На Черното море ФЕВРУАРЧЕТО пече дупе

• 9 929
  • 293
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте,майчета!
Краси,май аз ще разкажа.Чечо се държа много добре днес на яслата.Още с влизането хукна към играчките и не забеляза лелките.А моето отсъствие изобщо не му направи впечатление даже като отидох да го взема след час той и не искаше да си ходи трябваше да го издърпам зада си тръгнем.Утре ще стои час и половина.Надявам се,че и за напред ще се държи добре т.е. няма да плаче.Той по принцип е доста общителен и контактен и е свикнал да го оставям с други и мен да ме няма за по дълго.Да се надяваме.
Иринополис,честита годишнина!
Аз все още не съм махнала за съжаление памперса на Чечо.Ние ползваме на Хъджис.За сега съм доволна.Минахме през Памперс и Либеро.
За срещата незнам какво да кажа.Като дата 22-ри неме устройва понеже моят мъж го няма от доста време и ще се върне тогава.А той да идва на срещата не е съгласен.Ако е по ранна дата може но ако и Красито идва защото не се наемам сама да пътувам с дете на дълъг път евентуално.Така че съм под въпрос за сега.
Ботци,радвам се че твоят юнак е по добре.Учудвам се че е стоял мирно на цирка аз си мислех че са малки и няма да стоят и затова не съм завела Чечо.
дикси,не се обади като си била тука.Аз като разглеждах снимките видях,че си била на доста познато и посещавано от мен място на плажа.Другият път гледай да се обадиш.
Стефанийка,приятно изкарване на почивката и не се притеснявай все ще намерите къде да се настаните.

# 271
Честита годишнина, Иронополис   bouquet Скоро и аз ще черпя по същия повод Wink

Ние сме на линия за срещата
-мама, татко и детенце!

А кой по кое време мисли да отиде на 22-ри? Ние пътуваме само Ивана като спи, че иначе е ад в колата с нея, така че ще тръгнем към 13-14ч  и живи и здрави към 16-17ч ще сме там !

# 272
  • София
И аз потвърждавам нашето присъствие - 3 броя  Simple Smile И ние сигурно следобеда ще пристигнем.

Дано само имат толкова свободни стаи за тогава  Rolling Eyes

# 273
Моля ви, потвърждавайте евентуално присъствие, като ми пратите съобщение на лични, за да мога да изготвя списъка по-лесно  Peace

irinopolis, честита годишнина на патерици   bouquet Да сте живи и здрави и много щастливи  Hug
И ние празнувахме годишнина на 20-ти  Party

# 274
didun4o, честита годишнина и на вас! Да празнувате още 80 години, пък после ще му мислим!

Иначе за идването, аз мислех да тръгнем по-раничко, че нямаме климатик в колата и да не сме по жегите. Ще ви посрещнем като домакини  Wink.

tonita76, браво на вас за яслата - всеки си мечтае за такова дете. Деян също е много общителен, но напоследък е много сраснат с мен и не знам. Иначе и аз съм го записала от септември, ама сърце не ми дава да го пусна.

krasykm06, дано се адапатирате по-бързичко с яслата, че иначе е мъчение и за детенце и за мама.

"Гали", много неприятно това с обрива. Ама дано работодателят е свестен и те разбере, че така още от първия ден да излезеш - не си е работа.

botzi, много, ама много се радвам, че сте по-добре. Айде утре вече да сте напълно здравички пожелавам!

# 275
  • София, България
мами, какво е станало с първата страничка, от няколко дни вече не се виждат снимките на дечицата и някои от сърцата (например 0 и 6) също не се виждат. в моя телевизор ли е проблема или ....
в неделя пътувахме към хасковско при роднини на татито, много хубаво изкарахме, обаче беше много жега. Аз пътувах и цял ден стоях с едни къси гащи с бандаж. СВАРИХ СЕ. Нощем винаги ми е студено, а там спах само по прашки. Беше АД. И само като си представя, че горкото ми детенце е все с тоя найлонов памперс на дупето много ми стана жал. В неделя сутринта му го свалих и цял ден търча из двора първо по гащи, а после - като изпонапика и изпонаака около 5 чифта ги свалих и го пуснахме да беснее само по тениска и по голо пиле. Михме и колата - той си умря от кеф да се шляпа в локвите. Много весело беше. Та оттогава реших и обличаме памперс само навън и нощем. Изобщо не си казва и цапа като луд, но нищо. Снощи ми се наака четири пъти (беше чисто гол, преди банята), на четири различни места в стаята (включително и на леглото и на килима),  но ще го преживея. дано тръгнат накъм успех нещата ....
позрави на всички

# 276
Привет мамчета,
ние отиваме на рожден ден, после ще ви чета Mr. Green,
пускам ви снимки от кръщенето на Боби,голям зор видях все има проблеми със сайта,
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=165467
спокоина вечер smile3525

# 277
Честита годишнина от сватбите на Иринополис и Дидунчо.Желая ви още дълги години щастлив семеен живот!  bouquet

Ботци,голям сладур е Бобчо,ама какъв е жален милия на снимката,където плаче...малко бонбонче..и нашия така рева Cry

Ние вече 10дни сме без памперс,детето е много послушно,чишка си редовно.От 2дни си върши и голямата работа на гърнето без да се цапаме.а най-радостното за мен е,че вчера за първи път ми каза или по-точно показа за пикането.Много бях щастлива.Напредваме бавно,но славно JoyВече хабим само по един памперс за през нощта,цял ден си ходим по слипчета..много са сладки тези дечица... с едни такива малки дупенца,колкото 5стотинки Joy Joy Joy
Днес Лъчко си яде сам пъпеш,боцкаше си с виличката и пълнеше устата с по 3парчета..голям смях пада,бърза,някой да не му го изяде...Обожава всички плодове.като се замисля,май няма плод който да е отказал да хапне.Яде и сини сливи и мнооого грозде.
Вижте как Лъчезар си прекарва свободното време...-
http://images19.snimka.bg/003779084.jpg
http://images19.snimka.bg/003779085.jpg
http://images19.snimka.bg/003779083.jpg
http://images19.snimka.bg/003779087.jpg

Хайде,отивам да уча,че след малко пак ще ми се преспи,и ще ми изостанат уроците... Embarassed

Последна редакция: ср, 22 авг 2007, 22:44 от mama nina

# 278
Здравейте, мами и дечица  Hug
Аз напоследък съм обзета от една прекрасна новина - моя приятелка е бременна  Crazy  Grinning  Heart Eyes  и заедно ходим на разходка, прекарваме много време заедно и аз направо съм се размазала  от кеф Mr. Green  Вълнувам се много!
Краси, не се притеснявай за яслата. Няколко дни може да ви е по-трудно, но си зависи и от персонала. Разкажи как сте сега, как го понася малчо? На нас също ни предстои септември ясла и засега съм обнадеждена, че Рони ще я понесе добре, но то си е до дете, кой знае какъв номер ще ми изиграе  Laughing  Радвам се за Чечи на Тони, човекът ясно изявява самостоятелност  Hug
И така, сега ще се приготвям да излизам /ооо, не споменах, че децата пак са при баба и дядо във Видин с цел да уча за изпити/. Що ли не мога още да се настроя на вълна учене  Rolling Eyes

# 279
Добро утро! Включвам се да кажа, че от утре няма да имам нет, защото наближава да се връщаме при свекитата-ремонта ще приключва, а тук,при моите рдители няма смисъл да плащам за 1 седмица нет. Та мисълта ми беше, че ще пратя на лични номера си на някой, който ще ходи на срещата-например на Elix и на  Didun4o. Пратете ми 1 смс какво сте решили, аз дотогава мога и да се включа от нашия комп. Мерси  Hug
А, също така, ще е добре до довечера да ми кажете, да запазвам ли места в хотела и ресторанта,че утре заминаваме за 2 дни на вилата.
 Ааа,сетих се,че Дикси ми има телефона, може и тя да ми е свръзката  Laughing

# 280
Хайде, който не е заявил участие в срещата на най-хубавите мами и най-хубавите деца, моля да го направи ВЕДНАГА  Mr. Green
Така, сега сериозно - който все още не ми е пратил съобщение на лични, нека го направи до утре (петък) вечерта, защото в събота, живот и здраве, заминаваме на море. Та да мога да публикувам списъка  Peace и съответно да пиша на Атракция колко места да запази  Wink
Ами това е. Следобяд очаквайте нова тема  Grinning

# 281
здравейте мацки Heart Eyes Hug Heart Eyes,
аз имам едно таково въпросче ,къде точно се намира нотела във самия Априлци или извън него, някои да ми обясни Embarassed Embarassed Embarassed,благодаря предварително
вчера Боби го водихме на детския кът в морската градина пуснахме го на въртележката и да скача в батута умря от кеф ,вечерта заспа като къпан Joy Joy Joy
Краси съжалявам ,че Мони е реагирал така в  яслата ,горкичкия какво ли му се е въртяло в малката главичка,но със времето ще свикне ,стискам палци Peace,
Тони, поздравления за смелчагата Чечо bowuu,
мама нине, вие си имате готов шампион по вдигане на тежасти и как се гушка в кака миличкия каква картинка сте  smile3503
 махането на памперса си е голяма война и упоритост,съпроводени със много смях  Joy,но няма ненаучени дечица
целувки на всички   bouquet

# 282
здравейте мацки Heart Eyes Hug Heart Eyes,
аз имам едно таково въпросче ,къде точно се намира нотела във самия Априлци или извън него, някои да ми обясни Embarassed Embarassed Embarassed,благодаря предварително
това е
 Преди Априлци, на около 15 км. оттам е. В с.Велчово . Ако имаш още питанки-моля  Hug

# 283
Здравейте,момичета!Много сте готини,благодаря ви за думите за Чечито.Той ходи на ясла с голям кеф.Изобщо досега не ме е потърсил.От вторият ден стои по два часа зада може да обядва с децата.всичко си изяждал даже и допълнително искал.Днеска се запознал и с кошарата понеже от другата седмица към края ще го пробваме да спинка там и ако спи ще ходим по цял ден.лелите казаха че  е по буен от останалите,искал да прави белички и те като му се карали той всичко повтарял след тях.Даже и целувки им раздавал.Като си го вземам им вика "пак дойда утре".голям ми е сладур.И Мони вече свиква,по помалко плачка за мама но при него ще стане по плавно.Абе нашите деца са много готини бързо се адаптират и за награда ги водим следобяд на плажа да си играят.Жалко само,че не са в една група лелите нещо не щат да ги събират незнайно защо.
Ботци,много сте готини най вече Боби.честито християнче!
мама Нина,браво на Лъчко не си губи времето в глупости а мисли за по късно т.е. от сега да натрупа мускули.

# 284
Здравейте, ние категорично отпадаме за срещата, нещо датата не ни уйдисва, а и тати нещо няма кой да го смени.
Монката днес уж бил ревал по-малко ,каза госпожата. Иначе като ме види и ме сочи с пръст и веднага почва да реве силно. Все едно вика "ето я къде е " . Днес се разрева още в двора.
ох не ме оставя само ми дърпа ръката.

Общи условия

Активация на акаунт