet

# 124
Страхотна е !

Марианка - благодаря ти, че попита - горе-долу сме. Опитвам се да се разсейваме...

трудно ни е, надявам се скоро да се включа по-обстойно.

прегръщам ви  Hug

# 125
  • София
Cvetiberova, да, давам кисело мляко вече - "Био", от 3.6%. Ако не намериш "Био", може и друго, но да е 3.6%, а не някое нискомаслено.

Vesselka, и Мия като Румчо се смее много като й подавам топка и ми я връща. Разбира какво се иска от нея и сама си се кефи че разбира. Като я гледам, имам чувството че расте с часове. Вечерта е по-умна от сутринта. А днес се задържа права около половин минута.

# 126
Аз днес дадох около 200 гр кис мляко-сложих му плодово пюре и това беше за следобедно ядене.Данон Баланс-3%.Незнам -хубаво-лошо-кисело мляко е,няма да му правя кой знае какв подбор-аз лично ям Данон,а мъжа ми някакво Елена

# 127
Добро утро!

Днес ще ходим на една вила на Раковица. Надявам се там да е по-прохладно от тук.

По въпроса с киселото мляко и Сашко хапва половин кофичка кисело мляко с 2 бисквитки "Закуска". Омита всичко. Започнах с "Био" 3,6%, но педиатърът ми каза да не му давам кисело мляко с масленост повече от 2-2,5%. И аз бях чела, че не трябва да му давам обезмаслено, но явно става въпрос за съвсем обезмаслено мляко. По съвет на една от майките в квартала пробвах "Бор-Чвор" 2%. Не, че Сашко прави някаква разлика.

Пожелавам ви приятен ден под дебелите сенки.

Цунки от нас със Сашко.

# 128
ехо, привееет!
теди, с глас съм се смяла на сладката Дария - направо е върха.
Ави, късно и аз видях за срещата... нали знаеш, че изненадващо с епоявявам пък дори за 20 минутки да е само....
Деси, и аз давам праскови и нектарини
Веселка, Спаси също ближе пода и бърка в тоалетната чиния. В резултат - капакът вече винаги е затворен
фибичка, страшна омайница е йоанка, а погледът й е като на голям човек. Бритонът е супер прав  Grinning
За обрязването - отчитам и плюсовете, и минусите... Вътрешно считам обаче, че щом така са създадени, така трябва да си останат. Освен това по отношение чисто еротичната част съм чела, че при обрязани мъже ерекция се постига по трудно в сравнение с необрязани, заради някакво допълнително удоволствие...

днес - отивам да си купя тоалет за партито ми, което ще е утре - ден преди рд-то. Обявиласъм го черно-бяло - всичките ми гости ще са така облечение. Цялата декорация също е черно бяла. Понеже ще сме на открито край един басейв съм вцела и разни други неща - свещи, факли... Надявам се да се получи ваистина приятно парти! Трябва д акупувам и смесители за баните+ мивка за банята на Спаси. После ще занеса разните неща в хотела където ще празнувам...

Ставам и след обяд като се върна да поема глъдк авъздух пак ще ви попрочета.

п.п. Мерси за поздравите за баба ми.... Много мило /много се изненадах, че и нея поздравявате тук,но  нормално - нали сме си форумско семейство  Heart Eyes/

Последна редакция: ср, 25 юли 2007, 10:02 от irinii

# 129
  • Пловдив
Добро утро, мами на пораснали бебета!!!

Първо по едно кафенце и тогава с писането:

Теди , много се кефихме с мъжа ми на малката кукла! Честито ти проходило бебче! Да разказваш за прощъпулника /+снимков материал/!
Vessselka , голям палавник станал набора Румчо, и чистник! Аз още не съм давала кисело мляко, може би другия месец... newsm78
fibi4ka, много й отива новата прическа! Направо си се справила отлично!

За обрязването - аз по принцип съм за откъм хигиенична гледна точка, пък и си спестяваш доста болки и страдания на детето после с това дърпане, опъване и т.н. Но в България нали сме си 100 г назад не е прието и не бих подложила детето си прцедура, която последствие ще нарани самочувствието му и ще бъде обект на присмех.... Sick А и мъжа ми естествено не е съгласен, поради същите причини! #Crazy
За морето - започнала съм да правя списъците - 2бр /за нас и Стенли/ - предполагам ще, че си взема и аз ВСИЧКО като вас! Само като си представя опаковането и разопаковането и ми се отщява.....ама какво да се прави... Rolling Eyes
За плодовете - сурови съм давала само кайсия, която обелих и пасирах, но не се прие много добре /когато я смесих с кашата си я хапна с удоволствие обаче/, иначе на пюре съм давала и праскова! За мое огромно учудване динята и пъпеша се приеха с неохота - днес мисля да пробвам да му направя динята като фреш / сок, за да вида дали така, че се хареса!

Много, много съм писала.....айде стига толкова!

# 130
  • Пловдив

Това е новата ни придобивка!!! Със специални благодарности към Цвети.... Hug Heart Eyes

П.С. И ние вчера облизахме 2-3 пъти пода за мой ужас! Но фаворит ни е хладилника, явно защото е от инокс и метала е студен....постоянно го облизваме и целуваме! #Crazy

# 131
Здравейте, момичета!   bouquet
steli-ssd- да ви е честита новата придобивка, стахотна е!
cvetiberova- не се притеснявай, нищо не е станало!

... права е приятелката ти  EmbarassedКакто го е обяснил хирурга навремето на свекърва ми: оголената главичка "загрубява", ако мога така да се изразя и така мъжете са по-издръжливи. А за предразсъдъците-ми то никой необръща внимание май...
Споделям мнението на Доника за обрязването. Ние с таткото го замисляме отдавна това нещо и не мисля, че детето ще бъде подигравано за това. А и смятам, че ще е по-хигиенично.

Момичета, питах ви какво ще трябва за моренцето, защото ние нямаме кола и ще пътуваме с автобус. А ще се наложи да му мъкнем и кошарата, за да има къде да спи, тъй че багаж ще има в излишък. Благодаря за отговорите на всички!

# 132
Привет и от нас! В4ера майка ми ме събуди по телефона с хубавата новина, 4е медиците ни са се прибрали в България, много съм развълнувана и следя новините по вси4ки канали. БРАВО ...  bg

За списъка за морето - 4етох в подфорума, а и смятам 4е е  идея да се вземе каната за топлене на вода. С нея мога да притоплям пуренцата, да изварявам водата за пиене, да подгрявам вода за къпане/ в слу4ай 4е има проблем/, да правя сутре6но кафе 3 в 1 . Струва ми се  много практи4но. Другото е надъваемото басейн4е. Хем се ползва за басейн на беб4о, хем го ползвам като вани4ка за къпане. Броя дните докато тръгнем ...   grinning039

Аз съм с гнойна ангина, пия пеницилин ...  Ill

И накрая - по4ерпете се за на6ата месе4инка и заради мен  cook  beer2 , аз не мога, 4е съм на лекарства... 6те пия един 4ай  Heart Eyes

# 133
  • София
Хехехе, здравейте Simple Smile
Абе купих си днес Моето дете и какво да видя-едни познати бебета-новите ни медийни звезди Дари и Ради. Ивелина, жалко, че не сте спечелили конкурса-нищо следващия път Simple Smile

# 134

Здравейте от нас!

steli-ssd  Супер е пъзела ! Peace Отдавна искам да купя на Габи такъв ,но никъде не мога да намеря.Би ли казала от къде го взехте?

Общи условия

Активация на акаунт