Ето че Септември наближава и търпението ни се стопява

• 15 239
  • 287
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте и от мен.
Значи има и други като мен с болки от време на време и се поуспокоих малко. Flutter
Мацки я казвайте къде е у-щето в четвъртък и на каква тема? newsm78

# 76
Тъй като много пишете за тая бележка за НОИ, пък аз само стоя и ви чета, че и дискусии настанаха, та да кажа каква е процедурата всъщност /вече съм приложила шест болнични листа/ - отивате си в съответната банка, в която ви е сметката и им казвате, че ви трябва документ за сметката ви за пред НОИ - те зная т какво да ви издадат и става веднага - дори отгоре си пише документ или сл. бележка за НОИ, слагат подпис и печат /без да си го искате/ и готово. Ксерокорие се прикрепя към декларацията и към болничия  Peace, като това ксерокопие и декларацията се подават само ПЪРВИЯ път, при първия болничен - след това се подава втори път, само ако има промени в номера на сметката.  Peace
Това е  Hug Hug
Беринка, не се притеснявай вече за болките  Hug - и при нас ги има всякакви и на най различни места  Mr. Green

# 77
Беринка училището е от 9,30 в пицария "Годзила" на Мария Луиза преди общината, а темата е "Най-чести грешки при отглеждането на кърмачето, свързани с отделителната и полова система”  Grinning

# 78
Благодаря Лиле ще се опитам да дойда.А прочетох че ще ходиш на ФМ, при Балев ли ходиш?.И часове пак само  в петък ли се взимат,че и аз другата седмица трябва да ходя на контролен. Thinking

# 79
Pebs не се притеснявай - и аз поизчетох малко в нета и стигнах до твоя извод  Hug не бързай с болницата, ако не е наистина належащо ... и това въобще не е от цигарите  Naughty има такива дето си пушат дооста по време на бременността и нямат такъв проблем пред тях  Naughty
Да пишеш днес след прегледа  Peace
Въх, doci, и аз се разревах по време на репортажа - особено когато децата им отидоха при тях  Crazy ама че сме шуглави ...  Mr. Green
Мисля си,че в болницата ще съм по-добре,щото иначе няма кой да ме кара всеки ден на записи и т.н.,но наистина ще видя какво ще каже днес този доктор.И ще пиша естествено.  Hug
И аз цяла сутрин плача,и за сестрите, и за другите ми работи,като съм сама само глупости мисля,но сега съм по-добре и ще мисля позитивно.  Naughty Никакви лоши мисли!Така само мога да си навредя.

# 80
Лилеби, Беринка, тази тема беше и на училището в Пв вчера  Peace беше интересно и лекторката също беше готина  Peace , така че идете  Hug ние вчера се събрахме една банда бременелки и доста си побъбрихме след това  Laughing, та не ни стигна и в четвъртък пак си уговорихме срещичка  Laughing а за мамите, които не се радват на рекламите и подаръците, може да ги подарите на някой друг - дадоха голямо шеше на авента 230 мл, шише Амукина, пюре и един сок на Гербер  Wink
Пебс, кви са пък тия лоши мисли Naughty Naughty ааа, моля ти се, дотук сме стигнали ще стигнем и до финала  Hug Hug

# 81
Здравейте момичета,
аз си купих от Данет праха за пране на Бамбино Мио - Мио Care, но се оказа че един кг е за 12 перални, а не за 70 както бях разбрала аз Thinking . А има добавка към праха за пране Мио Фреш, който е за 70 перални. Споделям това за да няма и други объркани като мен  Embarassed .И затова май ще ползавам Сано, който излиза по-икономично  Wink.

# 82
  • София
Здравейте на всички, днес е един много хубав ден. Много се зарадвах от пристигането на нашите медици, чак не мога да повярвам, че се случва. Едната от сестрите е майка на една моя съученичка, какво са преживели тези деца без майките си, не ми се мисли. Браво, че историята все пак има щастлив край.

Щом говорите за болки и разни други болежки да ви кажа, че и на мен ми се случват от време на време, особено като тези, които спомена Берина. Усещам остра болка дълбоко във влагалището, но аз си мисля, че може да е шийката на матката (дано не ви се стори много смешно моето предположение). Имам и други тъпи болки от време на време, например долу ниско вдясно, които като ме почнат ме държат с часове, а изчезнат ли, не се появвяват с дни. Гледам да не се притеснявам много от болките, защото няма как да се чувстваме комфортно при тази тежест, която носим.

Вчера ходих на гости на сестра ми, която живее в Банишора, та реших да ме разходи до Piggys House, иначе ми е супер далече и не бих се замъкнала от другия край на София. Останах приятно изненадана от магазина. Мисля, че ако не сте преполовили покупките, ще останете доволни, най-вече от разнообразието. Аз тъй като не търсех нищо специално, си тръгнах от там с едно бебешко шише и едно шише със сламка за баткото на Playtex. Изобщо за бъдещи майки мястото е много подходящо и въпреки, че е малко далечко си струва разходката.

# 83
  • морето и сините вълни :)
здравейте момичета

аз докатос е наканя-то станало слетобед вече...събудих се в 7  преместих се в кухнята на по хладно да спя и като съм откъртила до 9,30....на хладно се спи като хората  Peace

след това викам я да взема да направя една супа-докато е още по хладно,и направих и една баница...и вече се потя яко..
Момичета пиите МНОГО вода-да не ви се обезводни организма Naughty Naughty..аз тука се наливам   като за световно Peace

Абе  за таз бележка от банката-аз  като ходя да си я вадя-казвам  искам бележка за болнични..вадят ми я хакват ми печата и толкоз..хич даже не  пише пред кого да послужи и т.н.До сега не съм имала проблеми с банковата бележка Peace

момичета  теглете си душове хладки...и никъде да не мърдате че   как ще изтраем незнам #Crazy #Crazy

# 84
  • София
Здравейте и от мен, момичета  Hug

pebs, стискам палци всичко да си е наред и да няма никакви проблеми с плацентата и най-вече с бебчето.  Praynig

Искрено завиждам на всички от вас, които не ходят на работа и имат мнооого свободно време да се занимават с всичко, което си решат. На мен вече толкова не ми се ходи на работа, че единствено климатика тук ме държи.  #2gunfire Да не говорим, че в обедната почивка хич не ми е до разходки, та си отвисявам пред РС-то часове наред.
Вчера не можах да си позная краката - толкова бяха подути, че се уплаших чак. Досега това не ми се беше случвало, ама явно няма да се отърва.  #Cussing out
Чудя се и защо моето бебче не от най-активните. Изобщо не раздава някакви силни ритници, по-скоро се мести, или се протяга, защото коремът ми става на бучки от време на време и понякога поритва леко и това е. И честно казано не мога да разбера нито в какво положение е в корема ми, нито коя част от тялото си размахва. Tired
 Embarassed

# 85
Добро "утро" и от мен, най-сетне кацнала в офиса след лекцията за контракциите на "9 месеца"!  Laughing
Много беше полезна и рекламата съвсем минимална, така че съм изключително доволна.  Laughing Laughing Laughing
А и днес се върнаха нашите медици, така че денят определено започна много добре.  Sunglasses

нали няма да раждам в Сф...
Защо няма да раждаш в София? А къде тогава (прости любопитството ми)?  newsm78

# 86
Сладка мама моето бебче също не е от най-активните.Като сравнявам със сина ми той беше направо шило,а това не е така.Съвсем дискретно ме сритва от време на време и предимно се върти и опъва.Може би ще е по-кротко............ дано Praynig

# 87
Hexina решила съм категорично да раждам в Самоков,самоковка съм-това е причината:)))нямам избран доктор,но там ще ходя и ще се приземя отново в Сф най вероятно началото на Ноември,ще ме дочакаш за раходки в квартала,нали?Тамън и вие ще сте вече на месец и малко:)))
пебсстискам палци:)

# 88
Момичета,незнам за вас ама на мен ми стана много мило медиците ни като стъпиха на българска земя. Не можах да се сдържа и се разплаках от вълнение.Много се радвам за тях.
  И аз така. Добре се завърнали на МЕДИЦИТЕ НИ ОТ ЛИБИЯ!

Последна редакция: вт, 24 юли 2007, 16:01 от GOYA

# 89
  • Варна
Здравейте и от мен Simple Smile Позагубих се малко - бяхме малко на почивка Simple Smile И на мен много добре ми се отрази плуването в морето. Много от познатите ни не разбират защо от Варна отиваме на почивка пак на море, но да ви кажа....друго си е да се махнеш малко от тази лудница и да смениш обстановката. А ние и двамата с мъжо много обичаме морето Simple Smile
Много бих искала да дойда не лекцията в четвъртък - темата много ме вълнува, особено от както знам че ще имам момченце много се тревожа дали ще се справя Simple Smile. Опасявам се от жегата обаче, че никак не ми понася добре....Кажете в Годзилата как е климатизирано. Ще се опитам да дойда, дано да се чувствам ОК. Иначе довечера съм наЖК и нямам търпение да видя бебо.
Момичета , които ще се записвате при Балев - имайте предвид че работното му време е намалено с 1 час и записват само 22 пациента. Аз като се опитах да се запиша часовете свършиха пред мен, а чаках от 7.30.....Трябва да сте там по раничко - може би към 7.20 за да изпреварите народа.....
Леко понасяне на жегите Simple Smile и се надявам да успея за четвъртък  Grinning

А, да още нещо - относно документа за IBAN за пред НОИ - аз работя в банка и мога да ви кажа, че няма стандартна бланка. Изважда се от софтуерния продукт бележка с името и номера на сметката ви. Съответно за всяка банка изглежда по различен начин. При нас служителя, който я изважда слага печат и подпис, но доколкото разбрах май не навсякъде се слага печат. Така че не се тревожете, за НОИ е важно да получи сметката за да са сигурно че парите ще отиват на правилното място -просто тези нови IBAN са много дълги и вероятността човек да сбърка ако си го пише сам е много голяма - ето за това искат разпечатка директно от банката за да е сигурно че IBAN e изписан правилно.

Общи условия

Активация на акаунт