Много отдавна не съм писала в темата, но се оптах да прочета пропуснатото /макр и по диагонал/.
Първо - да честитя на Гери успеха в професионален план
. От тук нататък все по-нагоре и по-нагоре!При мен на работа в продължение на около месец беше пълна лудница. Не можех да си вдигна главата,,а май следват още 2 такива седмици. Крепи ме само мисълта за предстоящата отпуска, която ще прекараме в Германия
. Майра, видях линка на столчето, което сте си избрали - би ли могла да ми кажеш ориентировъчна цена в Германия на този модел! Иначе като чета какво е положението при теб покрай гостуването на свеки...
...замислям се как аз ще се справя със ситуацията, когато моята се завърне от работата по морето.Надявам се да мога да се включвам по-често от сега нататък, защото тук наистъина е весело!
Добре дошла на новата мама!

Вие кога и къде точно ще идвате - може и на ЛС да пишеш - ако си близо да измислим нещо 
Строежа на къща ако си имаш парцел ще ти излезе, точно колкото апартамент, но ще си имаш двор и няма да те дразнят съседите 

Благодарско! Ако имаш нужда от консултация по кухните, насреща съм, че още ми е прясно от миналата година