НОЕМВРИйска морска чета, друска със загар дупета!!!

• 9 949
  • 288
  •   1
Отговори
# 255
И аз не съм се вясвала от толкова време...сигурно сте ме забравили ConfusedМина ме излови в Добричката тема и ей ме на FlutterШпионирам ви от време навреме Blush

Бебе Влади и той още няма зъбки,но не отказва храна и прави опити да дъвче с венци всичко.Голямо шило е,не спира и за секунда - няма го вече онова спокойно бебче,което само ядеше и спеше.Вечно лепне по контактите,а като викна "Не"ми се смее и се втурва още по - настървено към забраненото нещо,а кученцето ни се оглежда недоумяващо какво е направила JoyТя ни е и любимата играчка в момента-закачат се,дърпат се - весело е.Мамите с домашни любимци знаят колко е забавно. Grinning

На почивка надали ще отидем,а с него пък изобщо не мисля,че ще се справя на чуждо място.Затова пък честичко отскачаме до София-татито по работа,аз по разходки.Другата седмица пак ще сме там - вероятно цяла седмица.Ако на някоя мама и се ходи на шопинг-аз съм на линия Mr. Green

На всички,които ще ходят на почивка - приятно изкарване,болничките да оздравяват бързо Hug

# 256
  Еййййй, Точка, как ще сме те забравили, даже и рождения ден ти честитихме, ама като не ни посещаваш редовно...
  Сега гледах последните снимки: Роси, Герганка е голям сладур  Hug, а очите и зелени ли са?
  Роня, тая Лина направо е за изпапкване! Прилича ми на малък сумо - борец на снимката на повивалника - много е готина  Heart Eyes!
  Angeliha, Мария има страхотни очи  Heart Eyes! Много ми хареса кърмаческата снимка - мацката се гушнала права в мама и цока  Mr. Green! След някой друг месец се притеснявам, че както нося Боил на хълбок, ще си извади цицата младежа и ще си зацока както вървя  hahaha!
  Еййййй, ама много са хубави тия Скорпионки  Hug!
  На патерици - честит рожден ден на Момчил   bouquet! Цвети, да ти е жив и здрав благоверния, много да те обича и глези!
  Момичета, четох една тема тук за сондажа и доколкото разбрах не е толкова страшно! Дечицата много повече се тормозят от масажите. Не се притеснявайте, ще стискаме палци на малчовците  Peace! Петя, пусни някоя по-нова снимка на принцесата!
  Лек ден от мен   bouquet!

# 257
echi, честит рожден ден!
С букет от нежни пожелания, щастие и радост желая ти от все сърце! Живот и здраве, любов и дълги дни и нека с рози е окичен живота ти до старини!

Добро утро, мадамки! Hug

Да започнем деня с чаша хубаво кафе за добро настроение!

# 258
  Echi, честит рожден ден  happy bd! Здраве, щастие и късмет ти пожелавам от цялото си сърце  newsm67! Дано тримата ти мъже в къщи винаги те уважават и почитат   bouquet!

# 259
Ечи - честит празник и от мен! Мнооого здраве и щастие Simple Smile
Мама Мони-мерси за мазилцето, ще си го взема Simple Smile Сега го мажа с Бочко, ама ефект няма.. Sad
За сондажа - не се бойте, всичко ще е ок Simple Smile На моя приятелка (на бебето, де) правиха-всичко мина леко и много бързо се възстанови-мажаше с кремче 1 седмица след сондажа. А месеци преди това се мъчеше детенцето, масажи му правиха...
Роси, тез коктейли са добре дошли Laughing, 4е ние от 4 часа сме будни, не ядем, кисели...чак сега заспа. Тва зъби ли са (втория горен пробива) незнам ама ще откача вече.. #Crazy
Лек ден на мами и бебоци  Hug

# 260
  • Пловдив
Здравейте!Извинявам се че ви щурмувам така,но едно мамче на сладко ноемврийче ме помоли да попитам(нямат РС  Sad )Преварявате ли още водичката и ако не я преварявате каква чешмяна ли давате?Благодаря ви предварително за отговорите  Hug

# 261
Здравейте!Извинявам се че ви щурмувам така,но едно мамче на сладко ноемврийче ме помоли да попитам(нямат РС  Sad )Преварявате ли още водичката и ако не я преварявате каква чешмяна ли давате?Благодаря ви предварително за отговорите  Hug
Аз лично или сипвам от изворната на Девин, или не преварявам... мързел  Mr. Green. Но Гери така или иначе много вода не пие...  Thinking

Рени - благодаря! Не само скорпионките са сладки, а и скорпионите!  Grinning А очичките - някакви пъстри са, не мога да определя...
Анджелиха - страхотни очички има Мария!  Flutter
Точка - добре дошла отново!  Hug Колко е порастнал Влади... сладък мамин!

Мила Ечи - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! Пожелавам ти да бъдеш много глезена и обичана жена и майка!

Последна редакция: сб, 28 юли 2007, 09:48 от Роси74

# 262
Честит рожден ден Ечи!Желая ти много любов и хармония да изпълват дните ти!

Точка, много е порастнал Влади.Хубавец и каква коса има само, пу-пу.
Ангелиха, малката Мария е страхотна.наистина има много интересни очички  Hug

Стискам палци на бебчовците, които имат проблем с оченцата...бързо и безболезнено да се оправят  Praynig

За водата...аз все още преварявам за млякото, кашите и попарата, а за пиенето й давам Девин с розов етикет или Торн спринг.

Днес съм лаконична, но нещо не съм на кеф  Sad

Желая ви приятен и ползотворен ден   bouquet

# 263
ПРИВЕЕЕЕЕЕТТТТ  wavey
Не съм ви изчела, но ще го оставя за по-късно  Embarassed Много се надява, че всички сте добре  Heart Eyes
Ще побързам докато малкия спинка да разкажа как мина при нас моренцетоооо
Беше много, много, мноого хубаво  Hug Виктор смело се къпа в морето и точно на мини Рд-то на деветия си месец направи ПЪРВАТА си смислена и самостоятелна крачка  Laughing  Все още много го е страх да се пуска, но пък ходи прекрасно за девет месечен...
Бяхме на Равда на бунгала - според мен избора ни е бил прекрасен. Имахме тераса /постоянно сенчеста от дърветата/, бяхме близо до плажа и на 3 минутки от нас беше огромния х-л на Милен Велчев с прекрасна детска градинка в която прекарвахме горещите часове преди обедния сън. Бяхме с баба и дядо, които много помагаха и се чувствам много отпочинала и презаредила батериите  Party Вики се държа геройски - 14 дни само усмивки. Имаше 2 дни в които почти не искаше да яде, но слава Богу вече е добре.
Пътуването и в двете посоки мина много леко. От София към Равда тръгнахме в 4,30 сутринта и спряхме за половин час в Сливен, така хванахме две негови спанета и не усетихме че сме с бебе в колата. На прибиране, тръгнахме по-късно и понеже нашата кола е без климатик малкия се вози при баба си и дядо си на хладнинка, този път спирахме два пъти - в Сливен и в Пловдивско за кратки почивки. Много ме беше страх от пътуването как ще издържи малкия но се справихме геройски  Wink
Ходихме и на разходка в Морската градина в Бургас, както и в Несебър.
С Андрей забегнахме един следобяд в Несебърския Аква-парк и прекарахме стархотно!!!! Искам пак  Mr. Green
Качих малко снимки в албумчето:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=150210&photo=32
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=150210&view=1&photo=33
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=150210&photo=34
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=150210&photo=35
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=150210&photo=36
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=150210&photo=37

Направих и албумче на девет месечните Simple Smile
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=157495
Желая ви усмихнати почивни дни и скоро ще пиша повече  Peace

Ечи, честит рожден ден! Желая ти много щастие и любов   bouquet
Моят татко също има днес Рожден Ден Simple Smile

Последна редакция: сб, 28 юли 2007, 11:11 от T@LI

# 264
Ечи, честит рожден ден! Много щастие, късмет и любов! Весело прекарване днес!

Тали, страхотни снимки - личи, че сте си изкарали страхотно! Вики е много сладък и много е пораснал. И как ви завиждам на всички, които ходите на почивка - ние в понеделник започваме ремонт на банята и чак след това можем да помислим за почивка.

Лек ден, ние излизаме да купуваме плочки Simple Smile

# 265
Ечи, честит рожден ден! Много здраве, щастие и любов! newsm59
Ето малко снимки и от нас:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=150210&photo=27

# 266
ЕЧИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
ПОЖЕЛАВАМЕ ТИ ДА СИ НАЙ-ЖЕЛАНАТА ЖЕНА И НАЙ-ЩАСТЛИВАТА МАМА!

и аз от няколко месеца не преварявам вода, само за попарата или кашата, иначе давам изворна на Девин, но ние не сме големи фенове на водата.Lightblue аз още гладя от двете страни дрехите на Никол,  гладя и нашите, и спалното бельо, луда работа, ама обичам да са подредени гардеробите    #Crazy. Понякога доста се измарям, имам разширени вени, но добре че климатикът работи.
Искам и аз на аква парк, хем са ни наблизо, ама с мойто цицоманче, не можем да я оставим на майка ми. Така че догодина.
Лек почивен ден!

# 267
Ечи, Честит Рожден ден! Много любов и щастие и ти желая!!!

Тали, много хубави снимки!!! И аз разгледах снимките на 8 месечковците. Всички са много сладки пу пу пу, да са ни живи и здрави!

Дени, мерси за кафенцето .. мммм, пак е страхотно!

Ето поздрав и от мен, винаги ще харесвам тази песен : http://www.vbox7.com/play:d22d6ecd

Последна редакция: сб, 28 юли 2007, 22:32 от Изабела

# 268
 EmbarassedМомичета,срамувам се...толкова сте мили EmbarassedЩе се поправя-обещавам Hug
Честито на всички празнуващи днес - да са живи и здрави! Много усмивки и прекрасни емоции  bouquet

Никога не съм изварявала водичка - още от първия ден използвам розовата на Девин,а напоследък и тази преработената,която зареждаме в кулера.Малкия изпива около литър на денонощие-нощем се събужда по два-три пъти,за да пие водичка.Пък колко пъти на ден сменям памперса! CrazyПравих опит с гърне - дупето му се заклещи вътре,цялото влезе в гърнето JoyИ засега съм го прибрала.Какви гърнета използвате и имате ли някакъв успех?Извинявам се,ако вече сте обсъждали това.

Хих,Lightblue,момченцето с косичката е племенника ми-малкия има малко коса,но перчема започва да се къдри FlutterПоне по нещо да прилича на мен,че е одрал кожата на баща си:)

Тали,Вики изглежда много щастлив във водата:)И нашия дребчо обожава,но за 2 часа на плажа,на сянка след 4 часа,се претопли и докито забрани плаж тази година NaughtyДогодина ще наваксваме.

Последна редакция: сб, 28 юли 2007, 13:24 от Точка

# 269
  • Пловдив
Благодаря за бързите отговори мамчета!Лек следобед ви пожелаваме с моята малка кукла Peace

Общи условия

Активация на акаунт