Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога трябва да получим цялата документация от наблюдаващия ни лекар преди да влезем в болницата, за да раждаме?
Има ли ефект жегата върху бебето?
Какви документи са необходими при постъпване в родилно отделение?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога трябва да получим цялата документация от наблюдаващия ни лекар преди да влезем в болницата, за да раждаме?
-
Има ли ефект жегата върху бебето?
-
Какви документи са необходими при постъпване в родилно отделение?
-
Могат ли сърдечните проблеми да бъдат причинени от горещината?
-
Какво представлява обменната карта, обсъждана в разговорите?

- още не ни е ни най-малко готов апартамента...сега свекър ми дойде да работи, защото изгонихме майсторите...направо съм толкова ошашкана, че няма накъде повече...направо нямам идея какво ще правим ако до септември не слезем от Бистрица...Нито мога да купувам нещо, нито...нищо. 

...
зада се вземе линка на картинката

ще ставам...слетобед пак че инъче много ми пече тука

аз от вече шест седмици не съм мръднала нито грам наникъде

, мале ще си умра от кеф, а и нали уж времето ще се позахлади, може и да оживея.
- дори някои да родят август, те пак си остават септемврийки, така че ще поддържаме връзка и като родят всички ще имаме друга тема с друг тип отчет вече
Само дето Ани ще ни избяга, защото ще е в в Трошево
Дори си мисля,че може би от това е толкова малко бебето,щото през цялото време съм в стрес!Док каза,че и аз съм била слабичка като съм забременяла,а и ме пита колко съм се родила аз.Казах му 3800,обаче мъжа ми е бил 2800,а и сега сме по 1,60 м,та то колко да стане мишлето?!...Сега си повтарям,че всичко ще е ОК и се моля да е така!
Е, мен няма да ме засегнат, ама ми е много кофти
....