На Черното море ФЕВРУАРЧЕТО пече дупе

• 9 940
  • 293
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Здравейте и от нас!
 Честита годишнина на Стефи. Още дълги години щастлив семеен живот!

Честито на християнчето Лъчко и на  татко му за РД!

Тия дни все не ми остава време да седна да пиша.

Краси - няма защо да се обвиняваш - важното е, че вече Мони не го боли. А и не може да предвидиш всичко.

За срещата, вече бях писала, че аз ще разбера почти в последния момент дали ще  можем да дойдем, заради работата на мъжа ми. Но специално за 22.09. ние сме на сватба в Плевен. Даже си мислех за тогава евентуално да се срещнем с Атракция или Дикси  за кратко:blush:

vaniahs - как е Вики? Оправи ли се вече?

Ето снимка на Рая с новата прическа.

Ние трябваше да ходим другата седмица на Велинград за 1 седмица, но на мъжа ми не му дават отпуска. МАй няма да има почивка това лято за нас  Sad. В най - добрия случай септември или октомври някъде на планина .

# 226
Краси, не се безпкой.
Моят юнак днес си опари дупето на......... предпазния колан в колата. Научил се е сам да отваря вратите на колите ни (ние не ги заключваме), а се е научил и да си сваля памперса.

# 227
  • София, България

Ако ще се гласува за дата, аз съм за 22. А всъщност защо да не е на 6 и 7.09  newsm78
Ние не знам дали ще можем да дойдем, но ако успеем съм за 22-ри

На 6 и 7-ми, заради повечкото почивни дни всеки ще щукне нанякъде (ние ще повторим морето)

Краси, не се безпкой.
Моят юнак днес си опари дупето на......... предпазния колан в колата. Научил се е сам да отваря вратите на колите ни (ние не ги заключваме), а се е научил и да си сваля памперса.

Дессивл как така не си заключвате колите, в гараж ли ви стоят, не се ли краде в тая държава   newsm78

# 228
Като гледам май повечето сме за 22  newsm78 Наистина покрай 6-ти се почива повечко и всеки ще хване нанякъде  Peace

# 229
 Честита годишнина на Стефанийка със закъснение! Честит рожденик и на мама Нина! Живи и здрави!

за 22.09. ние сме на сватба в Плевен. Даже си мислех за тогава евентуално да се срещнем с Атракция или Дикси  за кратко:blush:

Е, ако не в Плевен, дано се видим на Априлци  Peace

За датата-аз съм ОК за всяка една от посочените дати  Grinning

# 230
Здравейте  мамчета  и  от  мен!Най-сетне  да  си  се  прибера  в  къщи,то  голямо  ходене  беше  нашто.Нямаше  ни  повече  от  1  месец  и  откачих  без  интернет,като  съм  свикнала  с  него.Гостувах  на  родителите  си  в  Русе,после  при  другите  баба  и  дядо.Да  ви  се  похваля  и  на  морето  ходихме  за  1  седмица  с  Михаела,направо  бяхме  цирк.Ходихме  в  Черноморец  и  съм  доволна,често  бяхме  и  в  Созопол.Извинявайте,че  не  успявам  да  ви  прочитам  всички,но  ще  се  постарая-Доколкото  разбирам  обсъждате  среща  за  септември  в  Априлци.Ако  мъжа  ми  излезе  в  отпуск ще  дойдем,но  с  неговата  работа  ще  разберем  в  последния  момент.Приятно  ми  е  ,че  съм  си  в Банкя  вече  и  ще  се  постарая  да  се  включвам  по-често.Приятен  ден  на  всички! newsm03

# 231
Здравейте, мами!
Честито на рожденика и честита годишнина - най-добри пожелания   bouquet
Моят съпруг се казва Мариос и също празнува днес  Heart Eyes

# 232
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ,С ГоРдОсТ Да НоСяТ ИмЕтО Си ,Да Са ЖиВи И ЗдРаВи!!!
Честита годишнина на Стефанийка любовта ,топлината и щастието винаги да ви съпътстват ,както до сега и да вие жив и здрав рожденника, bouquet Hug  bouquet,
Краси, тези ситуации никога не могат да се предвидят,разбира се майката винаки изпитва вина,защото детето е част от нея, важното е,че Мони не е пострадал много,бързо да му мине Heart Eyes,
Боби все още не е добре ,ами нищо не хапва и повръща от време на време, вече съм много притеснена и ми се плачи Tired,
за срещата е хубаво да се уточним по раничко,всеки да си направи плановете!!
всичко добро и целувки Laughing Laughing Laughing

# 233
irinopolis,Рая е много чаровна и сладка

# 234
Честит празник на всички празнуващи!
На всички, които имаха повод за празнуване - много щастие и радост!
Рая е голямо сладурче -пу-пу.
Краси, изгореното най-много боли и затова е плакал толкова дълго - мажи го по-честичко и ще му мине.
Да ви питам какви памперси ползвате - ние сме на Либеро, но последният пакет беше ужасен - твърди, стават на гранули като се изпишка и пропускат  ooooh! . Четох, че и Памперс били същите боклуци - всичко е внос от Турция. Та да се допитам до вас ...

# 235
И аз отворих снимката на Райчето - мнооооого е сладичка!

# 236
Здравейте мацки Hug,
всички сте забегнали ,но аз да си споделя,Боби се влошава днес беше пишал кръв и сега отиваме на изследвания ,направо съм в шок, нямам думи да ви опиша как се чувствам, после ще ви пиша как сме
ние ползваме гащичките на хъгис, много съм доволна, но в повечето случай сме по гащички/бельо/,много рядко му слагам пелени,
спокоен ден  bouquet

# 237
  • София
Боци,много неприятно,дано не е нищо сериозно  Praynig Пиши непременно после.

Памперси ползваме само на Памперс,никакви буци не съм срещала досега,мн.съм доволна даже  Peace

Момичета ,Дидунчо не се включва често ,затова хайде "саморъчно" да се преброим за датата -
гласувам за 22-ри  Peace

# 238
Памперси ползваме само на Памперс,никакви буци не съм срещала досега,мн.съм доволна даже  Peace
И аз така.
 За дата няма да гласувам, няма претенции  Grinning
 botzi, надявам се всечко да е ОК, пиши  Praynig

# 239
Хайде, добавих новата анкета - гласувайте  Simple Smile
И ние сме на сватба на 8-ми, така че при мен тази дата отпада. Иначе другите две дати за сега са ОК!

Олимпия, sorry за закъснението  Blush ама...
Едно голяяямо честито и от мен!  Hug Hug Hug
Желая ти лека бременност, а догодина една здраво и красиво бебче!

Общи условия

Активация на акаунт