Ето че Септември наближава и търпението ни се стопява

• 15 226
  • 287
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Inna, дано баткото да се оправи бързо. Как стана тая работа с пръстчето, установихте ли защо е забрало?

И аз да честитя на мамите, които днес празнуват   bouquet
и на всчики да пожелая прохладен ден.

# 121
Доци,гледам,че и ти си в 34 седмица .И аз така си викам-да изкарам още 2 седмици.Е ,ако може и повече де.Колкото повече,толкова по-добре за бебеланата.Да понаддаде още няколко стотин грама. Simple SmileИначе вече е 99 % сигурно,че е момиченце!Всички доктори ,при които ходих го потвърдиха. Hug

# 122
Здравейте , мамчета    bouquet    bouquet   bouquet аз се по изгубих  ама нали съм в отпуск, ходих пак да пека дупето   grinning039 за няколко дена.
Продължаваме с ремонта,че за бебо трябва да сме в нова къща и така,не съм чела старите две теми но кото ги изчета ще се включвам повечко  smile3529
Другата седмица ще взимам болничните 45 дни преди раждане и ще ходя да пазаря за бебо,може би в Пловдив Весич ще ми пишеш за склада на Чиполино

# 123
  • София
Доци,гледам,че и ти си в 34 седмица .И аз така си викам-да изкарам още 2 седмици.Е ,ако може и повече де.Колкото повече,толкова по-добре за бебеланата.Да понаддаде още няколко стотин грама. Simple SmileИначе вече е 99 % сигурно,че е момиченце!Всички доктори ,при които ходих го потвърдиха. Hug

Pebs, за къде си се разбързала? Щом плацентата ти е 2 степен, няма място за притеснение. Предната бременност си спомням, че моята беше 3 степен някъде в началото на 9 месец. А за размерите на бебето няма защо да се притесняваш.

# 124
кали,аз не бързам,просто всичко може да се случи.Като чета при августинките има доста мами,които раждат доста по-рано.Иначе когато дойде.А за плацентата-вече не знам какво да мисля-всеки док. ми казва различни неща,но мисля,че на 3Д е видял нещата по-добре.Аз се страхувам,че като ходя през една седмица на запис да не е голям интервала от време и да стане нещо...  newsm78 Не съм много запозната,но след като док казва на 2 седмици(а аз ще ходя всяка) ,значи не е страшно. Rolling Eyes

# 125
  • София
И аз искам да честитя именния ден на всички Ани-та, да са живи и здрави, с радост да си носят имената и да са много щастливи!  smile3525

# 126
  • морето и сините вълни :)
Катринче ти направо ме УБИ  Shocked Shocked
Аз си го знам за 9-ти декември именния ден,а ти днеска  направо ме прасна с парцал в лицето Mr. Green Mr. Green

Абе мерси все пак за поздравите..но аз си го приемам офицялно на 9-ти декември  Peace
Нека всички  имат живи и здрави бебоци Hug Hug Hug
охх как ви завиждам за разхлаждането--ся си пратихте жегата у нащо село Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil..бахти и кошмарът Confused Confused

Лилианче-мсиял че няма да стане това да ги сложиш  при наще снимки newsm78 newsm78,в смисъл че няма да  излязат ...но пробвай сложи  ги ,а  пък  после пробвай да ти излезе снимката като постнеш един  отговор и готово .Поне ще се разбере дали ще стане Peace Peace Peace

Ина -дано се оправи  баткото Hug

малееее ако знаете как ми се спи,две не виждам...само дремуцам и ставам вир вода и немога..Цяла нощ като бих хлебарките и  висях на терасата ся  ще ям хурката ooooh! ooooh! Whistling Whistling
ама така ще е докато не се разхлади  няма да спя и това е Sick

И мойто бебе едни пируети прави вътре..вчера като ми разчекна стомахът -опънал се като бей вътре сигурно и  стомахът ми зае  формата все едно съм глътнала един бастун напреку Joy Joy Joy-
лек ден ан всички-а на поразхладилите се  блазе ви ooooh!
и аз  искааааааааммммммммммммммммммммммммммм

# 127
Здравейте, момичета Wink
Днес дано разхлади наистина, защото за Варна не знам, ама за Русе го дават 42!!! градуса. Направо ми писна вече от тия жеги, а ми мисна защото сме безсилни да направим каквото и да било... Sad

Честит Имен Ден на Ани-бани и на всички други момичета, които носят името Ана! Да сте живи и здрави и вие и името ви! И леко и успешно раждане ви пожелавам!   bouquet  bouquet  bouquet

kalina333, логиката, която даваш за този документ е много здрава и единствената подходяща и имаща смисъл в случая с този документ, но все пак е малко странно от една и съща банка да могат да ми издадат два документа УЖ за едно и също нещо, като определено единия от тях не е за това, което си личи от текста Wink Wink Абе шантава работа.  Laughing Ти как се справяш с жегите в тоз наш роден град, че и днес май няма да стане 25 тук?  newsm78   Grinning

Пебс, толкова се радвам, че все новините са доста положителни. Няма да влизаш в болница и това е добре - значи всичко може да се оправи от самосебе си, просто трябва да се внимава повече и да те гледат честичко, но и това явно ще стане, така че - супер. Дано да нямаш никакви проблеми!  Praynig Hug

кокошчице, дано и ти се оправиш бързо. Мен ме пробождаше от време на време таза и опашната кост още от 3-тия месец. Сега също продължавам да усещам тази област като схваната, когато трябва да се обърна докато спя от едната страна на другата или когато съм седнала и легнала и трябва да стана... Ама докторката каза, че това е от бременността и знам, че е от липса на магнезий също, както и защото тазът се разширява.  Peace

# 128
Здравейте и от мен! Днес се живее в софийско. Мами от Варна и Бургас, сега при вас дойде голямата жега. Стойте на сянка и не излизайте много много.

Пебс, новините са добри, няма какво да се шашкаш! Спокойно  Hug Hug Hug
Коки, какви са тез работи при теб, бе мила??? Оправяй се бързо - бързо и лекинко се раздвижвай сега. Да не вземеш пак сладко да почнеш да вариш  Mr. Green И за килцата не се притеснявай - аз от 2 юни кило не съм качила, даже едно свалих и сега съм +7 килца. Ама важното е, че бебето расте, значи си получава всичко необходимо за наша сметка, така че най-много ние после да трябва специално да ни захранват  Mr. Green

Честито на празнуващите мами   bouquet Какво да ви кажа за тия именни дни - моя мъж си има 7 броя през годината, но си набелязва един и тогава го празнува. А някои като мене, нито един си нямат  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Среща-гореща на септемврийски мами!
Дата - 26 юли (четвъртък) - Мишока, Бенич, Кали, Bravy, Thumbelina, Hexina, Galia2007, Katrin7, Munkamm, Tiarra, Морена, Анири, Ваня, Freli, Кукла
Час - 18.30 часа (четвъртък)
Място - Джепето (Картата)
Адрес - ген. Йосиф Гурко 19
Ставаме силна банда шкембета! Радост за персонала

Хайде, до скоро

# 129
Здравейте  и  от мен  лек  и прохладен  ден  ви  желая.

# 130
честито на празнуващите именнички и от мен много леко раждане на всички и здрави бубулечици

# 131
  • София,
Здравейте сладурки,

включвам се семо да кажа, че няма да мога да дойда на срещата! Много съжалявам идваше ми се, но имаме коктейл нашия отдел на банката и трябва да бъда там!

На следващата среща се надявам, че ще съм на линия!

Аз продължавам да търча по апартамента!
В събота бях на преглед и бебо е добре - 2337 гр. е в момента, доки каза че е едричък, но да видим........

На празнуващите - честит празник! Здраве и късмет пожелавам..........

Това е момичета - лек горещ ден!!

Целувки!

# 132
Ани аз това за именния ден го чух и после погледнах в календара и днес пак имаш празник, пък декември още един . няма лошо:) Мен най-ме впечатли , че Св. Анна е покровителка на бременните и затова днес е хубав ден да се помолим за всички наши бебоци.
 Коки за килцата не се притеснявай. Аз преди като се похвалих, че не съм качила нито едно за цял месец, за да успокоя Мишето и то после взех че качих цели две за една седмица. сега му е времето да дебелеем и като се започне. А то бебчето си взима каквото му трябва на него.
Днес смятам цял ден да си стоя вкъщи, така че ще ви навестявам често.

# 133
  • Sofia
Ей ме и мен ... толкоз успях да издържа- 2 дни .... имах чуството, че в ада се пържа ... и вчера сутринта си цъфнах в къщи... и цяла ден дремуцах...,че в Сандански не спах почти никак... и снощи направо си отспах и топ да гръмнеше до мен все тая, аз спах и това си е. Sunglasses

Междувременно мъжо и братото са дейставали по ремонта и кухнята е латексирана и с нова подова настилка... има още работа по балкона, за да изнесем там хладилника, но ще стане, важното е, че се почна... мен ме чака боядисването. После в нашата стая трябва да изнесем някои неща, за да наместим креватчето и така.

Катринко трябваше и мен да пишеш за у-щето бе.... сега се обадждах и на лекция съм на 10.08. ... часа за 3Д пък ми е за 22.08.

Облекчение на всички с някакви болежки желая!

# 134
  • Севлиево
Абе Моренка кво е туй боядисване бе,няма ли кой да те отмени,че то тва е най-гадното за една бременна.Аз само като минаваха с латекс ми стана лошо пък кво остава с боя.Ние като правихме ремонта в спалнята въобще и не влизах там,даже не съм спала там.

Общи условия

Активация на акаунт