Ето че Септември наближава и търпението ни се стопява

• 15 229
  • 287
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Здравейте, дами   bouquet

Аз нямам спомен от кога не съм писала, ама да се обадя, че да не ме забравите  smile3534
Още съм си горе на вилата и се преборих с Евроком да ми пуснат нет вече, че се побърках. Добре че си взех отпуската, че не знам как щях да оцелея в тези жеги...честно  - искам да стоя само под душа!!! newsm37
И да се оплача Sad - още не ни е ни най-малко готов апартамента...сега свекър ми дойде да работи, защото изгонихме майсторите...направо съм толкова ошашкана, че няма накъде повече...направо нямам идея какво ще правим ако до септември не слезем от Бистрица...Нито мога да купувам нещо, нито...нищо.  smile3514

Та така...желая ви много...ПРОХЛАДНАААААА вечер!!!!!!!!   love001

# 106
Привет,
бързам да кажа за да не забравя, Коки, купи си витамин В комплекс, той отпуска нервите. Но ефекта настъпва след минимум 10 дни прием. Аз понеже имам проблем с гръбнака и от опит ти казвам, че след 10 ден се чустваш супер.
Това ще помогне ли при радикулит ? newsm78
Преди 6 дни се събудих с остра болка в кръста, лежах 3 дни и след това започнах да нося колан но в тия жеги да си увиеш кръста е ад   ooooh!

# 107
Здравейте момичета Hug

Има ли желаещи за срещата ,за повече информация
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=208280.0

# 108
Здравейте.След 1 час и 10 мин. чакане пред кабинета,най-после дочаках прегледа.Резултата-бебчето е малко малко с около 1 седмица(1937 грама),намалели околоплодни води и плацента 2-ра степен.Иначе резултата от доплера и записа са ок,което е добре.Док. каза,че не вижда никакъв смисъл да оставам в болница-нищо не могат да направят.Само трябва да си правя записи по-често-на 2 седмици,а аз мисля още в понеделник да ходя.Другото,което се потвърди е,че е седалищно и има пъпна връв около вратлето..Абе не са много добри новините,но аз съм доволна.Почти сигурно ще е секцио,но това няма значение.Само се моля да е добре.  Praynig
Това е за сега от мен.Малко се поуспокоих,макар че е почти невъзможно.
До скоро.

# 109
Пебс  Hug мога да кажа, че новините ти са добри  Hug поне си спестяваш болницата -  ще следиш често тоновете и околоплодните води и така ...  Hug

# 110
  • София
Първо да питам.. мами искам да Ви подаря украсата за една темичка... аз ще я направя, обаче не знам на кого да я пратя да я пусне, ако я хареса... Занимавам се с графичен и уеб дизайн, и ме запалихте да направя нещо весело и аз...

Dji-djo - за хлебарките... Ние сме в стара кооперация и много имахме проблеми с тях.. Накрая попаднахме на една фирма, беше малко по-скъпа от останалите, обаче напръска целият апартамент. Сега хлебарките са в съседите и навсякъде по сградата, в нас няма нито една.. заобикалят ни.. така, че ако не искат другите да си пръскат мазетата, викни по-скъпа фирма, но да напръска във вас.. При нас ефекта се задържа много дълго... към две години...

Берина - и аз ги имам вече тези болки, моята докторка каза, че започва разтягане на тазовите кости и затова се усещат такива странни болежки долу. И аз си мислех, че са контракции, но се оказа, че не са...

vesela_123 - благодаря ти, отмина ми вече.. божа работа.. там не можеш да се месиш.. и понякога всяко зло за добро.. може да е имало причина.. И аз като тебе разправям на док, че са яйчниците... ама тя каза, че не са там където си мисля сега.. Simple Smile

IrenaG - д-р Марков е много добър , така че , пази се повече и ходи често да ти слушат тоновете и да го гледат, малко остана още.. за чашката на бъбречето може да е временно, спри по пикантните храни, яж повече плодове и пий течности и пак иди да го премерят.. понякога се отразява и това, което ние си хапваме...

Кокошчица - и през това минах... Схвана ми се гърба и не можех да мърдам.. можеш да намажеш малко с Иботоп, но не прекалявай.. Най-вече се получава от липса на калций и магнезий в организма.. Опитай да пиеш витамини... и сигурно ще те отпусне..

Сега и аз да ви се оплача, бяхме на 3д да гледаме бебо, че нали съм паника след това падане... И док ми каза да си стягам чантата, да гледам да издържа още 4 седмици, че да не е в осмият. Бебо е станал огромен 2750 , отговаря на 36ста седмица на ехографа. Беше си налапал цялата ръка и не искаше да се показва.. спеше си.. как ли не го ръчка док за да се покаже повече, не му пукаше.. а през ноща ми го върна тъпкано...  Та накрая да не се окажа в августската тема   Shocked

Иначе да ви издам една новина... от септември ще отварят огромен бебешки магазин на гръцката верига Jumbo. Така, че който издържи до тогава, може и да е по-доволен ... Имат големи промоции обикновено в Гърция и са страхотно заредени...

# 111
  • морето и сините вълни :)
Добро утро
оххх цяла нощ не съм спала,бях цялата вир вода...сто пъти ставах  -накрая се укумих на  терасата  да дишам чисат въздух cry
Преди малко изпратих мъжо на работа  и вкъщи е кошмарна жега cry
Днес във Варн аго дават най-топло 41 градуса newsm45 newsm45
вие във вътрешноста на БГ  се разхладите малко..ами ние сега.вашия горещ въздух дойде при нас newsm45 newsm45
Ще пукясам днеска smile3511...

Пебс-аз мисля че новините ти са  що годе добри...ще ходиш на тонове...ще се гледа плацентата,а относно бебчето...всеки път го казвам някоя мама като се опалче че и е малко бебчето.
Не всички хора са еднакви-ще се метне  бебчето на майка си и баща си по размери кг и т.н.
Моя мъж нали е   бил голямо бебе 4200 за разлика от сега (сега е клечка за зъби)..та затуй и нащо бебе  върви  трътлесто newsm30

Lilian_V-миличка много хубаво че се занимаваш с уеб дизайн..но тез картинки  ги вземаме от сайтове и ги поствам като линкчета..Незнам дали ме разбра

и всъщност  ако стане трябва да ги постенш примерно в нащо албумче но не съм сигурна дали ще стане smile3516 зада се вземе линка  на картинката

аз незнам дали ще я пускам следващата тема..защото тея дни ще си стягам мъжо за плаване и няма да имам време..ще си му обърна внимание kiss
Така че някоя мама ако има желание да  направи темичка да се впуска в  атака newsm53

Лилиан-нали и моя бебок  като ходих миналата седмица отговаряше на 36-та седмица--не се безпокой няма да си единствената ако родиш през август newsm53,определено ще има доста ми се струва.
Аз затуй вече съмс и стегнала багажа fiuuuuuu
тъй че не се ослушвайте ами си стягайте и вие багажите fiuuuuuu

охх тук на компа напече dontще ставам...слетобед пак че инъче много ми пече тука  sweating sweating

Ама аз днеска пак първа кукундрелка ааааа
 yesyes
охх днеска ще се моря яко...дано устискам ..цунннн  love001

# 112
Ех,Ани не бързай да завиждаш на мамите от ватрешността на страната...в Търново от 7-8 дни не пада под 42-43 градуса.Вече взех да свиквам,дано скоро му се види края.

Аз да питам нещо-от къде си купувате/ще си купите/ сутиен за кърмачки и от големите стягащи гащи???В магазини за бременни ли да ги търся,в бебешки магазини ли??Не искам по интернет,защото сутиена държа да си го премеря или поне да го видя преди да го купя Simple Smile

Айде лек ден от мен!

# 113
с всеки ден съм все по-добре  Hug много сте мили,  момичета  bouquet
vesela_123, лежа обърната наляво или надясно, а ако лежа по гръб ми каза рехабилитатора бедрата да са задължително под ъгъл 90 градуса с торса, за да не се натоварва гръбнака, така че си лежа настрани предимно, а от понеделник вече и щъкам из къщи по мъничко и се раздвижвам, днеска даже съм почти ок
lexy, така каза и мойта лекарка - витамин В, обаче аз нямах време да чакам да се акумулира ефекта от него, защото беше ужасно положението  Blush
marina_79, няма да се учудя ако и обувките са оказали влияние, защото аз по принцип ходя със съвършено равни обувки, пък това май не е много хубаво, знам, че трябва петата да е около 3-4см по-високо

а нали казват, че последните 2-3 месеца се качва най-много  Thinking аз от вече шест седмици не съм мръднала нито грам наникъде  newsm78 и се чудя за притеснение ли е или не

Blush другата седмица някоя вечер може да си направим варненска среща, ако искате
тогава вече ще мога да си излизам без да приличам на буквата Г Mr. Green  или по-скоро П  Mr. Green
да се видим пак преди да сме почнали да раждаме и да се разпилеем  Wink

# 114
 Добро утро и от мен.   bouquet
 Тая сутрин като никога да се дигна рано - рано и да не ми се спи. Даже успях да закуся и да седна пред компа.
 Камелия сутиен за кърмачки можеш да си намериш в магазин за бременни, аз си бях взела от магазина за бременни на Пето авеню, над СБА. Удобни са, въпреки че на външен вид не са особено впечатляващи  Mr. Green.
 Павлина, мерси за инфото, оказа се че при нас ги давали парите още от миналата седмица, обаче колегата ми милия толкова се е сдухал вече от работа, че забравил да ми се обади. Сигурно петък ще си ги взема.  smile3521
 Аз чакам с нетърпение да минат четвъртък и петък, защото събота сутринта заминавам за моренцето  help, мале ще си умра от кеф, а и нали уж времето ще се позахлади, може и да оживея.  #Crazy 

# 115
Добро утро мами, днес и аз да се класирам по рано:)
Първо за да не забравя да честитя Имения ден на Ани бани и всички други мами носещи това име! Света Анна е покровителка на бременните и ... другото не си го спомням... Всички с това име да сте живи и здрави, много усмихнати и с прекрасни подаръци септември.
А и август да са, пак е хубаво, но това не означава че ще напуснете нашата тема и ще отидете в другия отбор. Никой не ви пуска!!!

Камелия вече са ти отговорили, но и аз да кажа:) от магазин за бременни ще намерищ сутиена, и задълйително трябра да го пробваш, защото те са малко по големи ( по щироки и по разтегливи) от другите сутиени. поне аз останах с такова впечатление, като мерих моя размер и ми беше голям. Но по добре изчакай още малко, защото тякой тук спомена, че като родиш и от млякото гърдите ставали още по големи, та да не объркаш размера. Гледай да не те стяга като го купуваш.
Пебс новините не са ти добри, но в същото време са добри. Щом не трябва да влизаш в болницата, значи положението е добро. само дето по често ще се виждащ с лекарите там. нищо така вече ще те знаят и като отидеш да раждаш ще ти обърнат повече внимание!

Тук днес се разхлажда, страхотно, ама такъв вятър духа...Преди малко бях на пазар, и ми беше много приятно, хладен вятър, прекрасно, въпреки че аз много мразя вятъра. Но сега вкъщи така вие...
Но по добре вятър, отколкото да ми текат вадички като вчера.
лек и прохладен ден на всички!

# 116
Добро утро и от мен Hug
Аз сега трябва да разгледам цялата тема, за да направя промените по нея - вчера ми напомниха Embarassed
Кокич, никакво разпиляване Naughty - дори някои да родят август, те пак си остават септемврийки, така че ще поддържаме връзка и като родят всички ще имаме друга тема с друг тип отчет вече Hug Но иначе за среща и аз съм съгласна Peace Само дето Ани ще ни избяга, защото ще е в в Трошево ooooh!
Лилиан, пробвай да качиш картинките в албума ни и който прави следващата тема да ги вземе от там Simple Smile

# 117
Честит Имен Ден и от мен на всички Ани-та!!!   bouquet  Бъдете много здрави,щастливи и усмихнати и с най-послушните и сладки бебенца на ръце като му дойде времето! Hug
Колкото до моите новини-аз наистина съм доволна.Просто много се притеснявм и страхувам и се опасявам да не си навредя повече така.  Tired Дори си мисля,че може би от това е толкова малко бебето,щото през цялото време съм в стрес!Док каза,че и аз съм била слабичка като съм забременяла,а и ме пита колко съм се родила аз.Казах му 3800,обаче мъжа ми е бил 2800,а и сега сме по 1,60 м,та то колко да стане мишлето?!...Сега си повтарям,че всичко ще е ОК и се моля да е така!  Hug

Последна редакция: ср, 25 юли 2007, 09:48 от pebs

# 118
  • Севлиево
Добро утро момичета,дано днес да е по хладен ден,че вчера при нас е било 44,5 градуса.Ужасс.
Моите схващания понамаляха обаче болките в кръста сутрин не.Не съм свикнала съм толкова тежка и имам чувството че се движа като мечка.Иначе съм станала +11кг.Т.е. за 1 месец съм качила 3кг,което въобще не ме притеснява.Вече наистина търпението ми се стопява,ама още седмица/две и мога да се надявам да излиза вече бебчо.
Днес отново не мисля да излизам,а мисля да си направя едно кафе,да си погледам тв и после да пусна една пералня.
Лек и приятен ден ви желая на всички.Дано да е по-хладно.

# 119
  • Кърджали, България
Привет и от мен!

Нямам много време да пиша, щото като разбраха, че ми е последна седмица на работа, всички се юрнаха да ми трупат преводи и не мога да си вдигна главата от работа  Twisted Evil . А и едно напрегнато тука, едни съкращения се заформят...., ужас...  #Cussing out Е, мен няма да ме засегнат, ама ми е много кофти  Cry ....

Освен това, вчера се наложи да оперират пръстчето на Стоил, за да му махнат нокътя  Sad Всичко мина успешно, беше с пълна упойка и сега не го боли, ама мама и тати що притеснения избраха......

И всичко това в най-горещия ден.........

Абе, Анин ден не е ли на 9 декември!? Поне моите приятелки тогава празнуват  newsm78 ... Но, ако все пак някой празнува днес, да му  е честит празника и всичко най-хубаво от мен   bouquet Всъщност, след като св. Анна е покровителка на бременните, тогава да се помолим за здрави бебета на всички нас  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт