Tрябва да РАБОТЯ знам,така се ставало голям

• 15 317
  • 293
  •   1
Отговори
# 240
Hug Като опрем до боклуците, ще ти доведа и Иван да го откажеш. За сега още е непросветен - само бира е пил.  Mr. Green

Миньон, надявам се не намекваш, че бирата е боклук.  Naughty
 Mr. Green

ух майра... много лоша снаха си била бе!  hahaha (леко с колежките) питай я как да направиш това онова, пък си прави каквото искаш.  даскалиците много обичат да дават акъл (като мен  Joy Joy Joy)

представям си каква отвратна свекърва ще бъда аз .....

# 241
Тримесечното ми стискане на зъби в работата имаше смисъл, момичета. Днес ми беше последния ден от изпитателния срок и по случая написах едно официално писмо до шефката. Напомних й, че разбих пазара по продажби с моята марка, така че чак подминах тези на другата ни утвърдена марка (Lierac), че всички модни списания пуснаха безплатни PR-и щото Гери си скъса г*** да им звъни и да им се мазни и т.н, светнах я, че съм отхърлила други примамливи предложения само защото марката и работата в тази компания са ми силно на сърце и на финала си писах условията - или първо, второ, трето или бай-бай. Е, резултата беше много добър, хайде да не казвам перфектен щото още не съм си видяла анекса, но мадамата ми прие всичките условия: заплатата, която поисках, free продукти всеки месец и бонус схема на годишна база. Ммм, сега мога спокойно да ходя да почивам... ама чаак от другата неделя, все пак Confused ... Много съм хепи Mr. Green
По въпроса за свекървите, вие знаете за драмите с моята, няма пак да припомням, че преди да дойде да живее при нас ние се обичахме Laughing, сега се държим любезно една с друга, но гледаме да не си гостуваме дълго Twisted Evil Така стоят нещата, че тя вече няма как да се върне при нас, защото помага на Сиси и Марти в Трявна. Натали, надявам се като стана свекърва и аз като твоята да оставя младите сами. Това, разбира се е перфектния варант.
Отивам да нанкам

# 242
Гери, честито! Party Лиерак са доста силна марка, другата ви как се казва ако не е тайна де Simple Smile

Кали, аз без да я питам тя постоянно мели. Ми знам, че и се говори, ама аз като съм от 5-24ч на педал познай .... 5 мин спокойствие няма. Тя като си науми нещо и колкото и да приказваш - ефект няма ...Миналата година 1ч се разправяхме какво да сготви на вечеря, тя уж се съгласяваше, и накрая пак започна с нейната теза ooooh! Еми не мога 3 пъти на ден да губя по 1ч само да се разправяме какво ще готви - аз затова време ще сготвя 100 пъти  hahaha Айде да не продължавам нататък...

Днес направих грешката да я водя по магазините - никога повече Naughty

Аз иначе ще не ща ще я оставям Ясмин от понеделник на нея..но честно казано изобщо не вярвам, че ще се справи. Утре щяла да тренира..Да видим. Май ще трябва да оставам да работя от вкъщи, което ще е ад, особено като дойде и мъжа й другия петък...

# 243
да оставаш да работиш от дома? МАЙРА ! Голяма грешка. нито ще работиш, нито ще си спокойна. ясмин ще се изнерви като види че и ти си нервна. за свеки да не говорим
щом имат мерак, да се оправят. ако не могат, сами да се откажат, а не ти да си в ролята на злата снаха. ако пък се справят, като си дойдеш ще е твърде уморена, за да ти досажда. ясмин все някак ще го преживее. може пък и да и хареса някой да и бъбри нон стоп. кало като не е свикнал на такива екстри ей такива очи отваря. и му е кеф.
нали са си рода все пак.
остави я тя да сготви каквото прецени. 
скучно и е, няма какво да прави. намирай и работа. ще спре да ти досажда.
аз вече нямам против бабите да идват да го гледат, но те се изхитриха и казват, че ще го гледат у тях, при условие, че и аз съм там ?!?!?! Confused

гери !!!! Мноогооо се радвам за теб!
къде ще почивате? ние ще ходим може би на море следващия уикенд, но не знам къде и кога. малко в бургас, ако може и във варна ще е супер. венци влиза за няколко дни в болница за изследвания, така че нямаме яснота.

# 244
  • нейде там, където ....
Поздравления за подобренията!

Аз оставих свеки последния път да прави каквото иска. Като се прибрах, Митко беше нахранен, сух, чист, а къщата - що годе спретната. Тя - уморена, а за мен ен остана друто, освен да си играя с дечко.
Утре ми е последен хлабав ден. В понеделник се връща шефа. Аз имам серия изпити, първия от които е на 22.08. Надявам се да приключа до средата на септември. И пак да взема отпуска. Или да ида командировка в Созопол

# 245
Гери, честито!!!! Все напред и нагоре оттук нататък!
Ей, мами! Много нещо сте изписали докато не ви надзиравам. Аз да се похваля много тихичко, че днес подписваме предварителен договор за продажбата на едно общо жилище на мъж ми и брат му. Вчера цял ден си скъсах нервите да се боря като прасе с тиква с някакви простотии, ама дано развръзката е добра.  Тея кретени от Нотариата 96 година не са записали колко са общите части, които са към апартамента и какъв % от правото на строеж са си закупили, та сигурно следващите 2 месеца до нотариалното прехвърляне ще си скъсам нервичките да тичам по някакви тъпи инстанции да събирам документи, че двамата братя по-далече от телевизора не ходят! Сега ми искат копие от идейния проект!?!? тея хора акъл нямат Шъ ви призная. Той блока е готов от 10 години, та тепърва искат копие от плана - малоумна история. Аз някак си го представях по-лесно, ама ще видим. Купувачите са оставили депозита, остава само братята да си сложат автографите и дерзаем... Хубавата новина е, че това им е последното общо нещо за разделяне и дет се вика след това и аз мога да погледна с добро око на родата на мъжа  hahaha hahaha hahaha. Аз по темата със свеървите не мога да се изказвам, че нямам, ама Майра, по-добре не се застоявай много при нея, че после ще трябва да даваш обяснения на мъжо, що майка му хлипа в другата стая... Ние живяхме едно известно време с брата на мъж ми и бяхме нон стоп с ръце на гушите. Не съм вещоманка, ама полудавах като видех да прави бъркани яйца с метална вилица по новия ми тефлонов тиган за 100 лева, или като донесе един куп мръсни чинии от неговата стая 2 минути след като съм пуснала полупразна миялна, или пълен кош с негови дрехи - все едно пералнята работи само с мои пръстови отпечатъци... Та, далеч от очите та да сте си мили... Използвай месеца да ти гледа детето, щото кво сме им виновни на бабите та да им гледаме внуците  Naughty и използвай момента да поработиш, да се поглезиш и да поскиташ по магазините. Ясмин ще оцелее, въпреки нейните грижи  Joy Joy Joy.
И да ви кажа един виц, на който се смяхме вчера с мъж ми много. как се наричал мъж, който изведнъж е загубил 90% от интелигентността си? - Разведен  Joy Joy Joy

# 246
Гери, браво  много се радвам за успеха ти. И на мен вече ми се иска на море.
Майра,  Ger4o е права използвай времето за да си помогнеш с работата и да си отделиш време за тебе.Аз от два месеца откакто  Пети и Здравче са по бабите  работя почти всяка вечер до късно, позволихме си и няколко вечери да излезнем с приятели по до късно,  но от септември край няма оставане след работа и разходките ни се ограничават до парка и Макдоналдс.
За свекито аз съм доволно от нея зимата няколко пъти освен че цял ден гледаше бебо ми изпращаше и приготвена вечеря та просто ме бе очаровала.Имаме доста различия но я хващам че ми казва "да добре" и си прави каквото е решила както и майка ми между другото.
Искам само да Ви кажа че мъжо е забравил на коя дата точно ни е пърата нощувка в Царево и ме кара да се обаждам ама няма да стане как може три пъти да говори с тях да плати аванс и да не помни датата.

# 247
Гери Браво  Hug само така  Hug
[quote  author=Миньон link=topic=208314.msg4725984#msg4725984 date=1187291890]
Кате, действително първите три дози се слагат на първата година през месец, а на втората има само една реваксинация, така че тъпата ти педиатърка не те е излъгала. Не е много добре да се мешат инфанрикс и пентаксим, но поне и двете са хубави. Учудва ме, че са ти ги сложили по здравна каса - по наше време имаше само някакви живи български ваксини с много неприятни и опасни странични ефекти. Затова се боцкахме на частно.
[/quote]

Пентаксим сложихме за първи път тази година преди 3 месеца, а инфанрикс сме слагали 1 път миналата, акт-хиб 3 пъти миналата година, сигурна съм, че има нещо гнило  newsm78 Ние си ги купихме допълнително, тя ни казваше кога какво да и занесем, просто тя го боцна и му ги нанесе в книжката.Груба грешка от моя страна, че не се консултирах с другата, реших че за ваксините няма да мешам мнения и каквото каже личната...Аз съм и много бясна, защото когато я попитах за пентаксина миналата година ми каза да не го вземам, а да взема 3 валентна, после ми вика ама защо не взехте петвалента  #Cussing out идеше ми да я убия. Миналата година, когато беше с разстройство според нея нищо му нямаше, а ние сменихме 30 памаперса за 1 ден и понеже я послушах 1 ден да не му давам нищо го влошихме още повече, та 2 месеца се захранвахме наново. От тогава, като кихне малкия си звъня на частната и съм си спокойна  Simple Smile
И аз днес посрещам свеки  Laughing лошото е, че на моята за 3 минути не смея да го оставя, защото тя няма никакви навици да го гледа и си мисли че е голям човек, който може всичко най-вече да се пази ..., и е дървен философ - всичко знае най-добре  Whistling Няма спор, че обича детето, но не може да го гледа, дори е опасна за него! Давам просто примерче, жената е здравен работник с претенции, че знае с какво се храни бебе и на 10-месечното си внуче дава парче пъстърма при което детето се задява  #Cussing out ако знае каква е късметлийка, че не съм била там и го разбрах 6 месеца по-късно  Joy По тази причина мъжа ми да си седи в къщи при мама си  Joy, да ги придружава из паркове и градинки, а моята програма за утре е на 90% пълна  Wink

Аз ще съм ужасна свекърва   Embarassed с моя благ характер Party и по тази прична не искам да ги виждам повече от 2 пъти годишно  Party

# 248
Гери, поздравления за големите постижения!!!

За ваксинте се доверявам на личната, доволна съм. Дано и за напред да е така и дано никое детенце няма проблеми  Praynig

За свекървите не мога да взема отношение, но за сметка на това си имам  hahaha свекър, който се равнява на 3 свекърви.

Всички проверяващи си заминаха и днес е по-спокойно при мен.

# 249
Гери поздравления и от мен!!!
Аз също за всички ваксини се доверявам на педиатърката ни а и досега малката не е имала никакви реакции и затова съм спокойна дано и за напред да е така.
За свекървите аз също не смея да кажа нищо, че моята живее с нас, а и греда детето и май се справя. Съседки без да ги питам ми разказват как добре се държи детето и бабата с него, така че по-добре да си трая аз да не чуе  Twisted Evil
Ех момичета днес е  smile3558 и нямам търпение да стане 17 часа.
Леко доработване на всички ви и приятни разходки с децата през уикенда.

# 250
Хей здравейте Grinning
Да се включа и аз за малко,след утихване на страстите тук Wink
Гери,много се радвам а успехът ти!Само така трябва да действа човек,иначе едва ли някой ще ти поднесе нещо на тепсия Peace
На мен вече взе да ми липсва работата,омръзна ми да си седя в къщи и все една и съща Rolling Eyes,ама няма как.Поне до края на месеца ще етака после съдбата ми е неизвестна Tired

да оставаш да работиш от дома? МАЙРА ! Голяма грешка. нито ще работиш, нито ще си спокойна........................
Ето тук Калина е много права,аз малко по друг повод ще се включа,ама.....Имам да взимам няколко изпита септември,питайте ме дали съм погледнала нещо досега.Уж майка ми помага,уж щях да чета цяло лято.... ooooh! Нищо подобно.В къщи все се намира по нещо за вършене,малката все ме търси и аз не устоявам Embarassed,незнам как ще се оправям просто.Голям дерт ми е Rolling Eyes

За мояа свеки немога да кажа нищо,тя не е с нас не се натиска да прави услуги и да гледа внучета така че........ Crazy

Хайде бързо да ви минава последният ден от работната седмица и весел уикенд на всички  bouquet

# 251
Hug Като опрем до боклуците, ще ти доведа и Иван да го откажеш. За сега още е непросветен - само бира е пил.  Mr. Green

Миньон, надявам се не намекваш, че бирата е боклук.  Naughty
 Mr. Green

Aaaaa - не! Naughty Явно неправилно съм се изразила. Понякога и на филолог се случва. Моля часът на постинга ми да се приеме като смекчаващо вината обстоятелство  Embarassed. А ти кажи кога ще водим децата на по бира.  Grinning

Гери, впечатлена съм! Лирак е силна марка и наистина е постижение да я биеш. Най-искрени колегиални поздравления!

Аз нещо днес не мога да се събудя и да се организирам, а с малчо път ни чака. Баба му и дядо му вече чакат с нетърпение да ни видят. Чудя се дали да си взема компютъра или да се наспя... Приятна почивка на отпускарите!

# 252
Миньон, използвай да си починеш щом можеш Peace

Ние днес и утре ще сме без свеки - приятелката дето започна работа тук близо и е временно при нас я покани да й гостува за уикенда (за да ни оттърве) Whistling

Планираме да скокнем до Страсбург следобяда, а утре пак на планина - та ще имам глътка въздух.

Иначе свеки хич не се оправя сама Sad Петъците аз си работя от вкъщи принципно та тя уж вчера щеше да тренира...Отказа се да я храни на половината порция на закуската, после само дето бяха на разходка и минало добре. Вкъщи ли са обаче лудницата е пълна. Третира Ясмин като глуха и повтаря като на малоумен по 100 пъти на много висок тон - по тоя повод постоянно се карат със сина й и вече не мога да им слушам кавгите Cry

# 253
Момичета скимна ми че понеже 15.09 се пада в събота можем да кръстим Здравчо на рожденния му ден.Днес ще ги вземем от Сопот и ще се разходим до Калофер, в мъжкия манастир правили кръщенки, ще огледаме и за някоя хубава кръчмичка и ако всичко е наред ще се организираме за 15.09.

# 254
  • нейде там, където ....
И ние умуваме за кръщенка, че и двамата не са кръстени. Имаме разногласия за кръстниците. Мъжът ми е кръстен, аз не. Нямаме църковен брак. Искам да се кръстя и аз, ама . . . дали може едни и същи хора да кръщават децата и мен, а след това и в църквата да са с нас, ако решим да правимцърковен брак . .  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт