С такава любов си ви чета , че не мога да не се включа отново.

Честит Рожден ден на бабата на irinii! Да ти е жива и здрава!
teedy, клипчето е страхотно!
Голяма сладурана е Дария.
Ама колко уверено престъпва. Сладурка!Ави, браво за ползотворният ден днес. И поздравления за жалбата, която си пуснала. Мълчи и трае народа и затова сме на този хал.
veenii, много забавен клип.
stes, благодаря ти!
Рая е станала голяма хитруша.
Стискам палци да си намерите жилището, за което мечтаете!tzvety, и на мен ми се случвало да пиша, пииииша и компа всичко да затрие.

diman, аз взимам храна от кухнята и нищо не пасирам. Месцето е нарязано на много ситно.
След като се налага, ще се върнеш на работа, разбира се. В началото ще ти е адски трудно, но ще го преодолееш. Desssy, и аз скоро дадох праскова на Веси, колкото и да бях против. Но тя като видя Мими да яде и се разпищя, протягайки ръчички към плода. Обелих и и дадох. Прие се нормално.

Миши06, клипчето ме трогна.

fibi4ka, страхотна е прическата на Тръцито.
Аз като дете сама си направих такъв бритон, но мнооого крив и в училище дълго време съучениците ми ме наричаха "бритончето"
. Е, само, докато ми порастна отново.assia, ерките на принцесата са супер! Да ти е жива и здрава!

la estrella, за морето аз бях взела много дрешки и естесвено голяма част от тях се оказаха излишни.
Само ми напълниха багажа. Иначе задължителните неща, гледам момичетата са ги изброили. Ако забравиш някое лекарство, спокойно и там има аптеки. 
ivel1na, много сладки снимки!
За сега стига толкова. Целувам ви!

,така де извинявам се за объркването ,ама така е като ми виси на врата онова малкото. 

, аз не мога, 4е съм на лекарства... 6те пия един 4ай