Tрябва да РАБОТЯ знам,така се ставало голям

• 15 326
  • 293
  •   1
Отговори
# 270
Да ти кажа за цените на труд всичко си зависи от сложността на терена. на мен кенефа ми излезе 250 лева за труд, но не при него, че той нямаше време, а той ми е правил банята и коридора... ще трябва да се разберете конкретно какво искаш и той да ти каже крайна цена. Гипскартона се слага по принцип на цяла стена, защото иначе ще стане гадно. Аз изкарах плочките до горе и сложих окачен таван, че да не измазвам кривия стар таван - според мен така става най-хубаво, а и доста се дразня на разни пръскани мазилки дето на втората година се набиват с прах и става една гадория, дето няма чистене. Та моя съвет е карай плочки до горе и това е. В моя кенеф има много тръби, водомери и т.н., които трябваше да вградя и скрия, та с гипскартон това се прави лесно. И за мръсотията - 1-2 дни ще ти отидат за гипскартона със сигурност. След това си сложи поне 4 дни за плочки - тоест за 1 седмица е напълно нормално да свършиш, може и малко отгоре ако не можеш да координираш майсторите един след друг...

# 271
Миньон, в момента цената на кв.м плочки за труд върви м/у 14 и 25лв. както казва Роза зависи от много неща- някой вземат цената на плочките за база, други гледат сложността на терена, някой включват тук и цената на поддържащите материали териколи меликоли лепила и т.н (за баня 4 кв.м е около 150-200 лв. ) Така, че смятай грубо по 20лв на кв...
Гипсокартон се слага изцяло и е хубаво да има изолация между него и стената,важно е да ти го направят много професионално в банята, за да не ти паднат плочките след 1-2 години  Wink

# 272
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте!
Тази вечер вкъщи е малко по-спокойно и аз не съм съвсем капнала, така че реших да ви "нагледам".
Гер4о, желая ти късмет и здрави нерви за строежа!
Майра, ще сме в района на Кьолн и Аахен. Много бих се радвала, ако има възможност да се видим, но ти май си в друга посока...А столчето много ми хареса, но няма да има как да го купя от немско, че със самолета ще е трудно пренасянето  Mr. Green. Пък в нашия град нещо различно от Чиполино и Бертони трудно се намира... Sad.
Ние сега търчим по банки и институции за да оформим документи за жилищен кредит - голяма лудница е, а като прибавим и факта, че навсякъде ни излизат с репликата за  отпускарския сезон... smile3512. Вчера , например, ходихме в ПИБ, в единия офис го нямаше кредитния експерт, пратиха ни в другия, отидохме там - също липсваше експерт, пратиха ни в първия офис... smile3514. Но стига съм се оплаквала!
Този уикенд ще правим прощъпулник на малката, че тя скоро ще спринтира  Smile, няма за кога да чакаме. Давайте идеи какви предмети да сложа!
Лека и спокойна вечер ви желая! 

# 273
леле, къде сте хорааа.... темичката ти на края на страницата, няма никой да я повдигне малко поне....

# 274
ние сме доста зле. за това и не пиша много... ама като питаш... да се оплача.

Кало е вече втора седмица с някакъв гнусен вирус. от 3 дни почти не е ял (половин сухар с 10 гр сирене за 3 дни), почти не е пил (около 700 мл) постоянно дриска и повръща.... имаме направление за болница, но за сега все се опитвам да се оправим у дома за даизбегнем системите. но вече се съмнявам, че ще успея. не иска да пие лекарства, нищо..... и температура ... абе...
ще се оправи, но до тогава,....

# 275
Kali  абе що не идете за 1 ден за 1 система, знаеш ли как ще живне, стисни зъби за 24 часа... Sad
Пробвай насилствено да дадеш лекарства, аз на Михаил ги давам с пипетата от панадола. Разтварях смектата или ентерола на кашичка и му го тъпчех послех 2-3 лъжички вода

# 276
ами трябва да се престраша за болница явно....

# 277
ами трябва да се престраша за болница явно....
Кали по-безопастно е за него, ще видиш че след 1-та система ще е по-добре, като се закрепи детенце винаги можеш да се подпишеш ида си тръгнеш

# 278
Кали, една система му трябва на човека и ще се съвземе. Не му мисли много, сигурно ще престоите в болницата само ден. Стискам ви палци за бързо възстановяване, че ви чакаме на моренцето.
Девойки, нас вчера ни изненадаха с доста по-висока такса за яслата - от 280 на 400 кинта. Знам че в Драгалевци и Бояна работят на тези цени, но за Младост това идва малко височко   Tired Така че сега отново се връщаме на варианта детегледачка. Като ще даваме такива такси, поне вниманието да е персонално. Затова сега се ровя тук - там, търся и се натъкнах на проблема, че сайта на агенция Андинеле е извън строя. Някой има ли им телефона, че не мога и не мога да ги открия.
Другото е, че ми откриха хеликобактерии, които причиняват проблемите ми със стомаха, хроничния запек, оттам и други гадости Sick Оказа се, че тези бактерии са причина и за акнето на лицето. И това от 10ина години Shocked Сега трябва да пия антибиотици 2 вида по схема, но преди това трябва да отбия дребния. Следователно ще стартирам терапията в края на септември

# 279
Говорих с Кали по тел... Надявам се вече да са тръгнали към болницата.
Кабив, аз направо се учудих преди, че говориш за 280 лева. не бях чувала подобна такса.
мами, вече една година пишем в темите за работещи мами... Кабив още не беше родила като я създаде, а сега малък Ники вече е почти на годинка... Ех..... Много сте ми скъпи

# 280
Как е сладура на Кали, някой чувал ли ги е?

# 281
Кали,  Hug Бързо оздравяване на Кайо! Praynig

# 282
Oхх тоя вирус......МАсово явление е.Тук около мен всички деца го изкараха.Надявам се ние на морето дето го пипнахме да нен ни повтаря Praynig
Кали,много положителна енергия и от мен - да се оправи бързо малчо сладък Hug

Момичета,вече сме на 15та страница дайте някоя идея за заглавие да пуснем нова тема,може и утре де Wink Ако ми роди нещо бремнния мозък и аз ще се включа Crazy

# 283
Как е сладура на Кали, някой чувал ли ги е?
В болница са на системи. Вчера се чух с Калина. беше потресена колко е гадно и се надяваше днес да ги пуснат. сега си вдигна телефона и каза, че е бил на системи до 7 сутринта. разтройството продължава и ще трябва да останат още 3-4 дни в болницата... Сега мъж и ще гледа малкия, а тя ще отиде да дремне и обеща да се включи във форума за малко.

# 284
Мами, помощ, трябва ми спешно пушка #2gunfire

От 2 седмици повтарям на свеки, че Ясмин закусва в 10ч, 11.30/13 спи и в 13ч обядва ( +- 15min). След поредното ми казване днес, тя ми се учуди с Тъй ли..и след няма и 5 мин ми вика - значи тя трябва да спи към 12.30-13 Shocked Не мога да разбера аз ли не говоря на български, тя ли е тупа или просто си е решила да си прави каквото си е наумила newsm78

Да не говорим за някаква отмяна - днес стана благополучно в 8.10 и точно в 10.35 беше готова за разходка - цигарка, кафе, баня, маска, сешоар,....
А това, че Ясмин е станала още в 6.45, 2 пъти е яла от тогава, била е наакана и тн изобщо не я интересува #Crazy Важното е тя да прави конкуренция на немските баби в парка и на площадката #2gunfire

Герчо, тъкмо щях да питам за Кали. Дано да минава по-бързо Praynig

Общи условия

Активация на акаунт