НОЕМВРИйска морска чета, друска със загар дупета!!!

• 9 940
  • 288
  •   1
Отговори
# 270
..
Ето поздрав и от мен, винаги ще харесвам тази песен : http://www.vbox7.com/play:d22d6ecd
Също моя много любима песен!  Heart Eyes

...
Lightblue аз още гладя от двете страни дрехите на Никол,  гладя и нашите, и спалното бельо, луда работа, ама обичам да са подредени гардеробите    #Crazy.
...
Още една мания, която нямам  Laughing. Аз съм от тези, които гладят само в краен случай Wink.

Тали - явно страхотно сте изкарали! Бунгалата как ги запазихте - по и-нет, телефон или чрез познати?

EmbarassedМомичета,срамувам се...толкова сте мили EmbarassedЩе се поправя-обещавам Hug
..
Бях решила, че си някъде из чужбинско, честно казано, като престана да даваш 'отчет" Wink.

# 271
Честит рожден ден на Ечи - да си жива и здрава   bouquet

# 272
Честит рожден ден, Ечи! Да си жива и здрава, обичана и щастлива, и най-важното - с късмет! Желая ти приятно прекарване на празника сред приятелите в Сливен...И се отбий все пак в някое интернет-кафе, за да ни прочетеш пожеланията!
Честита месечинка на Мария! Снимката с мама на цицата е страхотна!   bouquet
Вики е направо голямо момче, като гледам как се люлее на люлката.. Peace

Последна редакция: сб, 28 юли 2007, 15:06 от masha

# 273
Честит рожден ден на Ечи! Честити празници на всички, които съм пропуснала да поздравя!!

Бях за няколко дни в провинцията. За съжаление не може да се каже, че съм си починала, защото нямам и там помощ.. TiredНо пък важно е че се видях с приятелки, че се позавъртях един ден из парка, че ми беше вече съвсем домъчняло за родния ми град...Тишина, спокойствие...това е - провинцията...
Момичета, после ще ви чета, най-вероятно къъъъсно вечерта...

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ГЛАСУВАЛИ ЗА МЕН, ЗА НАЙ-ДОБРО СТИХОТВОРЕНИЕ в конкурса "Фини, млечни речовити - време да се изявите"!
bowuu bowuu bowuu
 Heart Eyes

# 274
Ечи, честит рожден ден и от мен   bouquet  bouquet  bouquet. Бъди здрава и много обичана жена и мама  Heart Eyes.

Карил, къде да гласувам  newsm78. Търсих, но не открих...HELP !!!

Честита месечинка на Мимито  Heart Eyes. Ангелиха, ти защо не я прати тази снимка за кърмаческия конкурс?

Уффф, днес ми е лошо  Sad, само ще ви чета.

Хубава вечер, мамички  Hug.

# 275
Echi, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !  newsm59ДА СИ ЖИВА, ЗДРАВА И ВИНАГИ С ДОБРО НАСТРОЕНИЕ !!!  newsm51

Честит рожден ден и на Момчил на Цвети /на патерици/ ! Цвети, да ти е жив и здрав мъжа и много да те обича !  bouquet

аз се позагубих, защото съм с двете госпожици и просто не ми остава време.
ето какво правихме последно с Марена /използвам част от опаковките на подаръците и малко допълнителни неща  Laughing/ :

а ето и обещаните снимки от пиратското парти :

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=157327&view=1&photo=1

сега отивам да ви разглеждам снимките.

п.с. masha....честно, сигурно не ти е било до смях, ама аз така не се бях забавлявала отдавна  Joy виж го ти Мишето.....изоставал бил.....и това, ако е изоставане.....браво на момчето. Peace

# 276
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=209949.0

EЛИМИРА, за това ли питаш?

Ивиче, аз пък ще гледам снимки

# 277
 Peace Точно за това, мила Карил. Току що получи моите 2 гласа.

Иве, невероятно празненство  bowuu. Пълна с идеи до неизчерпаемост...

# 278
ЧРД, Ечи! Много здраве и щастие!

Ивиче, страшен купон. Децата ти сигурно са адски щастливи, че растат в такова купонджийско семейство.

Карил, гласувах за теб.

За малко да забравя. Днес на Ради му изби първото зъбче.

# 279
Иве, егати Човека си!!
Няма по-артистична, цветна и щура на идеи майка! Да си жива и здрава!

Мерси за подкрепата, мами!

# 280
аз чинно изчетох всички участващи в конкурса млечен - карил, имаш моя глас  Peace
има много симпатични неща, но твоето се откроява, много е ... чувствено.

благодаря за милите думи.  bouquet

# 281
Карилче, разплака ме, мила, благодаря ти, толкова са вълшебни думите ти! Заслужено първо място!  bouquet
Иве, а ти каква си фурия, идейна и свежа,  възхищавам ти се!  bouquet

# 282
   Еййййййййй, страхотни морски снимки  Hug! И Вики и Каан са пораснали много и са станали още по-големи сладури  Heart Eyes!
  Кязи, тоя твоя син астронавт ша го прайте май  Mr. Green, като гледам тати колко на високо го подхвърля  Laughing!
  Соня, браво на Вики! Ама той е голямо момче. Ще тръгне рано, рано, че да не би мама да трупне някое килце отгоре  Twisted Evil!
  Иве, купонът е бил жесток  Laughing

# 283
НОЕМВРИйче август най-обича, на моренце по брега да тича.
НОЕМВРИйските морячета, тичат смело като рачета!

ДОБРО утро момичета!

Днес Данаил се събуди по-късничко, направо не е истина! Ама и Хамомилата си казва думата...Още не съм ви чела...

МАША, днес няма да излизам в парка, но утре съм без мъжо и сигурно ще съм там, мноооооооооооооого ми липсваш, та затова ....Нека се видят и децата, да си побъбрят Mr. Green

# 284
Карил, имаш и моите 2 гласа  Peace Второто го беше пускала в нашата тема и много ме разчувства, а първото не го бях чела, много е забавно  Hug

Общи условия

Активация на акаунт