Жега е голяма вънка, СЕПТЕМВРИЙЧЕТО обаче хич не мрънка!

• 14 257
  • 274
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте и от мен!
Днес деня ми започна страхотно, защото нашите медици са си вече у дома!!! Това е чудесно  Hug Направо не мога да си предствая какво им е в този момент, дано са щастливи оттук насетне!

И аз съм ЗА срещичката през септември, и аз много искам да се запозная с всички вас!

А сега малко за нас - още нямаме зъби, то май останахме само ние без зъби  Rolling Eyes И като чета за пишоните на малките сладурковци, се замислих, че май нашата е доста тясничка. По съвет на док не я дърпаме и в резултат - сега се показва само връхчето на пишоната. Замислям се за премахване на тази кожичка.
...преди 2 месеца обрязахме на малкия пишката и всичко отшумя мн.бързо за моя радост.Повече ми бяха притесненията май.
Snejana haj къде ходихте за това?

Момичета имам въпрос - когато тръгнахте за морето с вашите бебоци, взехте ли нещо специално, напр. лосион против комари, чадър да пази бебо от слънцето и т.н.? Ние мислим да ходим другия месец и съм в голяма чуденка какво ще му трябва. Благодаря  Hug

# 91
И аз влязох да изкрещя:
МЕДИЦИТЕ НИ СА СИ У ДОМА!
Добре дошли! Hug

# 92
  • sofia
Момичета имам въпрос - когато тръгнахте за морето с вашите бебоци, взехте ли нещо специално, напр. лосион против комари, чадър да пази бебо от слънцето и т.н.? Ние мислим да ходим другия месец и съм в голяма чуденка какво ще му трябва. Благодаря  Hug
Ще взема естествено слънцезащитно мляко, нещо за сваляне на Т(Панадол, нурофен, или нещо др.), противоалергично-фенистил гел и фенистил капки вероятно, Ентерол задължително, че с тия разстройства по морето...репелент, мисля че Аутан става за малките, Виброцил, и мукоплант ей така за всеки случай. ето нещо, което може да е от полза  Wink
За медиците, момичета цяла сутрин съм пред телевизора и се кефяяяя Mr. Green Само мога да кажа едно голямо браво на двете дами-Сесилия Саркози и Бенита Фереро-Валднер.

# 93
Здравейте сладурки!
Благодаря на Марианка за кафето и на steli-ssd за кафенцето и разхлаждащите напитки- тук имаме голяма нужда днес от тях!
la estrella обрязването го направихме тук в Израел.Има си мъже ,които са специалисти и го правят в къщи/ние така решихме,ма може и в болница.Доколкото зная и в БГ.тази процедура се прави в болниците.Аз същия ден дето само не припаднах,като се иама предвид ,че не присъствах на самото обрязване/траеше около 5 мин/след това дадох на Сами малко панадол нахраних го и спа 3-4 часа.След 1-вото изпишкване болката премина и след това мазахме няколко дни с мехлемче.
Ставам за сега,че нещо дребен иска Simple Smile

# 94
Цяла сутрин не мога да се отлепя от ел. медии... Хем съм един редови гражданин, хем душата ми празнува за медиците все едно са ми роднини... /даже се попросълзих като гледах първата им среща с роднините  Blush/Страхотна новина - някак денят ми толкова празничен.
Освен всико днес баба ми има РД. Направила съм и огромна шоколадова торта с еклери и довечера ще празнуваме.

Момичта пожелавам колкото е горещо навън ,толкова горещи хубави емоции да ви заливат и отвътре!  Mr. Green

п.с. Ивелинка, ама много хубав Сисо!!!
Асичка, мерси за както винаги супер полезните съвети!
Три пъти ура за първото ни проходило септемврийче ДАРИЯ  на мама Теди!

# 95
  • София
Здравейте. Да перефразирам Петко Бучаров-Днес е хубав ден за България !!! Чак ми потекоха сълзите, докато гледах телевизия.
Иначе изкарах една безсънна нощ, която завърши със спане върху корема ми-защо реши, че там му е най-удобно...
Тееди, честито ходещо човече и аз искам подробности за прощъпулника Simple Smile
Веении, честито християнче пък на теб Simple Smile
Ася, 85 см??? С какво го поливате това дете???Да е живо и здраво Simple Smile
Снежана Хай, и ние ще я свършим тази работа, но по медицински предписания ни казаха след 3-тата годишнина. Не знаех, че може и на по-малка възраст.
Снежка-Смешка, липсвахте ни с Ема.Ох, да преминат тези жеги и да се съберем да се видим Simple Smile
Ставам, че въпреки горещините ме чака  wash hang 1ironing newsm79 1dishes
П.С Ирини, да ти е жива и здрава бабата още дълги години Simple Smile

# 96
Медиците са в България
Валя, Валентина, Кристияна, Нася и Снежана
Добре дошли у дома! Господ да Ви даде сила да преглътнете обидата от действията или бездействията! И да имате сили да продължите напред! Не благорате на никого освен на себе си за силата и достойнството, търпението и упоритостта, за вярата! Благодарение на Вас България успя да се обедини като гражданско общество и за пръв път от толкова години да отстоява права и позиции, а не само лични интереси. Благодарение на Вас България успя да се наложи сред Европейските страни. Благодарение на Вас децата ни растат с мисълта за общност и съпричастност! Благодарение на ВАС!!! Покланям се пред Вас и искренно Ви благодаря, че във Ваше лице с гордост мога да се нарека БЪЛГАРКА!

http://www.vbox7.com/play:eaf4a927

Последна редакция: вт, 24 юли 2007, 12:01 от Миши 06

# 97
  • sofia
Ася, 85 см??? С какво го поливате това дете???Да е живо и здраво Simple Smile
леле какви ги говоря само  Embarassed Embarassed Embarassed, 75 см е.
Ирини, честит рожден ден на баба ти, да е жива и здрава и да доживее и пра-пра внуци.

# 98

[/quote]       

Аз лично взех всичко,което можеше да ни потрябва и пак се оказа ,че нямаме някои неща.
Взех лекарства,които за нещастие ни потрябваха Sad  ( панадол,нурофен,ентерол,вит.ц, всякакви мазилца за подсичане на дупе, слънцезащитен крем (на Клоранс 50ф. много съм доволна ) , млякото и за тяло ,шампоанче и ред други кремчета и мазилца. )
Чадър и дюшек задължително,даже два. Laughing да може и мама да се поизлегне на мекичко  Mr. Green

Ася  браво на Габи за чудесните мерки! Да ви е жива и здрава , пу ,пу !!!   bouquet

Честито на първото проходило бебче Дария на мама Теди! Браво!  smile3501

Ирини  Честит рожден ден на баба ти ! Да е жива и здрава още дълги години!  bouquet

# 99
cvetiberova
Ето моя списък.
1 Крем за защита 50 фактор
2 Крем след слънце
3.Лекарства му всичките за Т  ,разстройство за кашлица.
4 чадър за плажа,басейн лодката му
5 Леглото му се сгъва и него взехме да си спи на него,количката паяка, много дрешки.
Колата ви ще е догоре със багаж на със малко дете е така.И винаги нещо ще си забравила гарантирам ти.

# 100
Честити месечинки на сладките плевенски близначета и кака Рая!
И аз се разплаках пред телевизора... Добре дошли у дома на горките ни сестри и доктора!

Ирини, честит рожден ден на баба ти! Да е жива и здрава да ви се радва още дълги години!

С мама Меги ще сме на Иглика към 15 часа. Каним всички желаещи да се присъединят към нас!

Честито кръщене на Мони на мама Вени и проходила кукла на мама Теди!

Последна редакция: вт, 24 юли 2007, 13:31 от Ави

# 101
Здравейте,мили мамчета!
Добре дошли на българските медици,аз доста си поплаках пред телевизора,направо много се развълнувах,не мога да повярвам,че кошмарът им свърши! Grinning
Ние тази нощ пак си поиграхме доста,към 2 часа,сигурно му е топло и не може да спи или зъбките,вече не знам,много е палав,за 1 минута не застава на едно място,но да е жив и здрав!Момичета в тези жеги едвам издържам,като чета,как се разхождате,как издържате,аз само се крия от слънцето,имам много ниско кръвно и каквито и мерки да предприема,едвам ходя Sad
cvetiberova,ние няма да ходим на море,но ще ходим на планина,мисля предварително да си изготвя списък и да се надявам да не забравя нещо! WinkЛекарства,слънцезащитни кремове,козметика са задължителни,аз в аптечката слагам почти всичко,не знам само как ще се събере всичкия багаж,че аз и за мен доста взимам Embarassed
assia,в първия момент и аз се шашнах 85 см Shocked,тъкмо щях да попитам и ти си внесла поправки Grinning
Ави,с удоволствие бих дошла,но много топло,не издържам в тази жега,ще изчакам по-благоприятен момент,приятно прекарване! Hug
walentin,как сте вие,защо не пишеш???А, имате и чудесен повод,честито за проходилото мъниче!  bouquet
Лек и прохладен ден на всички!

# 102
  • София
Невероятна сутрин. Сестрите ни кацнаха в България! Не мога да повярвам. Дано от този момент нещата в България се отпушат най-накрая. Мерси боку на мадам Саркози, Франция и Европа! bouquet

Миши06, пускам си клипчето отново и отново. Много е хубаво!

За лекарствата за морета - Понеже досега не сме ползвали никакви лекарства, какво трябва да взема? Какво се дава за разстройство?

Veeni, Честито християнче! Много щастие му желая по пътя на вярата!

Честити месечинки на близначетата от Плевен и на Рая!

За бираджийките - аз открих снощи топлата вода с невероятното питие бира с тоник! Ммм... По-леко е и количеството удоволстие се удвоява! Класиката било Фанта портокал с бира, но още не съм го пробвала. Довечера ще докладвам.

# 103
  • sofia
За лекарствата за морета - Понеже досега не сме ползвали никакви лекарства, какво трябва да взема? Какво се дава за разстройство?
Смекта или ентерол, аз предпочитам ентерол, по-бързо действаше при Ели, плюс това не е за затягане ами е за нормализиране на чревната флора  Wink. ако е много силно разстройството естествено и диета, ако е вирусно даже най-добре да остане само на кърма. Ако е съпроводено с повръщане и е много силно разстройството също и рехидрин се дава. Естествено се консултираш с лекар де  Wink

# 104
Айде, дойде ред и аз да се разпиша...
Ма много жега бе хора... Ако не беше климатика, просто не знам как щяхме да оцелеем. Преди малко ходих да взимам кухнята и направо щях да умра от горещина. Добре, че поне Йоанчето я оставям на една съседка за малко, да не я мъкна и нея по това слънце, баш на обяд. Още не е пробвала специалитетите, но нещо множко ни идват май. Тя яде 4 пъти на ден, като първо и последно мляко, пък ми се иска и едно от яденетата да е пресни плодове... newsm78... не знам, ще трябва да измисля нещо...
Я сега да ви покажа аз на Тръцито новата прическа...
Ей я тука с Роси на бира /буквално/. Давам и вода - тя я бута и протяга ръце към бирата с възторжен възглас - а а а а.... Страшна работа.... 

А пък тука, позира специално за снимка за форума. Праща поздрави на всички септемврийчета... Grinning

Ама, не е ли прав бритона, а? Като за първи път....
Ние тия дни сме се отдали изцяло на разходки и бира /след 19 ч. /, че да се порадваме на скъпия ни английски гост, който за съжаление е за малко.
Тъй, я сега да ви видим вие как сте?
alexal - продължавам да ви съчувствам за игрите през ноща... Tired А ти наистина с това ниско кръвно стой в къщи по-добре и релаксирай.
irinii - ами ЧРД на баба тогава! Жива и здрава да е - да се радва на правнука си!
Veeni - честито ви християнче. Със здраве да си носи името!
На Дария на teedy постижението бързо, бързо го отразих на първата страница! Поздравления!!!
assia - срамота наистина "от два месеца"... да се поправи тази грешка!И 75 см никак не е лошо  Wink
За багажи за морето не се притеснявайте въобще. И да забравите нещо - тук продават всичко! Wink

Хубу тогаз, друго ако няма - Чао за сега!
Ех, ама какъв ден е днес само...  Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт