Вече успях да сготвя и след малко ще се готвим за почистване и сме изнесли всички килими и черги навън. Айде целувки!!!
, а за капак се опитвах да се освободя от капана на един летен вирус, който направо ми разказа играта. Днес заминаваме за морето. Така, че ще ви кажа до нови срещи след 3 седмици.

Напоследък мъжът ми е много зает в работата и няма помощ от никъде. През деня съм на пълни обороти, домакинската работа започна да ми изостава. Спи ми се ужасно. През деня се опитвам да открадна малко време за сън, но не е същото и е наистина малко. А и Мими си иска своето. Днес пак бяхме в Пловдив на психолог. Трябва да се занимавам и с нея у дома, но не намирам време и това много ме тормози.
И как уверено престъпва. Ами той е готов за прощъпулник. Направи му. И пускай нагледен материал. 
! Наистина съвсем си му е време за прощъпулник.
Браво на Габи за прохождането.
ако искаш ще ти пратя тел на лични.

)
-колко неща са ти на главата и как успяваш всеки път да звучиш така ведро
Дария напоследък и тя е в едно ужасно кисело настроение направо
-неще нито в ръце нито в количка нито никъде абе направо.........
вярно че ни изби едно зъбче и може би ще се появи и второ на от две седмици положението е стряскащо-почвам да си мисля че съм я разглезила тази моя кукла
.От всичките неща,които бяхме сложили , си избра ключовете за колата
Беше много забавно ,защото Габи непрекъснато щапуркаше след Диди ( племенницата ми ) ,която на 29 август ще стане на две годинки.Много са сладки,защото почти не се различават и много хубаво си играят двечките.Та вече и ние можем да се похвалим с прохождане,по-късно ще пусна снимков материал.

Изглеждаш прекрасно и много щастлива!
Честита прощапулка 
... Абе ще е весело ще ... със сигурност

По тоя повод, аз до никъде не съм нито с детска кухня, нито с детска градина, на есен нито ще има какво да яде Лацо нито по Дг ще види..не сега на 2-3г. Аз да мина през Сф Унив, както кой го беше казалр май пак Ти... знаеш ли...

). Мернах я само, че по едно време си играеше с моята дамска чанта. Вадеше дезодоранта, парфюмираше се. След като приключих с готвенето, отидохме в стаята при Мими. И какво да видя 
Препоръчани теми