Октомврийски мами под жегата събрани!

• 12 675
  • 281
  •   1
Отговори
# 90
Леле-леле, то да не легне да спи човек и хоп 2-3 странчики от воле  Mr. Green
Меги аз да ти се оплача от моето мъжле по повод рецептата за лесно раждане. Съобщавам му я аз, а той каза, че с тюлен секс нямало да прави, не било естествено  Mr. Green и ми се подхилква (знае много добре в кой точно момент ще се развикам истерично). И аз му казах, че тогава ще ми наеме жиголо - все пак всичко е в името на детето  Joy След кратък размисъл милото реши, че не може да си го позволи това за цели 3 седмици ...и щял да опита  hahaha В краен случай щял да повика един съсед на помощ .... ама той е 150кг....  #Crazy .... тъкмо щели да сме си два тюлена  Joy

Ирен
, ако знаеш колко НЕблагородно ти завиждам за приключения ремонт   ooooh! Сигурно 3 пъти свещ си палила в църквата, за да стане! А на тъпите продавачки дето не умеят да ти вземат парите аз им казвам продавалчици - звучи ми достатъчно обидно. Но те и в София са масово такива. Мен ме изгониха от Айко, защото носех бутилка NESTEA! Било забранено да се внасят храна и напитки! Тия изродки как я мислят, че на 40 градуса бременна жена ще ходи без пиене  #2gunfire Е, аз не им останах длъжна и вдигнах скромно скандалче  Mr. Green

Коки
мила чакаме новини. Сигурна съм, че бебо е наред и просто му е бил сънлив ден. Ами да и те си имат уикенд почивки.... вие как я мислите .... 5 дена ритане /бачкане/ и 2 дена заслужен отдих! Кой работи по 7 дена и то лятото!

И пак да ви се жалвам от свекървата  ooooh! Вчера се обади да кани мъжа ми на гости за седмица на Канарските! Ама го разбирайте буквално - само него  #Crazy Аз не знам каква се явявам .... но не съм поканена. Милото  Hug я отряза много грубо и и каза, че не му е до глупости, защото за разлика от нея си има ангажименти  hahaha

# 91
  • София
Ей голям съм заплес момичета  Blush - исках да ви кажа за днешната лекция на 9 месеца - тема контракции  Thinking Whistling

Като цяло темата си е гадна и няма да навлизам в неприятната част, само ще ви предам думите на акушерката.

РЕЦЕПТА ЗА ПО-ЛЕСНО И БЕЗБОЛЕЗНЕНО РАЖДАНЕ:
3 СЕДМИЦИ ПРЕДИ ТЕРМИНА ЕЖЕДНЕВЕН СЕКС С ЕЯКУЛАЦИЯ ВЪТРЕ !!!  
smile3508

Шийката на матката била доста твърда с цел да задържи бебето по време на бременността. При ражането най-болезнената част била тази шийка да омекне, да се отпусне и така да позволи на главичката на бебето а мине. В спермата на мъжа имало вещество, което омекотявало шийката и раждането ставало изключително лесно  smile3521 - само трябва системно "смазване" преди термина.

Това е специален поздрав за Meggyv
! Ха сега да го питаме летеца къде ще бяга  smile3532
Добра това звучи много добре smile3501 ще го пробваме  smile3521 стига да можем де....то знам ли какъв слон ще стана?!
Галентинас ние с татито сме избрали същото легло за нашата бебка newsm44 много е хубаво. И количката ти е  newsm10
Коки спокойно..всичко ще е наред  newsm17
Чао от мен и лек ден  newsm51

# 92
Много ви благодаря за подкрепата и палците   bouquet
Бебето е добрееееее newsm44
Така се бях психясала Embarassed. Чак мъжът ми се притесни, а той е хипер спокоен
Успокоих се чак като видях тупкащото му сърчице, ама да не си помислите че се размърда  Naughty
Сестрата каза, че не мърда щото е мъж и го мързи  newsm62
Можело да не го усещам, защото пак е седалищно. Е кога успя да се намърда с дупето надолу това диване? И аз къде бях, че не го усетих?

за мърдането на бебчето: да се повторя отпреди -  сутрин и вечер се старайте да отброявате по 10 движения на бебчо. Те трябва да бъдат в рамките на 1 час най-добре, максимум 2-3 часа. Ако не преброите 10, тичайте при чичо доктор.

Никога не е било при нас такова нещо. 20 пъти за един ден #Crazy, това за нас си е като война с плюнки. Егати мързеливото бебе значи Confused Ся да почвам ли пак да се тревожа newsm78

# 93
Малиии кво правите бе мацки голямо тракане по клавиатурите е паднало. Задъхах се докато ви четох.
Дали ще успея да кажа всичко дет ми мина през ума... едва ли.
Коки страхотно е че бебко е добре, ама то ние си знаехме де, нали тук стискането на палци е като магия. Само сега не почвай да се кахъриш, че не мърда много. Чувала съм, че каквато е активността на бебо в корема такава ще е и като се роди т.е ще си имаш едно послушно и кротко бебче. Дано всички се сдобием с такива кротички мишлета.
dobra ей ся ще го зарадвам таткото с препоръката на акушерката. Ще настане един празник, той милия въобще си няма представа коя седмица съм ама сега като му кажа ще си изброй от кога започват трите седмици преди раждането сигурна съм.
Галентинас и ние сме си избрали такова легълце като вашето, кошчето е като люлчица супер сладко е. Само, че най-вероятно ще го капарираме и ще си го вземем като се роди бебчо, пусто суеверие незнам как да се отърва от него.
Ирен и аз така ти завиждам за приключелия ремонт, че няма накъде повече. Ние сме в ремонт от миналото лято тъкмо оправим едното захванем се с другото пък дограми кухни тераси край няма. Пък и си го правим сами без майстори, пък и от заплата на заплата без заеми и така мноооого бавно вървят нещата.
Jenna знам, че каквото и да ти кажа ти ще се притесняваш малко или много за бебока ама знай че стискам палци всичко да е наред и съм сигурна, че ще бъде. Честито ти влизане в осмия месец. Малеее ми то си наближава събитието. Супер!
Меги ние мислихме в началото нашия мъж да е Симеон /на свекито и свекър ми/ ама не ми харесва галеното Мони, много ми е момичешко, обаче за момиче е супер. Ако малчугана се окаже момиче сигурно ще е или Силвия или Симона.
За сега нашия бебок е кръстен Кристиян много го харесвам това име и мисля, че то ще си остане.
Мечтание и на мен ми се подуват краката нищо не помага ни студ ни вдигане нагоре нищо, а сега си търся обувки за свадбата и няма да ти разправям как едва обикалям да меря, така ме е срам с тея подути крака, ама кво да се прави това е един от бонусите на бременността.
tanini абе нямаш ли някоя снимчица от ехографа на двата бебока, че много ми е интересно как се спогаждат в коремчето ти.

Ехее кво направих аз бе то голямо писане голямо нещо.
Айде викам да поработя малко, че все мен чака.

# 94
А добро утро и от мен. )))
Вие сте писали та сте се заплеснали чак. ))
Аз не знам какво ми става тези дни, но голям сън, голямо чудо.

Коки - чудесно, че бебето е добре, не се притеснявай толкова за това. Явно мъжете наистина са си мързеливи както казват лекарите.
Аз моята госпожица постоянно я усещам, такива щуротии прави, че понякога и се карам. Имам чувството, че на моменти се обръща хоризонтално на корема ми и едновременно ми бие шутове и ритници и от двете страни корема ми само подскача. Луда работа, ама не се спира.

Jenna, мерси много за покупките, и аз си ги харесвам и реших вече да спра, че наистина се чудя дали ще има време да обличам всичките неща. Малко се поувлякох май.)))

Мечтание, и аз имах период, в който краката ми още от сутринта от както се събудя и са подути. Направо ми се ревеше да ти кажа. Обувам си едни чехли дето по принцип са ми широки и те направо ми стискат. Ужас беше. Но отмина от само себе си и скоро не ми се е случвало. Ако наистина ти е много некомфортно посъветвай се с лекаря има някакви хапчета за подуване на краката.

Ирен, честито за ремонта, това е чудесно. ))) И не се безпокой, навсякъде има идиоти продавачи, които не знаят как да ти вземат парите.

# 95
Ехооо здравейте, здравейте  kaffeetrmker_2
еййй човек не може да ви насмогне, да ви изчете, ма нищо де, нали сме си активни мами  smile3523
Охххх тия дни ужасни жеги бяха бе, добре че сега ще се захлажда малко.... Иначе не смея да излезна никъде!
Яяяя да питам НИГЕЛА и кой още искаха да ходят на училището за родители в СВ. СОФИЯ? И аз искам с вас! Аре да се уговорим нещо като ще ходите и да сме заедно!  callme
Jenna и аз стискам много палци и силно вярвам, че всичко ще е наред. Първо щото и аз съм чувала за някой случаи на прекарани инфекции по време на бременността с абсолютно здрави бебоци после и второ щото виждаш, че нашто стискане тука има ефект (за всичко и на всички до момента  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover )
Иначе аз си мързелууувам по цял ден, чудя се кой още филм не съм гледала и коя още книжка не съм изчела smile3539 Скучно ми е, ама кво от тва!   33uu И ми е жега, ама пак кво от тва!!!  sweating Абе добре, че сте вие тука да завържа две приказки иначеее да съм умряяяла от скука  pletka  Stuck Out Tongue Winking Eye 
М да исках още да пиша, ма на отплеснах се  doh Айде после кат се сетя пак. Чао-бао

# 96
Коки, видя ли че има ефект fingerscrossed fingerscrossed   smile3521. Шушко си е добре, така че от сега по-спокойно и без паника!  newsm10 С такова кротичко мъниче после няма да ти убива я ребро, я черен дроб, като порастне още малко. Айде и утре на линия в 9 и 10 под дървото!  Mr. Green

Jenna, то верно, че е по-добре да си е в нормата бубата, ама с последните притеснения на доки с тази плацента и малко се ошашках.  ooooh! Било нещо като при бъбречни проблеми, въпреки, че с тях да чукам на дърво, нямам оплаквания. И сега ми се иска да е малко по-шошава дребната, за да съм сигурна, че плацентата си върши добре работата. Сега ей това ми е в главата, въпреки че гледам да не се притеснявам излишно. Все пак петък ей го къде е и тогава ще видя за кво иде реч с нас двете!  Praynig Praynig Praynig

Сега отивам на ЖК, за да ни замерят как вървим с охранването... Mr. Green Незнам само в тези жеги как ще оцелея!!!  newsm78 Днес при нас го дават да стане дори 40 градуса...  Shocked  Shocked Shocked Че и до работа ще ходя да си пусна отпуската и така... Айде вие си стойте на сянка и на хладно и се забавлявайте.  Hug

# 97
Здравейте на всички !!
Дано днес да е малко по хладно , че направо не се издържа , честно снощи щях да умра от жега , въртях се като риба на сухо  Close!
Пускам спирам климатика , че мъжа ми спи и сигурно потен да не го простудя , накрая се съблякох гола  ( само по бикини) Laughing и така си спах до сутринта  Laughing!
Коки-Радвам се , че  всичко е наред ! И моят мишок е много котрък , да се надяваме че ще е  такъв и като се роди да не се качва на майка си на главата  Simple Smile.Аз като не го усетя го събуждам  като хапна сладолед или пиина водичка с лимонов  сок , направо за няколко минути и е подскочил .Следващият път можеш да пробваш , може и да има ефект и при теб!
Момичета, всички които искат да ходят на училището в Тина Киркова , изнамерих един телефона  да се запишем , ама мисля че за тоя петък едва ли ще има места , че вече сме сряда !
Тел е 9202031 , вътр 231 , или на място в стая 121 !
Не  съм ги пробвала , така че незнам дали са актуални! Simple Smile

# 98
  • някъде там
здравейте!
Хайде и аз да се разпиша.Днес ми е тъпо....ама се разготвихи ми се пооправи настроението.Нали по принцип не готвя много,че няма за кого. Ние с малкия се оправяме с каквото дойде.
Мама мия,имай ме предвид като си записваш час за доц.Балев Peace
Коки,знаех си ,че всичко ще е наред.Аз май не съм писала,че една вечер те сънувах,не като личност,а като ник,че докторите са объркали и чакаш близнаци ,а не едно бебе. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Джена,честит ти осми месец. Peace
Ох и още неща щях да пиша ама....... Whistling Thinking забравих ги.
Хайде лек ден за сега.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 99
Здравейте всички, чак сега виждам новата темичка. Да ни е честита. Как сте в жегите?
mimi123, училището като "Училище ли е", тоест да се ходи подред няколко пъти и да се изнасят лекции на различни тематики или е нещо като еднократна лекция и на какво точно ще ни научат? Мин най ме интересува техничите за безболезнено раждане, ако някой знае повече, моля, пишете!~
Jenna, и аз се включвам към отбора на стискащите палци! Все пак изследванията са на границата. Аз се изследвах за токсоплазмоза и резултата е положителен, но докторката каза че съм изкарала в миналото, но кога точно - не се знае, може и в детството да е било. След 1 месец ще направя контролно изследване, имало значение дали се покачва резултата, но аз съм спокойна, качаха че и бебето е добре.
Добра, рецептата много ще се хареса на моята половинка, аз мислех че е опасно в напреднала бременност, ама явно нее! Embarassed

Коки, дано ти е такъв кротичък и като се роди! Пу- Пу. Моята пък мома ме подритва много страхливо, като че ли опира стената на матката и веднага се отдръпва. Много лекичко и нжно ме побутва, инак по най - различни места на корема я усещам, просто немога да си представя каква точно поза е заела, въпреки че на ЖК казаха че си е с главата надолу.

Галентинас, ние съко сме харесали такова легло, но още не сме предприемали нищо по въпроса. Количката ти много ми хареса. Можеш ли да кажеш на каква цена и откъде я взе.
Ами това е сладки мами от мен. На всички ВИ пожелавам скорошно разхлаждане на времето!

# 100
Здравейте момичета!   bouquet
И моята бебака е много спокойна, с изключение на снощи - в 4 сутринта целия ми корем подскачаше!!! Какво правеше точно не мога да преценя, но обикновенно блъска с главичка и крачета (долби стерео  Joy ) а този път цялата подскачаше?!?!

Аз преди 2 дни направих голям фурор в градския транспорт  Laughing Laughing Sunglasses
Много рядко се возя, а трябваше да отида до Орлов мост и нямаше кой да ме закара. Та, майка ми ми обеснява, как да хвана 76 и все с него до Орлов мост, но понеже съм льохман да си държа чантата пред мен и парите на скрити, тайни места  Joy Аз чинно изпълних всичко - качих се на 76 и си стискам чантата пред корема, а в автобуса една лудница... ужас! На следващата спирка обаче слизат доста хора и аз решавам, че ще се отпусна вече и ще се хвана по-удобно, както и си пускам чантата отстрани... и в този момент настана една лудница... около 5 жени започнаха едновременно да викат "Има бременна жена!", а две от тях ме задърпаха да седна на местата им... Embarassed Аз ужасно се притесних! Започнах да обеснявам на станалите, че няма нужда и се чувствам много добре, но хората от другия край на автобуса започнаха да питата, какво се е случило и също да гледат към мен и аз се принудих да седна за да се скрия... сърцето ми щеше да изскочи направо  Embarassed от притеснение...
Чела съм много пъти, че хората вече (или по принцип) не толерират бременните жени, а и аз не през цялото време съзнавам, че съм бременна - имам си свои живот  hahaha  Joy освен бременността и много лошо ме изненадаха хората..., но БРАВО!!! Много съм щастлива, че хората се грижат за ближния си - е бяха само жени, но все пак е нещо!

# 101
Jenna, честит ти 8ми месец, а аз още чакам в 7мия да вляза ooooh!

Меги, ти нали си във Варна? Няма ли да дойдеш утре?

Мими Мими, дано си права и да е все така кротък, щото...да не ставаме на кълбо Wink

Мама мия, ще дойда в 9,10 под дървото  Wink

мими123, пробвах снощи - пих вода, лежах по гръб, пих вода, ама ефект никакъв Crossing Arms

Илонита, супер сън. Де да можеше да е истина, в началото се съмняваха, че са две, но уви

# 102
ехооооооооооооооооо wavey дебеланкииииииииииииии smile3503 да не сте ме забравили pregnant
Аз само ви чета и все не ми остава време да ви пиша, защото сте много активни smile3525 браво продължавайте все така smile3501. аз да ви се похваля взех, че се омъжих, ще ви кача снимки другия път. Ходих и на сватбено пътешествие - Девин, пещерата Дяволско гърло, Ягодинската пещера, Триград, Пампорово и Чепеларе. Беше много забавно. Сега смятам другия месец да отскочиме със съпругът  до морето, за няколко дни!  grinning039
Тези дни трябва да видя и бебка как е. Тя е адски палавка и само се бунтува в коремчето ми, особено, когато я натискам или я мачкам - още от сега си пвоявява характер  rotfImao
да ви спделя още, че ходих на зъболекар, че бебка ми е посегнала на венците и ги е въспалила, та мисълта ми беше, че много зависи каква бременност изживяваме, така и бебчетата се отнасят с нас- това ми каза зъболекарката. Ако имаме напрегнат ден или притеснения и бебчетата са такива - нервни и превъзбудени и риткат повече. Аз моята бебинка я побърках - сватби, изпити, притеснения, а сега я очакват сепрември месец държавни изпити.... милото...то ще ми го върне като се роди...ще има да плаче... smile3514  smile3512  smile3533
хаиде аз изчезвам да гледкам едим филм, а вие пишете...пишете...  newsm68

# 103
  • София
Коки, радвам се че бебчето е добре. Аз и преди бях писала, че не усещам много бебетата, а са две. Понякога и аз се шашкам. Иначе се надявам да са кротки, и малката не я усещах много и наистина беше бебе-мечта.

Мими123, аз отдавна спя гола само по бикини, да не говорим, че си седя така и през деня. В тия жеги не мога да понасям дрехи.

Jenna, Ivon, честно казано не знам 1 500 кг дали е много или малко - никога не следя мерките, достатъчно е лекарката да каже че всичко е ок. От самото начало си отговарят на седмиците, дано така вървят до края. Не знам как ще ги износя обаче, ако вървят по-едри, защото сега ми е тежко, но по-добре да са едри, отколкото после да има проблеми и да седят в кувиьоз-това не знам как ще го преживея. Така че предпочитам да се поизмъча сега, ама егати и късмета - как се падна точно тая година такива жеги!!!

Мими Мими, имам снимки - после ще кача.

Сега да ви кажа как ми се е свило сърцето - майка ми е взела племенниците (единия на 10, другия почти на 5) при нея (те си купиха апартамент в Горна Малина-много близо до София и сега си живеят там) до края на другата седмица, че няма кой да ги гледа.  Та преди малко дойдоха да ни видят и малката се нави и тръгна с тях. За първи път се отделя от нас - досега винаги, ако се наложи бабите са я гледали в нас и то за по няколко часа. И сега ми е едно притеснено и мъчно, та чак ми се плаче. Знам че там ще й е добре, ще си играят по цял ден, тук си умира от скука особено сега в тия жеги, като не излизаме, въздухът е чист, майка ми съм сигурна че ще се справи, но толкова ми е странно и пусто  Sad

Сега отивам да готвя, малко да се поразсея.
 Hug

# 104
Здравейте отново от мен. )))
Аз забравих да си кажа, нощес пак сънувах бебето - ей този дребосък ще ме побърка. Не стига, че постоянно ме осведомява, че е там, ами че и го сънувам. )))
А аз много рядко сънувам. )))
Този път още не се беше родило и бяхме на преглед на ехограф и постоянно се усмихваше и т.н. )) Вече започвам да се чудя какво става направо.
На вас случвало ли ви се е?

Общи условия

Активация на акаунт