НОЕМВРИйска морска чета, друска със загар дупета!!!

• 9 946
  • 288
  •   1
Отговори
# 30
ето я пейката :

goris, някаква имитация на ковано желязо е. а иначе хубавото е, че възглавницата може да се завинти с винтове, за  да не се размества и е направена с лепки, за да се сваля и пере.

# 31
Честит рожден ден, Маша! Бъди здрава, щастлива, обичана, обичаща и нека всички притеснения са безпочвени!  bouquet
Честита осма месечинка на Марти и Дарко!  bouquet

# 32
И на днешните месечинки честито! Да са здрави и да радват мама и тати!!

Помагайте!!! Трябва ми надуваема топка, тип плажна, огромна, най-малко с метър диаметър! За едно от упражненията, които правят на Мишето. обиколих нашия квартал, пазара, магазините за играчки, но най-голямата топка, която намерих, не става, малка е.... Не ми трябват обаче онези с ушичките и дръжките, които се надуват с помпа, а обикновени надуваеми. Някой някъде виждал ли е? Слагат го да ляга и да сяда на нея, търкалят го, та затова, трябва да се побира телцето му и да е голяма. newsm78

Последна редакция: сб, 21 юли 2007, 16:04 от masha

# 33
 hbday Честит рожден ден, Masha  baloni! Бъди жива и здрава и дано притесненията ти сега да останат далеко зад гърба ти и Мишето да порасне здраво и хубаво момче  happy bd!
 Аз пък взех да си мисля дали не е Angeliha въпросната didiqna или пък Siq? Те имат девойки! Иве, а ти що мислиш че питам? Жокерче требе тука, малко да стесним кръга! Че може и Антошка да е и Анита 1, или може би dida_di75 с нейната Янита  Mr. Green! Изборът е голям  Laughing!
  Иначе и аз си мислех за Деси, но тя има Мишо  Grinning!
  Мистерията продължава  smile3530!

# 34
подписът ми е уникален  Mr. Green Whistling не мислите ли...?
ох... отивам да готвя нещо   chef newsm78

# 35
  Забравих да ви похваля моето дете и неговия тати: Днес оставям Вали с Боил да се занимават в хола докато направя нещо за обяд. След малко влизам в стаята и к'во да гледам: Боил ми извадил една тетрадка с лекции, късал от листата, повърнал върху тях и маже доволен по плочките  Mr. Green! Хем ми беше смешно, хем ми идваше да убия Валентин! Аз го оставям да го наглежда, а той си цъка спокойно докато Боил вършее по пода  ooooh!!
  Мдаааааааа,  hahaha много миризлив подпис  Laughing! Софко, остава да кажеш, че така ти го е снесъл младежа  Mr. Green!

# 36
подписът ми е уникален  Mr. Green Whistling не мислите ли...?
ох... отивам да готвя нещо   chef newsm78

софкобофкооооо,  Joy Joy Joy това ти ли го измоделира, бе жена?!?  hahahaще ме убиеш с твоя фетишизъм към отделителните творби на Данни.
на Дали да не фен случайно....

# 37
  • София
Маша ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! БЪДИ МНОГО, МНОГО, МНОГО ЩАСТЛИВА И ВСИЧКИ ПРИТЕСНЕНИЯ ЗА МИШЕТО ДА ОСТАНАТ ЗАД ГЪРБА ТИ!!!  bouquet

След 2 седмици ще отидем да поживеем малко при нашите в Сухата река, така че се надявам да се запознаем в парка на Герена!

# 38
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МАША! Желая ти много щастие , любов и здраве  за цялото семейство!Масажни топки съм виждала в Метро, но през пролетта. Сега просто не съм обръщала внимание. А такива големи топки видях онзи ден в Практикер. Става въпрос за Пловдив, но и при вас ще ги има.
Изабела, миналата година на каката давах такъв сироп. Казва се Natrium citricum и се употребява като добавка към храна при гадене и повръщане. Възстановява електролитния баланс в организма. Става и за бебета. А за водичката - пробвай със спринцовка от сиропите.
Аз днес отново имам повод да почерпя. Имаме годишнина от сватбата. Как минаха 6 години и още 5 преди това, направо не е истина. ]

# 39
Съвсем сам го измоделира  докато му четох две книжки bowuu.... да знаех, че е на зор- да го бях сложила на гърнето, ама вчера цял ден му четох на гърнето, а той само пишкаше вътре...
Скоро ще го махна, че колкото повече пиша, толкоз повече лайняни сърца ще виждате... само да се посмея още малко... ох, на фона на тортите тука, сме просто ужас.... Ивиче, ти ме подсети, че в даунтаун има един доста известен музей на Салвадор Дали, и може да го посетим тия дни... ама малкия ми дадаист едва ли ще се държи прилично там...

МАШЕНКА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!!
Пожелавам здраве на Мишлето и на теб и да си най- щастливата мама на света!!!

Salvi, честита годишнина от мен!!!   bouquet

# 40
софко, и това ако не е обяснение в любов на мама, не знам.... Joy
аз на твое място бих си го оставила в подписа. Peace

като посетите музея, разкажи после, плз. Praynig

# 41
софко, и това ако не е обяснение в любов на мама, не знам.... Joy
аз на твое място бих си го оставила в подписа. Peace

като посетите музея, разкажи после, плз. Praynig

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joyмалеееее АЗ СИ МИСЛЕХ ЧЕ СОФКО Е ПЕКЛА КУРАБИИ!!!!хахахахахахах Joy Joy JoyДаже си викам Тая па Софко що Я е лепнАла тая препечена курабия.. Joy hahaha hahaha hahaha

охо, ще се пръсна от смях...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Варненски мами , имам колежка вече е варненка ЩО не ви запозная???? Ако може ...в ОСМи месец е бременна..

# 42
  • Отвъд алеята зад шкафа
Маша аз имам такава специална топка за гимнастика,не е просто надуваема, ами е точно за упражнения върху нея, която просто си седи и никой не я ползва, от Чехия е, така че ако искаш ще ви я дам за терапията, няма никакви проблеми, ако искаш през седмицата ще се видим, наблизо сме една до друга и ще ти я дам  Peace

А какво ще кажете за Мерелин или Сбруни - аз залагам повече на Мерелин, ще видите  Mr. Green

Или пък Горис или Фъстъчка, ама не не - Мерелин ще е

Последна редакция: сб, 21 юли 2007, 17:27 от gadamer

# 43
  • на странно място ......
АААААААААААААаа ще имате да вземате, не се занимавам аз с такива, тайни, мистериозни появявания  smile3534, аз съм открита и откровена мама!!! Naughty

МАША, честит рожден ден, бъди много здрава и щастлива и Мишето само радости да ти носи!!!  bouquet

Днес се видяхме с Цвети в Ривър сайд, но ние си тръгнахме бързо бързо, защото нямаше места, а се правихме на пишман туристи, та трябваше да вървим вървим вървим Tiredи накрая да се изморим!!

# 44
Вървя си аз и гледам едно супер сладко бебе в слинг- заглеждам се аз в бебето и слинга, вдигам поглед- гледам сладка мама- не кой да е, а Сбруни- то толкова сладко било, щот ноемврийче Simple Smile  много сладурка тая малката Диляна, така мило ми се усмихваше.

И ние бяхме пишман туристи- ама много пишман- от колата на ривър сайд- повъртяхме се, нямаше места, качихме се ПЕШЕ (представяте ли си 200 метра) до Воденицата и там нямаше места и си тръгнахме- право в едно квартално ресторантче и много добре беше Simple Smile А преди да стигнем до Ривър сайд бяхме във Фокс бейби- много хубави неща има.... купих на Неда и братовчеда Бубу по един суитчер и един панталон- исках да купя и някои летни неща на Неда, толкова бяха красиви, но татито каза, че и без това имала много дрехи- то не че не е вярно,ама мнооооооооооого хубави бяха- утре ще излизам сама да си търся обувки и ако ме завее вятъра към Мола- не отговарям!!! Минахме и покрай Фокс кидс, и там има 50 процента намаление- ще ходим тези дни със сестра ми да купим нещо на Неда и Мими

Общи условия

Активация на акаунт