Жега е голяма вънка, СЕПТЕМВРИЙЧЕТО обаче хич не мрънка!

• 14 262
  • 274
  •   1
Отговори
# 195
Е, Иринии радваме се, че си изкарала прекрасно!!!

Вече успях да сготвя и след малко ще се готвим за почистване и сме изнесли всички килими и  черги навън. Айде целувки!!!

# 196
  • sofia
Здравейте Сладуранки!
Благодаря на всички за милите пожелания за рождения ден на любимия ми! Знам, че бях обещала да се включа с коментари, но ме завъртя много шеметно и вчерашния ден. Баща ми празнуваше рождения си ден, от сутринта се занимаваме с разкрасителни процедури с майка ми  Wink, а за капак се опитвах да се освободя от капана на един летен вирус, който направо ми разказа играта. Днес заминаваме за морето. Така, че ще ви кажа до нови срещи след 3 седмици.
Вчера се чух по телефона с Алфира, те с Ваньо са на морето. Праща ви сърдечни поздрави и много прегръдки и ще се върне около 5-ти август.
На всички вас пожелавам много слънчеви усмивки и приятни емоции, и прохладни дни.
Целувки!

# 197
assia приятно моренце  Heart Eyes
mari_anka голямо недоспиване има при теб.Дано успееш да си починеш скоро.
MariaF в следващият тур и вас ще ви включа за посещение  Mr. Green
Историята е любопитна за къщата ,но не страшна според мен.
А дечицата много си ги обичам.Като свои  Heart Eyes
Мама Мегидано намериш човек за магазина  Peace
Щастливкатова за градината е поредната щуротия от подобен характер която чух за един и същи ден.Добре,че си получила отговор.Радвам се  Hug
Ето го и ходещият човек :
 http://www.youtube.com/watch?v=qko0aWRFrlY и тук
http://www.youtube.com/watch?v=JejRAa6-uqc

# 198
Добро утро, сладурки! Tired
Продължават нашите среднощни будувания. От 02ч. е на крак кипрата и кой знае кога ще заспи. Започвам да рухвам психически. Tired Напоследък мъжът ми е много зает в работата и няма помощ от никъде. През деня съм на пълни обороти, домакинската работа започна да ми изостава. Спи ми се ужасно. През деня се опитвам да открадна малко време за сън, но не е същото и е наистина малко. А и Мими си иска своето. Днес пак бяхме в Пловдив на психолог. Трябва да се занимавам и с нея у дома, но не намирам време и това много ме тормози.
Видях клипчетата на Арен. Голям сладур си имаш dennis! Heart Eyes И как уверено престъпва. Ами той е готов за прощъпулник. Направи му. И пускай нагледен материал. Wink

Последна редакция: нд, 29 юли 2007, 15:38 от mari_anka

# 199
Хайде привет и от нас в неделната утрин,

Мари-анка, направо сърцето ми се къса като те "гледам" колко си уморена вече, направо ми идва да дойда да те отменя малко! (не че аз спя през нощта, но поне ние само се кърмим и после пак заспива, но така по няколоко пъти)!
Денис, много е сладък Арен  Heart Eyes! Наистина съвсем си му е време за прощъпулник.
assia приятно моренце и от мен!
Цвети Берова, ние сме още на морска територия, иначе щях задължително да се обадя... Hug Браво на Габи за прохождането.
Ирини, щом от 11-ти август ще си на Златни, ако имаш свободно време може да звъннеш да се организираме нещо на варненаска територия  Hug ако искаш ще ти пратя тел на лични.

Ние от вчера си имаме 2-ро зъбче и по този повод Стефи е изключително крива. Аз вече се замислям за подготовката за партито за рожденния ден, въпреки че е чак към края на Август.  Скоро ще започнат първите рожденници, а никой не споделя какви идеи му се въртят. Струва ми се първи ще е Мишо на Сладурче (ако не се лъжа)!

Желая ви приятен неделен ден!

# 200
Денис - страхотни сте!!! и да отбележиш какво сте хванали на прощапулника! Wink

# 201
  Скоро ще започнат първите рожденници, а никой не споделя какви идеи му се въртят. Струва ми се първи ще е Мишо на Сладурче (ако не се лъжа)!
Имаше и преди нас, но те май хич не пишат.
 ТЪй като децата са съвсем малки, този път реших да съчетая рождения ден с кръщенето. Поканила съм само най-близките хора. Няма смисъл да ходим някъде надалеч, ще имаме гости софиянци, тъкмо да си направят и една почивка. Във Варна има църква "Св. Михаил" и там ще правим кръщенето. След това ще се почерпим. Мислех да е някъде извън града, но е много горещо и съм избрала едно ресторантче в Морската градина. Това е засега, дано всичко мине по план. После ще разказвам.

# 202
Привет и от нас с Дари Hug
Много се губим напоследък но ни се струпаха доста ангажименти и  то извън София !Прибрахме се в 4етвъртък -докато оправим багаж тово-онова,да се видим с тати и,после на сватба и то времето си минава Wink
Ще се опитам да изчета и старите темички-все пак трябва да се усведомим как са малките сладурчета Heart Eyes
Хиляди целувки на големия ни вече ходещ мъж Арен-клипчетата се стахотни и ги изгледах по няколоко пъти-направо немога да повярвам как стабилно стъпва сладура Simple Smile
Дари изобщо не прави и опити да ходи-а за проходилката просто е излишна Confused
Иринистрахотни снимки-личиси че сте изкарали невероятно празника  bouquet
sladur4e*2-дано всичко което сте планували се осъществи-сигурна съм че ще изкарате страхотно(идеята ви е доста добра Wink)
mari_anka-милчка направо ти се възхищавам как се справяш Hug -колко неща са ти на главата и как успяваш всеки път да звучиш така ведро WinkДария напоследък и тя е в едно ужасно кисело настроение направо ooooh!-неще нито в ръце нито в количка нито никъде абе направо......... Thinkingвярно че ни изби едно зъбче и може би ще се появи и второ на от две седмици положението е стряскащо-почвам да си мисля че съм я разглезила тази моя кукла
сега ви пожелаваме приятен и прохладен остатък от деня Wink

# 203
Привет от нас със Сашко в този горещ неделен следобед!

Сутринта бяхме на гости с него при братовчедите му. Имаше и гости от Холандия. По обяд Сашко замина при баба и дядо, а аз се развъртях из къщи. Още ми е трудно да повярвам колко работа свърших. Преди два часа легнах да си поспя и сега се включвам преди да отида да си прибера съкровището. Марианка, съчувствам ти, не е като да спим непробудно по цяла нощ - Сашко ме вдига периодично и става рано, но пък и следобедният сън не е за пренебрегване. Сега съм свежа и росна. Пожелавам ти скоро да имаш възможността да си починеш.

Ирини, невероятно парти си организирала - ми то си е като в приказките! Защо не се обади, че имаш нужда да бъде гледан Спаси? Следващия път знай, че можеш да разчиташ на нас!

Сладурче, да - Мишо е първи рожденик от пишещите. Добре си го замислила!

Меги, честитих ти лично! Моля те само с такива новини да се "оплакваш". Успех в обзавеждането!

Честити зъбчета на Дари и Хриси!

МарияФ, оздравя ли вече? Филип е юнак и половина!

Ася, приятно изкарване на моренцето!

Поради липса на конкретно предложение за среща, обявявам Mr. Green сборен пункт утре, 10:30 часа на фонтаните пред Народния театър.

# 204
  Привет на всички !
 Ние се завърнахме на софииска територия най-накрая . Немога да ви опиша колко се радва Габи като си видя стаята и играчките.Беше много щастлива , като посягаше към поредната играчка и ръчичките и трепереха от вълнение.  Hug

Хайде и да ви се похвалим днес и правихме прощъпулник  . newsm68.От всичките неща,които бяхме сложили , си избра ключовете за колата  Peace Беше много забавно ,защото Габи непрекъснато щапуркаше след Диди ( племенницата ми ) ,която на 29 август ще стане на две годинки.Много са сладки,защото почти не се различават и много хубаво си играят двечките.Та вече и ние можем да се похвалим с прохождане,по-късно ще пусна снимков материал.
Момичета помагайте , от два дни дупето на Габи е мноооооооооого зачервено , чак плаче като я мия и неиска понякога да седи .Мазах я с крема на Мустела - никакъв ефект,вчера и взех на Себа мед кремчето - нищо,става още по-червено и на малки пъпчици. Моля ви ако някой знае нещо ефикасно, нека ми каже.

Бебе Дунди честито второ зъбче.

Марианка направо ти съчувствам за нощите ,които изкарваш,защото знам какво е .Пожелавам ти в най-скоро време да спите по цяла нощ.  bouquet

Денис  вие сте си направо за прощъпулник .Браво на Арен ! Peace

Ирини  страхотни сте!  bouquet

Ася весело изкарване на моренцето !   bouquet

Хайде това е засега .Приятна неделна вечер от нас с Габи!   bouquet

# 205
Здравейте   bouquet

Искам да честитя рожденните дни на Мари-Анка, Ирини и Ави на патерица  Embarassed

Милички, желая ви цялото щастие на земята, бъдете много здрави и се радвайте на всеки един миг прекаран със семействата си, защото от това по-важно няма  Hug
Много съм щастлива да ви поздравя и се радвам, че сте изкарали страхотно!
Ирини, не се изненадах от снимките- бях сигурна, че партито ти ще бъде страхотно   bouquet Изглеждаш прекрасно и много щастлива!

Браво и на Арен , много готини клипчета!
Цвети Берова, жалко, че не успяхме да се организираме пак за кафенце, но на следващото ви гостуване  Wink Честита прощапулка   bouquet

Ами за сега спирам с писането, че Светли се нервира нещо и ще излизаме ...
Много целувки на всички от нас   bouquet

# 206
  Цвети, не мога да те посъветвам с какво да я мажеш, но мога да ти кажа, че цинковите кремчета придпазват от подсичане , а когато вече има провлем е все едно, аз имах този проблем когато Лаци беше на няколко седмици и от мустелата и всякакви такива подобни ставаше все по зле, но аз се оправих с едно кремче домашна изработка от една позната, която работи в Актавис и за съжаление отдавна ми свърши. Може да я държиш повече по голо дупи и да се проветрява... и при да я зядръстваш с тези кремове - измий я добре или почисти с мокри кърпички и да диша.. Дано още  някой ти даде и полезно мазило.. Успех!
 Ирини, браво за страхотното празненство, досотойно за кръгла годишнина... а това с разглеждането на подаръците ми е любимото, ние също така правим, тъй като с мъжа ми сме на една дата и венаги се събират много гости... Пожелавам ти за напред близките хора около теб на този ден да са с по-някой друг нов и ценен, а джудженцата поне две...
Доника, да ти кажа не те виждам с тая каишка ама като си рекла....ден и ще ти мине! При всички положения ще търчиш по плажа, ама хайде ще кажа на Лаци да го усмирява Хриско като забегне или поне да го гледа да не влиза на дълбокото Crazy... Абе ще е весело ще ... със сигурност
 Стели- ссд, права си това с обзавеждането си е доста мисъл и организация, че като се овъртиш и както ние го направихме , взехме всичко на веднъж, щеше да стане мазало.. но за щастие жилището не е голямо и следвахме морска концепция, доста лежерна и неангажираща и мога да кажа, че като че ли сме се справили добре... А за следващи път, сме запазили една седалка и за теб... с Ави, пък ако не Икеа, то поне за едни калмари на плажа... е не едни, че то само за мен 2 порции, но да го наречем приятно прекарване с много хапване... лакомника в мен проговори  chef
 Иначе ние вече сме на финалната права, кухнята греко - побългарена е почти готова, остават корнизите в хола и още едно финално честене и ще наснимам да се похваля образно... Flutter
  Денис, браво на пъргавия Арен, настина е много смел в крачките, аз ви помня още много отдавна , общо взето едни от първите ми пъти тук и се оцъклих на едно клипче на Арен в проходилка на може би 4-5 месеца, летеше по стаята, удиви ме тогава често... Браво на него!
 Мари-анка , аз пък си мисля, че и скучните дни са си полезни, дай боже всекиму по един скучен ден от време на време, де не много често, а и дано си поспеш малко, че постинги от 3:20 нощес направо са си за съжаление. Айде таз Веселушка да се покротне поне за малко, че и ти си човече ,нали... Hug
 Щастливка, да ти кажа, много ни липсвате с Бобо, ще взема да си организирам някой скандал в близката ДГ и ще те викна да ми помагаш, барем се видим... Whistling По тоя повод, аз до никъде не съм нито с детска кухня, нито с детска градина, на есен нито ще има какво да яде Лацо нито по Дг ще види..не сега на 2-3г. Аз да мина през Сф Унив, както кой го беше казалр май пак Ти...  знаеш ли...
Нещо хумора ме обзел.. ще да приключвам, и да разпоредя къде да ми закачат тиганите, докато несъм взела отвертката аз..хихих

# 207
влизам само на бързо за да предложа да идем утре до Борисовата градина... но Ави ме изпреварила  Mr. Green

иначе Арен е страхотен  Hug

мама Меги и вие много ни липсвате обаче така сте кръшнали, че очите не можем да ви видим, хайде свършете си задачките починете си хубаво и после да сте на линия Simple Smile

Марианка, много сили миличка  Praynig

момичета за градината не знам колко самата аз съм ги уплашила, но бях пуснала и леката артилерия  Mr. Green така че не съм толкоз страшна, просто мразя несправедливости  Twisted Evil

целувки и се надявам утре да се съберем повечко мами и бебета:)

Последна редакция: нд, 29 юли 2007, 20:10 от Щастливка

# 208
Момичета, съжалявам, че не ви изчетох, но влизам само да споделя за поредното нещастие, което ни се случи днес.
Бях у дома, сама с двете деца. Опитвах се да готвя и да държа Веси едновременно. А Мими, както в повечето случаи, се самозанимаваше (миличкото на мама, вечно никой няма време за нея smile3518 ). Мернах я само, че по едно време си играеше с моята дамска чанта. Вадеше дезодоранта, парфюмираше се. След като приключих с готвенето, отидохме в стаята при Мими. И какво да видя Shocked, тя върви и залита, блъска се в мебелите, завалва говора, нищо не успявах да разбера от това, което ми казва. Взех телефона и почти изпаднала в истерия, звъннах на мъжа ми, че детето не е добре и да се прибира веднага. Мими легна на леглото и започна да забелва очи. Представа си нямате колко се изплаших. Баща и се прибра, тя като чу гласа му, стана, но така залитна, че се удари в гардероба. Моите писъци сигурно разтресоха улицата. Embarassed Взе я на ръце и я заведе в "Бърза помощ". Аз се обадих на свекърва ми да дойде да гледа Веси и бегом до поликлиниката. Преди това си погледнах в чантата, сетих се, че последно тя си игра с нея, а аз вътре държа шишенце с успокоителни таблетки (Ривотрил). Шишето обаче си беше затворено. Все пак в поликлиниката обясних, че си е играла с чантата ми. И понеже състоянието и се влошаваше, кръвното падаше, се наложи с линейката по спешност да ни закарат в болница. Макар, че не бяхме сигурни, дали е пила хапчета, лекарите веднага започнаха промивка на стомаха. И понеже аз не спрях да рева, ме изведоха на вън. Но, ако знаете тя как плачеше, сърцето ми се късаше и плачех с нея пред вратата. Такъв кошмар преживях. Оказа се, че е успяла да повърне една таблетка. Но колко точно е изпила, идея си нямам. След промивката ме пуснаха да я видя, цялата се тресеше и се напишка в леглото. После я преместиха в интензивно отделение и не пуснаха нито мен, нито съпруга ми да лежи с нея. Как ли не се молихме, но такъв бил реда. Колкото и да обяснявахме, че детето е специално, с хиперактивност и т.н., не склониха. Сега сме си у дома. Толкова е тихо и глухо без нея. Сълзите ми се стичат, вината ме изяжда...
Имам нужда от вашите молитви за Мими...

# 209
  • Пловдив
mari_anka , тъкмо бях седнала да пиша нещо весело и прочетох поста ти.....
И аз се разплаках...!!! Миличката Мими... Cry
Не се обвинявай, такива неща понякога неизбежно се случват....!!! Дано да е малкият дявол и утре си е вече вкъщи при теб!
Ох, не знам как да те успокоя - в такива моменти думите не са от значение.... Weary
Трудно е когато човек е уморен и с 2 деца, не си позволявай вината да те гризе....ти си майка, но не си робот!!!!

П.С. Ще се моля от сърце за Мими! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт